- 6 Aralık 2012
- 3.500
- 58
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #24.401
Selamun aleykum kızlar nasılsınız gorusmeyeli ?
Benim oğlum büyüdükçe bana düşkün oldu. İki gündür uykuya dalamiyor çok agliyor çok........
Sabir çeke çeke uyutmaya calisiyorum. İnanin kirkli iken daha kolaydii en azindan hafifti :)
Rahat kucakta duruyordu uyuyordu şimdi bas bas bagiriyor. Birde büyük adam gibi göz yaşi dokuyor. Tek derdi uyku ama uyumuyor(((
Neyse kafanizi utuledim hakkinizi helal edin. Esim yeni bir oyuncak almis eline verdik tutamiyor sürekli elinden düşürüyor bu defada niye düşüyor agzimda ememiyorum diye agliyor çok fena zeki bu masaallah. Ekleyeyim resmini bakin. Çok beğendim ben. Cadiozy,Aişe, Şule nerelerdesiniz ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kızlar.
Geçmiş kandilinizi kutlayarak başlayım sözlerime.Rabbim dualarınızı sizlere hayırlı kılsın inşallahh
Hepinize teşekkür ederim güzel dualarınız için.Kuzucum iyi elhamdülillah.Artık çift çift bağlıyorum kemerini.
Bu arada merak edenler olmuş önünde mama tepsisi yoktu.Kemerini de bağlamayınca bacak arasındaki set tutmamış kızımı.Çünkü minnoşum gölgesine,yerlere,düşen şeylere bakmaya bayılıyor artık.
Güzel bi haber vereyim de unutun o kötü anıyı :) 2.dişimizi de gördük pazartesi sabahı.Kuzumun ateşi 38lerdeydi 2 gündür zaten.Hiç tadı yoktu.Melül melül bakıyordu,emmiyordu,herşeyi geviyordu.Çok şükür ateşimiz normale döndü diş görününce.Uykuyu da daha fazla uyur olduk elhamdülillahHaliyle bende daha dinç ve ağrılarıma karşı daha dayanıklı oldum. Büro işlerinde kıpırdanmalar oluyor,minnoşumu anneme bırakarak halletmeye çalışıyorum.
Bu arada burada hava çok kapalı 1 haftadır.Dün yağan şiddetli doluya yakalandık hemde apartmanımıza 100mt kala.Soğuk değil hava o yüzden yağmurluklarımız ve şemsiyemizle yine yollardayız kızımla
Kızımla ilgili bir diğer haberim de totosunu kaydıra kaydıra cm cm ilerlemesi teyzeleri.Dün farkettik bizde.Öne doğru eğiliyor ayaklarıyla kendini öne çekip duruyor.Anlatması biraz garip oluyormuşEmekleyen sıpalara deli olurum ama sanırım benimki emeklemeden yürüyecek.Bende böyle böyle kalkıvermişim ayağa :) Kurtlu ananın kurtlu kızı nolcak
gvn teşekkür ederim canım.Maşallah sizin cinsiyetiniz bile belli olmuş.Nasıl gidiyor hamilelik?Oğlucuğunla zor olmuyormu?
sule25 aaah ahh hiç sorma beni.Ne yerdeyim ne gökteBen kullandım eldivenciklerden.3 aylıkken falan bıraktım evde kullanmayı,dışarda takıyordum üşümesin diye.Evlerimiz zaten sıcak,terlemesin parmakları diye çıkardım.Çünkü ağzına sokuyor elciklerini bu sefer de parmaklarında mantar olacak diye korktum nemden.Üşümesine de aldanma.Kılcal damarları daha tam çalışmadığı için soğuk olurmuş elleri bebişlerin.Dr söylemişti.Ağız yoluyla tanıma dönemi diyorlar bu döneme.Keşfetmeye başladı kendini oğluşun
karapissom canım benim.Ne zor günler geçiriyorsun sende ben gibi.Biz de öyle.Gözlerimizi açmadan sabahlıyoruz artıkHem uyuyoruz hem ağlıyoruz.Benim minnoş da benim kokumu istiyor geceleri.Dayanamadım son çare sizlerden duyduğum bişey aklıma geldi.Hemen atletimi çıkardım üzerine de biraz sütümü sıktım yastık kılıfı yaptım E napıyım 2saat bari kesintisiz uyumaya ihtiyacım var benimde.
Merak ettim ekle bakıyım oyuncağı:) Bende içine küpleri falan soktukları geometrik şekilli kutulardan almayı düşünüyorum.Artık ses çıkaranlara dönüp bakmıyoruz
Aleykum selam canim cok sukur iyiyim
sen nasilsin canim bnde oglumu yatirmaya calisiyrm
ayni sorun bizde de var gozlerinden uyku akiyo
ama birturlu uyumuyor bu yuzden de bagira bagira
agliyo babasi kollarinda uyutuyo gune boyle basladikmi
artk o gunumz hep aglamakla geciyo
bizimde oyun minderimz dun geldi aksam biraz oynattk
Pek sevdi tabi daha ellerini uzatamiyr ana renkleri cok dikkati cekti
sabah biraz icine uzattm bnde utumu hallettm
masallah bilale zeki akilli salih cocuk olur ins opuyrm gul
yanaklarindan sen ne yaptin spora basladinmi
bn evde yavastan basladm ins faydasi olur
Günaydın kızlar. Ruh halim parcali bulutlu. Karnım sürekli yamuk yumuk. Uykusuz geceler başladı. Hala böyle nazlı nazlı oturup kalkmayı öğrenemedim. Pat diye kalkıp oturunca felaket bir ağrı giriyor. Bu sabah öyle.bir ağrı oldu ki şiddetli tamam dedim ama sanırım bunlar daha antreman. 1 hafta sonra kuzumu görmeye gidicem. 5 haftadır görmemiş olucam bakalım bizde haberler böyle hepinizi cok öptüm.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne yaapayim?kuzu ya evde kosturmaca. Disari bile cikamiyorum vakit yetmiyor. Gunleri biraz daha uxatsak 48 saat filan olsa cok iyi olcak. Artik menumuze kahvalti ekliyoruz bugun labne yaptim labneyle basliycaz yumurta ekliycez sonra ceviz filan....nasil yetisecek bilmiyorum.
Ben de isikli cingirak aldim 6 tl butikbebeden. Daha gelmedi bakalim gelsin bu ara elie geceni salliyo sirf kafa sisirmece isi..
Merak ettim oyuncaginizi nasil ekle bakalim...
Gececek canim bu uykusuzluklar da gececek. Bir bakmisiz kocaman olmuslar da kosturuyorlar...
Neyse kuzu cok optum seni. Iyi bak kendine.. en azindan o uyuyunca biraz uzan...diyene bak sanki kendim yatiyorum simdi kahve ictim dinclik versin diye...
oooo maşallah her dakikan her saniyen bir iş olmuş canım,hifayıda Allahım esirgesin normale dönüyomuş çok şükür.bizde ,iyiyiz teyzesi 3 gün sonra 5 aylık olucaz yavaş yavaş ek gıdaya başlıcam ama nasıl ve nerden başlıcamı bilmiyorum tavsiyene ihtiyacım var