- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #23.421
amin canım .allah sağlık versin iş vız gelir kuzum.günah kavramını insanlar istedikleri gibi kullanmalarına çok kızıyorum yaallah alim insanlarla karşılaştırsın her zaman .aman zorlama öğretmenimizde inanmış insanlardandı .o sağ diye tuturursanız çocuğu geriye itersiniz demişti yapabilse zaten siz söylemeden yapardı diyor bende hiç karışmadım.
dün yusufa taze bakla denettim cok sevdi. inşallah yeme sorunu yaşamayacağız.
oyy sağol duygu teyzesi rabbim inşallah sanada kıvır kıvır saçlı akıllı huyu güzel kendi güzel uyumayı cabuk öğrenen bir bebiş verir.cinsiyetine gelince allahım gönlündekini senin için hayırlı kılsın canım öğrenirsen tabbii hemen yazarsın dimi
oyyy maşallah bizimde dişimiz çıksın özendim şimdi :)
ben o incilerini yerim onun paşamın gülüşü yeter ya bir civan büyüyorki allahım nazardan korusun sizlere bağışlasın tubişm.
Allah'ımm şu güzel nimetlerden bizlerede ver
bizleri bu sevgiden mahrum etme yarabbimm
çıkar çıkaaarr :)
sonra emerken hart diye ısırıp sen bağırınca kahkaha bile atar
çok fena bunlar çoookk
oyy maşallah
çok sevimli bir kız buuuu
ben dr a sormuştum, gözleri değişirmi sizce die.
6 aya kadar değişmezse kalır demişti.
hatta Yusufunki gri gibiydi ilk zamanlar.
şimdi tam mavi oldu.
ama değişirmi bilemem :44:
8 aylık oldu bakalım...
Allah razı olsun canım benim
çok çabuk büyyolar yaa
Rabbim tüm isteyenlere nasip eylesin inşallah.
kimseye evlat hasreti çektirmesin
Herkese slm.. Yarin sabah kismetse kizim kollarim da olacak.. Ezgi bebek ailemizin 3. Ferdi olarak geliyor.. :)) darisi tum bekleyenlerin basina :))))
Canım seni görmeyi çok özledik buralarda.. Sen olmayınca gelen giden de yok haberin olsun.
Eşinin ameliyatının ertelenmesi inşallah sizin için hayırdır. İğne tedavisinin sonuçları inşallah güzel sonuç verir canım.
Hifanın yaptıklarını anlatıyorsun ya aynen benim kızımda söylediklerini yapıyor. Suratıma bile tükürük attırıyor bilinçli şekilde :)Zaten bizim seninle bir gün aramız var hep tutuyor hareketleri birbirine.
Annemin söylediğine göre bende dişimi 5. ayın içinde çıkarmışım demek ki diş konusunda bana çekmiş.
Bu arada büronun resmine bayıldım çok modern ve sade gözüküyor. Hayırlı, bol kazançlar nasip etsin rabbim.
Aileleriniz konusuna gelince sizi düşünmeden büyük olarak yaptıkları hareketin bedelini elbette bir şekilde ödemek zorundalar. Onların yapacağı büyüklüğü siz yapmak zorunda kalmışsınız. Bir süre kafanızı dinleyip en iyisini yaparsınız. Zaman geçer, sular durulur.
Bizde bugün yine ev işi, yemek derken akşamı ederiz. Yarın akşam kızımı kv ye 1-2 saat bırakıp avm ye gitmeyi düşünüyoruz. Onu bile iple çekiyorum. Ama avm de gezerken de aklım kızımda bedenim avm de:) Biraz daha büyüse yanımda çok rahat götürebilirim ama az daha zamanımız var. Kışı çıksak yeter hayırlısıyla.
Ve bir yılı daha geride bıraktık..Bir çoğumuz kuzucuklarımızı kucağımıza aldı.Nazlı bebişlerimiz de yolda inşallah.Hamileyim sevincini zamanla bulantılar,cinsiyet merakı,alışveriş telaşı aldı.Herşeyi tamam mı derken uykusuz gecelere gebeymişiz meğerse.Merakla beklediğimiz miniklerimiz ağır acılarla,kolay doğumlarla kucaklarımıza gelirken hepimiz 2.kez doğduğumuzu hissettik.Gaz sorunlarımız,meme yaralarımız,süt korkularımız,diş sıkıntılarımız,uyku düzensizlerimiz ve öğrenemediğimiz diğer sıkıntılarımızla büyümeye devam ediyor bebişlerimizle.Ezgi hanım gibi cadı kızlarımız,Yusuf Ziya gibi gecekuşlarımız,Ahmet Furkan gibi şekerlerimiz,Esma sultan gibi olgunlarımız var.Hifa gibi oyunculuğu ustalıkla becerenler de cabası.Yakışıklı prenslerimiz,nazlı prenseslerimiz var artık..Allahım bekleyen diğer arkadaşlara da bu gönüllü köleliği bu sene tattırsın hayırlısıyla...
Rabbim kimseyi evlat ile sınamasın.....
Yeni topik yazımız....
Yürüme,diş gibi konular kalıtsal olabiliyormuş.Dişi sormadım anneme ama yürüme konusunda ben biraz hızlıymışım.9.ayda yürümüşüm,eşim 1 yaşında.Bana çekmiş olabilir çünkü ayaklarıyla direnmeye başladı şimdiden.Ne güzel siz kolayca pırtlatmışsınız incinizi.Bizde öyle atlatıveririz inşallah :)
Ben her yere götürüyorum kızımı.Arabasının yağmurluğunu hep kapalı tutuyoruz mikroplara karşı.Hem o etrafı görüyor,hem mikrop kapmıyor,üşümüyor.Sıcak su torbası bile koyuyorum bazen ayaklarının altına.Vicks sürüyorum,masaj yapıyorum,kendim sıcak bişeyler içmeden emzirmiyorum kolayca atlatıyoruz soğuk havaları da.-1de bile dışarda gezdik bişey olmadı çok şükür.Yalnız vakit geçirmek çok iyi gelir sana da ama bırakmak istemiyorsan da bırakma bence.5.aya girdik çok şükür.Yenidoğan değiliz artık ikimizde :)Ben dün avmde kızım kucağımda sıcak çikolata içtim,bayıldık etrafa bakmaya :)))
Çok yorgunum, bi o kadar da bitkin....
19 aralık tan itibaren hayat durdu benim için..
gülerek girdiğim o ameliyat odasından ağlayarak çıktım... Ve gözyaşlarım hiç durmadı...
isyan etmiyorum... çok üzülüyorum...oysa ne kadar mutlu olacaktık.. şimdi ise gözyaşları ile dolu saatler, geceler....
artık hiç gülmüyorum hemde hiç... Rabbim bana yardım et... kaçıp gidesim var herşeyi...
kızım tam hayal ettiğim gibi... sarışın, mavi gözlü...... kaderide gözleri gibi güzel olsun istiyorum .Allah ım bana gelsin herşey ona gelmesin.... yoruldummmmmmmmmmm