Bol bebiş topiği

kızlar eşime sperm testi yaptrmak istyrm...
aranızda yaptıran varmı nasıl oluyor?

Biz bu ay ürologa gitmeye karar vermiştik olmasaydı.Ama o kadar yürekten dua ettim ki ona bunu yaşatmak istemiyorum lütfen Sen de izin verme diye kabul oldu.Ben böyle dua ederken pembe çizgi oluşuyormuş testimde de haberim yokmuş..Tam inançla dua ettiğimde Rabbim geri çevirmiyor asla.Elimi açtığımda yüreğimi de açıyorum sonuna kadar...Acımı anlatmaya çalışıyorum.O herşeyi biliyor ama bir de benden dinlesin yaşadıklarımı diye anlatıyorum.O yüzden de yüreğimden ettiğim dua geri dönmez diye rahatlık içindeyim...Olmadığında da demekki vakti gelmemiş diyorum..Biz çok sabırsız varlıklarız.Her istediğimiz hemen olsun istiyoruz maalesef...:KK31:

Biz bu ay ürologa gitmeye karar vermiştik olmasaydı.Ama o kadar yürekten dua ettim ki ona bunu yaşatmak istemiyorum lütfen Sen de izin verme diye kabul oldu.Ben böyle dua ederken pembe çizgi oluşuyormuş testimde de haberim yokmuş..Tam inançla dua ettiğimde Rabbim geri çevirmiyor asla.Elimi açtığımda yüreğimi de açıyorum sonuna kadar...Acımı anlatmaya çalışıyorum.O herşeyi biliyor ama bir de benden dinlesin yaşadıklarımı diye anlatıyorum.O yüzden de yüreğimden ettiğim dua geri dönmez diye rahatlık içindeyim...Olmadığında da demekki vakti gelmemiş diyorum..Biz çok sabırsız varlıklarız.Her istediğimiz hemen olsun istiyoruz maalesef...:KK31:

kuzum senın daha cok yeni ben gbi 1 seneyide gecse sende artık ikimizde de mi sorun var demeye başlarsın....O kadar zor gelir ki herşey eşimle konuşmak dahada uzdu beni gozlerim doluyor surekli...

Merhaba KEVOK.Gözlerimle inatlaşıyorum ben,yorgunluktan bittiler garipler:KK53:
Sen nasılsın?

Ay sorma canım bende aynıyım. Karne sürecindeyiz çok yoğunum.. Hafta sonuda kalabalık bir misafir furyası vardı. Sabahta uyanamadım bi15 dk geç kaldım:) Çok utandım:KK17:

kuzum senın daha cok yeni ben gbi 1 seneyide gecse sende artık ikimizde de mi sorun var demeye başlarsın....O kadar zor gelir ki herşey eşimle konuşmak dahada uzdu beni gozlerim doluyor surekli...

Ben hadi bebek yapalım diye başlamadım bu işe.Önce doktora gittim tahliller yaptırdım,baktırdım sonra temizmişim 6 ay beklemem gerekiyormuş dedim.Ama stres bende o kadar hat safhadaydıki ben 2 ay eşimle problemler yaşadım.İşyerimle,ailemle,arkadaşlarımla kavgalar ettim.Saçımı başımı yoldum olmadığında.Kilo verdim stresten.Doktorum 4.ay da olmazsa gel sana erken başlayalım tedaviye dedi.Çünkü ben normalin çok çok üstünde stres yaptım.Bekledikçe olmayacaktı zaten bu stresle. İlaçlar,kimyasallar,hastaneler düşününce çok daha fazla gerdi beni.Eşimin de ürologa gitmesini istemedim çünkü biliyordumki bütün sorunumuz benim stresimdi.Sürekli gülüp eğleneceğim,sıkıntılarla uğraşmayacağım dedim ve öyle de yaptım.Anlık hüzünlerim olmadı değil.Ama dediğim gibi anlıktı hepsi.Toparlanmasını bildim.Evdeki kağıt yığınını görsen bi dualar,sureler,nasıl okunacakları,dua kitapları...Stres için,bebek için,eşler arası dargınlık için.Bitki çaylarımı içmedim,dualarmı okuyup üflemedim kendime.Senin 1 senede yaşadığın stresi ben 3 aya sığdırdım anlayacağın.O yüzden ben çok erken geldiğini düşünmüyorum.Uzaktan davulun sesi hoş gelir herkeze.Benim 3 ayda çektiğimi ve çektirdiğimi bi ben bi eşim bilir.Sizin cumartesi akşamı yaptığınız konuşmayı biz her akşam yapıyorduk HER GÜN!Ve ben şiş gözlerle gezdim günlerce.Anca kendime ve sevdiğime eziyet etmişim.31 yaşında da olsam büyümediğimi o zaman anladım....

Hamilelik haberi alan bütün arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ederim,inanın kendimin olmuş gibi sevindim ve büyük heyecan duydum.ayrıca bu güzel haberinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim çünkü sizin haberleriniz umuduma umut katıyor.Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin,sağlıklı hamilelikler dilerim.
Benim gibi büyük bir özlem ve umutla bebek bekleyen tüm arkadaşlara da Allahım en kısa zamanda bu duyguyu nasip etmesini diliyorum.
Ayşecim seni ayrıca kutluyorum.batımı listeye ekleyebilirsen sevinirim,gerçi vaz geçmiştim bu ay bat ı takip etmicem diye ama dayanamadım aranıza katılmak istiyorum ve Bat ımı söylim artık 22 ocak.

merhaba kızlar düşük kanamam hala devam ediyor :KK43: doktor kan ilacı verdı ama bende iştahsızlık basladı ne yesem istifar ediyorum stresdende olabılır belki halsizim bu kanamam bitsin bide 5 gun sonra adet kanamam baslıcak adet sokturucude verdı ıyıce kan kaybından gidicem yani :KK43: ooof bitmedi gitti şu düşük kanaması morelimde kalmadı ama yuksek tutmaya calısıcam yapcak bişey yok:KK43: adetimin 3 gunu doktora gidicem yumurtlama takıbıne baslıcaz işallah bu ay tutar ve tutarsada beni bidaha hiç bırakmasın :KK43:(( ilk denememizde ki ebbeğimiz hemen tuttu ama hemen de gitti :KK43: hevesımız kursagımızda kaldı .... ooof bekleki adetim gelsin ...

bu arada bana birisi sunların anlamlarını soyleyebilirmi bat falan dier seylerın anlamları bende biliyim yeniyim :)

ya ben ona dedim ki ovulasyon testi kullandım guldu yaaa o testlerlemi hamile kalckt duydun mu dio hemşireye bak bize gerek okmuş diye ona gıcık oldum zaten ona agrm oldugu için gtmiştim...

Aman dengesizmiş deseydin o zaman ne diye bu testleri üretmişler :KK70:

hmm bat :) iyimiş üşengecliğimizi burdada belırtıyoruz yani kısaca :)
ay ben BATımı :) beklıyorum suan sonrada gelsın klomen gelsin yumurtacıklar sonrada gelsin kocacım :)

ya ben artık mide bulantılarımı yorgunluk hissimi doğum tarihimi beklemeyi ve herşeyiyle o heyacanı istiyorum

yoluna kurban olduğum rabbim duy sesimi

güldür yüzümü

olsun bu ay artık lütfen:2:

ya ben artık mide bulantılarımı yorgunluk hissimi doğum tarihimi beklemeyi ve herşeyiyle o heyacanı istiyorum

yoluna kurban olduğum rabbim duy sesimi

güldür yüzümü

olsun bu ay artık lütfen:2:

bu ay öyle kaptırdım ki kendimi, kesin olacakmış gibi... zaman durdu sanki... günü gelsin de test yapayım, hamiş olduğumu öğreneyim diyorum sadece...

ovi testlerindeki kopkoyu çift çizgi alışkanlık yaptı galiba... :KK1:

Aglamam bitanem bende sabah agladım
ya streessten daha fala kg aldım resmen utanıyrm 88 oldum :KK17:
benimde bi 28 kg vermem lazım ben bugn başladm diyete diyetisyenım verdiydi bi liste bakalım bide cuma gnu doktora gtmeyi dusunuyorum bakalım hayırlısı sende ne sorun vardı adet mı olmuyodun kuzum?

adet duzensızlıgım yoktu nırmalde ne zaman cocuk ıstıyorum dedım aksamalar basladı doktora gıttım pko dedı hormonların normal kılo ver sıkıntın kalmaz dedı. Ama kılo vermek cok zor ısrar ettım sonunda klomen verdı ama devam etmek ıstemıyo kılolusun hayatın tehlıkeye gırer dıyo......... esımde bunu duydu ıstemıyo sımdı cocuk offofffffffffff.........

Yakın bi arkadaşım düşük tehlikesiyle hastanede yatıyor.Bebeğin suyu bitmiş.Lütfen dua edin minik kuzumuza ve annesine.5 aylık şu anda...
:KK43:((((((((((((((((((((((((((((((((((

Rabbım onları bırbırıne bagıslasın ınsaallah...

Gebelik testi yapacak arkadaşlarımın dikkatine:)

Benim gibi sabredebilirseniz adet gününüzün gelmesini bekleyin. Hatta bir gün geçsin. O iki tane kıpkırmızı çizgiyi görünce düşüp bayılacakmış gibi sevincin tadı inanın bir başka. Hani bir silik görmek var bir de kıpkırmızı iki tane yanyana görmek var. Ben o zaman birazcık akli dengemi oynattım diye düşünüyorum:) Nefes alamadım o an poşet falan arayıp poşetin içine üfleyip kendimi sakinleştirdim:):)
Sevincinizi kat kat yaşamak adına böyle bir tavsiyem var yani:) düşüp bayılmayında naparsanız yapın:p

bızede nasıp edermı acaba rabbım.

kızlar eşime sperm testi yaptrmak istyrm...
aranızda yaptıran varmı nasıl oluyor?

canım ılcede devlet hastanesı yaparmı bılmıyorum. 3 gun cınsel perhız v
erıyorlar sonrasında verıyorsun sperm.

kızlar kanlı akıntılarım bitti bugün .. Ara ara batmalar yaşıyorum ama gazda olabilir .. Yalnız bugün garip bişey oldu ilk defa sabah boğazım kötüydü ve mide bulantısıyla uyandım .. Sonra (iğrencim biliyorum ama :) bir tükürük salgısı kızlar yutmama imkan yok lavobaya koştum .. Hayatımda ilk kez böyle bişe oldu .. Su gibi .. Tükürdüm durdum .. Sonra mide bulantımda geçti .. Bunu da belirtilere yazıyorum :KK37:

Yine bat yaklaştıkça beynim farklı çalışmaya başladı :KK20: Bu arada çalışmaları sonlandırdık bat 22 Ocak Ayşecim ben listede yokum ..

Hepinize bebiş haberi alacağınız günler haftalar diliyoum :)

X