- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #24.381
Aa ne guzel gule gule kullansin talha bey.
Hangisinden aldiniz canim? Sever sever merak etme yavas yavas seviyorlar ama ilk basarda ezgi anlamamisti zamanla cok sevdi. Muzigi isigi filan dikkatini cekiyor.
canim cildiye doktoruYas degil onemli olan anlasmak. Ve galiba olgun bir karaktrm var en genc arkadasim35 yaslarinda.
5ayi dolduracagiz bir hafta sonra.
Ah canim hergun yeni bir duzene girdi benimki. Hala geceleri 4 , 5 kez uyaniyorum. Ama alistim.
Ne doktoru canim. Masaallah sen ne muhendisisin. Ah bu günlerde duyirumki keşke ebe olsaydim.
Amin Allah razi olsun...
İyiyiz çok şükür sen nasil sin. Seninde cuman mübarek olsun. Bebek varmiydi sende
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim cildiye doktoru
ins duzene girer buarada spora basladinmi
bizim bisiklet bugun geldi artk evde spora baslayacagm bakalim
ne kadar devam edicem
Kocam olacak hain domdom izin vermiyor
Artik yürüyüş farz oldu.
Evde ne yaparsam o.
İyiymis ne model marka aldiniz bakayim bi.
Üzülme bence, havalar güzelleşiyor.. bol bol yürüyüş yap açık havada, spor parkı da vardır mutlaka etrafta. komşunla birlikte çıkarsın, oradaki aletlerle çalışırsın. yeter ki evde yayılıp ihmal etme. bir düzen oturtursan zaten sen de bilal de her gün çıkmak istersiniz..
İnşaallah canim ya. Çok güzel moral verdin. Sen nasilsin bugün.
Sagol ca
nim ins. sever daha gelmedi sanirim
pazartesi gelecek hayrlisi artk senin aldigini begendik
ondan sipars verdik
buffalo stepway kondisyon bisikletKocam olacak hain domdom izin vermiyor
Artik yürüyüş farz oldu.
Evde ne yaparsam o.
İyiymis ne model marka aldiniz bakayim bi.
Sevilmiycek gibi degil kiezgi o hayvanlari asıla asıl cikariyor. Hem gaza da iyi geliyor tekmelenirken pirt pirt
canım bebişin kaç aylık bilmiyorum ama onlar için ellerini kullanmak en güzel oyun,benim kızım şuan 4.5 aylık yaklaşık bir aydan beri elimizi nerdeyse yutucaz:)elini şapurdatarak emiyo,bi ara yutucak zannettim:)eldivenini 2-2,5 aylıkken çıkarmıştım,başlarda biraz yüzünü çiziyolar ama tırnaklarını kesersen bişey olmaz..
Kızlar merhaba..
Maalesef kötü hemde çok kötü bir haberle başayacağım sözlerime.Pazartesi günü öğlen çorbasını içirdikten sonra kızımı mama sandalyesinden düşürdüm.Çok huysuzlandığı için kemerini takmamıştım.İçtiği kaseyi lavabonun içine koymak için arkamı dönmemle düşmesi aynı saniyede oldu.4 aydır kullandığım ve hiç aksatmadan bağladığım kemeri 1 kez bağlamadım ve en yüksek seviyesinden (1mt) laminant parkenin üstüne düştü yüzüstü.Kaldırdığımda alnı kıpkırmızıydı ve katılmıştı ağlamaktan.112 gelinceye kadar uyumaya başladı.Çıldırdım bir daha uyanmayacak diye.4 saat müşahade altındaydı.Röntgende kırık çıkmadı.Mr ve tomografi çok zararlı olunca çekmedi dr.Hareketleri iyi gerek yok dedi.24 saat boyunca saatbaşı uyandırın dedi.Evde sabahladık annemlerle.Çok şükür normale döndü.Hareketlerinde de bi sorun yok.Hala kabuslar görüyorum düştüğünü gördüm andaki.Allahım korudu yavrumu.Yalvarırım ihmal etmeyin kemerleri.Biz yaşadık sizler yaşamayın o anları((((((((((((((((((((((((
Aleykum selam canim cok sukur iyiyimSelamun aleykum kızlar nasılsınız gorusmeyeli ?
Benim oğlum büyüdükçe bana düşkün oldu. İki gündür uykuya dalamiyor çok agliyor çok........
Sabir çeke çeke uyutmaya calisiyorum. İnanin kirkli iken daha kolaydii en azindan hafifti :)
Rahat kucakta duruyordu uyuyordu şimdi bas bas bagiriyor. Birde büyük adam gibi göz yaşi dokuyor. Tek derdi uyku ama uyumuyor(((
Neyse kafanizi utuledim hakkinizi helal edin. Esim yeni bir oyuncak almis eline verdik tutamiyor sürekli elinden düşürüyor bu defada niye düşüyor agzimda ememiyorum diye agliyor çok fena zeki bu masaallah. Ekleyeyim resmini bakin. Çok beğendim ben. Cadiozy,Aişe, Şule nerelerdesiniz ?
merhaba canim yine herzamnki gibi yogunsunMerhaba kızlar.
Geçmiş kandilinizi kutlayarak başlayım sözlerime.Rabbim dualarınızı sizlere hayırlı kılsın inşallahh
Hepinize teşekkür ederim güzel dualarınız için.Kuzucum iyi elhamdülillah.Artık çift çift bağlıyorum kemerini.
Bu arada merak edenler olmuş önünde mama tepsisi yoktu.Kemerini de bağlamayınca bacak arasındaki set tutmamış kızımı.Çünkü minnoşum gölgesine,yerlere,düşen şeylere bakmaya bayılıyor artık.
Güzel bi haber vereyim de unutun o kötü anıyı :) 2.dişimizi de gördük pazartesi sabahı.Kuzumun ateşi 38lerdeydi 2 gündür zaten.Hiç tadı yoktu.Melül melül bakıyordu,emmiyordu,herşeyi geviyordu.Çok şükür ateşimiz normale döndü diş görününce.Uykuyu da daha fazla uyur olduk elhamdülillahHaliyle bende daha dinç ve ağrılarıma karşı daha dayanıklı oldum. Büro işlerinde kıpırdanmalar oluyor,minnoşumu anneme bırakarak halletmeye çalışıyorum.
Bu arada burada hava çok kapalı 1 haftadır.Dün yağan şiddetli doluya yakalandık hemde apartmanımıza 100mt kala.Soğuk değil hava o yüzden yağmurluklarımız ve şemsiyemizle yine yollardayız kızımla
Kızımla ilgili bir diğer haberim de totosunu kaydıra kaydıra cm cm ilerlemesi teyzeleri.Dün farkettik bizde.Öne doğru eğiliyor ayaklarıyla kendini öne çekip duruyor.Anlatması biraz garip oluyormuşEmekleyen sıpalara deli olurum ama sanırım benimki emeklemeden yürüyecek.Bende böyle böyle kalkıvermişim ayağa :) Kurtlu ananın kurtlu kızı nolcak
gvn teşekkür ederim canım.Maşallah sizin cinsiyetiniz bile belli olmuş.Nasıl gidiyor hamilelik?Oğlucuğunla zor olmuyormu?
sule25 aaah ahh hiç sorma beni.Ne yerdeyim ne gökteBen kullandım eldivenciklerden.3 aylıkken falan bıraktım evde kullanmayı,dışarda takıyordum üşümesin diye.Evlerimiz zaten sıcak,terlemesin parmakları diye çıkardım.Çünkü ağzına sokuyor elciklerini bu sefer de parmaklarında mantar olacak diye korktum nemden.Üşümesine de aldanma.Kılcal damarları daha tam çalışmadığı için soğuk olurmuş elleri bebişlerin.Dr söylemişti.Ağız yoluyla tanıma dönemi diyorlar bu döneme.Keşfetmeye başladı kendini oğluşun
karapissom canım benim.Ne zor günler geçiriyorsun sende ben gibi.Biz de öyle.Gözlerimizi açmadan sabahlıyoruz artıkHem uyuyoruz hem ağlıyoruz.Benim minnoş da benim kokumu istiyor geceleri.Dayanamadım son çare sizlerden duyduğum bişey aklıma geldi.Hemen atletimi çıkardım üzerine de biraz sütümü sıktım yastık kılıfı yaptım E napıyım 2saat bari kesintisiz uyumaya ihtiyacım var benimde.
Merak ettim ekle bakıyım oyuncağı:) Bende içine küpleri falan soktukları geometrik şekilli kutulardan almayı düşünüyorum.Artık ses çıkaranlara dönüp bakmıyoruz