Bol bebiş topiği

canım inşallah hamileliğin belirtisidir,belirtiler hiç belli olmuyo benim ki aynen adet olucakmışım gibiydi ek olarak göğsüm çok kötü ağrıyodu.
canı gönülden dua ediyorum inşallah en kısa zamanda alıcaz haberlerinizi...

İnşallah kuzum nasip bakalim nolcak
Hala gelmedi bat beklyrm bakalim nolcak :KK52::KK52:
Allah razi olsun kuzum bu arada dualarin icin
Kadilininde mubarek olsun

Bugün 26. Gün teldeki takvim dun diyordu önceki aylarin ortalamasini alarak belirliyor. Henüz gelen giden Birsey yok karapissom. Bu ay için beklentim de yok aslina bakarsan. Bati bekliyorum, gelsin bitsin ki soğana baslayayim.
Bu gece dualarinizda cevoyla beni unutmayin haa!
Opuyorum hepinizi.. Simdi dua zamani... Dualarda bulusalim inşallah..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ah cnm bilirim ne zor bebekli gitmek bi türlü,evde başka birine bırakmak bir türlü :KK43: zor cnm al benden de o kadar.
senin kilon yoktu be güzelim bi kaç kilo zarar etmez bnm gibi olsan naparsın popomu zor kaldırıyom
karapissocum yaşın kaç bu arada?

ah cnm bilirim ne zor bebekli gitmek bi türlü,evde başka birine bırakmak bir türlü :KK43: zor cnm al benden de o kadar.
senin kilon yoktu be güzelim bi kaç kilo zarar etmez bnm gibi olsan naparsın popomu zor kaldırıyom
karapissocum yaşın kaç bu arada?
Sende verirsin merak etme. 26 yasindayim canim. Sen kaç yasindasin.
Bugün 26. Gün teldeki takvim dun diyordu önceki aylarin ortalamasini alarak belirliyor. Henüz gelen giden Birsey yok karapissom. Bu ay için beklentim de yok aslina bakarsan. Bati bekliyorum, gelsin bitsin ki soğana baslayayim.

Aminnn canim inşaallah en kisa zamanda Rabbim yuvaniza huzur ve bebekler versin :)
O mis kokuları sizde tadin...

Kandiliniz mübarek olsun Hatunlar. Bebeğinden fırsat bulup bi gelemedim bugün
Mevlam ne derdimiz varsa en kisa zamanda dermenini versin bizlere. Ne muradiniz varsa icabet etsin. Cumlemize hidayet versin...

Sende verirsin merak etme. 26 yasindayim canim. Sen kaç yasindasin.

Aminnn canim inşaallah en kisa zamanda Rabbim yuvaniza huzur ve bebekler versin :)
O mis kokuları sizde tadin...

hmm benden küçükmüşsün 30 yaşındayım cnm :)

Kandiliniz mübarek olsun Hatunlar. Bebeğinden fırsat bulup bi gelemedim bugün
Mevlam ne derdimiz varsa en kisa zamanda dermenini versin bizlere. Ne muradiniz varsa icabet etsin. Cumlemize hidayet versin...

amin cnm..inşallah

Kuzum benide anmiş sende dualarimdasin ,
Ama benim bat hala olmadi icimde bir korku var ya yoksa bat olsun varsada bellli etsinde valla taydin inşallah senn ki olmuştur da benim ki zamansiz olur aslinda pek hevesli degilm ya nasip allah en dogrusunu verir inşallah :44::44::44::44:

Sağol canım, Allah razı olsun. Her şey bizim için, hastalık da sağlık da. Ölüm de bir nefes kadar yakın hepimize.. Hep dua ettim, Allahım bana şifamı verdin, dayım için de hakkında hayırlısı neyse onu ver diye. Demek ki onun için hayırlı olan buymuş.. İnanın başımdan geçenlerden sonra hakkında hayırlısını istediğim için dualarımda, vefat haberinden bu yana doğru düzgün üzülüp ağlayamadım bile. teslimiyet bu olsa gerek. ben hayırlısını istedim, hayırlısı buymuş demek diyorum sadece, yüzümü bir tebessüm sarıyor, gözüm doluyor ama yaş akmıyor, akamıyor.. Hüküm Allahtan, elden gelen dua etmek..

Cumlemizden canim rabbim ins. gonlune gore
verir her hayirda bir ser her serde birde hayir vardir
demek daha zamani gelmemis ins.hayirli zamnda bebisin
gelip sana supriz yapar simdilik icini ferah tut bol bol
dua et bol bol dua iste bnm dualarm sizlerle
bu mubarek aylarda ins hayirli haberlerini almak nasipolur

Oy maşaallah fıstığıma... Hepsi harika canım sağlıkla kullanın.

Allah yüzünü güldürüsün. Ahiret yurduna er yada geç gideceğiz. Hesabımız kolay olur inşaallah. Dayında rahmet aldı bol bol... Allah rahmet eylesin makenı cennet olsun. Bu son günlerde her yatağa girdiğimde öleceğimi düşünüp hesabı nasıl vereceğimiz soruyorum kendime. Ölüme taa içimde derinde hisseder gibi oluyorum Allah kolay ölüm ve hesap versin bizlere...

A.s ah canım biz hala öyleyiz. Gaz sancımız var uyku düzeni diye birşey yok. Yerde gökte durmuyor. Eşin ne iş yapıyor kuzu hep nöbetçi bu ne :KK47:
hic sorma canim zaten bu nobetler beni deli etti
esim doktor canim bir arkadasinin tayini cikti iki bayan
dr da gebe nobet tutmuyorlar zaten izne ayrilacaklar geriye
dort kisi kalinca boyle sik nobet tutuyorlar:KK43:((
Hayirlisiyla bizimde tayin guzel bir yere ciksnda
burda artk bunaldm
oglumunda uykusu duzene girse ne guzel olurdu
uc aydan sonra duzelir diyorlar siz kac aylik oldunuz

Masallah kuzuma Allahim esirgesin.
Aminnn canim...
Sorma... Ne saklabanliklar yapiyorumbir gorsen kacmasin diye . Rezillikler ...:-):-) oyuncaga da bakmiyor ki donmeye merakli

Ezgi gazliyken 5 6 saat hic uyumazdi wcye gidemedigim olurdu. Allahim yardim etsin.

Super fikir ben de gitmek isterim aletli spor en eglencelisi. Kosu bandina cok merakliyim :-) yakin olsak beraber giderdik. Ben de herseye merakli bos vakit buldun da spora gitmen kaldi ozlem..:-)

Sagol canim bize dua etmeyi unutma
buarda oyun minderini siparis ettk belki bugun
elimize ulasir sen memnunmusun ins
oglum icin guzel olur cabuk sklmaz

Kızlar merhaba..
Maalesef kötü hemde çok kötü bir haberle başayacağım sözlerime.Pazartesi günü öğlen çorbasını içirdikten sonra kızımı mama sandalyesinden düşürdüm.Çok huysuzlandığı için kemerini takmamıştım.İçtiği kaseyi lavabonun içine koymak için arkamı dönmemle düşmesi aynı saniyede oldu.4 aydır kullandığım ve hiç aksatmadan bağladığım kemeri 1 kez bağlamadım ve en yüksek seviyesinden (1mt) laminant parkenin üstüne düştü yüzüstü.Kaldırdığımda alnı kıpkırmızıydı ve katılmıştı ağlamaktan.112 gelinceye kadar uyumaya başladı.Çıldırdım bir daha uyanmayacak diye.4 saat müşahade altındaydı.Röntgende kırık çıkmadı.Mr ve tomografi çok zararlı olunca çekmedi dr.Hareketleri iyi gerek yok dedi.24 saat boyunca saatbaşı uyandırın dedi.Evde sabahladık annemlerle.Çok şükür normale döndü.Hareketlerinde de bi sorun yok.Hala kabuslar görüyorum düştüğünü gördüm andaki.Allahım korudu yavrumu.Yalvarırım ihmal etmeyin kemerleri.Biz yaşadık sizler yaşamayın o anları:KK43:((((((((((((((((((((((((

Aysecigim cok gecmis olsun
verilmis sadakanz varmis ins. simdi hifa iyidir
rabbin sifalat gondersn cumlemizin cocuklarini
kazadan beladan nazarlardan korusun

Kizkar ne haber nadilsnz biz yine
besik salliyoruz:KK43:(( uykuya bi dalamadi gitti
buarada ogluma telsiz aldim valla buyuk rahatlik
onceleri mutfaktan odaya ikide birgidip kontril
ediyrdm simdi icim rahat ev buyuk olunca sesi her yere
ukasmiyordu neyse bu sorunumuzuda
cozduk ayrica ogluma oyun minderide sipars ettm belki
bugun gelirumarm sever icinde rahat ederde bnde biraz
rahatlarm buarda hepinzin uc aylati hayirli bereketli olsun
rabbim bu aylarda ibadetlerimizi dualarimizi kabul etsin
Tum islam aleminde hayirlara vesile olur insallah..

canım çok büyük geçmiş olsun,kemer bağlı olmasa bile nasıl düşer,hangi boşluktan düştü,şuan gözlerim ayrık okudum yazını.Allah bidaha yaşatmasın canım

Selam kizlar gecmis kandiliniz mubarek olsun hayirli cumalar aysecim cok cok gecmis olsun yazini okurken insallah birsey olmamistie diye icimden gecirirken cok şükür ki Allah korumuş cok gecmis olsun rabbim yasatmasin bir daha

kuzum benim maşallah ezgican çok hareketli bizimkide ağır vasıya sırf çene dünden bu yana çenesi açıldı susmak bilmiyor uyurken bile konuşuyo av av avvv diye :))) dert yanıyo :))
Kiyamam cok dertli bu cocuk. Türkücü Kucuk zeyno :-):-)
Ah canim bende senin gibiyim tabiki gözüm arkada kalir ister istemez. Ama ben lohusayken birakacak kimsem olmadiği için defalarca biraktim bu komşularima. Çok iyi insanlar küçük cocukkari yok ve tecrubeliler. Hicbir fikrim yok. En önemlisi saglikli beslenmek yürümek.

İyiyim bugün bomba gibiyim oğlum uyudu temizlik yaptim. Simdi uyandi yerde birlikte uzanuyoruz :KK66:
Sen nasilsin gelen giden varmi ?

ah Aisem çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm bir yandanda sevindim hasarsız atlatmissiniz çok şükür. Arkadasim sadece facebook değil buraya da foto ekleme derim sana. Bende isterim ekleyeyim ama kimin baktigini ne bilecegim o an masaallah dese bile bazen nazara geliyor bebekler. Sende masaallah supersin :KK66:
Gözler direk üzerinde ona gore. Allahim korusun cumlemizi.

Öyle deme kiz.
Keşke firsat olsa.
Ah ne günlerdi ilk zamanlar. Şimdide uyku sorunumuz var ama alistik artik :KK66:

Olmuyor canim ya cocuk büyütmek cok zor. Hele ekgidaya gecince gor bak. Yapayim yedireyim derken aksam oluyor.

Sagol canim bize dua etmeyi unutma
buarda oyun minderini siparis ettk belki bugun
elimize ulasir sen memnunmusun ins
oglum icin guzel olur cabuk sklmaz

Aa ne guzel gule gule kullansin talha bey.
Hangisinden aldiniz canim? Sever sever merak etme yavas yavas seviyorlar ama ilk basarda ezgi anlamamisti zamanla cok sevdi. Muzigi isigi filan dikkatini cekiyor.

hmm benden küçükmüşsün 30 yaşındayım cnm :)

Yas degil onemli olan anlasmak. Ve galiba olgun bir karaktrm var en genc arkadasim35 yaslarinda. :KK66:

hic sorma canim zaten bu nobetler beni deli etti
esim doktor canim bir arkadasinin tayini cikti iki bayan
dr da gebe nobet tutmuyorlar zaten izne ayrilacaklar geriye
dort kisi kalinca boyle sik nobet tutuyorlar:KK43:((
Hayirlisiyla bizimde tayin guzel bir yere ciksnda
burda artk bunaldm
oglumunda uykusu duzene girse ne guzel olurdu
uc aydan sonra duzelir diyorlar siz kac aylik oldunuz

5ayi dolduracagiz bir hafta sonra.
Ah canim hergun yeni bir duzene girdi benimki. Hala geceleri 4 , 5 kez uyaniyorum. Ama alistim.
Ne doktoru canim. Masaallah sen ne muhendisisin. Ah bu günlerde duyirumki keşke ebe olsaydim.

Kizkar ne haber nadilsnz biz yine
besik salliyoruz:KK43:(( uykuya bi dalamadi gitti
buarada ogluma telsiz aldim valla buyuk rahatlik
onceleri mutfaktan odaya ikide birgidip kontril
ediyrdm simdi icim rahat ev buyuk olunca sesi her yere
ukasmiyordu neyse bu sorunumuzuda
cozduk ayrica ogluma oyun minderide sipars ettm belki
bugun gelirumarm sever icinde rahat ederde bnde biraz
rahatlarm buarda hepinzin uc aylati hayirli bereketli olsun
rabbim bu aylarda ibadetlerimizi dualarimizi kabul etsin
Tum islam aleminde hayirlara vesile olur insallah..

Amin Allah razi olsun...

Selam kizlar gecmis kandiliniz mubarek olsun hayirli cumalar aysecim cok cok gecmis olsun yazini okurken insallah birsey olmamistie diye icimden gecirirken cok şükür ki Allah korumuş cok gecmis olsun rabbim yasatmasin bir daha

İyiyiz çok şükür sen nasil sin. Seninde cuman mübarek olsun. Bebek varmiydi sende :KK66:

Yas degil onemli olan anlasmak. Ve galiba olgun bir karaktrm var en genc arkadasim35 yaslarinda. :KK66:

5ayi dolduracagiz bir hafta sonra.
Ah canim hergun yeni bir duzene girdi benimki. Hala geceleri 4 , 5 kez uyaniyorum. Ama alistim.
Ne doktoru canim. Masaallah sen ne muhendisisin. Ah bu günlerde duyirumki keşke ebe olsaydim.

Amin Allah razi olsun...

İyiyiz çok şükür sen nasil sin. Seninde cuman mübarek olsun. Bebek varmiydi sende :KK66:

Tesekkur ederim evet bir kizim var benimde

X