Bol bebiş topiği

Selam kızlar
Şu meşhur virüse sonunda bende yakalandım. Gerçi çocuklarımın nerdeyse hepsi yakalanmıştı. Bana bulaşması an meselesiydi. Geç bile kaldı. .

Dün sabah kuru öksürükle başladı. Akşam üstü baş ağrısı üşüme ve en son yüksek ateş. Saç diplerine kadar ağrıyordu başım. Ateşim kırka çıkıp sayıklamaya başlayınca geceyi acilde serum takılarak geçirdim. İşimin yoğunluğu nedeniyle sadece iki gün rapor aldım. Okula uğrayıp evrakları aldım karneleri yetiştirmem gerekiyor.
Bende durumlar böyle.
Geçmişi okumadım siz nasılsınız kızlar?
Geçmiş olsun canım ya..İnşallah hemen atlatırsın :KK43:((
Kalabalığa girmeye korkar oldum valla.Birimiz kaparsa şifayı mutlaka evi dolaşır diye korkuyorum :KK43:(((

günaydın canlarrr

nasılsınız?
ben biraz uykusuzum :26:

Yusufcuk gece ağlamadı da sürekli yatagında BAA BAA BAA BAA bagırdı durdu
şimdi halen huzursuz.
dişleri çok sıkıntı veriyor olsa gerek.

emmek istemiyor.
agzını açıyor, meme ağzına gelince kafayı geri çeviriyor :44:
çok acıkırsa öyle emiyor. yada biberonda pirinç unu, kaşıkla muhallebi,yogurt vs. verince yiyor.
neyse, bunu da atlatıcaz inşallah.

çok öptüm sizleri. ilgileneyim azıcık bebişle.
Allah'a emanet olunn
:KK43:((((((( Allah yardımıcınız olsun.Hepimizin aslında :KK43:((((((((
Bu dişin çabuk çıkması için bi kür yok muki??
Canım bazen erkekler bizim kadar duyarlı olmuyorlar. Nasıl biz adet dönemine yakın hormonlar tarafından ele geçiriliyoruz. Sesimize ses değince çığlık oluyor. Onlarınki de o hesap. Sağlık konusunda böyle duyarsız olmakla ayıp etmiş gerçi ama en doğrusu onu karşına alıp bize anlattığın gibi onunla konuşman. Çünkü biriktirirsen ileride daha büyük yıkımlara sebeb olur.
Allah yardımcın olsun canım. Rabbim huzurunuzu bozmasın. .
Çok kırgınken hiç konuşmam ben.Konuyu o açsa bile cevap vermem.Ama daha büyümesindense dediğini yapmak daha mantıklı.

canım geçmiş olsun sanırım hifa diş çıkarıyor
Rabbim şifalar göndersin sanada geçmiş olsun sağlığını ihmal etme
unutma kimse sen kadar değerli değil ayrıca bebeğini düşün maalesef eşlerimiz
çok duyarsız oluyorlar anlamakta çoğu kez zorlanıyorum sende kendini üzme
belkide eşin iş konusunda sıkıntı yapıyordur umarım hayırlı güzel bir işi olur
sonrasında bu sıkıntıları atlatırsınız en güzeli bol bol dua etmek yoksa ağlamak sızlamak
eşle küsmek tartışmak fayda etmiyor
Rabbim cümlemizin eşleriyle muhabbetini artırsın umarım eşlerine karşı
daha duyarlı merhametli anlayışlı olurlar..
Sağol canım.Sağlığım için bişeyler buldum ama eşimin bununla ilgilenecek vakti yok.Hayırlısı demekten başka bişey yok şimdilik.
Allah'ın gücüne gitmesin ama dua etmek gelmiyor içimden:26:

Güçlü kadınlar vardır, her işlerini kendileri halletmeye çalışan. Anne babaları tarafından böyle yetiştirilen. Evdeki tüm tamirat, tadilat işlerinden anlarlar. Bir erkeğe mecbur kalmadan da hayatlarını devam ettirebilirler. Faturalarını kendileri yatırırlar. Hemen hemen tüm işlerini kendileri yaparlar. Hatta etraflarının yükünü de üstlenirler. Özgürlüğü severler, dik durmayı da, güçlüdürler çünkü…

Âşık olduklarında hissederek yaşarlar. Aşklarına kurallar koymadıkları gibi büyük beklentilere de girmezler. Sevdiklerine problem çıkarmazlar. Bütün gün çalışıp durduktan sonra, akşamları yorgun da olsalar sevgilileri buluşalım dediğinde, hemencecik hazırlanıp sevgililerinin onları evden almalarına gerek kalmadan, o her neredeyse onun olduğu yere giderler.

Çoğu zaman sevgililerinin ya da kocalarının haberi bile olmaz yaşadıkları sıkıntıdan, yansıtmazlar çünkü. istemezler kimse onlara acısın.

Sonra da bir bakarlar ki, bu kadar dik durmanın ve sorun çıkarmamanın karşılığında gerçekten de kimse onlara acımaz. Bu durum zamanla gelenekselleşir ve acınmama ile sorun çıkarmama hali yaşam tarzına dönüşür. Ezkaza dayanamayıp sorunlarını paylaşmaya kalksalar, bu sefer de sorunlu kadın, kaprisli kadın, tahammül edilmez kadın damgasını yerler. Bu yüzden de terk edildiklerinde bile hiç seslerini çıkarmaz bu güçlü kadınlar! Terk eden erkek de bilir onun ne kadar güçlü olduğunu ve onsuz da yaşayabileceğini, içinde yaşadığı fırtınalardan bihaber.

Sonra bir dosttan, eşten, ya da tanıdıktan duyarlar ki onu terk eden gitmiş, erkeğe muhtaç yaşamak zorunda olan biriyle beraber olmaya başlamış. Erkekler çok severler böyle kadınları. Birinin ona muhtaç olduğunu görmek bir çok duygusunu okşar erkeğin.Onlara kendini erkek gibi hissettirir! Bu zayıf kadınlar erkeklere bağımlıdır.

Mesela fatura filan yatıramazlar, anlamazlar çünkü. Nerden yatırılır onu da bilmezler. Ev ya da yemek alışverişi de yapmazlar, çünkü taşıyamazlar onca torbayı. Hep yorgun olurlar, bütün gün spor salonları, kuaför, o mağaza, bu mağaza gezerler. Akşama yemek yapmaya fırsat bulamazlar. akşam eşleri eve geldiğinde, bugün nereye yemeğe gidelim, diye sorarlar.
En kötü ihtimal dışardan yemek söylerler. Zayıf kadınlar doğurdukları çocuğa bakacak gücü de kendilerinde bulamazlar, pamuklar içinde yaşamaya alışmışlardır bir kere. Kendilerini hep altın tepsi içinde sunarlar.

Huysuzluk da ederler, ama bu erkeğin hoşuna gider, çünkü kadın ona muhtaçtır, söylenmeyen güçlü kadının aksine, hiçbirşeyi beğenmedikleri gibi devamlı da mutsuzdurlar. Pek teşekkür etmezler, kıskançlık krizlerini de severler Kocasının ve sevgilisinin hayatlarını karartırlar. Erkekler bu kadınları asla terk edemezler. Çünkü o güçsüz, kırılgan bir kadındır. Ayrılırsa kurda kuzuya yem olur. Koruyup kollanmalıdır her an o!

Zayıf kadınlar hiç çökmez, buruşmaz ve yıpranmazlar. Ancak işin ilginç yanı her zaman daha değerli olanlar da onlardır. Ve geride kalan güçlü kadınlar tüm bunların nasıl gerçekleşebildiğine sadece bakakalırlar.

AYLİN KOTİL

Güçlü kadın olmak istemiyorum artık :KK43:(((((((((
Benimde zayıf yanlarım var,benim de yetişemediğim anlar var,benim de teselliye-kucaklanmaya-kollanmaya ihtiyacım var.

Nasılsınız kızlar?
Gözyaşlarının sonu gelmeyince bugün dr yine çağırdı.İdrar tahlili istedi ama kızımın işememek için inatlaşınca 4 saat hastanenin emzirme odasında mahpus kaldık.Açlıktan bayılma noktasına gelince çıktık yemek yedik,geri döndük.Verebildiğimiz miktara az dediler,bizde kabımızı alıp eve geldik.En azından evde hastalıklı bi sürü bebek yok :KK43:(((((Öldüm yorgunluktan,ağrılar arttı maalesef.Akşama nasıl yemek yapacağım bilmiyorum..:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

Nasılsınız kızlar?
Gözyaşlarının sonu gelmeyince bugün dr yine çağırdı.İdrar tahlili istedi ama kızımın işememek için inatlaşınca 4 saat hastanenin emzirme odasında mahpus kaldık.Açlıktan bayılma noktasına gelince çıktık yemek yedik,geri döndük.Verebildiğimiz miktara az dediler,bizde kabımızı alıp eve geldik.En azından evde hastalıklı bi sürü bebek yok :KK43:(((((Öldüm yorgunluktan,ağrılar arttı maalesef.Akşama nasıl yemek yapacağım bilmiyorum..:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

Canım ya Allah yardım etsin inşallah zor bi durum gerçekten.. Minnoşunada sana da sağlık versin rabbim.. Güzel haberlerini bende 4 gözle bekliyorum..

Kızlar nasılsınız görüşmeyeli ? BiÇiyiyiz çok şükür. Dilerim gece uykularımız düzEne girer. Dün akşam paso uyudu gece uyandı neysesi 2 saat uyudu arada uyanmadan. Sabah 6 buçuk gibi uyandı ve 9:30 oldu zorla uyuttuk. Keşke akşamları uyumasa geceleri uyusa. Nasıl olacak acaba? cadıoZy canım papatya çayına gece geç mi içsem diyorum. Geceleri uzun uyur uyansa bile emer uyur diye düşünüyorum.
Aişe Rabbim acil ifa tuvana huzur versin...
Leyla canım benide ekle Facebook'ta.
kevok ne güzel bir kıssa anlatmıştınız bayıldım. Allah en kısa zamanda meleğini göndersin...sule bende çok çektim ayak ve kol ağrısından sadece megnorm kullandım. Hayırlısıyla bi kurtulsan ağrın sızın kalmayacak. Tabi emzirirken birz sırtın acır ama okadarda olur.

epeck waves msmesi adını hatırlamadınız diğer kızlar nasılsınız bakalımmmm öptüm sizi
bu arada aklıma süt yapan bişey geldi Manda Kaymağı kızlar. Yoğun bakımdayken hatunun biri çok güzel süt yapıyor demişti. Şarkütericide varmış. Leyla bi bak dene derim. Ve diğer kızlar Htcb sanki sütüm az diyordu. Neyse benim erkek huysuzlık yapıyor bana bak ilgilen diyor ben kaçtım :KK54:

Canim dun ben bir bardak gece cayi ictim arkasindan papatya ictim ezgi 12 de yatti 5e kadar uyudu :-) ikisini birden icince cocuk gozunu acamadi. Yoksa 3 saat sonra kalkardi.
Istersen bir de oyle dene. Gec ic bakalim.belki daha uzun uyur. Yada 2 bardak ic :-)benimki gibi gozu acilmaz.

selam arkidişleeeerrr :21:

nasılsınız bakalım?
hamd olsun ben iyiyim.
Yusufcukla ugraşmaya devam.

ikinci dişi de kendini göstermeye başlıyor gibi.
belli zaten bugun çok daha huysuz.
fitil verdim sonra uyudu

bende saçlarıma fön çektim :) azıcık kendime bakayım dedim.

sizler nasılsınız?
çok öpüyorum hepinizi :KK19:

Canım geçmiş olsun. . İnşallah en yakın zamanda beyaz incileri çıkarda ikinizde rahatlarsınız..

ALLAH razı olsun kevok cum.
bir incimiz var da ikinci çıkmak için zorluyor.
inşallah kolay çıkarır bundan sonrakileri

Hz. Ömer evine misafir geldiğinde hiç oturmazmış hep ayakta hizmet edermiş. Birgün bi misafiri sormuş Ya Ömer niye hiç oturmazsın.
Hz. Ömer şöyle cevap vermiş :

Peygamber'i şöyle derken duydum: "Misafirin bulunduğu yerde melekler saygılarından ayakta dikilirler."

İşte ben de melekler ayakta dururken oturup çakılmaktan utanıyorum. Onun için misafire bizzat kendim hizmet ediyorum

Rabbim seni de böyle sevaplarla mükafatlandırsın inşallah. .

maşallah çok güzel bir kıssa
ara ara böyle şeyler paylaşalım yaa çok güzel oluyor :KK19:

tuba canım maşallah maviş de gel beni öp diyo:))

Allah razı olsun şulem.
darısı başına en mavişinden :)

Amin canım pasani da öpüyorum cok tatlı maşallah.

saolasın duygucum.
eminim senin bebişin de dünyalar tatlısı olucak.
can bunlar yaa can.

:KK43:((((((( Allah yardımıcınız olsun.Hepimizin aslında :KK43:((((((((
Bu dişin çabuk çıkması için bi kür yok muki??

Allah razı olsun ayşem...
çok zor gerçekten.
ah keşke öyle bir kür olsa da rahatlasa bebişler ama sanmıyorum :KK50:

kizlar son ayimda adetim uc gun gecikmisti (kasim) sonrada kocami 20 gunluk seminere yolladilar ya iki ay fos yani doktor ilac vermisti serefone diye icemedim bu ayda icmedim mantar ve sistit icin tedavi oldum o kadar psikolojim bozulmustu ki hamilelikle ilgili herseyden biraz uzak durmak istedim cunku bebek yazisi bile beni gozyasalrima boguyordu simdi fena degilim...:KK30:

hasretle yeni yilda bebegimi bekliyorum...

Su erkekler hep mi böyle? Bazen ne işe yarıyorlar merak ediyorum. Hepimizde bebis var herhalde o :)) Annelik duygusu olmasa birçok kadın evlenmez, evliliğini devam ettirmezdi sanırım.

Uykusuz her gece, yorgun ölesiye, sabahları bazen günlerce, rüyalarima gelme diye....

15 haftalık olmuşuz zaman geçmiş ama bir taraftanda geçirmis... Hayat ne zor ne garip kimse başına ne gelicek diye şaşırmamali galiba. Öyle şeyler geliyor ki şaşırıyoruz yine de...

Ben, karanlık, bebisim ve cevapsız sorular sorular.... Biraksam heran aktı akacak gözyaşlarim-ki akiyor şimdi- Göbeğim çıktı ve zaman geçtikce zorlaşıyor, kaniyorum, aciyorum, korkuyorummmm

kizlar son ayimda adetim uc gun gecikmisti (kasim) sonrada kocami 20 gunluk seminere yolladilar ya iki ay fos yani doktor ilac vermisti serefone diye icemedim bu ayda icmedim mantar ve sistit icin tedavi oldum o kadar psikolojim bozulmustu ki hamilelikle ilgili herseyden biraz uzak durmak istedim cunku bebek yazisi bile beni gozyasalrima boguyordu simdi fena degilim...:KK30:

hasretle yeni yilda bebegimi bekliyorum...
Bazen hepimiz alıp başımızı gidesimiz gelir,uzaklaşmak iyidir.Çok kafaya taktığımız için olmuyor zaten o nazlı bebişler..

Uykusuz her gece, yorgun ölesiye, sabahları bazen günlerce, rüyalarima gelme diye....

15 haftalık olmuşuz zaman geçmiş ama bir taraftanda geçirmis... Hayat ne zor ne garip kimse başına ne gelicek diye şaşırmamali galiba. Öyle şeyler geliyor ki şaşırıyoruz yine de...

Ben, karanlık, bebisim ve cevapsız sorular sorular.... Biraksam heran aktı akacak gözyaşlarim-ki akiyor şimdi- Göbeğim çıktı ve zaman geçtikce zorlaşıyor, kaniyorum, aciyorum, korkuyorummmm

Yaşadıklarımızı atlatabileceğimizi bildiği için veriyor Rabbim bizlere.Hiçbir mutluluk bizi sağlamlaştırmıyor acılarımız kadar.Belki duvarlar örüyoruz kalbimize,belki güven duygusunu en derin yerine gömüyoruz kalbimizin ama eninde sonunda bitiyor yaşanan karanlıklar..Ve yeni bir gün doğuyor hayatımıza.Yine,yeni,yeniden....Her yeni sıkıntı bi öncekinden daha fazla acı verir sanarız.Hepsi bizde aynı derinlikte yaralar bırakır aslında.Kanadıkça,acıdıkça,korktukça güçleniyoruz..Sende minik kuzucun için çok güçlü bir anne olmaya hazırlanıyorsun canım.Belki de hiç olamayacağın kadar güçlü bir anne olacaksın,kendin bile şaşıracaksın buna ama böyle olacak.Ağrılarına,acılarına,kanamalarına rağmen ONUN İÇİN ayakta durmak demek değilmi zaten annelik...

Geldimi herşey üstüste geliyor zaten biliyorsunuz:KK50::KK50::KK50:
Eşim işyeriyle ipleri koparmış dün.Hakkını helal etmeyecek kadar büyük kırgınlıkla hemde..
Ailelerimiz arasında büyük bir sorun oldu dün.Gece 23:45te haberimiz oldu bizimde.Birbirimize sarılıp sessizliği dinledik dün gece.Neden?Niçin?Sırasımıydı? sorularıyla boğuştuk ikimizde sessizce.Belki kızgınlığımızın,kırgınlığımızın gizli gözyaşları oldu ama herhangi bir sabah gibi atlattık bugünü de.O tamamen bitirmek üzere işine gitti,bende kafamda sorularla kendimi ev işlerine verdim.
Elimi açtığımda sadece sessizlik oluyor.İyi ki "O" kalbimden geçeni biliyor,ben bilmediğimde bile..
Dedim ya geldimi üstüste geliyor hepsi..

uzuuuuuunnn zaman sonra günaydın kızlar net yoktu gelemedim çoktandır inş herkez iyidir yeni hamişler vardır dogum yapanlarda bizimde sayılı günler kaldı alışverişi bitirdik artık çantamız hazır beklemekte suyum sınırdaymış öle dedi dr boll bolll su içicekmişim hareketlerimiz iyice yavaşladı azaldı ogluma nazaran daha çok agarlaştım bu sefer Allah hayırlısıyla nerde varsa bebegini kucagana almayı kısmet etsin :KK49:

Bazen hepimiz alıp başımızı gidesimiz gelir,uzaklaşmak iyidir.Çok kafaya taktığımız için olmuyor zaten o nazlı bebişler..

Yaşadıklarımızı atlatabileceğimizi bildiği için veriyor Rabbim bizlere.Hiçbir mutluluk bizi sağlamlaştırmıyor acılarımız kadar.Belki duvarlar örüyoruz kalbimize,belki güven duygusunu en derin yerine gömüyoruz kalbimizin ama eninde sonunda bitiyor yaşanan karanlıklar..Ve yeni bir gün doğuyor hayatımıza.Yine,yeni,yeniden....Her yeni sıkıntı bi öncekinden daha fazla acı verir sanarız.Hepsi bizde aynı derinlikte yaralar bırakır aslında.Kanadıkça,acıdıkça,korktukça güçleniyoruz..Sende minik kuzucun için çok güçlü bir anne olmaya hazırlanıyorsun canım.Belki de hiç olamayacağın kadar güçlü bir anne olacaksın,kendin bile şaşıracaksın buna ama böyle olacak.Ağrılarına,acılarına,kanamalarına rağmen ONUN İÇİN ayakta durmak demek değilmi zaten annelik...

Kesinlikle katılıyorum sana Ayşem. Bebeğim olmasaydı bu süreci çok ağır geçirirdim. Şimdi üzülüyorum ama sadece bebeğime. Bebeğim içın direniyorum ayaktayım. Iyi ki varsın canım arkadaşım :)

Oğluma birçoğunu Amerika'dan aldığım carters ralph lauren polo Calvin klein vs vs gibi markaların neredeyse hiç kullanılmamış kadar temiz ve yeni kıyafetlerini ayakkabılarını , yanında kullanılmış sürpriz hediyelerle satışa çıkarttım . Giyim yanı sıra Sultan hamağından fisher price mutlu bebwkler dönenceden yağmur ormanı hoppalaya ve daha birçok şey satıştadır. Ilk ve son çocuğum olduğu hiç herseyi fazla fazla almış bulunmaktayım. 2 adet yürüteç 3 adet araba vs vs . Bu sebeple birçok şey kullanılamadı. Bende kimse yok mu derneği gönüllüsü olarak satışa çıkarıp gelirinin bir kısmını oğlum adına bağış diğer kısmını da eğitim yatırımı olarak biriktirmeye karar verdim. Neye ihtiyacınız varsa s.camurcu@hotmail.com a mesaj atıp resim isteyip soru sorabikirsiniz.

canım aynı sıkıntı bendede var misafir,yorgunluk,uykusuzluk vs..
geçer inşallah canım,Allah eksikliklerinide vermesin ...
canım sen benden tecrübelisin bişey sorucam kızım dünden beri kaka yapmıyo gazımı var kaka mı yapamıyor çözemedim.ıkınıyo çok zorlnıyo haliyle uykusuda dağılıyor uyumuyo.
sende nasıl gidiyo kızının bakımı vs..?

hmm anladım canım,ilk defa duydum bisküvinin adını bakarım markette varsa muhakkak alırım,şunu farkettim hakkaten psikolojik bişey sadece birkaç şeye dikkat ediceksin yeme konusunda bol bol süt oluyo,bide yorgunluk sanki azaltıyor.
bilğilerin için saol canım

hmm anladım canım,ilk defa duydum bisküvinin adını bakarım markette varsa muhakkak alırım,şunu farkettim hakkaten psikolojik bişey sadece birkaç şeye dikkat ediceksin yeme konusunda bol bol süt oluyo,bide yorgunluk sanki azaltıyor.
bilğilerin için saol canım

Canım ne demek her daim bilgilerimizi paylaşalım :KK66:
Canım ben dinlenincede sütüm çık oluyor maşaallah onu fark ettim.
Manda kaymağını denemedim süt arttırırımı bilemiyorum.
Aynen katılıyorum psıkolojiyle çok alakalı.

canım aynı sıkıntı bendede var misafir,yorgunluk,uykusuzluk vs..
geçer inşallah canım,Allah eksikliklerinide vermesin ...
canım sen benden tecrübelisin bişey sorucam kızım dünden beri kaka yapmıyo gazımı var kaka mı yapamıyor çözemedim.ıkınıyo çok zorlnıyo haliyle uykusuda dağılıyor uyumuyo.
sende nasıl gidiyo kızının bakımı vs..?

Amin canım..
Kaka sorunu dünden beri yapmıyorsa şimdilik endişe etme derim. Burda cadıozy var kızı sanırım 1 hafta gibi bir süreye yakın kakasını yapmadı sonra hepsini doldurmuş. Benim kızımda en fazla 3 gün yapmamıştı. Kaka sıkıntımız olduğu zaman ben banyo yaptırıyorum hemen o saatlerde yapıyor. Bir de makata zeytinyağı sürebilirsin bildiğim kadarıyla. Bacaklarını ileri geri hareket ettirmenin de faydası oluyor spor gibi. Gaz sıkıntısı olsa ağlar durdurması zor olur. Bizde hiç gaz sıkıntısı olması çok şükür çok rahat çıkarıyor gazını. 3 günü geçmediği sürece endişe etme kaka sıkıntısını. Doktorlar 9 güne kadar yapamayabilir diyorlar demişti bir arkadaş ama hangisi olduğunu hatırlayamadım şimdi. Hem anne sütü emen bebekler kabız olmuyorlar. İnşallah bir an önce yapar kızın kakasını. Cadıozy çerçeveletecekti yaptığı zaman öyle demişti kulaklarını çınlatayım :))

Bizde uğraşıyoruz işte bugün banyosu vardı kızımın. 4 ay 5 günlük olduk. Yarından sonra aşımız var işte bizde böyle devam edip gidiyoruz çok şükür daha hiç hasta falan olmadık böylelikle 6 ayı atlatırsak baya bir rahata kavuşuruz gibi.

Amin canım..
Kaka sorunu dünden beri yapmıyorsa şimdilik endişe etme derim. Burda cadıozy var kızı sanırım 1 hafta gibi bir süreye yakın kakasını yapmadı sonra hepsini doldurmuş. Benim kızımda en fazla 3 gün yapmamıştı. Kaka sıkıntımız olduğu zaman ben banyo yaptırıyorum hemen o saatlerde yapıyor. Bir de makata zeytinyağı sürebilirsin bildiğim kadarıyla. Bacaklarını ileri geri hareket ettirmenin de faydası oluyor spor gibi. Gaz sıkıntısı olsa ağlar durdurması zor olur. Bizde hiç gaz sıkıntısı olması çok şükür çok rahat çıkarıyor gazını. 3 günü geçmediği sürece endişe etme kaka sıkıntısını. Doktorlar 9 güne kadar yapamayabilir diyorlar demişti bir arkadaş ama hangisi olduğunu hatırlayamadım şimdi. Hem anne sütü emen bebekler kabız olmuyorlar. İnşallah bir an önce yapar kızın kakasını. Cadıozy çerçeveletecekti yaptığı zaman öyle demişti kulaklarını çınlatayım :))

Bizde uğraşıyoruz işte bugün banyosu vardı kızımın. 4 ay 5 günlük olduk. Yarından sonra aşımız var işte bizde böyle devam edip gidiyoruz çok şükür daha hiç hasta falan olmadık böylelikle 6 ayı atlatırsak baya bir rahata kavuşuruz gibi.

Biri benden mi bahsetti :-):-)
Tablo yapip duvara asicam oyle bekledim ki o kakayi. Ama benim kizim huysuzlanmiyordu. Gazini cikariyordu. Annee sutu alan bebekler kabiz olmazmis. Biraz bekle derim leylacim bende. Gobege ve popoya yag surdum ben hep.7 8 gunekadar normal deniyor.

X