Bol bebiş topiği

Al benden de o kadar..
Bal kabagi vercektim bulamaidim pazarda bugun sanirim gec kaldim. Normal kabak yedik biz de. Arti elma puresi aksam da yogurt yiycez tavuk suyuna ne zaman basladin sen?

Canim yabancı gelmistir ortam kalabalığı sevmiyorlar.ezgi de biri ona oyun yapsa dudak bukuyor yabanci diye...

bursa yakın bize :)evet cnm hiç belli olmaz yolunuz düşerse beklerim :)
daha hazırlıklara başlamadık cnm yrn kendime kıyafet almakla başlıcam umarım bulurum çok kilo aldım (((
emzirince de gitmiyo ya çok cnm sıkkın
gülsuyunu koymana sevindim :))) aklında bulunsun bebeğinin yüzünü silmek istersen pamukla gülsuyunu dene
hem çok güzel kokuyor hem bebek cildini beslermiş bnm kızımın yüzü isilik olmuştu gülsuyunu kullanarak geçirdik.
şimdi de alışkanlık oldu gülsuyu olmazsa olmazımız :) iyi gelyo

cnm benim kızda benzer şeyler yapıyo,oturmaya gidince çok huzursuz oluyo
sanırım evde olmaları daha rahat,bebekler hissedermiş ya
bide nazarda olabilir.
bizim burda bebeğe dua okuyup eğer esnersen nazar var demekmiş sizde de varmı?

Dilekcim ek gıda işleri zor. Tuz 1 Yaşına kadar yok valla tuzsuz yemeye devam edecek. Bu arada bilale çilek verdim demişsin. Çilek alerji riski yüksek besinlerden. 1 yaşından önce verilmesi uygun değil diye biliyorum. Meyve vereceksen elma, armutla başlamalısın. Canım dikkat et aman alerji falan olmasın bilalcik.

Adaşım tavuk suyuna 7.ayda başladım ben. 8. ve 9. aydan itibaren de kırmızı et vs.. geçiş yapıcaz inşallah.

Canim.ins duzene girer sabirla bekliyrm canm face acar acmz sana foto gondericem senin bahsettigin emzik nasl birsey fotosu varmi bndesiparis edeym buarada gittigin yerin havasina kokusuna alismadigi icin aglamistr gecen bnmde basima geldi bebekler cok hassas allaha emanet olsunlar

canin ins. diyelim bnde beklerim
sana kolay gelsin bnmde kilolar kaldi
havalar isinsn yuruyuse cikmak istyrm umarim veririm
guk suyu isinede bakalim esim cildiye doktoru pek sicak bakmaz
bb yine denerim:))

Canim yabancı gelmistir ortam kalabalığı sevmiyorlar.ezgi de biri ona oyun yapsa dudak bukuyor yabanci diye...
Kuzu tamam bilalde yabancılara karsi dudak büker falan ama bu defa ağlamaktan catlayacakti. Doktora götür dediler kesin bir yeri agriyor. İ derece hiçkirarak agladi tam bir saat. Canim bilalin verem asisi olan kolu İKK günlerde kizardi ama simdi iltihap tutmuş bir mercimek kadar. Banyoda su deyince kendiliğinden akti.hemşire elleme demişti. Ne yapsam acaba ?
Masaallah size canim. Evet burdada esnenirse nazar var denir. Okuyan hep senedi nazar var dedi. Ya zaten giderken arabada yüzünü actim oyuncagiyla oynuyordu bakan çok oldu. Birde geçip giderken arkalarina bakarak geçenler oldu. Her neyse okudum o kadar. Korudu Rabbim az bir hasarla kurtulduk.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canim. İnş acinca görüşürüz

Adaşım tavuk suyuna 7.ayda başladım ben. 8. ve 9. aydan itibaren de kırmızı et vs.. geçiş yapıcaz inşallah.

Kuzu biliyorum hepsini
Sen tansiyonum düşüyor deyince kalan çorbaya falan tuz ekle oyle ye demek istedim
Bir cilekle birşey olmaz diye düşündüm kuzu ya.

canin ins. diyelim bnde beklerim
sana kolay gelsin bnmde kilolar kaldi
havalar isinsn yuruyuse cikmak istyrm umarim veririm
guk suyu isinede bakalim esim cildiye doktoru pek sicak bakmaz
bb yine denerim:))

bugun netten baktım zayıflama için, emzirenler için diyet değilde hani sağlıklı beslenmelidir diyo
süt kalitesi için ağır spor yapmakta sütü etkilermiş
kıyamam kızıma daha küçük
bnde abur cuburu kestim nasılsa süte faydası yok,emzirmede cnm acaip tatlı çekiyo biraz dikkat etsem
yavaştan vermem lazım
doğum yapalı 3 ay oldu anca daha yrn pazara çıkıcam onun heyecanıda var
evet havalar ısındı bnde yürümek istiyom.
hmm demek dr ne güzel sana çok faydası olur her konuda.

cnm kesin nazardır o zmn kuran okuduna göre dini bilgilerin daha kuvvetldir.
Allah kabul etsin...
kalabalık ortamda bebeğe baktıkları zmn ne düşündüklerini bilemezsen..
melekler bile kıskanırmış bebekleri anneleri ve babaları çok seviyo diye.
hatta bnm kızımda genelde olur uykuda ağlaması felan melekler korkuturmuş annen öldü diye(
duyduğumda çok üzülmüştüm.

Aaa inanmıyorum nasil yani. Hangi melekmis o öyle ???
Bidat olmasin canim ?
Kiskanma meselesi doğru Rabbim bile kiskanir kullar birbirini Ondan fazla sevince.
Size tavsiyem nazari çok kalbinize almayin. Ay ben ilk zamanlarda nazar olacak diye çok korkuyordum ama artik atlattim.
Birde her daim dilimizde dua olması lazim. Lazim ki bebeklerimzi korusun. Allah muhafaza en çok bizim nazarimiz (gözümüz ) üzerlerinde. Bu arada bizde hediye getirme mevzusu olmadan mevlid yapilir. İstediğini cagirirsin. Ve hediye verme gibi bir adetimiz yok. Bu normal düğünlerimizde de geçerli. Urfaliyim ben
Baya geç oldu cevabim ama aklima simdi geldi.

Kizlar bebek telsizi ve bebek arabasi
hangi marka kullaniyrsnz
telsiz bize artk sart oldu

Canim bizimki bekonun görüntülü. Komsumundu sağolsun verdi bize. Ama doğru düzgün kullanmadim. Ev küçük Zaten her daim birlikteyiz. Ama evi buuk olan için veya bebeği ayri yatiranlar için gerekli bence.
Galiba cadiozy ve Aişe almisti. Onlar marka ve fiyat bilirler yardimci olurlar sana

evet canim cok egzersiz yapilmamali
zaten esimde izin vermiyor artk havalar isinir yuruyuse cikariz
bana en guzel spor yuruyus birde dedigin gibi abur cuburu
kestikmi ins. vericegiz esiminde cok sukur cok faydasi oluyr
hen cevrede de cok dr olunca bir sorunumuzda hemen halledebiliyrz
cok sukur diyeyim buarda kizinin ismi ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…