Bol bebiş topiği

duygucum eski paylaşımlarımdan buldum bunları...
daha birkaç mesaj daha vardı bulursam eklerim kuzum...

veeeeee geldik bebişin hastane çantasınaaaa :KK42:

gereksiz ve fazla ürün taşımaktansa kullanılacak ürünleri almayı yeterli buldum...
resimlerde bebek bezi ve ıslak mendili koymadım...

Eki Görüntüle 739099

bebişin bakım ürünleri,
biberonlar,burun aspiratörü,emzik,emzik kutusu,ağız mendilleri,göbek temizleme seti,pişik kremi ve bebek losyonu...

Eki Görüntüle 739100

tekstil ürünlerimiz,
3 adet hastane çıkışı,3 adet çorap,3 adet agız mendili (beyaz),4 tane çıtçıtlı body

Eki Görüntüle 739101

battaniyelerimiz,
bir tane kapitone bir tane penye kundak battaniye bir adet de kadife yumuşacık battaniyemizz

bunların dışında hurma,zemzem suyu,bebek taşıma çantası,ıslak mendil,bez,hastane odasındaki yatagı için çarşaf ve ufak tefek şeyler de hastaneye giderken eklenicek...

merhaba kızlaaaarr :KK55:

ben küveti şu normal 18-19 tl liklerden almıştım.ayrıca filesiyle beraber.
file olunca yıkaması çok daha kolay.elden kayma durumu da olmuyor o şekil...

Eki Görüntüle 723847 Eki Görüntüle 723848

emzik de şunlardan aldım,
Kenan için de nuk almıştım.çok rahat kullandım.
ama bir süre sonra emzigi kendisi bıraktı.
ilk zmanlar sakince uyuması için çok faydalı oldu
emzik kutusu da mecburen olması gereken birşey.hijyen açısından :KK34: onu da demeden geçmiim dedim.

Eki Görüntüle 723852 Eki Görüntüle 723853

ayrıca biberonu da ilk zamanlar için küçük almanızda fayda var.
eger biberona ihtiyaç olursa daha büyüğü ilerde alınabilir...
ilk etapta doğdugunda zemzemsuyu vermek için,
emzirilmesi mümkün olmayacak yerlere giderken içersine süt sağmak için,
gazı olursa rezene,papatya çayı vs için,
kullanıllabilicek ennn kullanışlı biberonlar

wee veya chicco tisamilla olabilir. chicconun ağzı çocuklarda kolik ağlamalarını önlüyormuş.kauçuk oldugu için.bizimkinde yoktu kolik.
ama severek kullandıgımız ürünlerden...

Eki Görüntüle 723891 Eki Görüntüle 723892

hızımı almışken devam edeyim :KK9:
kullanıp tecrube ettiğim ve begendiğim ürünlerden birkaçı daha,

bebek tarak takımı olarak chicco güzel.
bebedor da hediye gelmişti ama chicco daha kullanışlı geldi bana

Eki Görüntüle 723900

tırnak makasında da bebedor u tek geçerim.
kolay tutuluyor ve çabucak kesiliyor tırnaklar.
makas şeklinde olanlardan kullanamadım ben :KK50:
kavrama yeri olmayanlardan denedim ama çok zorlandım.

Eki Görüntüle 723901

:emir_bebek:

:):) yerim o çıtırığı , büronu da açmışsın hayırlı olsun bol kazançlar dilerim..
Allah razı olsun çok sağol Pınarcım.:KK54:
Merak ettim o nasıl bir ağlatmaz metoduymuş ?
Uykusu geldi işaretlerini verince ( gözlerini kaşıma vs) odasına götür.Bi düzen oluşturdum kendime.Bez değişimi,pijama giydirme,emzirme,gaz çıkarma,elini yüzünü silme veya banyo,şarkımız ve yatağına bırakıyorum.Emzirmeyi sona bırakırsam göğsümde uyuyor.Emzirdikten sonra pijama giydirirsem de kusması çok oluyor,mide hareket ettiği için.Bunları her akşam aynı saatte ve gece lambasının ışığında yapıyorum.1 saat farklı olabiliyormuş.Öpüp odadan çıkıyorum.Mızmızlanmaya başlayınca 2 dk bekliyorsun odaya girmeden.Girince de göz teması yok,elinle okşayıp sakinleştir,pışpışla,susunca tekrar çık odadan.Tekrar ağlayınca 3 dk bekle bu sefer.Gittikçe uzuyor süre.O da anlıyorki kendi kendime uyumalıyım.3 günde alışıyormuş bebekler.Kabızlığımız olduğu için tam uygulayamıyorum ben ama düzene girelim hemen başlayacağım tekrar.
günaydın canlarrrr

nasılsınız bakalım???

biz hamd olsun iyi olmaya çalışıyoruz.
yusufcuk öksürükten gece çok sık kalkıyor. öksürmekten uyuyamıyor yavrucuk. ne yazıkki küçük bebeklere öksürük şurubu verilmediğinden zamanla geçmesini beklemek durumudayım. soğuk algınlıgına karşı agrı kesici-ateş düşürücü verebiliyorum sadece.
sürekli ba ba ba ba diyor.özlemiş olsa gerek babayı :KK5:
acıkınca da mammaa demeye başladık.
gece uyadıgında kucagıma alıp pışpışlıyorum. geri uyusun die.
mammaa diyor :KK70: anlıyorum ki acıkmış :KK1:

babamızın gelmesine son 7 :21:

bakın bakalım yusufcuk büyümüşmü teyzeleriiii :KK31:

Eki Görüntüle 970456

Eki Görüntüle 970447

Eki Görüntüle 970449
Çok geçmiş olsn Yusufumuza :KK43:( Öksürük şurubu verdi bize drumuz.Az öksürüğümüz ama tedbir olsun korusun dedi.:44::44::44::44:
Yerim ben onun mama diyişini.Bizde acıkınca mememmemem yada mamammama diyoruz bikaç gündür :))) Dudaklarını büze büze söyleyişine bitiyorum :)))

merhaba kızlar nasılsınız?
yazmayalı epey oldu ama ara ara takip ettim okudum sizleri...
ayşecim büro açmışsın hayırlı olsun Rabbim helal bol kazançlar versin inş.
incinin bebeğine de çok üzüldüm. mutlaka bunda da bir hayır vardır çok zor bir durum ama sakın isyan etme canım Allah yardımcın olsun
Şafi ismiyle hayırlı şifalar diliyorum. dua edelim inş hep birlikte.
karapisso sen nasılsın bilal nasıl?
cadıozy senin ezgi de büyümüştür artık.
tubilosh maşaallah yusuf çok büyümüş Allah size de şifa versin inş.

gelelim bize biliyosunuz doğumum çok zor olduğu için anlatmamıştım
sonra da hep hastaneye git gel taşınma derken koptum forumdan
Muhammed Selim kasık fıtığından ameliyat oldu.
aynı zamanda sünnetini de yaptırdık elhamdülillah iyi oldu.
göbek fıtığı Allahın izniyle kendiliğinden geçti.
aşılarını oldu. 4-5 gündür de hasta.
bronşiolit dedi doktorumuz.
ventolin verdi hava alıyoruz 4 gündür.
antibiyotik verdi. şimdi uyuyo yoruldu hastaneye git gel.
Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin inş.
bizden haberler böyle uzun zaman gelmeyince biraz fazla yazdım kusura bakmayın.
öpüyorum minikleri de sizi de...
fırsat buldukça gelirim inş.
Çok çok geçmiş olsun canım benim.Büyük sıkıntılar atlattınız sizde,Allahım bir daha göstermesin.Maşallah tam erkek de olmuşsunuz:)) Küçükken daha kolay oluyormuş zaten.En iyisini yaptırmışsınız:nazar::nazar::nazar::nazar:Tam doğum tarihinizi alayım da listemize ekleyim Muhammed Selimimizi de.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

inci rabbim şifalar versin minicik melegine inş kısa zamanda düzelip unutturur sana bugünleri rabbim annesine babasına bagışlasın inşş... kızlar bugün agdaya gittim akıntım çok diye giderken bi parça peçete koymuştum eve gelip tuvalete girince ne görsem peçetede pembemsi azıcık bi kan kadın batıklarımıda temizledi ama bu belli bi noktadan kan gelmiş gibi degil akıntı gibi yarın dr gidicem kuzum daha çok küçük inş erken dogum tehlikem olmaz :18::18:
Aman seyidem inşallah kötü bişey olmaz.28den sonra korkma demişti ebem bana.Ama haklsıın erken daha.Gününü beklesin inşallah kuzucuğumuz.

Selam bayanlar
Epey uzun zaman olmus girmeyeli,sayfalari biraz okuyabildim okumaz olaydim inci'nin durumuna kahroldum allahim sen sifasini ver yarabbim..biz iyiyiz oglusum 2 gun sonra 3 aylik olacak fotografini yuklicektim ama surekli hata verip durdu..bu arada aysecim topigin ilk sayfasina baktim da bugun oglumun dogum tarihi yanlis olmus,29 eylul yaziyor ama benim pasa 12 kasimda dogdu,karisiklik olmus galiba :))
Kizlar bu arada bazi arkadaslarimin bebislerinde gaz sorunu var sanirim,bende denedigim sanirim buyuk olasikla ise yaradigini dusundugum seyleri yazayim,ya o ilaclar cok iyi geldi yada benim oglum cok fazla gazli degil sukurler olsun ki.
Benim oglum 15 gunluk filandi gaz sancilari basladi doktorda sab damla vermisti birkac gun denedik bi ise yaramadi gibi gelmisti,bunun uzerine tekrar gittik doktora ve bize tamamen bitkisel olan bio gaia diye bir damla verdi gunde 1 kez 5 damla verdik hala devam ediyoruz,bir de yskin bir arkadasimizdan duyup bizimde doktorumuza danisarak aldigimiz wind salbe diye bir krem var,bu da tamamen dogal kimyon ozlu gaz kremi.sancisi oldukca gobek cevresine ayak tabanlarina bunla masaj yapiyoruz,yalniz her yerde bulunmuyor galiba bizim civar eczanelerde bulamamistik esim sabiha gokcen havaalanindaki eczaneden bulmustu..
Diyeceklerim bunlar benim bebegimde ise yaradilar belki baskasina da deva olur,herkesin bebisine kiymetlilerine saglikli sihhatli omurler diliyorum
:KK17::KK17::KK17::KK17: Hemen düzelttim doğumgününüzü canım.Kusurumuza bakmayın lütfen:KK54:
Çok sağol yazdıkların için.Not aldım bende kenara.Bizimki gaz değil kabızlık ama nolur nolmaz:18::18:

duygucum eski paylaşımlarımdan buldum bunları...
daha birkaç mesaj daha vardı bulursam eklerim kuzum...
:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:Nasıl duygulandım anlatamam eski mesajlarını okurken.Ne günlerdi be.Son 10-9 diye yazardın hergün.Domates seçmeye giderdin koca göbüşünle:KK23::KK23::KK23::KK23: 1 yıla yaklaştı ne kaldı şunun şurasında.Biz bile 6.aya girdik baksana.:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:Zaman hızla akıyor valla....

:KK17::KK17::KK17::KK17: Hemen düzelttim doğumgününüzü canım.Kusurumuza bakmayın lütfen:KK54:
Çok sağol yazdıkların için.Not aldım bende kenara.Bizimki gaz değil kabızlık ama nolur nolmaz:18::18:

Estafurullah aysecim kusur ne demek..bio gaia yi kabizlikta da veriyorlar sanirim nette okumustum doktoruna sor mutlaka,bagirsakta olmasi gereken yararli probiyotikleri iceriyormus,bagirsagin dogal florasini koruyormus..

Bebeginize alipta olmazsa olmaz dediğiniz beğendiğiniz ve alınması gereken ürünleri ve markalarını yazarmisiniz?

Birde alipta gereksiz gördüğünüz yada kalitesi hosunuza gitmeyen alma dediğiniz şeyleri yazarmisiniz?

Ben hepsini not almıştım ama maalesef evde kaldı :KK43:

ayşe canım arkadaşım, bu yazdıklarımı okuyunca neler hissedebileceğini tahmin eder gibiyim...

umutlarım bir bir suya düşüyor ve düştü de... buraya kadarmış. Hayat bana hiç iyi şeyler çıkarmadı karşıma.

benim sarı saçlı mavi gözlü kızım meğer gerçekten hastaymış... Kalbindede sorun varmış......

şimdi sadece beklemek kaldı.. hergün nezaman hayata gözlerini yumacak onu bekliyoruz. her saniyem ağlamakla geçiyor. umut hiç yok....

beni unutmayın. dualarınızı bekliyorum.......

demem o ki, asla plan yapmayın hayatın ne getireceği hiç belli değil çünkü.

yüreğim ezildi yandı yandı eridi. nerelere gitmedim ki doktor doktor akşamlara kadar o koridorlarda gezdim bekledim. kolum ağırsada taşımaktan yılmadım. belki bir umut olur diye. ama yooook yooook.

piskolojim alt üst.. hiç ama hiç iyi değilim...hayat bana karşı çok acımaz davrandı..

Kızlar üstteki yazı incinin bana attığı mesajın kopyası :KK43:(((((((((((( Ne yazacağımı size nasıl anlatacağımı bilemediğim için kopyaladım :KK43:(((((((((((((((((((((((((

Allah'ım çok kötü oldum:KK43:(((((diyecek söz bulamıyorum Rabbim sen evlat acısıyla sınama yarabbim.Para pulu boşver sağlık ver Allah'ım ne olur o küçük meleğe yardım et:KK43:((((((((

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız?
yazmayalı epey oldu ama ara ara takip ettim okudum sizleri...
ayşecim büro açmışsın hayırlı olsun Rabbim helal bol kazançlar versin inş.
incinin bebeğine de çok üzüldüm. mutlaka bunda da bir hayır vardır çok zor bir durum ama sakın isyan etme canım Allah yardımcın olsun
Şafi ismiyle hayırlı şifalar diliyorum. dua edelim inş hep birlikte.
karapisso sen nasılsın bilal nasıl?
cadıozy senin ezgi de büyümüştür artık.
tubilosh maşaallah yusuf çok büyümüş Allah size de şifa versin inş.

gelelim bize biliyosunuz doğumum çok zor olduğu için anlatmamıştım
sonra da hep hastaneye git gel taşınma derken koptum forumdan
Muhammed Selim kasık fıtığından ameliyat oldu.
aynı zamanda sünnetini de yaptırdık elhamdülillah iyi oldu.
göbek fıtığı Allahın izniyle kendiliğinden geçti.
aşılarını oldu. 4-5 gündür de hasta.
bronşiolit dedi doktorumuz.
ventolin verdi hava alıyoruz 4 gündür.
antibiyotik verdi. şimdi uyuyo yoruldu hastaneye git gel.
Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin inş.
bizden haberler böyle uzun zaman gelmeyince biraz fazla yazdım kusura bakmayın.
öpüyorum minikleri de sizi de...
fırsat buldukça gelirim inş.

çok geçmiş olsun.ben sünnet konusunda kararsızım 7 aylığız daha küçük kıyamıyorum:KK43:

günaydın canlarrrr

nasılsınız bakalım???

biz hamd olsun iyi olmaya çalışıyoruz.
yusufcuk öksürükten gece çok sık kalkıyor. öksürmekten uyuyamıyor yavrucuk. ne yazıkki küçük bebeklere öksürük şurubu verilmediğinden zamanla geçmesini beklemek durumudayım. soğuk algınlıgına karşı agrı kesici-ateş düşürücü verebiliyorum sadece.
sürekli ba ba ba ba diyor.özlemiş olsa gerek babayı :KK5:
acıkınca da mammaa demeye başladık.
gece uyadıgında kucagıma alıp pışpışlıyorum. geri uyusun die.
mammaa diyor :KK70: anlıyorum ki acıkmış :KK1:

babamızın gelmesine son 7 :21:

bakın bakalım yusufcuk büyümüşmü teyzeleriiii :KK31:

Eki Görüntüle 970456

Eki Görüntüle 970447

Eki Görüntüle 970449

41 kere maşallah gözler kime çekmiş:)hayırlısıyla kavuşun inş. kocaman olmuş kaç aylık oldunuz?

Çok geçmiş olsn Yusufumuza :KK43:( Öksürük şurubu verdi bize drumuz.Az öksürüğümüz ama tedbir olsun korusun dedi.:44::44::44::44:
Yerim ben onun mama diyişini.Bizde acıkınca mememmemem yada mamammama diyoruz bikaç gündür :))) Dudaklarını büze büze söyleyişine bitiyorum :)))

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:Nasıl duygulandım anlatamam eski mesajlarını okurken.Ne günlerdi be.Son 10-9 diye yazardın hergün.Domates seçmeye giderdin koca göbüşünle:KK23::KK23::KK23::KK23: 1 yıla yaklaştı ne kaldı şunun şurasında.Biz bile 6.aya girdik baksana.:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:Zaman hızla akıyor valla....

Allah razı olsun ayşem...
bize niye vermedi dr yaa :KK43:
veremem dedi.
neyse balgamı var. balgam söktürücüyle atıcak inşallah...
maşallah hifacık da başlamış mama demeye ha.
çook çabuk büyyolar...

ayy evet yaa şafak sayyordum korku ve heyecanla. Allah razı olsun sizlerden beni çok rahatlattınız o zamanlarda.
heheh nasıl da hatırladın kuzum yaaa :) domates manyagı olmuştum :KK1::KK1::KK1:
az kaldı 1 yıla evett...
mart-nisan-mayıs-haziraaannnn :21::21:

Canım cok teşekkür ederim not aldım hepsini.. hastane çıkışların kacliydi?

canım ilk bebişimde 15 li mi kaçlıydı bilmiyorum. çokluydu yani.
çoğu parçasını hiç kullanmadım. verdiğim paraya yazık dedim ve ikinci paşamda sadece 5 li takımlar aldım.
bence 5 li olanlar en ideali. zaten o setten çıkan battaniyeleri pek begenmiyorum ben.
yine seçim senin duygucum.ama fuzuli harcama yapmaktansa o paraya 2-3 tane beşli set alırsın. çok da rahat kullanırsın :KK16:

41 kere maşallah gözler kime çekmiş:)hayırlısıyla kavuşun inş. kocaman olmuş kaç aylık oldunuz?

Allah razı olsun canımmm :KK19:
gözlerin kime çektiği belli değil :)
yani ailede rekli gözlü kimse olmadıgı için bişey diyemiyorum :KK1:
ilk renkli gözlü sülalede :KK53:
8 aylık olduk. bu ayın 29 unda 9 ayımıza giricez inşallah...

Allah razı olsun ayşem...
bize niye vermedi dr yaa :KK43:
veremem dedi.
neyse balgamı var. balgam söktürücüyle atıcak inşallah...
maşallah hifacık da başlamış mama demeye ha.
çook çabuk büyyolar...

ayy evet yaa şafak sayyordum korku ve heyecanla. Allah razı olsun sizlerden beni çok rahatlattınız o zamanlarda.
heheh nasıl da hatırladın kuzum yaaa :) domates manyagı olmuştum :KK1::KK1::KK1:
az kaldı 1 yıla evett...
mart-nisan-mayıs-haziraaannnn :21::21:

canım ilk bebişimde 15 li mi kaçlıydı bilmiyorum. çokluydu yani.
çoğu parçasını hiç kullanmadım. verdiğim paraya yazık dedim ve ikinci paşamda sadece 5 li takımlar aldım.
bence 5 li olanlar en ideali. zaten o setten çıkan battaniyeleri pek begenmiyorum ben.
yine seçim senin duygucum.ama fuzuli harcama yapmaktansa o paraya 2-3 tane beşli set alırsın. çok da rahat kullanırsın :KK16:

Allah razı olsun canımmm :KK19:
gözlerin kime çektiği belli değil :)
yani ailede rekli gözlü kimse olmadıgı için bişey diyemiyorum :KK1:
ilk renkli gözlü sülalede :KK53:
8 aylık olduk. bu ayın 29 unda 9 ayımıza giricez inşallah...

Tsk ederim canım. Bende öyle yapayım :))

Bebeginize alipta olmazsa olmaz dediğiniz beğendiğiniz ve alınması gereken ürünleri ve markalarını yazarmisiniz?

Birde alipta gereksiz gördüğünüz yada kalitesi hosunuza gitmeyen alma dediğiniz şeyleri yazarmisiniz?

Ben hepsini not almıştım ama maalesef evde kaldı :KK43:
Yazarız tabi şekerim.Alışveriş konusuna aylarımı verdim canımı dişime taktım araştırmalar için ben :KK23::KK23:Markalar,modeller,renkler,fiyatlar..Öyleki mini bir ajanda dolusu bilgim oldu :KK51: Tabi yeni modeller çıktı geçen seneden beri.Ama ben elimden geldiğince yazayım.Sende aklına takıldıkça sorarsın.
Bizim arabamız muhteşem :)) Hafif,çok çok çok pratik sürüşlü,katlanınca az yer kaplıyor,tam yatabiliyor.En büyük dezavantajı çift yönlü olmaması.Bir de taşınabilir puseti yok.O yüzden baston olarak geçiyor :)) Kraft-London baston markası ve modeli..
Oyun halısı gereksizdir diye düşünmüştüm ama değilmiş :KK17: Piyasadakileri hiç sevmedim ben.Naylonumsu ince bir yapısı var,kışa doğru büyüyen bebek için çok büyük bir sorun bu.Çocuk içinde uyusa kaldırmak zorundasın çünkü üşür.Üstelik 100tlden aşağıda değil pek çoğu.O yüzden ben kendim yaptım.2 peluş battaniyeyi birbirine diktik,içine kırpık sünger doldurduk.2şer metrelik 2 tane yalıtım borusu aldık.Yaz mevsimi olsaydı havuzlarda kullanılan simitler de olurdu ama biz bulamadık bu mevsimde satanı.Çapraz şekilde battaniyelerin ucuna tutturduk.Üzerine şeritlerle minik oyuncaklar astık.Hem yumuşak,hem sıcak,hem zevkimize göre hemde çok çok ucuza mal oldu.(2 battaniye 36tl+2boru 4tl=40tl :KK42:)
Ben taşıma ürünü olarak puset almadım.Araba için çok rahat olsada ağırlığı yüzünden vazgeçtim.Hem arabamıza da takılmıyordu.Taşıma çantası da almadım.Bebekler bikaç haftadan sonra o tür dar şeylerde uzun süre durmuyorlar diye çok şahit oldum çünkü.Onlar yerine battaniyeler aldım.Kundak battaniye diye civilde satılıyor.İlk 3 ay onda taşıdım,sonra da fermuarlı olarak kapanan kadife battaniyelere geçtik.Ayağı başı açılmadı taşırken hiç.http://www.civilim.com/4509-bebecix-penye-kundak-battaniye ve http://www.civilim.com/165-civil-kadife-battaniye bunlardan kullandım.Hala da kullanıyoruz.Senin doğumda bizimki gibi Eylül.Aklında olsun.
Yatak olarak büyüyebilen yataklı oda takımlarından aldım ben.1,90 oluyor açılınca.Evleninceye kadar kullanır dedik.Beşik almadım.Anakucağında yattı kırkı çıkıncaya kadar benim odamda.Sonra yatağına geçti.Şimdi gündüzleri oyun halısında,akşamları odasında uyuyor.Anakucağını da keyif için kullanıyoruz :)
En çok kullandığım şeyse emzirme yastığımız.Küçükken yavaş emiyordu,kolum kopuyordu tutmaktan yarım saat.Elimden kayıyor,dikişlerime baskı yapıyor falan ama yastık mucize oldu resmen.C şeklinde bizimki.Son günlerde içinde yatar-oturur pozisyonda oturmayı seviyor.
Aklıma gelenler şimdilik bunlar.:KK42:
çok geçmiş olsun.ben sünnet konusunda kararsızım 7 aylığız daha küçük kıyamıyorum:KK43:
Aslında 1 yaşından küçükken yaptırmak çok iyi diyor drlar.Hem çabuk iyileşiyor hem de psikolojik olarak sıkıntı olmuyormuş.

İncin Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm moralim bozuldu arkadasım:KK43:(((((((
Allah hayırlı kapılar açsın.kızlar nasılsınız ben Bilal beyle uğraşıyorum iyiyiz çok şükür.Apraxasgüzel bende Bio Gaia kullandım memnun kaldım. Mendilden kat kat etkili.Şule der demez 36 haftalık oldun,Sana bir tavsiyem var Facebook'ta Ssvd diye bir gurup var normal dogumu destekleyen ve sezeryandan sonra vajinal dogumu destekleyen. Ve destekleyen doktorları öneren...Senin korkun vardı sanırım üye ol guruba çok işine yarayacak eminim. İnş normal doğurursun.

Iyi akşamlar arkadaşlar tatildi Ömer'in Dr işleri derken baya uzak kaldım okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum. Hepinizi çok özledim . Inciye çok üzüldüm Rabbim şifa versin inşallah mevla kimseyi evlatla imtihan etmesin çok zor bilirim
Bebişlerinizin resimlerine bayıldım:nazar:hepsi çok büyümüşler. Biz de artık 360 dönüyoruz hecelemeye çalışıyoruz ek gıdalarımızı yiyoruz emeklemeye için popoyu hareket ettirmeye çalışıyoruz. Uyku düzeni oturtmaya çalışıyoruz.bir de çığlık atmayı keşfettik kafamı şişiriyor başladı mı:KK36:bu da bizim oğlan büyümüş mü teyzeleri $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

Son düzenleme:
Offf kızlar bu mama konusuna hiç kafam yatmadı benim.:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:
Hazır mama vermeyeceğim dedikçe batıyoruz boğazımıza kadar hazır mamaya.
Bebelac al dedi dr,aldım.3 gecedir de akşamları yarım çay bardağı kadar veriyorum.Pek sevdi,yiyor şapır şapır,derin de uyur olur bikaç saat olsun.Ama hazır işte :KK43:(((
Sizler ne yapıyorsunuz bu konuda?

Iyi akşamlar arkadaşlar tatildi Ömer'in Dr işleri derken baya uzak kaldım okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum. Hepinizi çok özledim . Inciye çok üzüldüm Rabbim şifa versin inşallah mevla kimseyi evlatla imtihan etmesin çok zor bilirim:KK25:
Bebişlerinizin resimlerine bayıldım:nazar:hepsi çok büyümüşler. Biz de artık 360 dönüyoruz hecelemeye çalışıyoruz ek gıdalarımızı yiyoruz emeklemeye için popoyu hareket ettirmeye çalışıyoruz. Uyku düzeni oturtmaya çalışıyoruz.bir de çığlık atmayı keşfettik kafamı şişiriyor başladı mı:KK36:bu da bizim oğlan büyümüş mü teyzeleriEki Görüntüle 973334 Eki Görüntüle 973327 Eki Görüntüle 973329 Eki Görüntüle 973336 Eki Görüntüle 973335 Eki Görüntüle 973337

Canım nasılsın görüşmeyeli ?
Maşaallah oğlişler süper görünüyor Allah bağışlansın salihlerden olsunlar.
Görümcenin çocukları nasıl iyilerdir inşaallah ;(

Iyi akşamlar arkadaşlar tatildi Ömer'in Dr işleri derken baya uzak kaldım okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum. Hepinizi çok özledim . Inciye çok üzüldüm Rabbim şifa versin inşallah mevla kimseyi evlatla imtihan etmesin çok zor bilirim:KK25:
Bebişlerinizin resimlerine bayıldım:nazar:hepsi çok büyümüşler. Biz de artık 360 dönüyoruz hecelemeye çalışıyoruz ek gıdalarımızı yiyoruz emeklemeye için popoyu hareket ettirmeye çalışıyoruz. Uyku düzeni oturtmaya çalışıyoruz.bir de çığlık atmayı keşfettik kafamı şişiriyor başladı mı:KK36:bu da bizim oğlan büyümüş mü teyzeleriEki Görüntüle 973334 Eki Görüntüle 973327 Eki Görüntüle 973329 Eki Görüntüle 973336 Eki Görüntüle 973335 Eki Görüntüle 973337

Maşallah Feyzam.O kadar yakışıklıki oğulların Allahım nazarlardan saklasın üçünü de.Ek gıda konusunda çok kararsızım ben ne yapmalıyım bi akıl ver :KK43:((

Kızlar hem makatta hem vaj. Kaşıntım var hemde deli gibi ;(
Ne yapacağım ben ;(
Bebeği bırakacak kimsem yok ki genel cerraha gideyim ;((((
Durumum vahim.
Aişem sende bende hayalimiz olan normal dogumu yapamadık. Ssvd yapan çok hatun var ülkemizde Konya'da yaptıran hekimler var dilerim bundan sonraki doğumlarımız normal olur :)

Kızlar hem makatta hem vaj. Kaşıntım var hemde deli gibi ;(
Ne yapacağım ben ;(
Bebeği bırakacak kimsem yok ki genel cerraha gideyim ;((((
Durumum vahim.
Aişem sende bende hayalimiz olan normal dogumu yapamadık. Ssvd yapan çok hatun var ülkemizde Konya'da yaptıran hekimler var dilerim bundan sonraki doğumlarımız normal olur :)

Geçmiş olsun canım yaa.Eşinle gidin dra.O çocuğa baksın arabada sen muayene ol.Biz öyle yapıyoruz hep.Bebek arabasının yağmurluğunu hiç açmıyorum kalabalıkta.
Drumdan çok memnunum Dileğim ya.Ama tabi mümkün olsa neden olmasınki..

Offf kızlar bu mama konusuna hiç kafam yatmadı benim.:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:
Hazır mama vermeyeceğim dedikçe batıyoruz boğazımıza kadar hazır mamaya.
Bebelac al dedi dr,aldım.3 gecedir de akşamları yarım çay bardağı kadar veriyorum.Pek sevdi,yiyor şapır şapır,derin de uyur olur bikaç saat olsun.Ama hazır işte :KK43:(((
Sizler ne yapıyorsunuz bu konuda?

Ayşeciğim ben geceleri tahıllı muhallebi veriyorum. Mama hiç yemediği için bilemiyorum ki ama yatmadan yiyince gece hiç uyanmadan sabah kalkıyor:KK16:

X