- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- Konu Sahibi semplice_signora
- #2.321
kızlar eşime sperm testi yaptrmak istyrm...
aranızda yaptıran varmı nasıl oluyor?
benim eşim özel bir tıp merkezinde yaptırmıştı..sorun çıkmamıştı çok şükür..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz bu ay ürologa gitmeye karar vermiştik olmasaydı.Ama o kadar yürekten dua ettim ki ona bunu yaşatmak istemiyorum lütfen Sen de izin verme diye kabul oldu.Ben böyle dua ederken pembe çizgi oluşuyormuş testimde de haberim yokmuş..Tam inançla dua ettiğimde Rabbim geri çevirmiyor asla.Elimi açtığımda yüreğimi de açıyorum sonuna kadar...Acımı anlatmaya çalışıyorum.O herşeyi biliyor ama bir de benden dinlesin yaşadıklarımı diye anlatıyorum.O yüzden de yüreğimden ettiğim dua geri dönmez diye rahatlık içindeyim...Olmadığında da demekki vakti gelmemiş diyorum..Biz çok sabırsız varlıklarız.Her istediğimiz hemen olsun istiyoruz maalesef...
Herkese merhaba kızlar nasılsınız?
Merhaba KEVOK.Gözlerimle inatlaşıyorum ben,yorgunluktan bittiler garipler
Sen nasılsın?
kuzum senın daha cok yeni ben gbi 1 seneyide gecse sende artık ikimizde de mi sorun var demeye başlarsın....O kadar zor gelir ki herşey eşimle konuşmak dahada uzdu beni gozlerim doluyor surekli...
hayırlısını dileyelim biz :) Zaten hayırsızla işimiz yok dimi :)
bu arada bana birisi sunların anlamlarını soyleyebilirmi bat falan dier seylerın anlamları bende biliyim yeniyim :)
bu arada bana birisi sunların anlamlarını soyleyebilirmi bat falan dier seylerın anlamları bende biliyim yeniyim :)
ya ben ona dedim ki ovulasyon testi kullandım guldu yaaa o testlerlemi hamile kalckt duydun mu dio hemşireye bak bize gerek okmuş diye ona gıcık oldum zaten ona agrm oldugu için gtmiştim...
ya ben artık mide bulantılarımı yorgunluk hissimi doğum tarihimi beklemeyi ve herşeyiyle o heyacanı istiyorum
yoluna kurban olduğum rabbim duy sesimi
güldür yüzümü
olsun bu ay artık lütfen:2:
Aglamam bitanem bende sabah agladım
ya streessten daha fala kg aldım resmen utanıyrm 88 oldum
benimde bi 28 kg vermem lazım ben bugn başladm diyete diyetisyenım verdiydi bi liste bakalım bide cuma gnu doktora gtmeyi dusunuyorum bakalım hayırlısı sende ne sorun vardı adet mı olmuyodun kuzum?
Yakın bi arkadaşım düşük tehlikesiyle hastanede yatıyor.Bebeğin suyu bitmiş.Lütfen dua edin minik kuzumuza ve annesine.5 aylık şu anda...
((((((((((((((((((((((((((((((((((
Gebelik testi yapacak arkadaşlarımın dikkatine:)
Benim gibi sabredebilirseniz adet gününüzün gelmesini bekleyin. Hatta bir gün geçsin. O iki tane kıpkırmızı çizgiyi görünce düşüp bayılacakmış gibi sevincin tadı inanın bir başka. Hani bir silik görmek var bir de kıpkırmızı iki tane yanyana görmek var. Ben o zaman birazcık akli dengemi oynattım diye düşünüyorum:) Nefes alamadım o an poşet falan arayıp poşetin içine üfleyip kendimi sakinleştirdim:):)
Sevincinizi kat kat yaşamak adına böyle bir tavsiyem var yani:) düşüp bayılmayında naparsanız yapın