Bol bebiş topiği

Ne yaapayim?kuzu ya evde kosturmaca. Disari bile cikamiyorum vakit yetmiyor. Gunleri biraz daha uxatsak 48 saat filan olsa cok iyi olcak. Artik menumuze kahvalti ekliyoruz bugun labne yaptim labneyle basliycaz yumurta ekliycez sonra ceviz filan....nasil yetisecek bilmiyorum.

Ben de isikli cingirak aldim 6 tl butikbebeden. Daha gelmedi bakalim gelsin bu ara elie geceni salliyo sirf kafa sisirmece isi..
Merak ettim oyuncaginizi nasil ekle bakalim...
Gececek canim bu uykusuzluklar da gececek. Bir bakmisiz kocaman olmuslar da kosturuyorlar...
Neyse kuzu cok optum seni. Iyi bak kendine.. en azindan o uyuyunca biraz uzan...diyene bak sanki kendim yatiyorum simdi kahve ictim dinclik versin diye...

Her zamanki yoğunluktasin desene kuzucum. Ekleyemedim ya ekleyecegim inşaallah. Uy kuzum benim İncileri artiyir demek masaallah... Allah korusun hepinizinkileri

Çok güzel bir soru canimmm
Evet bugün Komşum la evde platese basladik birbirimizi teşvik edeceğiz inşaallah
Simdi dinleniyoruz kahve icecegiz
Dunde yürüyüşe basladuk gece 22:00 gibi yuruyecegiz gün içinde 14:00 gibide plates yapacagiz kismet olursa. Canim ben eldivenleri 2 aylikti cikarttim ki bilalin elleri hep buz gibidir. Bende senin aldigin pisikletten almak istiyorum ama Esim fuzuli diyor. İki gün sonra sikilirsin diyor
Bu dönemlerin gececi inşaallah yada alisacaksin çok ama eni annesin sen canimmmm :*

cok normal bu kasilmalar sancılar. Allah korusun seni. Ruh halin gebelikten dolayı da öyle olur.

Canim ya dogru diyorsun bak bilal bey 5 aylik oldu bile. Yukleycem canim kismet olursa.Allah yardimcimiz olsun çok zor ama bir o kadar güzel zamanlarimiz. Cocuklari büyümüş komsular var hakikaten bebklikeri nur nimat diyorsun zorluklarini görünce. Optum sizi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar minigimin yeni oyuncagi :)

Eklentiler

• $1399482441737.jpg
    23,4 KB · Görüntüleme: 53
iyi geceler.oğluş uyurken yazayım dedim hep okuyorum ama yazmaya vakit kalmıyor.doktora gittik diş yüzünden gelişimi bu ay az dedi. ben de fark ettim zaten.beslenmeye ağırlık vericez artık.üst dişler geliyormuş. yuvarlanarak gidiyor bizimki emekleme çok zor çırpınıyor ilerleyemeyince ağlıyor.geceleri de uyanıyor ben de uyku filan kalmadı.erkenden kalkıyor.iş ev ders çalışma derken bitiyorum.Allah hepimize kolaylık versin.

duygubaby Oooooo dikkat et artık kendine Duygucum.32.haftaya gelmişsin maşallah.Artık daha ağır hareket etmen lazım.Çok kilo almadıysan ondanda hızlı hareket ediyorsundur sen.Ben de 28.haftada perde takmıştım Ne kadar cahilmişim sonradan anladım.:26::26::26::26:Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.Aman diyim dikkat et artık kendine.

sule25 zor olanımı atlattık yoksa daha mı zor günler bizi bekliyor ondan pek emin değilim artık.Elcikleri çıkar bence artık.Evin çok soğuk değildir.Dışarıya çıkarken takarsın o da yeter ona.Elleri de havayla temas etsin bence.Bak mantar başlamış ilerlemeden kurtar çocuğu o parmak hapsinden :)

karapisso oyuncağınızı yesinler,biz de artık çıngıraklardan terfi etmeye başladık :) Piyano,müzikli oyuncaklar vs vs :)

cevodileksu geçmiş olsun canım.Dualarım hep seninle biliyorsun

hctp aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım Dişlerin hepsi aynı ayda çıksa inan hiç uyumadan zevkle beklerim sabahlara kadar.Ama senelerce sürecek olan bu sıkıntı ikimizi de çok yıpratıyor maalesef (

Merhaba herkese
Kızıma grip bulaştıran kimse bulup boğmak hissiyle yazıma başlıyorum.İnsanlar ne kadar düşüncesiz ve bencil yaa.Kesin farkedilmeyecek kadar az gripliydi o yüzden gözümden kaçtı benim.Yoksa vermem griplinin eline kuzumu Sonuç ne oldu peki (( öptüğü-kucakladığı için mutlu bir gripli ile burnu sürekli akan-iştahı kapanan-mahsun-hırıltılı öksürüklü küçük meleğim
2 gece önce öksürükten katılınca acile gittik,oksijen verdiler,rahatlayınca uyuyabildi yavrum.İşlerim de artınca anneme bırakıp koşturdum bende ( Neşeli,kıpır kıpır,çığlık cadısı kızım gitti yerine herşeye mahsun mahsun bakan,kucağıma alınca saçımı yolmak yerine göğsüme sokulan,iştahsız,halsiz bir bebek geldi.Sağ gözü de akmaya başladı.İnşallah ciğerleri sağlamdır da bronşite çevirmez dedi drumuz.Kaloriferde yanmıyor bizde.Isıtıcı ile oturuyorum odada.Havalar da iyice soğudu şansımıza.Allahım beterinden saklasın tüm yavruları ((
Kızım dışında pek bi hayatım olmasa da işlerimin hızlandığını söyledim az önce.Rabbim helalinden rızkımızı gönderiyor inşallah.Şu ayak ağrılarıma da bi çare bulsam gözümde başka hiçbirşey yok (
Yarın için şimdiden hepinizi tek tek tebrik ediyorum kızlar.Özellikle sabırla,umutla hamiş kalmayı bekleyen cevoma,phiama,ebsonuma ve adı aklıma şu an gelmeyen bütün hasret çeken anne adaylarının anneler günü kutlu olsun.Gaz,uyku,diş,ek gıda,emekleme sorunlarıyla boğuşurken sohbetimize vakit ayıramayan,sabrın alasını göstererek bütün bunların üstüne işini yapmaya çalışan annelerimizin de anneler günü kutlu olsun.Onun oluşumunu beklemek,9ayı sağlıkla geçirmek,sonraki 6ayı uykusuz,ondan sonrakini de bol koşturmacalı geçirmek inanın herkesin yapabileceği bişey değil.Allah bütün annelerin ve anne adaylarının yardımcısı olsun.Emeklerimizin karşılığı olan hayırlı ve sağlıklı evlatlarımızı bizlere bağışlasın....

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bu arada minnoşum artık ellerinden tutunca hemen ayağa kalkıyor ve uzun süre böyle durmak istiyor.Bel fıtığı olan biri için uzun süre böyle durmak inanın çok zor.Hele bir de adım atmaya başlayınca daha beter olacak diye duyumlar alıyorum.Dru günde 3 kez yarımşar saat olmak üzere yürüteçe koyabilirsin diyince araştırayım dedim.Hemen hemen her sitede yürütecin zararları yazıyor.Bizler de yürüteçle büyümüş aslında.Ne kemik eğriliğim var ne kalça sorunum.Çok da incelememek mi lazım acaba???Bir de kafa tramvalarının %90 sebebi yürüteçle üzerine düşürdükleri cisimler oluyormuş.Ne diyorsunuz bu konuda?Kullananlarınızdan marka ve tavsiye alabilirmiyim.Benim kapı eşiklerim 1 cm kadar setli.Daha doğrusu salona laminant yaptırmamışlar eski parke ile koridor laminantı arasında 1 cm kadar set oluşmuş.Buna takılıp devrilir mi dersiniz?

Aysem cok geçmiş olsun canim oluyor maalesef üzerine titredikce daha cok mu nazara geliyor kuzucuklar nedir?

Ben yine depresyondayim ay sonu mahkeme var hakim eve dönme konusunda hala karar vermemiş. Zaman hızlı geçiyor büyüyen karnımdan anlıyorum... Dua edin bana

Ayşecim cnm geçmiş olsun evinizde Bi nebülizor cihazı bulundurun bence benim,oğlum 6aylıkken kurup olunca dr alın dedi şmdi ufacık tıkansa ventolin ve serum fizyolojikle veriyorum havayı rahat ediyor böyle hastanelede pahalıya geliyor

Kızlar anneler gununuzu kutlarım
Rabbım evlatlarımızı bizlere bagışlasın
İsteyen herkesede nasip etsın bu guzel duyguyu rabbım nasip eder ins. Hepiniz hayırla kalın..

Merhaba hanımlar
Sabahın 05:45inde başlamış olduğum Pazartesi maratonuma ara verince geldim yanınıza.
Temizlik,ev toplama,minnoşumun banyosu,çamaşırlar,bulaşıklar (aslında makinalar desem daha doğru olur ),dağğğğğ gibi bir ütüden sonra ayaklarım bitmiş,ellerim titrek,omuzlarım çökük şekilde yazıyorum bunları.
İyiki görüntülü değil yazışmalar.Benden öcüüü diye korkardı bebekleriniz vallahi
Akşam yemeği de kafamda hazır.Bir de yanına pilav yaptımmı tamamdır.Onu da eşim geldikten sonra yapacağımki ısıtmayayım.Nasılsa kızıyla oynaşırken yarım saat geçiyor
Hifam çok şükür daha iyiye gidiyor.Hırıltıları,arada ufak öksürükleri olsa da eski böcüğüm geri geldi.Neşesi,kıpırtıları son hız devam
Düne dair hiçbirşey yapmadı odunum.Odun=eşim Ne bir çiçek ne ufak bir böcek hiçbirşey.Annemlere gittik,onlar da yemeğe çıkacakmış bizi de davet ettiler beraber gittik.Akşama da kızımı anneme bırakıp önce alışverişe sonra Recep İvedik'e gittik odunumla.Sinirim geçinceye kadar o benim odunumHiç de anlatıldığı gibi komik değildi film.Öncekiler daha komikti hatta.Merak edenlere fikir olsun..
Bugünlük işlerim daha bitmiş değil.Akşam meleğimi uyutunca büromun işlerine bakacağız eşimle.İnşallah çabuk uyur minik kuşum
Sizde ne var ne yok anlatın bakıyım?Yine koptuk birbirimizden

Ahhh aysemmm iki cocukla camasir bulasik yemek derken inan bazen tuvalete gitmeye vakit kalmiyo cok sukur kuzucuklarin iyi tek mutlulugum o

Su saat oldu ezgiyi sallarken oturuyorum dalsin yine kosturmacaya devam.
Ilk is ezgiye labne mayaliycam makinede. Sonra suyu var hanimin kaynatilacak. Cok su iciyor bu cocuk ya bir sey mi saniyor ne bilyim. Biraz once alt degisirken kucuk bir fiskiye cikti okadar icersen tabi durmaz şır şır ezgi ben bu isleri bitirene kadar ezgi kalkar meyveli yogurt yiycez sonra su icicek sonra alt degiscek sonra emmek ister sonra uyumak ister ister de ister annesi kostursun

oooo maşallah her dakikan her saniyen bir iş olmuş canım,hifayıda Allahım esirgesin normale dönüyomuş çok şükür.bizde ,iyiyiz teyzesi 3 gün sonra 5 aylık olucaz yavaş yavaş ek gıdaya başlıcam ama nasıl ve nerden başlıcamı bilmiyorum tavsiyene ihtiyacım var

Kız ne zaman 5 aylık olduu Ek gıdaya genelde yoğurtla başlanıyor canım.Evde kendin mayaladığından tabiki.Kendi sütün fazlaysa onunla da yapabilirsin yoğurdu.Bizim drumuz bizi meyvesuyu-çorba-yoğurt olarak sırayla başlattı.İlk verdiğini 1 tatlı kaşığı veriyorsun.Hergün arttırıyorsun.4-5 gün içinde sıkıntı çıkmazsa 2.bi tat verebilirsin.Yani 4-5 gün içinde alerji yapar,rahatsız ederse hangisinden olduğunu bilmek adına kontrollü gidiyorsun.Nohut,bulgur,kuru fasulye gibi hazmı zor olanları vermiyorsun.Çorba olarak yayla,sebze çorbasıyla başladık biz.Meyvelerinde kabızlık yapanlarla ishal yapanları bağırsak durumumuza göre değiştirerek verdim.Çilek 1 yaşına kadar yasak diye duydum.1 yaşına kadar asla yenmemesi gerekenler var.SÜT(KEÇİ DAHİL),BAL,ŞEKER,TUZ,BAHARAT,HAZIR MARKET GIDALARI.Tavuğu da kız çocuklarına çok önermiyorum dedi bana.Annem herşeyden az az tattırıyor kızıma.İkisi de halinden çok memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…