Bol bebiş topiği

Ayşem Rabbim yar ve yardımcıniz olsun. Üst üstü imtihandan geçiyorsunuz. Sabret kuzum. Allahtan Hifa var yüzünü güldürüyor senin.

Maşaallah oğlun çok şeker...
Bilal'in uykusuda düzene girer inşaallah. Özledim muhabbet etmeyi
Oğlumdan fırsat buldukça uzanıyorum tl elimde oluyor kk ya giremiyorum o yüzden,ama hep akLIMDA DUALARIMDASINIZ
Canım bunları yaşarken bu halde olman kadar doğal birşey yok.
Allahım yuvanızı size bağışlasın....

ayşecim canım ya pek yazamıyorum ama hep takip ve merak içindeyım rabbım acil şifalar versin sana eşine inşallah. kızında kocaman olmuş RAbbim size bağışlasın bu dertler kederler geçicek hepsi en önemlisi tevekkül etmek sabretmek bırde dıyorum alternatif tıp denedınız mı eşin için senın için eşinin durumu hakkında yapılabılecek bişiler mutlaka vardır. ben hacamata gıttım ondan sonra ilaç ve hastanelere karşı antı pati oluştu yapılacak hep başka alternatifler var dıye düşünüyoru. mesela fıtık için sülük tedavisini tavsiye edıyorlar bır haccamla bilen ehil biri olsun danışsan eşin içinde önerebilceği bi şeyler vardırdiye düşünüyorum. eskiden doktor hastane mı varmış Peygamber Efendimizde yaptırırmış hacamat ve kuvvetli sünnetlerden ve çok tavsiye ediyor. bir fikir olsun aklında bulunsun sor soruştur şifa Allah'tan her zaman .

Son düzenleme:
Bebişler ne kadar da çabuk büyüyor maşallah. İki bebeğimiz de kocaman olmuşlar. Hifa daha da güzelleşmiş görmeyeli. Ayşecim Allah eşine sağlık sıhhat, yuvanıza huzur versin. İnşallah bu ameliyatı da atlatıp sağlığına bir an önce kavuşur eşin. Yaşadıkların çok zor kendi başıma gelseydi kimbilir nasıl olurdum bende bilmiyorum. Sen çok sabırlı birisin Allah inşallah bu sabrının karşılığını verecektir.

Kızlar nasılsınız iyimisiniz, bebişleriniz nasıllar?
Biz günlerimizi geçiriyoruz kızımla.Nasıl mı geçiriyoruz.. Parmak emmeye devam sol elinin baş parmağı. Ki bende solak biri olarak kızımın da solak olmasından endişe ederek geçiriyorum. Eline çıngırak veririm hemen sola geçirir, dişlik veririm sola geçirir. Bakalım hayırlısı. Yemeği sağ elle yesinde geri kalanı solak olursa olsun napalım artık.
Ek gıda alıştırmalarımız tükürerek, püskürterek devam ediyor. Bir kaşık zor veriyorum. o kadar önyargısı var ek gıdaya karşı. Varı yoğu süt bizimkinin. Bir yerden evde bebe bisküvi yapımı tarifi buldum. Onu kendim yapıp rondoda un haline getirip kendi sağdığım sütümle doğal mama yapmaya karar verdim. Severde yerse öğün haline getiririm. Yoğurdumuzu zaten kendimiz yapıyoruz. İnşallah yavaş yavaş alışacak ama zor olacak görünüyor.
Bizden şimdilik bu kadar bir ara esmanın yeni resmini ekleyim de teyzeleri görsünler kızımı.

oyyy maşallah çok sevimli olmuş adaşımız Yusufcuk
Rabbim salihlerden eylesi inşallah....

saçların da maşallahı var :)

bizimi daha yeni uzamaya başladı
ama hala kel denilebilir

ayşemmm
canım Rabbim imtihanlarınızı azaltsın inşallah.
eşine çok geçmiş olsun diyorum.
inşallah kısa sürede herrşey düzene girer.

maşallah hifa cık çok güzelleşmiş :) çok sevimli olmuş.
Rabbim acılarını göstermesin kuzucuklarımızın.
hayatımızın neşesi onlar

canım ayşem rabbim sıkıntını sonlandırsın inşallah.herşeyden önce ikinizede şifa versin allahım. hifa cığımın yüzünüzü güldürsün hep hep mutlu olun inşallah.günden güne güzelleşiyor bu fıstık

rabbim yardımcın olsun canım çifte yürekle sonlara doğru iyice zorlanıyorsundur .3 haftayı kolay geçirtsin sana

canım benim yerim ben o solağı benim kızımda solak bebekler daha anne karnında karar veriyorlarmış hangi ellerini kullanacaklarına .
sılanın solak olacağını usg de dr demişti sol elini emiyordu. dr solak olacak galiba dedi. değiştirmelimiyiz falan diye srdum sakın ha dedi sadece çocuğu bunaltırsınız dedi.elinde olan bir şey değilmiş .geçen günde nihat hatipoğluna sorulmuştu tv.de oda sağ elle yemek sünettir ama olmuyorsa günah değildir demişti benim kız sağı kullanamıyor.en son ilk okula başladığında yavrum kendi kendini zorladı sağı kullanmak için ama olmuyor .ayrıca solaklar çok zeki oluyor. onuda söyliyeyim.
ek gıdada sakın beğenmedi diye vermekten vaz geçme anne sütü şekerli olduğu için kabullenmekte zorlanıyor lar ama alışıyorlar.
birde deneyeceğin gıdayı özellikle açken verki daha çabuk kabulleniyor canım .yusuf aç ken hepsinden yiyor ama biraz doymuşsa sağdığım sütü bile diliyle itiyor.umarım kolaylıkla kabullenir yemeyi

Maşallah kızlar yavrulariniz cok tatlı. Bakayimda benim evladimda böyle cok tatlı olsun. Yusufun kıvır kıvır saçlarına bayildimmmmm. Cumartesiye randevum var ama zaman geçmiyor cinsiyetini öğrenincez inş.

ayşemmm çok geçmiş olsun Rabbim bu güzel melegin hatırına babacına saglık sıhhat versin inş

Canım duan için teşekkür ederim inşallah hayırlı bir evlat, hayırlı bir kul olur.

Demek sende de bir solak var. Bende eline ne versem sola geçiriyor, sol elini emiyor anladım ki solak olacak benim gibi. Ben 25 yaşıma kadar sol elimle yemek yedim. Evlendiğim ortam sürekli günah günah diye diye tepeme bindiler. Ben 25 yaşımdan sonra baskıdan sağ elle yemeyi öğrendim. Günah olmadığını biliyorum ama bunu insanlara anlatmak o kadar zor ki. Doğuştan gelen beynin sağ tarafının daha fazla çalışmasıyla ilgili olan bir durum. Kızım da aynı şeyleri yaşamasın istiyorum. İnşallah sağ elle yemeyi başarabilirse gerisini sol kullanmış önemli değil. Olmazsa da artık açarım ağzımı diyeceğimi derim ne yapayım.

Ek gıdaya gelince söylediğin gibi istemese de veriyorum zorla kaşığın ucuya da olsa tattırıyorum. Onun isteğine bırakacak olursak yandık zaten.

Kızlar inciden hiç ses yok kızının mikrosefali teşhisinin doğru çıkmış olabileceğinden şüpheleniyorum ama iyi de düşünmek istiyorum inşallah öyle bir şey değildir diye.

Ayşeye gelince eşinin ameliyatını kocaeli den bir doktor yapacakmış sanırım. Bende kocaelideyim inşallah iyi bir doktordur söyledikleri gibi. İsmini ne söylemişti hatırlamıyorum geçmişe bakmam lazım belki de duymuşumdur.

Bugün yine iş güç uğraşıcaz kızımın banyosu var, yemek yap, ev işi derken akşam olur. Allah sağlık sıhhat versin de gerisi gelir inşallah.

Maşallah kızlar yavrulariniz cok tatlı. Bakayimda benim evladimda böyle cok tatlı olsun. Yusufun kıvır kıvır saçlarına bayildimmmmm. Cumartesiye randevum var ama zaman geçmiyor cinsiyetini öğrenincez inş.

oyy sağol duygu teyzesi rabbim inşallah sanada kıvır kıvır saçlı akıllı huyu güzel kendi güzel uyumayı cabuk öğrenen bir bebiş verir.cinsiyetine gelince allahım gönlündekini senin için hayırlı kılsın canım öğrenirsen tabbii hemen yazarsın dimi

amin canım .allah sağlık versin iş vız gelir kuzum.günah kavramını insanlar istedikleri gibi kullanmalarına çok kızıyorum yaallah alim insanlarla karşılaştırsın her zaman .aman zorlama öğretmenimizde inanmış insanlardandı .o sağ diye tuturursanız çocuğu geriye itersiniz demişti yapabilse zaten siz söylemeden yapardı diyor bende hiç karışmadım.
dün yusufa taze bakla denettim cok sevdi. inşallah yeme sorunu yaşamayacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…