Bol bebiş topiği

bende bir yaşına kadar emzirebildim çünkü çalıştığım için sütüm iyce azaldı ama kemik yapısı gayet iyi ya ben kızım 15 aylıkken bir kaza geçirdik misafir vardı evde kızım ayağı takıldı televizyonlua düştü dudağı boydan boya yarıldı tabi mahvoldum ben hemen hasanedeki plastik cerrahı aradım akşam vaktiydi acilde baticonlattır başka müdahale yaptırma dedi sabahına ameliyat oldu iz kalmadı ama dudak kısmında biraz şişlik kaldı inşallah zamanla geçer geçmezse kesin bir operasyon daha yaptırırım ilerleyen yaşlarda yani ben söyleyince insanlar farkediyor ama ana yüreği gelin bide siz benim gözümle o yarayı görün allah senin yavrunu bağışlasın uzun hayırlı ömür versin

Ayy Allah korumuş kuzucuğu.Çok geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın.Ben de 20 gün önce kızımı mama sandalyesinden düşürdüm.Çok şükür bişeyi yok ama dediğin gibi gel bir de bana sor.Hala kabuslarla uyanıyorum,uyanıkken bile kabus görebiliyorum mama sandalyesiyle yada düşmesiyle ilgili.
Hastanede çalışıyorsun sanırım.Avantaj olmalı bu meslek senin ve ailen için.

Ayy Allah korumuş kuzucuğu.Çok geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın.Ben de 20 gün önce kızımı mama sandalyesinden düşürdüm.Çok şükür bişeyi yok ama dediğin gibi gel bir de bana sor.Hala kabuslarla uyanıyorum,uyanıkken bile kabus görebiliyorum mama sandalyesiyle yada düşmesiyle ilgili.
Hastanede çalışıyorsun sanırım.Avantaj olmalı bu meslek senin ve ailen için.
aynen öyle özel bir hastanedeyim kayseride muayene acil müdahale için hastanede çalışmak güzel artı bi ilgi oluyor hastane çalışanı olunca drlar bile alakalı davranıyor ben küçükken hiç düşürmedim zaten o düştüğünde ben misafire servis hazırlıyordum kayınvalidem vardı yanında ama olavcakla öleceğe çare yok

aynen öyle özel bir hastanedeyim kayseride muayene acil müdahale için hastanede çalışmak güzel artı bi ilgi oluyor hastane çalışanı olunca drlar bile alakalı davranıyor ben küçükken hiç düşürmedim zaten o düştüğünde ben misafire servis hazırlıyordum kayınvalidem vardı yanında ama olavcakla öleceğe çare yok

Kesinlikle olacak oldumu oluyor.Ama insan vicdanını da rahatlatamıyor maalesef.Benim kv.dem de kızımı 20 günlükken düşmüştü.Kucağında kızım vardı yani.Yere kapaklandılar,kızıma hiçbişey olmadı,onun dirsekleri morardı sadece.Hala başkasının kucağındayken diken üstünde oluyorum.Atlatamadım bi türlü :KK43:(

Kesinlikle olacak oldumu oluyor.Ama insan vicdanını da rahatlatamıyor maalesef.Benim kv.dem de kızımı 20 günlükken düşmüştü.Kucağında kızım vardı yani.Yere kapaklandılar,kızıma hiçbişey olmadı,onun dirsekleri morardı sadece.Hala başkasının kucağındayken diken üstünde oluyorum.Atlatamadım bi türlü :KK43:(

bende araba kullanırken o olaydan sonra panik olmaya başladım sanki biri gelip bana çarpacakmış gibi oluyorum kızıımla arabadayken kızının adı ne benimki Zeynep ela

bende araba kullanırken o olaydan sonra panik olmaya başladım sanki biri gelip bana çarpacakmış gibi oluyorum kızıımla arabadayken kızının adı ne benimki Zeynep ela

Hifa benim kızımın adı.Bir sahabenin adı Hifa.Hayat hikayesi çok etkiledi bizi.
Zeynepler çok nazlı olur senin fıstık da öyle mi :KK70:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Hifa benim kızımın adı.Bir sahabenin adı Hifa.Hayat hikayesi çok etkiledi bizi.
Zeynepler çok nazlı olur senin fıstık da öyle mi :KK70:

VALLA ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN ÇOK USLU Bİ ÇOCUK ÇOK ANLAYIŞLI ŞİMDİDEN İNGİLİZCE TÜRKÇE SAYI SAYIYOR İNGİLİZCE KELİMELER VAR İYİ GECELER GÜNAYDIN ANNE BABA BİRDE SÜBHANEKE BİLİYOR HERGECE YATMADAN OKURYORUZ BEN YAPMA DEDİĞİMDE YAPMAZ MİSAFİRLİKTE ÇOK RAHATIM KENDİ YER İÇER AMA TABİ ÇOCUK BAZI DÖNEMLERİ OLUYOR ONUDA ATLATIYORUZ :nazar:

Aişe can basladim yagurt vermeye. Çok sağol darisi kalanlara inş. Şule canim bilal acayip yerini yadirgadi. Birde kalabalık olunca daha fena oluyor. Yardimci olamiyor bizimkiler düşün bugun sabah uyandi 8 gibi aksam 8e kadar uzun uyku uyumadi. Emmedi :KK43:((
Üzülüyorum bu defa neden bebegimin düzenini bozdum diye.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy canım senin için zor olmuştur
Bir arkafdımdan duymuştum 8 aylıkken memlekete gitmiş sonrasında duzeni bozuldu ve emmeyi bıraktı demişti bnde korkar ldum bugun avm ye gityik okadar agladıki ciğerleri parcalandı sandm hemn eve döndük lkendime kıyafet alıcm hiç nirsey olmuyr tabi alamadık ne yapıcam bu kiloları cocukla cok zor klabalıga nasl alısacaklar sen daha ne kafar kalacaksn urfada şimdi çok sıcaktr

Canım büyük gecmiş olsun daha önce olmuşmuydu rabbim sağlkı sıhhat versn şimdi nasılsın çok üzüldm mevla büyük bellardan korusun hifayada sanada rabbim şifalar göndersn canım asısı bixi çk zorladı halen huysuz buarada ebemiz üçüncğ ayda cagırdı ama üçüncü ayda ası varmı kartın bsktm yok ama bize neden geln dedi anlmadm:KK53:

Kızlar merhaba yeniden.
Dün akşamı acilde geçirdik.Canınız çekmesin eşim balık getirmiş hafif bi sote olarak yaptık yedik.Oturduğum yerden bile daha kalmadan bi anda heryer karıştı ve kendimden geçtim.Eşimi duyuyorum ama konuşamıyorum.Sonra dilim,boğazım şişmeye başladı.Pipetle nefes almaya çalıştım.112 geldi.1 saat önce de kızıma yoğurt yedirirken yoğurt yemiştim.Zehirledi diye korktuk.Neyseki değilmiş.Sadece alerji yapmış.Balığa alerjin var belliki dediler.Serum yedim o yüzden de 24 saat emzirmem yasak.Zoraki yaptığım sütü sağıp dökmek çok zoruma gidiyor ama mecburum.Balığı alırken canlıydı,önümde kestiler ve temizlediler dedi eşim.Yoğurdu da daha dün kendim mayalamıştım.Ama işte oldu bi şekilde.Hala ağzımın içi berbat.Hiçbirşeyin tadını alamıyorum.Yemeyince de halim yok.Anneminde küçük tansiyonu 10 olmuş.Ben eve geldim onlar 12de gittiler acile.Onu da çağıramadım yardıma.Ayakta durmaya çalışıyorum kızım için.Belki biraz nefes almaya çıkarım kızımla.Çok bitkinim..
Sizler nasılsınız?Bebişler nasıl?Bu arada kızımın da ateşi yükselmeye başladı dünden beri.3.diş yolsa sanırım...Yavrum çok yoruluyor ağrıdan,ona yardım edememek çok acı...:KK50:

çok geçmiş olsun cnm.Dişler sıkıntı keke benimki ağrısa diyorum ben de:KK43:((

Ayy canım senin için zor olmuştur
Bir arkafdımdan duymuştum 8 aylıkken memlekete gitmiş sonrasında duzeni bozuldu ve emmeyi bıraktı demişti bnde korkar ldum bugun avm ye gityik okadar agladıki ciğerleri parcalandı sandm hemn eve döndük lkendime kıyafet alıcm hiç nirsey olmuyr tabi alamadık ne yapıcam bu kiloları cocukla cok zor klabalıga nasl alısacaklar sen daha ne kafar kalacaksn urfada şimdi çok sıcaktr

Canim CIK şükür Rabbime alisti buralara. Demek ilk hafta alisma süresinde zorlanıyor bebisler. Ben ilk asisinda birinci ayda cikmistim AVM ye yormadi beni. Ama sonrasında gitmedim hic. 3 buçuk aylikti memlekete geldim yine aynisini yapti bazen çok huysuz bazen akilli. Bende kafama takmasam stres yapmasam daha rahat ediyor çocuk. Stresten uçuk atti dudagimda.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

VALLA ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN ÇOK USLU Bİ ÇOCUK ÇOK ANLAYIŞLI ŞİMDİDEN İNGİLİZCE TÜRKÇE SAYI SAYIYOR İNGİLİZCE KELİMELER VAR İYİ GECELER GÜNAYDIN ANNE BABA BİRDE SÜBHANEKE BİLİYOR HERGECE YATMADAN OKURYORUZ BEN YAPMA DEDİĞİMDE YAPMAZ MİSAFİRLİKTE ÇOK RAHATIM KENDİ YER İÇER AMA TABİ ÇOCUK BAZI DÖNEMLERİ OLUYOR ONUDA ATLATIYORUZ :nazar:
Maşallah hep böyle gitsin inşallah.O kadar kusur kadı kızında da olur canım :) Bazen bakıyorum da çocuklardan ne kadar çok şey bekliyoruz.Merak etme,konuşma,olgun ol,korkma,çekinme diyoruz da biz bunları yerinde yapabiliyor muyuz acaba?Fazla olmamak şartıyla esnek olmak lazım çocuklara karşı.Tabi sabrı taşırmazsa :KK70:
Canım büyük gecmiş olsun daha önce olmuşmuydu rabbim sağlkı sıhhat versn şimdi nasılsın çok üzüldm mevla büyük bellardan korusun hifayada sanada rabbim şifalar göndersn canım asısı bixi çk zorladı halen huysuz buarada ebemiz üçüncğ ayda cagırdı ama üçüncü ayda ası varmı kartın bsktm yok ama bize neden geln dedi anlmadm:KK53:
Daha önce olmamıştı.Çok farklı bi sıkıntıydı bu seferki.Aminn canım.Allah dermansız dert vermesin kimseye.Aşı olmasa da takip için çağırıyorlar ebeler.Mesela bizim de 9.ayda aşımız yok ama tam kan tahlilleri için gel mutlaka dedi.Dru da 9.ayı atla 10.ayda görüşelim dedi tahlilleri söyleyince 9,5ta gel ikisi de çıksın aradan dedi sağolsun.Seviyorum ben bu kadını yaa:KK54:

çok geçmiş olsun cnm.Dişler sıkıntı keke benimki ağrısa diyorum ben de:KK43:((
Aynen valla.Biz bile ağrı kesicilerle tedavilerle mızmızlanıyoruz da onlar ne yapsın minicik bedenleriyle.:KK50: Bazen bende onunla ağlıyorum,o kadar çaresiz ve acı içinde dudağını büküyorki anlatamam :KK43:(((((((((

Günaydın kızlar.
Çok çok çok güzel haberler aldığımız,neşe içinde,sıkıntılarımızın azaldığı,sağlığımızın iyi gittiği güzel bir hafta olur inşallah hepimiz için.:KK16:
Dün halamın oğlunun kalp krizi haberiyle sarsıldık biz :KK43: Annesini ve kardeşini 3 ay arayla kaybetmişti 9 ay önce.Kabirlerini yaptırmak için mezara gittiğinde fenalaşmış.Konya'ya sevk etmişler.Anjio yapıldı,tıkanıklık açıldı ama tabi günde 3 paket sigarayla nereye kadar açık durur damarlar bilinmez.Bugün taburcu olabilirmiş. :KK43: 13 yaşında bir oğlu var,Allahım ona bağışlasın.Kardeşinin de 15 yaşındaki oğlu ona emanet.Onun da babası sayılır.Rabbim tez zamanda sigara illetinden kurtulmayı nasip etsin herkese.Önce benim anneme sonra tüm müslümanlara.....
Sabaha kadar 2 kez jel,2 kaşık surup vermeme rağmen nöbetler halinde ağladı kuzucum.Tabi dünkü hastane koşturmacasından sonra biraz ağır oldu bana. Ama dün bi karar verdim hiçbirşeyi kafama takmayacağım artık.Hiç kimsenin eşimden,yavrumdan,annemden,babamdan fazla kıymeti yok benim için.Olduğu kadar,olmadığı kader diyeceğim artık.Rabbim'in vereceklerinin önüne kimse geçemez sonuçta..Gereksiz hırsa,didişmeye,kafaya takıp üzülmeye değmez bu dünya..
Sabah 8den beri temizlik yaparım.Sağolsun kuzumda mama sandalyesinde oda oda benimle dolaştı ve ağlamadan beni izledi.Çok şükür bitti.Bi çamaşırlar kaldı asılacak.Bu hafta büro işleri için baya bi koşturmacam olacak,eve bakamazsam dikkatimi işime veremem diye sıkı bi temizlik oldu bugünkü:21:
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nız da kutlu olsun.Allahım vatanımıza milletimize zeval vermesin,düşmanlara ezdirmesin....En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Günaydın kızlar.
Çok çok çok güzel haberler aldığımız,neşe içinde,sıkıntılarımızın azaldığı,sağlığımızın iyi gittiği güzel bir hafta olur inşallah hepimiz için.:KK16:
Dün halamın oğlunun kalp krizi haberiyle sarsıldık biz :KK43: Annesini ve kardeşini 3 ay arayla kaybetmişti 9 ay önce.Kabirlerini yaptırmak için mezara gittiğinde fenalaşmış.Konya'ya sevk etmişler.Anjio yapıldı,tıkanıklık açıldı ama tabi günde 3 paket sigarayla nereye kadar açık durur damarlar bilinmez.Bugün taburcu olabilirmiş. :KK43: 13 yaşında bir oğlu var,Allahım ona bağışlasın.Kardeşinin de 15 yaşındaki oğlu ona emanet.Onun da babası sayılır.Rabbim tez zamanda sigara illetinden kurtulmayı nasip etsin herkese.Önce benim anneme sonra tüm müslümanlara.....
Sabaha kadar 2 kez jel,2 kaşık surup vermeme rağmen nöbetler halinde ağladı kuzucum.Tabi dünkü hastane koşturmacasından sonra biraz ağır oldu bana. Ama dün bi karar verdim hiçbirşeyi kafama takmayacağım artık.Hiç kimsenin eşimden,yavrumdan,annemden,babamdan fazla kıymeti yok benim için.Olduğu kadar,olmadığı kader diyeceğim artık.Rabbim'in vereceklerinin önüne kimse geçemez sonuçta..Gereksiz hırsa,didişmeye,kafaya takıp üzülmeye değmez bu dünya..
Sabah 8den beri temizlik yaparım.Sağolsun kuzumda mama sandalyesinde oda oda benimle dolaştı ve ağlamadan beni izledi.Çok şükür bitti.Bi çamaşırlar kaldı asılacak.Bu hafta büro işleri için baya bi koşturmacam olacak,eve bakamazsam dikkatimi işime veremem diye sıkı bi temizlik oldu bugünkü:21:
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nız da kutlu olsun.Allahım vatanımıza milletimize zeval vermesin,düşmanlara ezdirmesin....En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE[/QUOTE

Güzel duaların için amin canım.
Tabi ki doğru söylüyorsun ne gerek var üzme kendini. Çok boş şeyler için üzülüyoruz aslında. Ölüm gelip çattığında farkına varıyoruz ne kadar boş yere kendimizi yıprattığımızı. Ama insanoğlu yaradılışı gereği yine nefsine yenik düşüp bir dünya telaşına kaptırıyor kendini.
Bende esmayı uyuttum şöyle bir bakayım dedim ne var ne yok topicte diye. Evde işler sürüyle hangisinden başlasam bilemiyorum. Zaten hiç bitmiyor ki. Şeytan diyor hava da güzel boşver işi gücü çık gez dolaş:KK53:
Güzel bir gün olur inşallah hepimiz için. Huzurlu, sağlıklı yaşamak gibisi yok.

SULE25 canim iyiyiz cok sukur ugrasiyoruz iste yap yedir yika hergun ayni is. Siz nasilsiniz? Talha iyi mi? Ne guzel sevmis oyun halisini oyalanir sen de azicik soluk alirsin..

AYSECIM gecmis olsun Allahim bidaha yasatmasin.
Hifa sultan nasil? Disler cikiyor birbiri ardina. Bizimkiler de sis ama cikamadi daha..

Güzel duaların için amin canım.
Tabi ki doğru söylüyorsun ne gerek var üzme kendini. Çok boş şeyler için üzülüyoruz aslında. Ölüm gelip çattığında farkına varıyoruz ne kadar boş yere kendimizi yıprattığımızı. Ama insanoğlu yaradılışı gereği yine nefsine yenik düşüp bir dünya telaşına kaptırıyor kendini.
Bende esmayı uyuttum şöyle bir bakayım dedim ne var ne yok topicte diye. Evde işler sürüyle hangisinden başlasam bilemiyorum. Zaten hiç bitmiyor ki. Şeytan diyor hava da güzel boşver işi gücü çık gez dolaş:KK53:
Güzel bir gün olur inşallah hepimiz için. Huzurlu, sağlıklı yaşamak gibisi yok.
Valla ne yalan söyleyim bazen temizlik yapmam lazımken ben de gözümü kapatıp çıkıyorum dışarı.Temizlik-düzen-çamaşır-ütü-bulaşık-minnoşum-eşim derken bir de büro eklendi içine Allah eksikliklerini göstermesin ama benimde kaçamak yapmaya ihtiyacım oluyor bazen.Kaçamak diyorum da sanki kuaföre-alışverişe çıkıyorum.Ya bi eksik almaya,ya öylesine bi dolaşmaya çıkıyorum.Hava alınca daha dinç daha istekli oluyorum sorumluluklarımı yaparken.Öbür türlü inan eziyet oluyor her yaptığım iş.
O yüzden bazen şeytana uymak gerek :KK34:
SULE25 canim iyiyiz cok sukur ugrasiyoruz iste yap yedir yika hergun ayni is. Siz nasilsiniz? Talha iyi mi? Ne guzel sevmis oyun halisini oyalanir sen de azicik soluk alirsin..

AYSECIM gecmis olsun Allahim bidaha yasatmasin.
Hifa sultan nasil? Disler cikiyor birbiri ardina. Bizimkiler de sis ama cikamadi daha..
Hifacık iyi Özlemim.Diş sorunları yaşamaktayız dediğin gibi.Artık güldüğünde pırıldayan 2 incimiz var alt çenemizde.Pek bi sevimli görünüyor gülerken.Hele bişey yerkendeli oluyoruz izlemeye.Resmen çiğniyor ağzındakini :KK70: Bu arada eti cici bebe bisküvisi çok güzel bişeymiş.Hem dişlerini kaşıyor hem hoşuna gidiyor.Tavsiye ederiz Ezgi'ye:KK34:
Aynı tarifi bende uyguluyorum.Yap,pişir,yedir,temizle,uyut,emzir,hazırla,koş vs vs... Bazen bütün gün bunlardan başka hiçbirşey yapmadığımı farkediyorum:KK51:

Günaydınlar:KK3::KK3::KK3::KK3:
Nasılsınız bakıyım?:21:
Bende 3 gündür kurtulamadığım bir migren var.Ellerimde ve ayaklarımda belirgin şekilde hissettiğim şişlikler var.:KK35::KK35:
Sabahlara kadar kitaplara göre "beni kaybetmekten korktuğu için" çığlık çığlık uyanan beni görür görmez tekrar uyuyan bir meleğim var.:nazar::nazar:
Bahar temizliği yaptırdığı için kızımı emanet edip işime bakamadığım bir annemm var:KK17::KK17:
Dün tedavisi olan iğneyi yaptırdığı için halsizlik ve ishali son deminde yaşayan bir sevdiceğim var:KK50::KK50:
Isınmayıp ısınmayıp bi anda ısınıp yakıp kavuran havaya sahip bir memleketim var.:82::82:
Yine dayanamayıp kızıma incik boncuk alıp bu seferde kafayı "farklı emzik askıları" yapmaya adayan bir bünyem var:KK6::KK6:
Yüzeysel temizlik istemiyorum,dipli kapılı temizle beni diye bas bas bağıran bir evim,yıkamaya gitmek istiyoruz diyen boy boy halılarım vaar:KK24::KK24:
Yok yok anlayacağınız:KK23::KK23:
Sabahın 5inde uyandığı için erken uyudu bugün minnoş.Bende size takılayım dedim.Yine kimseler uğramamış topiğe.Geliyorum,okuyorum diyenleriniz var eminim.Lütfen haber verin azıcık kendinizden.Yoksa benmiyim sadece kendini her anlamda yetersiz hisseden?Herşeye daha çok yetişmek için sağlığını hiçe sayan?Hala daha 1 damla daha fazla süt yapmak için her bulduğunu yiyen,bu yüzden de 1gr bile veremeyen?Kırkının içindeki 5kg fazlamla eski giysilerini deneyip deneyip sinirlenen?
Biriniz bari Konya'da olsaydı da oturup bi fincan kahve içeydik keşke.Nolurdu haaaa?
:KK19:

Bu arada internet alışverişine dönüş yaptım yeniden :KK52:
keyfi sepetten takı organizatörü aldım.Elbise şeklinde olandan.Çok güzel bişey.Çekmeceleri,kutuları derledi topladı valla:KK24:
konsept çorap sitesini de yeni keşfettim.Minnoşum için 12ay altı külotlu çorap bulamıyordum burada.Bulduklarımda 8-10-15tl hep.Çok çeşit alamıyordum ne yalan söyleyim.Burada hem ucuz hemde çeşit çok.Bakalım siparişim geldiğinde yazarım fotolarını atarım sizlerede.Dore markasının çorabını kullandım ama bebekler için olanları nasıl göreceğiz hep beraber:KK9:
Uzun zamandır civile gitmiyorum.Zemin kata arabayla inmek çok zor oluyor.Bi ara oraya da bakmalıyım.Yaz sezonu açılmıştır iyice.Yakın zamanda kısakollulara geçeriz sanırım.Hava böyle giderse tabi :KK12::KK12:

Kızlar ben soğuk almışım. Birde bu ay 4 kilo alınca sağımdan soluma donemiyorum. Hiç halim yok öksürük henüz.akıntısı çene kulak baş boğaz ağrısı hepsi bir arada.

Bende 3 gündür kurtulamadığım bir migren var.Ellerimde ve ayaklarımda belirgin şekilde hissettiğim şişlikler var.:KK35::KK35:
Sabahlara kadar kitaplara göre "beni kaybetmekten korktuğu için" çığlık çığlık uyanan beni görür görmez tekrar uyuyan bir meleğim var.:nazar::nazar:
Bahar temizliği yaptırdığı için kızımı emanet edip işime bakamadığım bir annemm var:KK17::KK17:
Dün tedavisi olan iğneyi yaptırdığı için halsizlik ve ishali son deminde yaşayan bir sevdiceğim var:KK50::KK50:
Isınmayıp ısınmayıp bi anda ısınıp yakıp kavuran havaya sahip bir memleketim var.:82::82:
Yine dayanamayıp kızıma incik boncuk alıp bu seferde kafayı "farklı emzik askıları" yapmaya adayan bir bünyem var:KK6::KK6:
Yüzeysel temizlik istemiyorum,dipli kapılı temizle beni diye bas bas bağıran bir evim,yıkamaya gitmek istiyoruz diyen boy boy halılarım vaar:KK24::KK24:
Sabahın 5inde uyandığı için erken uyudu bugün minnoş.Bende size takılayım dedim.Yine kimseler uğramamış topiğe.Geliyorum,okuyorum diyenleriniz var eminim.Lütfen haber verin azıcık kendinizden.Yoksa benmiyim sadece kendini her anlamda yetersiz hisseden?Herşeye daha çok yetişmek için sağlığını hiçe sayan?Hala daha 1 damla daha fazla süt yapmak için her bulduğunu yiyen,bu yüzden de 1gr bile veremeyen?Kırkının içindeki 5kg fazlamla eski giysilerini deneyip deneyip sinirlenen?
Biriniz bari Konya'da olsaydı da oturup bi fincan kahve içeydik keşke.Nolurdu haaaa?

Yalniz degilsin ben de kafayi yemek uzereyim aksama kadar evdeyim ama hic is yapamıyorum sen yine isine gidiyorsun. Biturlu bitiremiyorum kafayi yiycem ev berbat perdeler halilar battaniyeler camlar kapilar fayanslar dolaplar....of listeye bak.. ... hele gece de uyumadiysak gunduz hayalet gibi dolasiyorum bu ara ezgide gece emmek istiyo azicik emiyo uyuyo sanirim bizde de ayni korku basladi.
Ben cozumu kahvede buldum bisad kahve iciyorum motor hizlaniyo tabi aksama bitmis tukenmis durumda yataga nasil yattigimi bilmiyorum....

Biz daha hic biskuvi yemedik aklimda olsun demek iyi dis kasiyo...
ezgi fazlasiyla saglikli besleniyo fit kizim tarhanayi sevmedi ama sebze ve meyve delisi enginara bayildik. Dun ilk defa avokado yedik yedik cunku ben de ilk defa yedim. Ben 30 yasimda tanistim ezgi 7.5ayinda :-) yalniz sunu fark ettim hamileligimde neyi cok yediysem ezgi onlari bayila bayila yiyo. Tarhana yememistim o da sevmedi ama unutturma usuluyle aliscaz care yok. Kilo alsin biraz sanki diyet yapiyo cadi :-)

Kızlar ben soğuk almışım. Birde bu ay 4 kilo alınca sağımdan soluma donemiyorum. Hiç halim yok öksürük henüz.akıntısı çene kulak baş boğaz ağrısı hepsi bir arada.

Gecmis olsun duygucum. Bol bol limonlu ihlamur ic. Sabir az kaldi gececek hepsi son donem cok zor...ama bitiyo inan. Cikinca daha fenalar o zaman da uyutmuyolar..

X