Bol bebiş topiği

Merhaba kızlar. Nasılsınız. .
Ben şükür iyiyim. .
Sonunda tatil başladı. Bu son hafta çok yoruldum. . Okul işleri bi türlü bitmek bilmedi. Dün gece itibariyle işler bitti ve karneler dağıtıldı. .
Nasip olursa haftaya İstanbula gidiyoruz. . İsteyen olursa bi kahve içerim istanbuldaki kızlarla..
İstanbul dönüşüne yetişirse ilk aşılamam olacak..
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. .

Bu arada Ayşeyi özledim inşallah sorunları çözmüşlerdir.
Inci den hala haber yok bebeği ne durumda acaba?

Hepinizi ve o tatlı bebişlerinizi öpüyorum kocaman. ..

Kızlar merhaba.
Son durumumuz hakkında bilgi vermek istedim sizlere.Geçmişi de okuyamadım zira gripten başım çatlayacak gibi ağrıyor.
Eşimle bi süre daha devam edeceğiz.Ailelerimizi hayatımıza karıştırdığımızda kopuyoruz.Umarım aydınlığa kavuşuruz tamamen :KK43:(
Çarşambadan beri eşim yine hastaneye yattı.Bugün de h.sonu için izinli çıktık.Hormonlarını sıfırlamak için tedavi yapmadan önce ayrıntılı tetkik yapmak istedi endokronoloji uzmanı.mr-tahlil-film vs için yatıyor.Bugün dru pek umutlu konuşmadı canımız sıkıldı.Beyin cerrahınızla görüşeceğim 3.ameliyatı yapabilecek durumu varsa yapsın dedi.Daha da küçülmesi lazımdı hormonun dedi.Ptesi görüşülecek iki drla da artık :KK43:(((
Kızıma kan ilacı dokunduğu için zorlu bi 10 gün geçirmiştik.Ikına ıkına öldü yavrum.Dru da bıraktırdı sağolsun.Yeni düzene girmeye başladı.
Hem sıkıntılar hemde o sıkıntıların verdiği enerjiyle ev temizliğini biraz abartmışım bende.Faranjitim azdı,öksürük nefesimi keser oldu,grip de eklenince bende pil bitti.Emzirirken bile maske takıyorum.Kucağıma alıp öpmüyorum bile kuzumu :KK43:(((( Ne zormuş onu öpememek.
Kalp cerrahına (çarpıntı için), göğüs cerrahına (öksürük nöbetlerim için), kbbye (faranjit ve grip için) gittim.Sonuç akut farnjit.Tedavisi hafif bi antibiyotik ve bol bitki çayı oldu.Bel fıtığım dehşet şekilde devam ediyor :KK43:((
Sıkıntıda olanlara Allah yardım etsin.Dualarınızda olmak çok güzel..Rabbim ellerinizi boş çevirmesin...
Herşeyin hayırlısı...
Hayırlı akşamlar...

Kızlar merhaba.
Son durumumuz hakkında bilgi vermek istedim sizlere.Geçmişi de okuyamadım zira gripten başım çatlayacak gibi ağrıyor.
Eşimle bi süre daha devam edeceğiz.Ailelerimizi hayatımıza karıştırdığımızda kopuyoruz.Umarım aydınlığa kavuşuruz tamamen :KK43:(
Çarşambadan beri eşim yine hastaneye yattı.Bugün de h.sonu için izinli çıktık.Hormonlarını sıfırlamak için tedavi yapmadan önce ayrıntılı tetkik yapmak istedi endokronoloji uzmanı.mr-tahlil-film vs için yatıyor.Bugün dru pek umutlu konuşmadı canımız sıkıldı.Beyin cerrahınızla görüşeceğim 3.ameliyatı yapabilecek durumu varsa yapsın dedi.Daha da küçülmesi lazımdı hormonun dedi.Ptesi görüşülecek iki drla da artık :KK43:(((
Kızıma kan ilacı dokunduğu için zorlu bi 10 gün geçirmiştik.Ikına ıkına öldü yavrum.Dru da bıraktırdı sağolsun.Yeni düzene girmeye başladı.
Hem sıkıntılar hemde o sıkıntıların verdiği enerjiyle ev temizliğini biraz abartmışım bende.Faranjitim azdı,öksürük nefesimi keser oldu,grip de eklenince bende pil bitti.Emzirirken bile maske takıyorum.Kucağıma alıp öpmüyorum bile kuzumu :KK43:(((( Ne zormuş onu öpememek.
Kalp cerrahına (çarpıntı için), göğüs cerrahına (öksürük nöbetlerim için), kbbye (faranjit ve grip için) gittim.Sonuç akut farnjit.Tedavisi hafif bi antibiyotik ve bol bitki çayı oldu.Bel fıtığım dehşet şekilde devam ediyor :KK43:((
Sıkıntıda olanlara Allah yardım etsin.Dualarınızda olmak çok güzel..Rabbim ellerinizi boş çevirmesin...
Herşeyin hayırlısı...
Hayırlı akşamlar...

cnm dualarımız seninle.Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Kızlar merhaba.
Herşeyin hayırlısı...
Hayırlı akşamlar...

Aysem Allah tez zamanda aydınlığa çıkarsın. Cok geçmiş olsun. Seni seviyoruz teyzemiz dua ediyoruz sana bebeğimle.

Kızlar merhaba.
Herşeyin hayırlısı...
Hayırlı akşamlar...

Aysem cok gecmis olsun. Allah yardimciniz olsun umarim hersey en kisa zamanda yoluna girer.

Kızlar nasılsınız. Biz iyiyiz elhamdülillah.
Bu aralar tableti elime alamıyorum tl ile giremiyorum.
Bilal izin vermiyor tl ile Facebook kullanıyorum okadar.
Aişe Allah yuvanızı korusun.
Kızlar ben Mycey emdirme yastığı aldım biliyorsunuz hiç memnun değilim son zamanlarda. Yastık gevşedi belimde durmuyor. Sürekli elimle desteklemek zorunda kalıyorum moralim bozuluyor.
Msmesi Epeck waves diğer kızlar nasıl gidiyor ?

AYŞE
Canım öncelikle geçmiş olsun ailecek zor günler geçiriyorsunuz Allah yardımcınız olsun. Sağlık en önemlisi siz kendinize dikkat edin diğer sorunlar elbette düzelir.

Karapisso
Ne yapalım canım uğraşıyoruz bebişle, ev işleriyle. Günden güne büyüyoruz güzel güzel pozlarımız var ama neşemiz yok diye arada ekliyorum topiğe.

İNCİ
Canım uzun zaman önce pazartesi sonuçları bekliyoruz demiştin ama ondan sonra hiç gelmedin. Aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama inşallah her sey güzel çıkmıştır.

Kızlar cadıozy, leyla, duygubaby, msmesi, kevok, tubilosh, mevanurr, fmfm, eglenceli, taydin, tubaaydan sizler nasılsınız..

AYŞE
Canım öncelikle geçmiş olsun ailecek zor günler geçiriyorsunuz Allah yardımcınız olsun. Sağlık en önemlisi siz kendinize dikkat edin diğer sorunlar elbette düzelir.

Karapisso
Ne yapalım canım uğraşıyoruz bebişle, ev işleriyle. Günden güne büyüyoruz güzel güzel pozlarımız var ama neşemiz yok diye arada ekliyorum topiğe.

İNCİ
Canım uzun zaman önce pazartesi sonuçları bekliyoruz demiştin ama ondan sonra hiç gelmedin. Aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama inşallah her sey güzel çıkmıştır.

Kızlar cadıozy, leyla, duygubaby, msmesi, kevok, tubilosh, mevanurr, fmfm, eglenceli, taydin, tubaaydan sizler nasılsınız..

Iyi olmaya calisiyorum canim. Benim?kiz uyumuyor bu ara? Gece 2 saatte bir kalkiyor emziriyorum yine uyuyor sonra yine uyaniyor. Ne guzel uyuyordu yine basa donduk. Niye uyumuyor anlamiyorum.

AYŞEM Rabbim kısa zamanda aile huzurunuzun yerine gelmesini nasip eyler ve sana şifa verir inşallah.
dualarım seninle...

naber kızlar nasılsınız bakalım?
şu sıralar kilo vermeye odaklanmış bulunmaktayım :)
hedefime doğru yavaş yavaş ilerliyorum.

hepinizi öpüyorum. bebişlerin yeni resimlerini görmek isteriizzz :KK16:

waves maşallah kızın büyümüşş. çok tatlı ya. Rabbim nazarlardan korusun inşallah...

cadıozimm senin bebişin en son turuncu kıyafetli resmini görmüştük.
o zaman minicikti.
büyüdümü kızın? ekle de görelim yaa. özlüozz... aile gibi olduk hee :KK53:

iyi pazarlar kızlar.umarım herkes iyidir.Biz de ek gıdaya geçiş aşamalarındayız.Ek gıdaya başlayanlar günde neler veriyorsunuz.Bizim menümüz şöyle:)
sabah uyanınca yumurta sarısı ve labne(dönüşümlü olarak yani bi gün yumurta bi gün labne)
sonra uyuyor.Uyanınca anne sütü
çorba
yoğurt
anne sütü yoksa aptamil devam sütü
akşamda meyve püresi
yatmadan anne sütü
geceleri çok uyanıyo 11 de yatıyo sabak 8 e kadar 4 kez uyanıyo ve anne sütü içiyo.

Çok kilo almıyo acaba başka neler verebilirim çok araştırıyorum ama zarar vermekten de korkuyorum.

Benimkide 2 saatte bir uyanıyor ama bazen yatırıyorum uyumak istemiyor diretiyor biraz uğraşıyorum yarım saat falan sürüyor en fazla sonra yine uyuyor. Bazı geceler saatte bir uyanıyor. Bazen ne oluyorsa düzenleri bozuluyor canım. Kan şurubu çok yan etki yaptı bende bıraktım o düzenimizi bozmuştu baya. Sen veriyor musun bir problem oluyor mu..

Kızlar geçen gün alışverişe gittiğimde primanın turuncu paketleri indirimdeydi. 40 lı paket 10 lira. Çok uygun geldi bende 2 paket aldım. Ama daha birinci paket bitmeden kızımın altı kıpkırmızı oldu. Sizlere tavsiyem asla ama asla almayın turuncu paketi fiyatı uygun diye.
Bize diğer primalar pişik yapmadığı için hiç tereddüt etmeden 2 paketi almıştım. Hemen bugün canbebe aldım bize en iyi o geliyor. Kızımın pişiği geçsin de elimde kalanı arada sırada kullanıp o şekilde tüketicem mecburen.

Elh uğraşiyorz iste. Zaman geçiyor bebeğim büyüyor. Bende formasyon yüksek lisans başvurulariyla uğraşıyorum. Hayat bir şekilde devam ediyor ve önümüze bakmak zorundayız. Hayırlısıyla güzel bir iş bulursam tamamdir.

AYŞEM Rabbim kısa zamanda aile huzurunuzun yerine gelmesini nasip eyler ve sana şifa verir inşallah.
dualarım seninle...

naber kızlar nasılsınız bakalım?
şu sıralar kilo vermeye odaklanmış bulunmaktayım :)
hedefime doğru yavaş yavaş ilerliyorum.

hepinizi öpüyorum. bebişlerin yeni resimlerini görmek isteriizzz :KK16:

waves maşallah kızın büyümüşş. çok tatlı ya. Rabbim nazarlardan korusun inşallah...

cadıozimm senin bebişin en son turuncu kıyafetli resmini görmüştük.
o zaman minicikti.
büyüdümü kızın? ekle de görelim yaa. özlüozz... aile gibi olduk hee :KK53:
Canim ya sayfa degismis ekleyemiyorum burdan. Pcyi de pek acmiyorum yoksa eklerdim..
Buyudu de su ara duzeni bozuldu iste neden anlamiyorum. Gece uyumuyor yine. 2 saatte bir kalkiyor. Bu da gececek elbet..

Benimkide 2 saatte bir uyanıyor ama bazen yatırıyorum uyumak istemiyor diretiyor biraz uğraşıyorum yarım saat falan sürüyor en fazla sonra yine uyuyor. Bazı geceler saatte bir uyanıyor. Bazen ne oluyorsa düzenleri bozuluyor canım. Kan şurubu çok yan etki yaptı bende bıraktım o düzenimizi bozmuştu baya. Sen veriyor musun bir problem oluyor mu..

Kızlar geçen gün alışverişe gittiğimde primanın turuncu paketleri indirimdeydi. 40 lı paket 10 lira. Çok uygun geldi bende 2 paket aldım. Ama daha birinci paket bitmeden kızımın altı kıpkırmızı oldu. Sizlere tavsiyem asla ama asla almayın turuncu paketi fiyatı uygun diye.
Bize diğer primalar pişik yapmadığı için hiç tereddüt etmeden 2 paketi almıştım. Hemen bugün canbebe aldım bize en iyi o geliyor. Kızımın pişiği geçsin de elimde kalanı arada sırada kullanıp o şekilde tüketicem mecburen.

Canim biz daha baslamadik kan ilacina. Haftaya asiya gidicez o zaman verecek ama icirmiycem zaten uyumuyoruz onu icince hepten canima okur. Hic bir is yapamiyorum surekli mizik mizik..
Esim de alalim demisti turuncudan. Soyliyeyim de hic almasin. Iyi ki soyledin.

ben demir ilacı veriyorum bir de vitamin ama benimki doğduğundan beri böyle emmek için uyanıyo sıpa:)tabi benim uykusuzluğumu önemseden:) ben haggies kullanıyorum ve çok memnunum.can bebe deneemdim hiç prima beyaz paketler kullandım ama onun da kokusunu sevmedim ve file gibi olan yüzeyini beğenmedim.molfix de beğenmedim ıslak kalıyodu teni.şimdi en iyis haggies ama canbebe de deniyeyim bi:)

$Fotoðraf0403.jpg $Fotoðraf0405.jpg
tubısh teyzemize topiğimizin güzel teyzeleri hepinize merhaba diyor yusuf ziya
bizler iyiyiz çok şükür. topiğin eski haline dönsün diye dua ediyorum ayşe teyzemiz gelsin inci teyzemiz sarı şekerden haber versin istiyoruz..

kızlar ben ek besini tadımlık veriyorum yoksa yusf bey emmek için kendini yormuyor böylece sütümde azalıyor o yüzden ben kuvvetli beslemeyi bıraktım çünkü en önemkisi anne sütü. sabahları kaşık mamalar var ya ona pekmez ve meyve rendeliyorum 4 yemek kaşığı kadar onu veriyorum birazcık peynir deydiriyorum yumurta azar azar başladık sarısıyla. öğleden sonra 2 kaşık kadar meyve püresi akşam yemeklerinde bizimle çorba yada muhallebi falan ama hepsinden çok çok az dediğim gibi sırf masada bizimle oturmayı yutmayı falan öğrensin diye birde ben yiyeceklerini öyle çok püre haline getirmiyorum baştan beri pürtüklü bıraktım maşallah şimdi ağzına ne verirsek yutuyor .beze gelince ben 40 çıktıktan sonra primanın turuncusuna başladım hala onu kullanıyorum yusfta hiç pişik sorunu yaşamadım çok şükür pişik kremi bile kullanmadık doğduğundan beri artık bezden mi komili ıslak bezden mi bilmiyorum ama ben çok memnunum.ayrıca kendim başardım demek isterdim ama kuzum sonunda uzun uyumaya başladı çok şükür.nasıl olduğu konusunda en ufak bir fikrim yok.bıçak gibi birden bire kesildi son 12 de emiyor saat 4.5 5 kadar uyanmadan uyuyor çok şükür. darısı cadıozy wawes
karapisso ve diğer uykusuz annişlere inşallah.
bizden bu kadar hepinize booool öpücükler

Merhabalar yeniden...
Size kötü haberler vermekten çok yoruldum.Hepiniz hakkınızı helal edin :KK43:
Eşim geçen hafta endoktrin bölümünde ileri tetkik için yatıştaydı.Sonuç:3.ameliyat...
2 ameliyatı yapan beyin dru 3. yapamam,çok riskli bi bölge diyor,endoktrin dru 3.yü olmazsan tümörü ilaçla küçültemem diyor.Kocaeli ünv.nde bi prof varmış.O riskli bölgeye girebilen tek adam oymuş.Sabah görüştük tlfda.Çarşambaya gelin konuşalım,ameliyata yatacakmış gibi hazırlık gelin dediler.Kendi beyincimiz 3. için çok erken gerek de yok o riske girmeye diyor.Riskin düzeyini bilmek istemezsiniz..Göz kaybı,kısmi yada tamami felç,hasta kaybı....
Hamdolsun diyorum tüm sıkıntılarıma ama bitmiyor maalesef.Bu dünyadaki imtihanımızdır belki diyorum.Günahlarımızın kefaretidir diyorum.İsyan etmiyorum ama artık dengesizleşmeye başladı ruh durumum.Gözümden yaş gelecek kadar kahkahalar atabiliyorken aynı anda kuzumu severken de hıçkıra hıçkıra ağlayabiliyorum.2 günde bitiremediğim temizliği 1 saatte bitirecek kadar koşturuyorum,üstüne ütü yaparken 3 kez elimi yakabiliyorum.Sebepsizce ayakta dolaşıyorum bütün gün.10 dk bile oturamıyorum.
Sütüm bazen hiç gelmiyor,bazen damlıyor.Ne yediğimin ne içtiğimin neye baktığımın bile farkında değilim artık.
Allahım akıl sağlığımı kaybetmeden aydınlığa kavuştursun..
Miniğimi göstereyim sizlere.Bu kadar acıdan sonra bi nebze olsun yüzünüzü güldürsün isterim.Onun varlığı ikimize de nefes aldırabiliyor.Yoksa onu bile unutacağız sıkıntıdan...
Allah'a emanet olun,kuzucuklarınıza da kendinize de iyi bakın...
$Adsýz.jpg

Merhabalar yeniden...
Eşim geçen hafta endoktrin bölümünde ileri tetkik için yatıştaydı.Sonuç:3.ameliyat...
2 ameliyatı yapan beyin dru 3. yapamam,çok riskli bi bölge diyor,endoktrin dru 3.yü olmazsan tümörü ilaçla küçültemem diyor.Kocaeli ünv.nde bi prof varmış.O riskli bölgeye girebilen tek adam oymuş.Sabah görüştük tlfda.Çarşambaya gelin konuşalım,ameliyata yatacakmış gibi hazırlık gelin dediler.Kendi beyincimiz 3. için çok erken gerek de yok o riske girmeye diyor.Riskin düzeyini bilmek istemezsiniz..Göz kaybı,kısmi yada tamami felç,hasta kaybı....
Hamdolsun diyorum tüm sıkıntılarıma ama bitmiyor maalesef.Bu dünyadaki imtihanımızdır belki diyorum.Günahlarımızın kefaretidir diyorum.İsyan etmiyorum ama artık dengesizleşmeye başladı ruh durumum.Gözümden yaş gelecek kadar kahkahalar atabiliyorken aynı anda kuzumu severken de hıçkıra hıçkıra ağlayabiliyorum.2 günde bitiremediğim temizliği 1 saatte bitirecek kadar koşturuyorum,üstüne ütü yaparken 3 kez elimi yakabiliyorum.Sebepsizce ayakta dolaşıyorum bütün gün.10 dk bile oturamıyorum.
Sütüm bazen hiç gelmiyor,bazen damlıyor.Ne yediğimin ne içtiğimin neye baktığımın bile farkında değilim artık.
Miniğimi göstereyim sizlere.Bu kadar acıdan sonra bi nebze olsun yüzünüzü güldürsün isterim.Onun varlığı ikimize de nefes aldırabiliyor.Yoksa onu bile unutacağız sıkıntıdan...
Eki Görüntüle 951562

cnm ya her an duamdasın.sanki yıllardır tanıdığım yakın arkadaşımsın gibi.Gözlerim doldu.Hifa'yı görüncede mutlu oldum.Rabbim yardımcınız olsun.İnş. geçen sene nasıl hamileyim diye yazdıysan geçen sene bu sıkıntılar vardı çok şükür hepsi geçti dersin.Allah size sabır,dayanma gücü,şifa,sağlık,huzur versin.:nazar:

Merhabalar yeniden...
Eki Görüntüle 951562

canım çok geçmiş olsun Rabbim sağlık sıhhat versin
tez zamanda feraha ulaşırsnz inşallah
zorlu bir imtihandan geçiyorsun Rabbim sabır versin gönlünü geniş tut
elbet bunlarda geçer hifada çok şirin olmuş kocaman öpüyorum..

kızlar buarada sizler nasılsınız forum pek bir sessiz
umarım herkes iyidir bende 3 hafta sonra ayrılıyorum
şimdilerde çok zorlanıyrm duanızı eksik etmeyn hepinizi öpüyorum aeo..

X