Günaydınlar herkese.
Nasılsınız bakalım?
Bebişler,hamişlikler nasıl gidiyor?Dikkat ettiyseniz hayat nasıl gidiyor diye sormadım çünkü onlar bizim hayatımız oldu artık.
RABBİM İSTEYEN DİLEYEN BEKLEYEN HERKESE,ÖNCE BENİM ARKADAŞLARIMA SONRA TÜM ÜMMETİ MÜSLÜMANA NASİP ETSİN BU MİNİK MUCİZELERDEN...
En son 11 gün önce yazmışım,ne kadar çabuk geçiyor zaman
Biz kızımla yuvarlana yuvarlana yaşıyoruz.
Ramazanı tutamıyorum maalesef.
Zaten akmayan sadece gıdım gıdım damlayan bir sütüm var
Pişmanlığımı,utancımı O biliyor.Ama napıyım o bir damla daha fazla emebilsin diye ne bulursam yiyorum,içiyorum:26:
Bu arada süt demişken Saraçoğlu'nun beyaz üzüm tavsiyesini yapmaya başladım.7 gün yapılıp bırakılacak.Bugün 6.günüm.Öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere birer avuç beyaz üzüm yiyorum.Hatta biraz da fazla yiyorum.Fışkırmıyor ama eskisinden daha fazla diyebilirim
Sizlerde yapın inşallah işe yarar sizde de...
Süt azalmayacak,artacak diye her önüme geleni yersem 5kg olan fazlalığım 8 oluverir değilmi?
42 bedende dar gelmeye başlayınca aynada bile kendime bakmaz oldum.
Dün diyetisyenin yolunu tuttum.Çok kati olmayan,esnek bir liste hazırladı.15 gün sonra kontrol var.Fazla fire vermeden uyarsam 2-3 kg verebilirmişim 2 haftada
Tam buğday ekmeğimizi,galetamızı aldık oturduk bakalım
Kuzucukla hayat çok daha eğlenceli ve koşturmacalı olmaya başladı
Oyunlar,nazlar,işveler bitmiyor
Uykumuzda daha tutarlı artık
En azından tutarlı olması için çok destekliyorum kızımı
Daha bi yere tutunup kalkamıyoruz ama hamleler yapıyoruz bolca.Emekleme,yatarken oturmaya geçme falan da yok.Bol yuvarlanmacalı bir faaliyet bizimki
Ek gıda olayı artık devasa boyutlarda bizde.Normal yemeğimizi yiyor,sütü içip uyuyoruz.
Buna rağmen daha 9300gr
Çok hareketli olduğuna bağlasam da neden diye düşünmeden edemiyorum:44::44: Allah'tan aşırı hareketli bi çocuk.Yoksa içime dert olacak kızımın fit hali
Evimizde en serin odada sabah 8de derece 34ü gösterirken yaşamak baya zor...Sıcaktan ölüyoruz lafı hafif kalıyor artık.Gece bile 34ten düşmüyor.Terlemek ve duşa girmek arasında bir yaşam oluştu evimizde.Kızımla soyunup soyunup duşa giriyoruz ana kız
Günde 2-3 bazen 4
Siz düşünün nasıl yaşadığımızı artık
Allah'tan eşim klimalı bir işyerinde de o rahat ediyor.Dün annem bizdeydi kadın 4ten sonra bayılacak gibi oldu sıcaktan.Hani insanın nefesi daralır ya aynen o hissi yaşıyoruz sıcaktan.Dışarıya çıkmak 6dan sonra bile cesaret istiyor:18:
Eşimin babamın sağlığı gayet iyi.Elhamdülillah bunu da atlattık babamla.Orucuna da başladı 1 haftadır.Kalpte de sorun çıkmadı sonraki tetkiklerde
Kızlar size birşey danışacağım.Yaşamak istemediğim bi durum var.Yani şöyle anlatayım gitmek zorunda olduğum bi ortam var ve ben çok geriliyorum düşündükçe.Sürekli dua ediyorum Allahım'a hayırlı bi sebep ver gitmeyim diye.Ciddi anlamda sinirleniyorum gitmek zorunda olduğum için.Bu konuda okumam gereken bi dua varmı?
Duygucum oğluşunu kucağına aldı sonunda.Bir bebeğimiz daha var artık.Bol uykulu,bol pırt pırtlı,fış fış sütlü günleriniz olsun inşallah