Bol bebiş topiği

herkese gunaydiiiin :)) uzuuuun bir aradan sonra geldim... Ezgi'm bugun 19 gunluk :)) sikintilarimi yazmiyorum. Hepiniz bu yoldan gectiniz ve gayet iyi hatirliyorsunyzdur :)) uykusuz her geceeeeee yorgun olesiyeeeeeee sabahladim bazen gunlerceeeee :)))Annelik muthis, ah bi de sipa uyusa.... Resmen tersim dondu..Gecmisi pek okuyamadim ama sanirim herkes iyi. İnci yi maalesef okudum. Basima agrilar girdi ya..kizlar benim sutum cok az geliyor. tavsiyeye ihtiyacim var. emzirdikten 2-3 saat sonra sagiyorum ve her iki gogusten ancak 30 ml sut geliyor. bebisi mamayla besliypruz. Ayse bu yazdigin cayin markasi ne ve nerden alabilirim????humana iciyorum,malt icecegi aldim,komposto vs fayda etmedi hic....

Canim galactago Adinda bir damla kullndim ben.doktorum doGumdan 4 gun once kullanmami soylemsti cok faydasini gordum. Tavsiye ettigim arkadaslarimda memnun kaldi

canım sütün için bulgur pilavı ve pekmezi sulandır iç taş gbi oluyo,başka 8-9 tane inciri kaynat 2,5 su bardağı sabah akşam iç birer bardak,başkaaaaa rezene çayı iç canım,başkaaa yeniçıkan bi bisküvi var saklıköy olması lazım gerçekten işe yarıyo....
birazda psikolojik canım evham yapma bende çok evham yapardım ama bıraktım şimdi yettiğini düşünüyorum,bazı anneler var akıp giden ama ne yapalım onlara yedikleri yarıyo bize yaramıyo galiba:)))

ayyyy seni mutlu görmeyi özlemişim canım rabbim daim etsin inşallah.
benim cadıda kaç gündür beni uykusuz bırakıyodu bi düzenimiz yoktu halada ykta sabaha kadar uyumuyo saat altımı yedimi sekizmi olur artık uyurken:KK43:((((((((((
buğün saat beşte uyudu diye seviniyorum.

kızlar birkaç gün önce hastaneye gittik gaz sancısından lavman yaptılar rahatladık o gün ama diğer ggünler için arkadaşımın annesi lahana tarifi verdi ve şiddetle tavsiye ediyorum işe yaradı çünkü.
zeytinyağını karnına güzelce masaj yapın arkasındanda sarı lahana yaprağını biraz ısıtıp karnına koyun beş dakika sonra görürsünüz ne olucanı:))) soluncaya kadar hatta kuruyuncaya kadar kalsın günlük yapın size tavsiyem,bide her emzirmede muhakkak 2 defa hıklatın!!!!!!

canım ne oldu sana böyle çok üzüldüm inan,ya arkadaş yeni doğum yapmış annelerde bu kronik bişey heralde.inanki kuzum bende de var ne hamileliğimde nede loğusalığımdan bi tat alabildim eşim sürekli çalışıyo ve geceleri çok geç geliyor hatta çoğu zaman gelmiyor bile aldattıını bilsem bir dak durmam ama ne yapıcaksın işte çalışıyo.Allah hepimizin yardımcısı olsun eşlerden yana herşeyden yana yüzümüzü güldürsün,sana tavsiyem önce güzelce konuş başka şekilde ceza ver vericeksen.temizlik ve yemek konusunda çok haksızlık etmiş sana,inşallah düzelirsiniz canım dua edicem inşallah....

Selam kizlar. Havalari guzel gorduk ezgiyle iki gundur sahil turu atiyoruz. Bakinirken yoruluyor herhalde eve gelince siziyor. Ama artik kimse benimle konusmuyor butun ilgi ezgide :-)
bu hafta guzel gidecekmis biz de her gun cikicaz :-) iyi oluyor zahmetsiz uyuyor.

SOSYOLOJI canim Bana sorarsan isin ozu rezene. Ictikten sonra sisiyor resmen. Bazi geceler ezgi hanim bir kere kalkiyor sabah sagmak zorunda kaliyorum. O kadar tas gibi resmen yani.. cok opuyoruz minik adasimizi..

Esma sultan yürüteçde teyzeleri.. Bir de ayakları yere tam bassa :)

Eklentiler

• $20140213_173230.jpg
    $20140213_173230.jpg
    23,5 KB · Görüntüleme: 37
  • $20140213_173157.jpg
    $20140213_173157.jpg
    22,9 KB · Görüntüleme: 41
  • $20140218_115533.jpg
    $20140218_115533.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 39
Selam kizlar. Havalari guzel gorduk ezgiyle iki gundur sahil turu atiyoruz. Bakinirken yoruluyor herhalde eve gelince siziyor. Ama artik kimse benimle konusmuyor butun ilgi ezgide :-) bu hafta guzel gidecekmis biz de her gun cikicaz :-) iyi oluyor zahmetsiz uyuyor.SOSYOLOJI canim Bana sorarsan isin ozu rezene. Ictikten sonra sisiyor resmen. Bazi geceler ezgi hanim bir kere kalkiyor sabah sagmak zorunda kaliyorum. O kadar tas gibi resmen yani.. cok opuyoruz minik adasimizi..
evwet bir cadi Ezgi de bizde var :)) canim rezeneyi nasil iciyorsun? bugun esim humananin rezene kimyon cayini aldi. sen de onu mu kullaniyorsun? ya da rezeneyi aktardan falan mi aliyorsun. bir de ne kadar iciyorsun? ne cok sordum de mi..ama sut konusunda kendimi cok caresiz hissediyorum canim kusuruma bakma..

Dün geceyi başarılı bi şekilde atlattık elhamdüllillah:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
Hifacık 9 gibi çığlığı basmıştı 1 kez.Sonra 12de uyanmadan emzirdim bolca.Sonra saat 4:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: Tekrar emdik 6:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: İnşallah bundan sonra böyle gider:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
Bebelac+bez+pijama+masaj+emzirme+öpücük... Bunları yaparken de şarkı söylüyorum usul usul.Mest oldu dün akşam.Işık loş,oda serin bayıldı kızım:KK9::KK9::KK9::KK9: Kendime tebrik çiçeği yollayacağım az sonra :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Süt konusunu da çözdük sanırım:21::21::21: Alizade marka karışık bitkisel bebek çayı içiyorum düzenli.Dün akşam 9da bile göğüslerim doluydu.Bütün geceyi tek göğüsle geçirip sabahları diğer göğsü sağıyorum,dolaba atıyorum:KK34:

Babacığımız 23.30da geldi dün.Çok yoruluyor,elimden bişeyler gelse keşke.Ütüsünü yapayım bari:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

E anlatın bakalım ne var ne yok sizlerde??

cnm ne güzel sevindim senin adına.bu alizadeyi nerden bulabilirm?

evwet bir cadi Ezgi de bizde var :)) canim rezeneyi nasil iciyorsun? bugun esim humananin rezene kimyon cayini aldi. sen de onu mu kullaniyorsun? ya da rezeneyi aktardan falan mi aliyorsun. bir de ne kadar iciyorsun? ne cok sordum de mi..ama sut konusunda kendimi cok caresiz hissediyorum canim kusuruma bakma..

EEstagfurullah ne kusuru canim?benim. Elimden geldigince yardimci olmaya calisirim?her zaman.
Esim aktardan almis 3 tl ye. Tohumgibi. Kapakli suzgum?var icine bir tatli kasigi koyuyorumsabah aksam bir bardakiciyorum. Simdi iciyorum hatta. Uyusun diye papatya icicem sonra da hippin gece cayini.?midem su doluyor valla. Yerim o minik cadiyi.

herkese gunaydiiiin :)) uzuuuun bir aradan sonra geldim... Ezgi'm bugun 19 gunluk :)) sikintilarimi yazmiyorum. Hepiniz bu yoldan gectiniz ve gayet iyi hatirliyorsunyzdur :)) uykusuz her geceeeeee yorgun olesiyeeeeeee sabahladim bazen gunlerceeeee :)))Annelik muthis, ah bi de sipa uyusa.... Resmen tersim dondu..Gecmisi pek okuyamadim ama sanirim herkes iyi. İnci yi maalesef okudum. Basima agrilar girdi ya..kizlar benim sutum cok az geliyor. tavsiyeye ihtiyacim var. emzirdikten 2-3 saat sonra sagiyorum ve her iki gogusten ancak 30 ml sut geliyor. bebisi mamayla besliypruz. Ayse bu yazdigin cayin markasi ne ve nerden alabilirim????humana iciyorum,malt icecegi aldim,komposto vs fayda etmedi hic....
Nette bulamadım ama fotosunu ekliyorum canım.İstersen aldığım aktarla konuşup tlf ile irtibatınızı sağlayabilirim.Bana çok faydası oldu.Her gün min.100ml süt sağar oldum.BİN ŞÜKÜR:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
19 günlükken sütün o kadar az gelmesi normal ama.Zaten içtiği miktar o kadar bile değil.Bence mama verme sürekli emzir.Sütün emzirdikçe artar.

ayyyy seni mutlu görmeyi özlemişim canım rabbim daim etsin inşallah.
benim cadıda kaç gündür beni uykusuz bırakıyodu bi düzenimiz yoktu halada ykta sabaha kadar uyumuyo saat altımı yedimi sekizmi olur artık uyurken:KK43:((((((((((
buğün saat beşte uyudu diye seviniyorum.
Allah razı olsun canım.Papatya çayı bebekleri sakinleştiriyormuş,cadiozy kullanıyor sürekli.Sende dene istersen.

kızlar birkaç gün önce hastaneye gittik gaz sancısından lavman yaptılar rahatladık o gün ama diğer ggünler için arkadaşımın annesi lahana tarifi verdi ve şiddetle tavsiye ediyorum işe yaradı çünkü.
zeytinyağını karnına güzelce masaj yapın arkasındanda sarı lahana yaprağını biraz ısıtıp karnına koyun beş dakika sonra görürsünüz ne olucanı:))) soluncaya kadar hatta kuruyuncaya kadar kalsın günlük yapın size tavsiyem,bide her emzirmede muhakkak 2 defa hıklatın!!!!!!
Aklımda:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Isırırım o ayakları ben.Zilli seni.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Biz yürüteç almadık canım ya.Emekleme döneminde tatile gidecek olanlar yürüteç alsınlar otel odasında çocuğu süründürmesinler diye okudum bende.Bikaç aya kadar alırım sanırım bende.

cnm ne güzel sevindim senin adına.bu alizadeyi nerden bulabilirm?
Araştırıyorum sizler için :KK54:
EEstagfurullah ne kusuru canim?benim. Elimden geldigince yardimci olmaya calisirim?her zaman.
Esim aktardan almis 3 tl ye. Tohumgibi. Kapakli suzgum?var icine bir tatli kasigi koyuyorumsabah aksam bir bardakiciyorum. Simdi iciyorum hatta. Uyusun diye papatya icicem sonra da hippin gece cayini.?midem su doluyor valla. Yerim o minik cadiyi.
Cankuş papatya nasıl bi etki yapıyor size?Sen sürekli kullanıyorsun sanırım.Hipp marka gece çayını niye içiyorsun?

$2.jpg
Kızlar ürün bu.İçinde 10-12 bitki var.Nane,çörekotu,rezene vs vs.İnşallah reklam yapıyorum sanılmaz site tarafından.Amacım sadece annelerin sorununa yardımcı olabilmek.Markayı ne tanırım,ne kullandım daha önce.Benim 5 aylık sorunumu bu ürün çözdü.İnşallah sizlere de faydası olur.Nette satışını bulamadım ama isteyenler için aldığım aktarla iletişim kurabilirim.Özel mesajlarla görüşürüz:KK34:

Nette bulamadım ama fotosunu ekliyorum canım.İstersen aldığım aktarla konuşup tlf ile irtibatınızı sağlayabilirim.Bana çok faydası oldu.Her gün min.100ml süt sağar oldum.BİN ŞÜKÜR:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
19 günlükken sütün o kadar az gelmesi normal ama.Zaten içtiği miktar o kadar bile değil.Bence mama verme sürekli emzir.Sütün emzirdikçe artar.

Allah razı olsun canım.Papatya çayı bebekleri sakinleştiriyormuş,cadiozy kullanıyor sürekli.Sende dene istersen.

Aklımda:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Isırırım o ayakları ben.Zilli seni.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Biz yürüteç almadık canım ya.Emekleme döneminde tatile gidecek olanlar yürüteç alsınlar otel odasında çocuğu süründürmesinler diye okudum bende.Bikaç aya kadar alırım sanırım bende.

Araştırıyorum sizler için :KK54:

Cankuş papatya nasıl bi etki yapıyor size?Sen sürekli kullanıyorsun sanırım.Hipp marka gece çayını niye içiyorsun?

Uyuyalim diye ciyorum. ikisi beraber olunca iyi uyuyoruz. Gece 2 kere kalkiyoruz. Gecen gjn esime icirdim papatya.sabah kalkti ohhh ne guzel uyumusum deliksiz dedi :-)
Hippin icinde anason ve rezene var. O kadar cok sey iciyorum bunlari damardan baglasak daha kolay olacak :-)

kızlaar bir bakıyorum 3 beş sayfa okuyorum tekrar gelene kadar yıne doluyor ben takıp edemıyorum artıık allah şükür kızım çok uslu ama bu ev işleri yemek derdi bitmiyor gelen giden bitmıyor sizleri çok özlediim şöyle muhabbetlere katılmayı çok isterdiim ama yetişmıyorum sayfalara

en son incinn mesajını okumuştum çok üzüldüümm hayr haber var mı?
ayse ailevi problemlerın vardı sanırım ne durumdasınız inşallah herşey yolundadır
cadiozy özlemcim sen nasılsın ezgi nasıl
diğer arkadaşlardan haberler varmı?
karapisso geçmiş olsun rahatsızlığına üzüldü tez zamnda şifa bulursun umuyorum
ve ssosyolojı hemşeriimm doğum yapmıış hayırlı olsssuun allah bağılasın
ipek türkiyeye mi döndün?

ooo birsürü şey olmuş ama ben bihaberiim başka neler varr kızlar merak ediyorum ama şimdide akşam yemeği hazırlamam lazım ela birazdan uaynır

ya canlarım ben kafayı yemek üzereyim dün gece saat üçten yedibuçuga kadar uyumadı eşimi kaldırdım garibim salladı uyuttu kendimi halıya attım artık düşünün o kadarki yorulmuştum ve saat sekiz buçukta kalktım aşımız vardı aşıya gittik bitanem nasıl ağladı bende dayanamadım ağladım gitmeden önce ağrı kesici vermiştim çok şkür ateşimiz çıkmadı arabada gitmeyi seviyo aşıdan sonra biraz şehir turu attık uyudu eve geldik devam etti uyumaya,ama sabah uykusu için ne olur bi çare bulun bana.
cadıozyim papatya çayını bizmi içiyoruz bebişleremi veriyoruz anlamadım?

kızlaar bir bakıyorum 3 beş sayfa okuyorum tekrar gelene kadar yıne doluyor ben takıp edemıyorum artıık allah şükür kızım çok uslu ama bu ev işleri yemek derdi bitmiyor gelen giden bitmıyor sizleri çok özlediim şöyle muhabbetlere katılmayı çok isterdiim ama yetişmıyorum sayfalara

en son incinn mesajını okumuştum çok üzüldüümm hayr haber var mı?
ayse ailevi problemlerın vardı sanırım ne durumdasınız inşallah herşey yolundadır
cadiozy özlemcim sen nasılsın ezgi nasıl
diğer arkadaşlardan haberler varmı?
karapisso geçmiş olsun rahatsızlığına üzüldü tez zamnda şifa bulursun umuyorum
ve ssosyolojı hemşeriimm doğum yapmıış hayırlı olsssuun allah bağılasın
ipek türkiyeye mi döndün?

ooo birsürü şey olmuş ama ben bihaberiim başka neler varr kızlar merak ediyorum ama şimdide akşam yemeği hazırlamam lazım ela birazdan uaynır
Masallah elaya hep uslu olsun insallah. Biz iyiyiziyiyiz canim buyuyoruz iste. Bu sene ev hanimiyim malum ben de. Ev isi hic bitmiyor yap yap ayni. Sen calisiyor musun
Ezgi de iyi canim yaramaziklar pesind eher seye uzaniyor almaya calisiyor. Tutamazsa kiziyor cok zor isimiz cok zor. Cok opuyorum sizi. Elayi kokla benimicin.
ya canlarım ben kafayı yemek üzereyim dün gece saat üçten yedibuçuga kadar uyumadı eşimi kaldırdım garibim salladı uyuttu kendimi halıya attım artık düşünün o kadarki yorulmuştum ve saat sekiz buçukta kalktım aşımız vardı aşıya gittik bitanem nasıl ağladı bende dayanamadım ağladım gitmeden önce ağrı kesici vermiştim çok şkür ateşimiz çıkmadı arabada gitmeyi seviyo aşıdan sonra biraz şehir turu attık uyudu eve geldik devam etti uyumaya,ama sabah uykusu için ne olur bi çare bulun bana.
cadıozyim papatya çayını bizmi içiyoruz bebişleremi veriyoruz anlamadım?

Kiyamam ya. Cok zor uyumayinca biz de oyleydik. Canim bebisine de icirebilirsin daha iyi etki eder. Ben icirmedim malum kocam var basimda kaynanadan beter. Ben kendimiciyorumo yuzden. Ayse iciriyordu hatta icine anason koyuyordu. Ben gece ayi iciyorum ondada var anason. O da icirilebiliyor bebege. Allahim yardimcin olsun cok zr uyumayinca. Ölü gibi dolasiyorum ben uyumayinca. Insallah bunlar sifa olur uyutur sizi guzel guzel.

inşallah canım.ya bana bi akıl ver saat kaçta yatırayım ferber yöntemini yapıcam nasıl ve nerden başlıcamı bilmiyorum.buğünden başlasam nasıl olur ne yapayım inan bir sabahı daha böyle geçirmek istemiyorum çok kötü oluyorum

Masallah elaya hep uslu olsun insallah. Biz iyiyiziyiyiz canim buyuyoruz iste. Bu sene ev hanimiyim malum ben de. Ev isi hic bitmiyor yap yap ayni. Sen calisiyor musun
Ezgi de iyi canim yaramaziklar pesind eher seye uzaniyor almaya calisiyor. Tutamazsa kiziyor cok zor isimiz cok zor. Cok opuyorum sizi. Elayi kokla benimicin.

Kiyamam ya. Cok zor uyumayinca biz de oyleydik. Canim bebisine de icirebilirsin daha iyi etki eder. Ben icirmedim malum kocam var basimda kaynanadan beter. Ben kendimiciyorumo yuzden. Ayse iciriyordu hatta icine anason koyuyordu. Ben gece ayi iciyorum ondada var anason. O da icirilebiliyor bebege. Allahim yardimcin olsun cok zr uyumayinca. Ölü gibi dolasiyorum ben uyumayinca. Insallah bunlar sifa olur uyutur sizi guzel guzel.

ay canım yaa o kdar büyüdü demek ezgicik foto falan koyuyorsunuzdur ama ben kaçırdım birçok şeyi geçmişe dönmek için vakıt yook benim yasal iznim hla bitmedi martta itecek ama ben ücretsiz izin alıcam canım bu kadar küçük bebek nasıl bırakılır bakıcıya bende ev hanımıyım anlayacağın ela 3 aylık olacak haftaya şükürler olsun bugunlere kadar geldik

Berbat bir geceyi daha sabahlayarak bitirdik Hifa hanımla :KK43:((((((((
Yarım saate bir 20 dkya bir ağladı.Uyandı demeye dilim varmıyor artık çünkü uyuduğuna inanmıyorum.Kıpır kıpır sürekli sonra çığlık ve gözyaşı :KK43:(( Kabız değil,gazı yok,karnı tok,odası normal ısıda vs vs...Diş mi diyoruz jeli sürüyorum yine rahatlamıyor :KK43:(( Elim kolum bağlandı inanırsanız.

Annem aradı sabah 9da ağlaya ağlaya çağırdım.Hemen geldi sağolsun.Bi yatmışım 1e kadar.Kafam kazana döndü tabiki uyku sersemliğinden.O ne mi yapmış peki?Annannesiyle oynamış gülmüş :KK43:((((((( Yalancıymışım gibi hissediyorum bazen.Sabaha kadar ağlayan çocuk o değil sanki.Az önce banyo yaptırdım da rahatladı.İnşallah sabaha kadar uyur çünkü yarın işimiz çok.

Yeni dünürleri pazar günü buraya gelecekler.Ankara'dan geliyorlar da.Annem haftadır temizlik,yemek ve tabiki bizim evin arasında koşturuyor garibim.Yarın da börek vs yapılacak.Sabah 8de gideceğim bende ona.Bi işin ucundan tutayım bari :KK43:((( Yarın da yakın arkadaşım sezeryana giriyor,yanında olmayı çok isterdim aslında.Hatırlarmısınız bilmem ama geçen sene ocak ayında 6,5 aylık bebeğiniölü doğum yapmıştı suyu bittiği için.Oğlunu toprağa verdi,kızını kucağına alsın inşallah sağlıkla.Çok hassas ve tehlikeli bi hamilelik geçirdi.Rahmini falan diktiler hamileyken.Pazar gününe tamamlayınca özel hediye paketini sizlerle paylaşırım inşallah :))

Dün aktara uğramıştım.Özel karışım bi bitki çayı verdi.Tanıdık olunca güvendim alırken.Hem sütü arttırıyor,hem bebeği sakinleştiriyor,hem gaza ve kabızlığa iyi geliyor dedi.2-3 gün düzenli yaparsan gözünle görürsün farkı dedi.Bu da olmazsa melek otunu alacağım artık.

Bu arada az önce dr ile görüştüm bebelac vermiştiniz,ben hazır vermek istemiyorum o yüzden evde ne yapbilirm diye sordum.Sakın dedi.6.ayı doldurmadan evdeyapılan hiçbir şeyi vermem size,bağırsaklarınız çok hassas dedi.Kan ilacını bile kaldıramadınız mama yiyesiniz dedi.Onun içinde bağırsak yapınızı güçlendirici maddeler var o yüzden size onu verdim ek gıda yerine değil o dedi.Hem süte destek olsun dedi.Ek gıda konusunu gelecek ay ayrıntılı konuşacağız dedi.O kadar rahatladımki anlatamam.Drundan şüphe etmekte hata etmişim ben.Kadın söylediklerinden de iyi takip ediyor bebeklerini.:KK17:

Bizde gelişmeler böyle...
Allah hepimizin yardımcısı olsun....

Kardeşinin hayırlı bir işii var galiba hayırlı olsun.
Ayy hifa hanım neden anneni yoruyorsun yavrum.
Senden bir tanede bende var millet in yanında kedi gibi yanlızken beni bir ipe bağlıyor.
Canım sen büroya gidiyormusun işleriniz nasıl ?
Dua edelim birbirimize.
Sabah kontrole gideceğim inşaallah tamamen atlarırım.
Sizler nasılsınız kızlar :KK54:
Hepinizi çoook özlüyorum. Hiç Halim yok bu aralar Facebook ta bile takılamıyorum.
Acayip halsizlik var. Bilal kaç gündür gazlı sancılı beni çok yoruyor.
Kan ilaçlarımıda aksattım kabızlıktan dolayı :KK50:
Galiba ondan çok halsizim.

:KK43:((( Belki o da bişeylere sinirliydi,eve patladı.Hiçbir sebep onu haklı göstermez ama insanlık hali.Bazen hepimiz başkasından çıkarabiliyoruz sinirimizi.Daha doğrusu hoşgörümüzü yitirebiliyoruz.Bebek bakmayı çok kolay sanıyorlar erkekler ve bebeği olmayanlar.Bir bebek bütün gününü alabiliyor maalesef.Hele de ilk annelikse.Yarım saat uyuduğunda buraya takılıp 2 laf mı edeyim,yemekmi yapaym,evimi toparlayım,uzanıp dinleneyimmi,karnımımı doyurayım bilemiyorum çoğu zaman.cadiozynin dediği gibi koşturmaktan ölüyorum sonra ne süt kalıyor yorgunluktan ne sabır.Bir de birileri gelip ona buna laf ettimi ipler kopuyor haliyle.Ben de bel-ayak ağrısı,sende diğer sorunun tuz biber oluyor üstüne.Ama gitmek çözüm mü?Onu düşünmek lazım bir de.

Iyi geceler kizlar. Nihayet firsat bulup yazabiliyorum. Ezgi hanimefendiler uyudular. Gunduz o uyuyunca islri yapayim?diyorum bazen bitiremiyorum ben de oturutuyorum bebek arabasina heryere cekiyorum onu. Bebek arabasina biz evde biniyoruz :-) bu ara yeni birsey kesfetti hem kolar hm ayaklarla tekme hareketi. Ucuyor sanki birazdan havalanacak. Gun gun degisiyor hembuyusun istiyorum hem buyumesin:-)

AYSEM ben de tracy hogg diye bir kadinin yatir kaldir yontemini okumustum. Ond bebek aglatilmiyor miziklayinca aliyorsun avununca tekrar yatiriyorsun boyle boyle bebek ogreniyormus yalniz uyumayi. Istersen onu da oku. Nette bulmustumkitabi da varmis. Aylara gore bebeklerin gunduz kac saatte bir uyumalari gerektigini filan da anlatmis.

KARAPISSO kuzumm seni merak ediyorum umarim hersey yoluna girer tez zamanda. Facetten yazdim ama aktif degilsin. Hayirli haberlerini bekliyorum.
Iyiki varsınız kızlar. Ben haklıyıö diye gelince sırnaştı falan filan barıştık :KK16:
Koca bebeğim benim ne yapayım alışacak yavaş yavaş hatasını kabullenmeside iyi birşey :KK34:
Sizlerle muhabbet etmeyi çok özledim....
Ne güzel günlerdi... Sizi çok seviyorum. Aişem inşaallah Konya ya gelirsem kapını çalacağım kahveni içmek için...
Cadıozy çok istiyorum Bursa'ya gelmeyi sırf sizin için. O cadının yanaklarını ısırmak için....
Canım sarı lahana dediğin sarmasını yaptığımız lahanamı ?

Oyyyyt güzeller güzeli....
Allah bahtınıda kaderinide ahiretinide güzel eylesin,...

X