Bol bebiş topiği

Kızlar göbek korsesi takmaya başlayayım mi? Mekik çekmeye ne zaman.başlamak lazım? Bebisten fırsat bulup uzun.uzun yazamıyorum. Moralim bozuk bebegime bakıp bakıp ağlıyorum. Annemde bana bakıp ağlıyor. Kızıyor bana.bir taraftan öyle. Allah kimseye yaşatmasin inş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eki Görüntüle 1192387 Eki Görüntüle 1192389 Eki Görüntüle 1192391 ::nazar:

Kizlar umarim hepiniz coooooook iyisinizdir.aklimin bir kosesinde hep varsiniz rabbim sizlere kuvvet versin

maşallah cnm kocaman olmuş,çok şeker.kaç aylık oldunuz yürüyor sanırım kuzucuk.benimki daha tutunup kanepeden yürüyor ama kendi başına yürümüyor:)

Gecmis olsun canim .sunnetten korkma canim biz 3 aylikti yaptirdigimizda inan ki daha iyi oluyor en azindan ayakta pesinden kosturup bir yere carpacak korkusu yasamiyorsun rabbim simdiden hayirli ugurlu etsin:nazar::nazar::nazar:[/QUOTE]

saol cnm inş. kolay atlatırız.

Kızlar göbek korsesi takmaya başlayayım mi? Mekik çekmeye ne zaman.başlamak lazım? Bebisten fırsat bulup uzun.uzun yazamıyorum. Moralim bozuk bebegime bakıp bakıp ağlıyorum. Annemde bana bakıp ağlıyor. Kızıyor bana.bir taraftan öyle. Allah kimseye yaşatmasin inş

cnm Allah yardımcın olsun ama ağlama sütün azalır.korse için dokoruna sor sanırım sezeryand erkenden tavsiye edilmiyor.ben normal yaptığımdan bağlamıştım ama faydası olmadı.sarkık bir göbiş kaldı:)

cnm Allah yardımcın olsun ama ağlama sütün azalır.korse için dokoruna sor sanırım sezeryand erkenden tavsiye edilmiyor.ben normal yaptığımdan bağlamıştım ama faydası olmadı.sarkık bir göbiş kaldı:)

Cok saol canım teşekkür ederim. Birde kızlar.bugün bebegimin ka kasi yesilimsi ve sümüklu neden olabilir?

Cok saol canım teşekkür ederim. Birde kızlar.bugün bebegimin ka kasi yesilimsi ve sümüklu neden olabilir?

Canim ilk zamanlar oluyor ya sen sutunu usutuyorsun yada bebek usudugunde olur diyorlar.kendini sicak tut soguk seyler lcme.mekik hareketlerine drlar normal dogumda kirkin ciktiktan sonra izin veriyorlar ama sezaryanda 3 4 ay lzln verilmiyor diye biliyorum.korseyede ameliyat dikislerin eridikten sonra izin veriliyor diye biliyorum

Canim ilk zamanlar oluyor ya sen sutunu usutuyorsun yada bebek usudugunde olur diyorlar.kendini sicak tut soguk seyler lcme.mekik hareketlerine drlar normal dogumda kirkin ciktiktan sonra izin veriyorlar ama sezaryanda 3 4 ay lzln verilmiyor diye biliyorum.korseyede ameliyat dikislerin eridikten sonra izin veriliyor diye biliyorum

Cok saol canim.

Merhaba hanimlar, neredeyse bayram geldi bugün yarin derken bir turlu hayirlayamadim ramazaninizi. Bebisler büyüyor maaşallah. Gorusmeyeli iyisinizdir umarim.

Selam canlar. Nasilsiniz? Epeydir ugrayamadim. Hala memleketteyim oh ne guzelmis ev isi yapmamak ama eve donunce kat kat acisi cikacak. Bunlari dusunmemeye calisiyorum tatilin tadini cikarmak en guzeli.

DUYGUCUM hayirli olsun Allah anali babali buyutsun.
Ben kirktan sonra mekik cektim hic gobek kalmadi cok sukur ama dikis yerlerim hala sicaktan kasiniyo. Izell bikac sene sonra o izler kaybolur dedi insallah bakalim.

Ben de cok ozledm burdaki muhabbelerimizi. Bu cocuklar bizi ayri dusurdu butun kabahat ufakliklarin:-)

Selam canlar. Nasilsiniz? Epeydir ugrayamadim. Hala memleketteyim oh ne guzelmis ev isi yapmamak ama eve donunce kat kat acisi cikacak. Bunlari dusunmemeye calisiyorum tatilin tadini cikarmak en guzeli.

Ben kirktan sonra mekik cektim hic gobek kalmadi cok sukur ama dikis yerlerim hala sicaktan kasiniyo. Izell bikac sene sonra o izler kaybolur dedi insallah bakalim.

Ben de cok ozledm burdaki muhabbelerimizi. Bu cocuklar bizi ayri dusurdu butun kabahat ufakliklarin:-)

Ohhh ne guzelmis o memleket ya ben hangi tarafa gitsem kosturmaktan dilim disina cikiyor.benim yerimede tadini cikar.fistigim nasil iyimi teyzesi onu cooook kokluyor

Ohhh ne guzelmis o memleket ya ben hangi tarafa gitsem kosturmaktan dilim disina cikiyor.benim yerimede tadini cikar.fistigim nasil iyimi teyzesi onu cooook kokluyor

Oy minecim seni burda gormek ne guzel.
Iyiyiz teyzesi yaramazlik pesinde ezgi hanim. Emeklemiyor ama surune surune heryere gidiyo.
Anacim bakiyo bana sagolsun.
Coook opuyoruz seni unutma bizi...

Cok saol özlemcim bi yazamadim küçük beyden. 40 çıkınca bende başlayayım o halde inş

Selam kizlar. Yine kimsecikler yok. Sesssizlik cokmus. Ben yazayim bari.
Bugun ezgi sultani saglik ocagina goturduk. Asimizi olduk benim fit kizim yine cok azkilo almis saglikli olsun da. Boyumuz1 cm uzamis. O kadar kemik suyu ekliyorum yeegine neresine gidiyo bilmem. Surekli yediriyorum ama cok hareketli sanirim ondan. Bugun ilk defa emekledik epey gittik. Artik yaramazliklar tavan yapar yurutecle yaptiklari az geldi..nyse biz de haberler boyle.

Bugun ezgi sultani saglik ocagina goturduk. Asimizi olduk benim fit kizim yine cok azkilo almis saglikli olsun da. Boyumuz1 cm uzamis. O kadar kemik suyu ekliyorum yeegine neresine gidiyo bilmem. Surekli yediriyorum ama cok hareketli sanirim ondan. Bugun ilk defa emekledik epey gittik. Artik yaramazliklar tavan yapar yurutecle yaptiklari az geldi..nyse biz de haberler boyle. Gelirim yine. Görüşürüz..

ne güzel cnm aynı koşturmacalar.Diş olabilir havalardan olabilir.benim oğlum da iştahsızdı 2 gün zaman zaman oluyor sıkıntı etme.Bizde demiş miydim bilmiyorum testislerden biri inmediği için ameliyat olabilir demişti doktorumuz.Ama çocuk cerrahı ve ürolojiye götürdük inmiş:)))))dedi çok şükür çok üzülüyordum. Ama yine üzüntüdeyim salı günü sünnet olacak.Çok korkuyorum kıyamıyorum ama şimdi olmazsa 6 yaşını beklemelisiniz olsa iyi olur dedi.babası da ısrar etti ben de tamam dedim.aileden kimse yok.saolsunlar komşum var aile dostu gibi o destek olacak.siz de dua edin nolur.Öptüm herkesi:KK5:
Ne güzel haberlerle gelmişsin canım benim.Çok şükür ameliyatsız atlatmışsınız sıkıntınızı.Sünnet için de hiç sıkma canını diyeceğim ama zaten bugün oluyor sanırım:KK9: Küçükken sünnet hem kolay,hem sıkıntısız oluyormuş.Hep duyarım bunu.Hatta oğlum olsaydı benimde aklımdaydı.Hastaneden taburcu olmadan yaptırmayı düşünüyordum ben.Kolayca bitsin inşallah sünnetiniz.Acil şifalar hepinize:KK19:

Eki Görüntüle 1192387 Eki Görüntüle 1192389 Eki Görüntüle 1192391 ::nazar:

Kizlar umarim hepiniz coooooook iyisinizdir.aklimin bir kosesinde hep varsiniz rabbim sizlere kuvvet versin
Amaann Yarabbiii.Ne kadar tatlı bişey olmuşsun sen o kıvırcık saçlarla.Öpüyorum seni koooocamaaann:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bana drum 6.aydan sonra demişti mekik için de korse için de.Üstelik korse derinin toparlanmasını geciktirirmiş.Dış kuvvet topladığı için deri çalışmıyormuş diye duydum.Ben ara ara takıyorum artık.Hoşuma gidiyor eskisi gibi görmek ama malum sıcaklarda şort-korseyle dolaşmak çok berbat bişey...

Üşütme mevzuu doğru Duygucum.Islak kalmamaya,ayaklarını üşütmemeye,soğuk yiyip içmemeye dikkat edeceksin 2 ay falan.Sonra daha kolay atlatıyor kuzucuklar..

Merhaba hanimlar, neredeyse bayram geldi bugün yarin derken bir turlu hayirlayamadim ramazaninizi. Bebisler büyüyor maaşallah. Gorusmeyeli iyisinizdir umarim.

Hoşgeldin canım..Sana da hayırlı ramazanlar ve hayırlı bayramlar :KK54:
Biz her zamanki gibiyiz.Sıcaklar,meraklı bir miniş derken koşturmacalı.Sen nasılsn?

Kız mekiki nasıl çektin 40tan sonra?Ben tutunmadan kalkamıyordum bile o zamanlar.:KK43:(( Yarım mekikmi çektin tammı?Kaçar tane bende deneyeyim bari.Benim göbek hiç gitmeyecek sanırım :KK43:(((((
Bugun ezgi sultani saglik ocagina goturduk. Asimizi olduk benim fit kizim yine cok azkilo almis saglikli olsun da. Boyumuz1 cm uzamis. O kadar kemik suyu ekliyorum yeegine neresine gidiyo bilmem. Surekli yediriyorum ama cok hareketli sanirim ondan. Bugun ilk defa emekledik epey gittik. Artik yaramazliklar tavan yapar yurutecle yaptiklari az geldi..nyse biz de haberler boyle. Gelirim yine. Görüşürüz..
Biz de öyleyiz Özlemcim.Benden fazla yiyor 10gr artış yok gibi görüntüde.Giysiler daralmıyor oradan biliyorum :KK70:
Emeklemede biz biraz tembeliz.Geçenlerde 2 adım gitti emekleyerek sonra çöktü minik devem :KK53::KK53::KK53:

Uykusuz her gece. Depresyona girmem yakındır. Annemle bebeği paylasamiyordum temelli ona birakicam bu gidisle.

Sakin olmaya çalış Duygucum.Herşey yolundayken bile lohusa depresyonu olabiliyorken senin sıkıntıların da tuz biber oluyordur.Hergün temiz hava almaya çık mutlaka.Bebeğinle çıkma ama.Onsuz yarım saat bile yeter sana.Derin nefes egzersizleri yap dışarıda.Kendine vakit ayır mutlaka.Bebeği tek başına sahiplenme lütfen.Sonuçta o ömür boyu senin.Sevdikleriyle bikaç saat geçirebilir hergün.Kitap okumaya falan çalış.Kafanı bebekle ve bakımıyla doldurma.24 saat başında pimpiriklendiğinde de büyüyorlar,kendini kasmadığında da büyüyorlar emin ol.Olan sana ve evde ağladığın günlere oluyor.Mutlu anne=mutlu bebek unutma.Sonra ilerde kuzucuğun sinirlenince,ağlarken seni taklit ettiğinde keşke daha sakin olsaymışım diyorsun emin ol...
Bir tecrübe.... :KK43:

Merhaba herkese.....
Kuzucuk uyanmadan iki laflayım çıkacağım :KK33:
Ramazan bildiğiniz gibi bu yıl da uğrayamadı bana:26:
Diyetisyen listeme iftar davetleriyle itekaka uymaya çalışıyorum.Tartıya çıkmadım sinirim bozulmasın diye ama gram vermiş gibi değilim:KK56:
Bayramda yaşamak zorunda olacağım mecburi ziyaret iptal oldu.Daha doğrusu eşim tatile gidelim dedi:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:
Annemler de kaçacaktı birlikte ayarladık bizde.Fazladan bebeğe bakan 3 kişi daha olması büyük avantaj benim için:KK66: 6 gün daha denizime doya doya gireceğim diye düşünürken batımın tatilimin ilk gününe denk geldiğini farkettim:KK53: Bi fikriniz varmı bu konuda?Geciktirici ilaç,yiyecek vs.:KK43::KK43::KK43:
Tatil planı her anlamda rahatlattı beni.Boyasını bayrama bitiremediler binamızın.Bu hafta sildir 2 haftaya tekrar sildir çok zor olacaktı bana. Bir de kilo mevzuu var tabi.Verebildiğimi sanmıyorum o yüzden yeniden 42-44 beden giysi almak zorunda kalacaktım bayram için.... Ve tabi gitmek istemeyeceğim için gerileceğim bir kv mevzuu da var.O konuda kapandı bayramda...:KK16:
Miniğimi sorarsanız sürekli elimden tutun adım atalım modunda.E tabi sürekli başım aşağı doğru bu belle,bu ayaklarla çok zor oluyor.Konuşma konusunda gayet iyiyiz ama.Car car cevap veriyor.Tek kelimeleri tekrarlıyor.Tamam,peki,aaaa (şaşırmış),hımmmm (meraklı) duygularıyla beraber taklit ediyoruz.İstediğimizi parmakla gösteriyoruz.İnatlaşıyoruz,rol yapıyoruz,heyecanlanıyoruz vs vs.... Kendi kendine yatıp yuvarlanıp tekrar oturarak evi dolaşıyor artık.Çekmecelere ellerimizi kıstırıp,dar alanlara kol sokmaya başladık :)) Dün de birazcık saksı toprağının tadına baktı :KK56: Anasının kızı obur :131: İştahımız yerinde fakat kilo almıyor gibiyiz.Tartmadım epeydir ama giysierimiz aynı:emir_bebek: Onun kadar yuvarlansam bende de kilo kalmaz.Güzel fikir :KK52::KK52::KK52::KK52:
Hepinizi kocamaaaan öpüyoruz kızımla.:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
Bugünden Kadir gecenizi de hayırlıyoruz.Dualarınızın kabul olduğu ,günahlarınızın affolduğu bir gece geçirirsiniz inşallah....

Uykusuz her gece. Depresyona girmem yakındır. Annemle bebeği paylasamiyordum temelli ona birakicam bu gidisle.

Canim benim gecici bir surec. Deprsyona en iyi gelen bebisini koklamak.
B4n teror estiriyodum evde acaip sinirliydim ama gececek inan. HepHepsi duzene giriyo ama zamanla. Anne olmak kolay degil. Sıkı sıkı saril bebisine.
Ne güzel haberlerle gelmişsin canım benim.Çok şükür ameliyatsız atlatmışsınız sıkıntınızı.Sünnet için de hiç sıkma canını diyeceğim ama zaten bugün oluyor sanırım:KK9: Küçükken sünnet hem kolay,hem sıkıntısız oluyormuş.Hep duyarım bunu.Hatta oğlum olsaydı benimde aklımdaydı.Hastaneden taburcu olmadan yaptırmayı düşünüyordum ben.Kolayca bitsin inşallah sünnetiniz.Acil şifalar hepinize:KK19:

Amaann Yarabbiii.Ne kadar tatlı bişey olmuşsun sen o kıvırcık saçlarla.Öpüyorum seni koooocamaaann:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bana drum 6.aydan sonra demişti mekik için de korse için de.Üstelik korse derinin toparlanmasını geciktirirmiş.Dış kuvvet topladığı için deri çalışmıyormuş diye duydum.Ben ara ara takıyorum artık.Hoşuma gidiyor eskisi gibi görmek ama malum sıcaklarda şort-korseyle dolaşmak çok berbat bişey...

Üşütme mevzuu doğru Duygucum.Islak kalmamaya,ayaklarını üşütmemeye,soğuk yiyip içmemeye dikkat edeceksin 2 ay falan.Sonra daha kolay atlatıyor kuzucuklar..

Biz her zamanki gibiyiz.Sıcaklar,meraklı bir miniş derken koşturmacalı.Sen nasılsn?

Kız mekiki nasıl çektin 40tan sonra?Ben tutunmadan kalkamıyordum bile o zamanlar.:KK43:(( Yarım mekikmi çektin tammı?Kaçar tane bende deneyeyim bari.Benim göbek hiç gitmeyecek sanırım :KK43:(((((

Biz de öyleyiz Özlemcim.Benden fazla yiyor 10gr artış yok gibi görüntüde.Giysiler daralmıyor oradan biliyorum :KK70:
Emeklemede biz biraz tembeliz.Geçenlerde 2 adım gitti emekleyerek sonra çöktü minik devem :KK53::KK53::KK53:

Sakin olmaya çalış Duygucum.Herşey yolundayken bile lohusa depresyonu olabiliyorken senin sıkıntıların da tuz biber oluyordur.Hergün temiz hava almaya çık mutlaka.Bebeğinle çıkma ama.Onsuz yarım saat bile yeter sana.Derin nefes egzersizleri yap dışarıda.Kendine vakit ayır mutlaka.Bebeği tek başına sahiplenme lütfen.Sonuçta o ömür boyu senin.Sevdikleriyle bikaç saat geçirebilir hergün.Kitap okumaya falan çalış.Kafanı bebekle ve bakımıyla doldurma.24 saat başında pimpiriklendiğinde de büyüyorlar,kendini kasmadığında da büyüyorlar emin ol.Olan sana ve evde ağladığın günlere oluyor.Mutlu anne=mutlu bebek unutma.Sonra ilerde kuzucuğun sinirlenince,ağlarken seni taklit ettiğinde keşke daha sakin olsaymışım diyorsun emin ol...

Ben bir hafta 10 gun sonra iyiydim hic agrim acim?kalmamisti. Hatta 40 dolmadan spora baslamistim yattigim yerden bacaklarimi calistrdim odem cok fazlaydi ve cok rahatsiz oluyodum.
Internette arastirmistim sirt ustu yatip bacaklarimi dizden bukup kollarimi uzatip yatip kalkiyodum
Ilk 10 tane mekik cekmistim sonra ezgiyi ayagima yatirip her sabah yapiyodum. 1 hafta ara ile arttirdim.
O zamanlar vakit vardi somdi saclarimi taramaya vakit kalmiyo.

Ay valla neresine yiyo bilmem bu cocuk. Surekli kipirdaniyo ama. Hic durmuyo. Baglicam bu cocugu biraz yag baglasin.
Ben size bir sey sorcaktim. Bebisin eline yiycek vermek isktiyorum ama ne veriyim. Makarna koydum kendi yesin diye ellemiyo hanfendi. Tabagi ters ceviriveriyo. BisBiskuvi verdim. Baska ne verebilirim bogazina takilmadan yiyebilecegi.

Nasıl olayım iyiyim ben de.. Aynen sıcaklarla boğuşmaca. Batasica bat batmadi gitti. Reglim su anda.. Bekliyoruz bakalım. Bayram ertesi Dr serüveni başlayacak herhalde. Artik ele avuca geldi Sizinkiler. Abi abla olmaları lazim di mi ama..

Kızlar hayırlı Kadir Gecesi diliyorum öncelikle.Tşkler AYŞE'cim mesajın için.Ama küçük olunca kıyamıyor insan:KK43:( Dün sünnet olduk:KK43:Ah ameliyathane kapısında beklemek ne zormuş offffff:KK43:Rabbim başka dertler vermesin.Çok ağladı kuzucum.Eşim kızacak diye ağlayamadım bile.Sürekli yanındayım.Hiç bi iş yapmıyorum sadece oğlumla ilgileniyorum.İnş. çabucak atlatırız.HEpiniz dualarımdasınız.Aeo...

X