Bol bebiş topiği

ayşeciğim Mevlam arkadaşına ve bebeğine acil şifalar versin inşallah.

biz de biraz önce dr dan geldik.Eşim de illa görmek istiyordu bebeği,bir de tahlil sonuçlarım vardı onları gösterdim .herşey çok yolunda maşallah.önce uyuyordu bebiş,sonra dr karnıma hızlıca dokundu uyandı ,ellerini havaya kaldırarak gerindi miskin biraz galiba,ayaklarını içe doğru çekti yana döndü tekrar uyudu neyseki o arada dr ense kalınlığını ölçtü.çok güzeldi herşey Allah hepinize görmek nasip etsin.1 ay sonra çağırdı bir daha yalnız b12 eksikliği varmış bende vitamin takviyesi yaptı.2li teste gerek olmadığını söyledi.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Ne güzel anlatmışsın bebeğini canım benim..Moralimi toparladın sözlerinle.Allahım şöyle şirin bi kız versin sana da.2 oğlundan sonra kızdır büyük ihtimal gönlündeki :-) Bi de arkadaşım toparlansaydı hayırlısıyla.10 gündür kanaması vardı.Doktora gittiğinde rahim ağzında kanama önemli değil demişti.Dün akşam suyu gelmiş.Az falan değildi aktı hepsi resmen dedi.Bugün de yatış vermişler çocuğun hareketleri azalmış suyu bitince.Serumla yeniden su oluşturmaya çalışıyorlarmış.3-4 gün hastanede yatacakmış.Ezanlar vakti şifasını ver yarabbi.:18:

amin canım inşallah en yakın zamanda hepinize nasip olsun.benim inşallah 3.evladım olacak ama sanki ilk kez anne oluyormuşum gibi heyecanlanıyorum ultrasonda gördükçe sanki yanımdaymış elimi uzatsam tutacakmışım gibi geliyor.kucağıma da almak nasip olur bu sefer inşallah.ben daha bu sene(yani 2012 de)6 aylık yavrumu ölü doğum yaptım,önceden de bir tane 7.5 aylık bir ölü doğumum var.çok acı Allahım kimseye yaşatmasın...:KK43::KK43::KK43:

amin bi tanem her gebelikte aynı heyecan oluyor demek ki..çok geçmiş olsun..ama şimdi onları düşünüp kendinide uykucu bebişini de üzme :) rabbim kucağına almayıkokusunu içine çekmeyi nasip eylesin..

Gebelik testi yapacak arkadaşlarımın dikkatine:)

Benim gibi sabredebilirseniz adet gününüzün gelmesini bekleyin. Hatta bir gün geçsin. O iki tane kıpkırmızı çizgiyi görünce düşüp bayılacakmış gibi sevincin tadı inanın bir başka. Hani bir silik görmek var bir de kıpkırmızı iki tane yanyana görmek var. Ben o zaman birazcık akli dengemi oynattım diye düşünüyorum:) Nefes alamadım o an poşet falan arayıp poşetin içine üfleyip kendimi sakinleştirdim:):)
Sevincinizi kat kat yaşamak adına böyle bir tavsiyem var yani:) düşüp bayılmayında naparsanız yapın:p

Ne güzel anlatmışsın bebeğini canım benim..Moralimi toparladın sözlerinle.Allahım şöyle şirin bi kız versin sana da.2 oğlundan sonra kızdır büyük ihtimal gönlündeki :-) Bi de arkadaşım toparlansaydı hayırlısıyla.10 gündür kanaması vardı.Doktora gittiğinde rahim ağzında kanama önemli değil demişti.Dün akşam suyu gelmiş.Az falan değildi aktı hepsi resmen dedi.Bugün de yatış vermişler çocuğun hareketleri azalmış suyu bitince.Serumla yeniden su oluşturmaya çalışıyorlarmış.3-4 gün hastanede yatacakmış.Ezanlar vakti şifasını ver yarabbi.:18:

Çok geçmiş olsun canım toparlar inşallah.amin bana hayırlısıyla kucağıma aldırsın da başka birşey istemiorum Rabbimden.inşallah yakında sen de göreceksin oğluşlarının yaramazlıklarını ultrasonda:KK22::KK55::KK55:

Gebelik testi yapacak arkadaşlarımın dikkatine:)

Benim gibi sabredebilirseniz adet gününüzün gelmesini bekleyin. Hatta bir gün geçsin. O iki tane kıpkırmızı çizgiyi görünce düşüp bayılacakmış gibi sevincin tadı inanın bir başka. Hani bir silik görmek var bir de kıpkırmızı iki tane yanyana görmek var. Ben o zaman birazcık akli dengemi oynattım diye düşünüyorum:) Nefes alamadım o an poşet falan arayıp poşetin içine üfleyip kendimi sakinleştirdim:):)
Sevincinizi kat kat yaşamak adına böyle bir tavsiyem var yani:) düşüp bayılmayında naparsanız yapın:p

Ne guzel solemişin kuzum,keşke bir gun bende gorsem o iki cizgii...

günaydın bayanlar bu ay ovulasyon tarihim -19/20 gibi birşey yumurtlama zamanı uzayan berrak akıntı olur diye okudum. ben dün vajınal akıntıma dikkat ettım bu şeklideydi ama yumurtlama günüme daha var hesabıma göre bugun o uzayan akıntı yok kuruluk var ama sağ yumurtalığım ağrıyor yada ben çok mu kafama taktım acaba. reglim biteli 4 gün falan oldu acaba erken yumurtlama olabilir mi.kafam karışık

canım ben son 3 aydır takip ediyorum 28-27-30 günde bir adet oldum yani ortalama 29 günde bir desek

arkadaşlar yokmu bu sorulara bilgisi ilgisi olan havada kaldılar?

amin bi tanem her gebelikte aynı heyecan oluyor demek ki..çok geçmiş olsun..ama şimdi onları düşünüp kendinide uykucu bebişini de üzme :) rabbim kucağına almayıkokusunu içine çekmeyi nasip eylesin..

slm mevanur ne haber nasılısn ne yaptın test yaptınmı
güzel haberlerini bekliyorum..

slm mevanur ne haber nasılısn ne yaptın test yaptınmı
güzel haberlerini bekliyorum..

yazmıştım ama görmedin sanırım..dün adet oldum ve inanılmaz sancılı oldu..hiç yaşamadığım sancıyı progestandan sonra yaşadım..

şimdi de hsg çektirebileceğim hastane arıyorum..bursa da olup bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim..

canım normalde yumurtlama günün değişebilir ama bu kadar erken olurmu bilemiyorum
belki üşüttün ondan akıntın olmuştur
ovulasyon testlerin varsa yap istersen

evet haklı olablirisin arkadaşım karnım da ağrıyor. bunu düşünmemiştim. erken olamaz diye biliyorum ama ne bileyım bir sorayım dedim teşekkür ederim

yazmıştım ama görmedin sanırım..dün adet oldum ve inanılmaz sancılı oldu..hiç yaşamadığım sancıyı progestandan sonra yaşadım..

şimdi de hsg çektirebileceğim hastane arıyorum..bursa da olup bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim..

canım görmedim kusura bakma çok geçmiş olsun canını skma progestan ayrıca fazla kanamada yapar
inş. önümüzdeki ay hayırlısıyla olur bnde bir sonraki ay hsg çektirmeyi düşünüyorum
buarada bende bursada otururyrdm tabi evlenince ayrıldım güzelim bursadan benden çokca selam söyle:)

evet haklı olablirisin arkadaşım karnım da ağrıyor. bunu düşünmemiştim. erken olamaz diye biliyorum ama ne bileyım bir sorayım dedim teşekkür ederim

rica ederim canım çünkü bn çok üşüttüğümde kasıklarımda ağrılar oluyr ayrıca akıntı
ayağını sıcak tut canım üşütmemeye çalış Rabbim şifa göndwersin.

canım görmedim kusura bakma çok geçmiş olsun canını skma progestan ayrıca fazla kanamada yapar
inş. önümüzdeki ay hayırlısıyla olur bnde bir sonraki ay hsg çektirmeyi düşünüyorum
buarada bende bursada otururyrdm tabi evlenince ayrıldım güzelim bursadan benden çokca selam söyle:)
.

estg. canım..inşallah bu ay yüzümüz güler..bende adanadan bursaya gelin geldim :)şimdi nerdesin

X