- 6 Aralık 2012
- 3.500
- 58
- Konu Sahibi semplice_signora
- #24.401
Selamun aleykum kızlar nasılsınız gorusmeyeli ?
Benim oğlum büyüdükçe bana düşkün oldu. İki gündür uykuya dalamiyor çok agliyor çok........
Sabir çeke çeke uyutmaya calisiyorum. İnanin kirkli iken daha kolaydii en azindan hafifti :)
Rahat kucakta duruyordu uyuyordu şimdi bas bas bagiriyor. Birde büyük adam gibi göz yaşi dokuyor. Tek derdi uyku ama uyumuyor (((
Neyse kafanizi utuledim hakkinizi helal edin. Esim yeni bir oyuncak almis eline verdik tutamiyor sürekli elinden düşürüyor bu defada niye düşüyor agzimda ememiyorum diye agliyor çok fena zeki bu masaallah. Ekleyeyim resmini bakin. Çok beğendim ben. Cadiozy,Aişe, Şule nerelerdesiniz ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne yaapayim?kuzu ya evde kosturmaca. Disari bile cikamiyorum vakit yetmiyor. Gunleri biraz daha uxatsak 48 saat filan olsa cok iyi olcak. Artik menumuze kahvalti ekliyoruz bugun labne yaptim labneyle basliycaz yumurta ekliycez sonra ceviz filan....nasil yetisecek bilmiyorum.
Ben de isikli cingirak aldim 6 tl butikbebeden. Daha gelmedi bakalim gelsin bu ara elie geceni salliyo sirf kafa sisirmece isi..
Merak ettim oyuncaginizi nasil ekle bakalim...
Gececek canim bu uykusuzluklar da gececek. Bir bakmisiz kocaman olmuslar da kosturuyorlar...
Neyse kuzu cok optum seni. Iyi bak kendine.. en azindan o uyuyunca biraz uzan...diyene bak sanki kendim yatiyorum simdi kahve ictim dinclik versin diye...