Bol bebiş topiği

Bugünlerinin kıymetini bil :))) Bende lansinoh çift pompalı elektriklisinden var.Gayet memnunum.Önce hızlı hızlı,kuvvetli çekiyor sonra yavaşlıyor.Bebişlerde önce hızlı sonra yavaş çekiyorlar diye öyle yapmışlar.Hızını ve çekiş gücünü kendin ayarlayabiliyorsun.2 biberonu var emziği yok ama sadece kapaklı.Buzdolabında saklamak için iyi oluyor.4 aydır kullanıyorum çok memnunum.140-160 arası fiyatı var.
Ne kadar güzel bi programınız varmış.Hemde 2 çocuğa birden bakıyor eşin.Maşallah.Ben tam 12 aydır saçımı kestirmeye gidemedim kuaföre.Kınalı yapıncak gibi oldum iyiceYemek,temizlik,ütü herşeyi yapar da çocuk bakma işinde küt benimki.Yarım saat banyoda keyif yapamam ( Altı temiz,karnı tok bile olsa Kendime 1 saat bile olsa vakit ayırmayı o kadar çok isterdim ki anlatamam (( Bebeğimi anneme falan bırakıp dışardaki işlerimi halletmeye çıktığımda nasıl koşturduğumu anlatamam.Önünden geçtiğim mağazanın vitrinine bakmaya bile fırsatım olmuyor.Bişey alacaksam da denemiyorum bile.Değiştirme kartı alıyorum.2 aydır palto ve ayakkabı bakacağım güya ben. Elimde bebek arabasıyla kabine giremiyorum,araba durunca hemen mızıldamaya başlıyor.Amaan yine başını ağrıttım:26::26::26::26:
Az önce görüştüm eşimle.Tamam demişler.Daha az kazanç ama en azından şimdi firmadan uzaklaşacak.Huzurlu olsun istiyorum işinde.

ayşecım saolasın teşekkürler manueller acaba nasıldır kullanan arkadaşlardan beklıorum fıkırlerıni :)

150 cok iyi bence canim birinden 130 cikiyor ozaman epey iyi. 150i 8 saat emzirmeden mi sagdin? ben geceleri kalkinca sagiyorum bebegimi 3.5saate kaldirip veriom 2seferde ictiyse iyi yetmis. sagol canim cevabin icin

KuZu Çok geçmiş olsun. Çok şükür bişey çıkmamış.
Bende öyle bir haldeyimki seni sormayı unuttum,Bilal uykusuzluktan öldürecek beni. Ağlamasıda cabası.p
Öpmesinnnn
Bu devirde yalakayı olmazsan dürüst olursan işni adam gibi yaparsan yaranamazsın maalesef...
Aişe'nin kullandığından kullanıyordu bi kadın çok memnunda. Ben oğlum doğduktan sonra bir hafta hastanede sağdım sütümü. Madela diye bir marka kullandım çok iyi çekiyordu. FiyTı çok tuzlu 300 tl falan. Bence lansinoh marka iyi çift pompası var Ynı anda ikisinizde sağırsın. Ayrıca benim göğüs ucum yoktu sağarken büyüdüler oğlum daha rahat tuttu memeyi.

Canım yoğun bakımda mamayıda anne sütünüde kYnarsuda ılıyınca kadar bekleyip veriyorlardı Bilal'e. Ilık suda çok geç ılır bence.
BuDolabından çıkan süt öyle y pılıyordu. Yeni sağdığımada bakıp ona göre suya koyuyorlardı.

Kızlar en elde sıkılan göğüs pompasından aldım memnunumda,Bilal emiyor diye sağmıyorum sütümü. Şu ilk günlerde sarı sarı gelen sütok gelmişti bende buzdolabında altta saklama süresi 3 gün diye içmediği sütleri buzluğa koydum. Şimdi sağmıyorum gecelerinde emziriyorum. Siz neden sağıyorsunuz? Faidesinimi görüyorsunuz ?

kız ne baş ağrıtması delimisinnn...kızıcam bakk
biz burda dert ortagı,herşeyi anlatabilecegin dostlar değilmiyiz,

benim eşim yapıyor çünki çalışmıyor. yani 7/24 evde ya.
evden çalıştıgı için beraber çalışıyoruz, o da bana işlerimde + çocuklarda yardımcı oluyor Allah razı olsun.

İnşallah sende yakında kendine zaman ayırabilecek kadar rahatlarsın.

ben Kenan da herşeyi kenanla yapmayı öğrenmiştim.
çünki eşim bir süre bir işe girmişti.

çocuk alışınca gerçekten zor olmuyor.
ve hava ısınınca sen daha rahat ediosun.
bebek arabasında oturmayı,uyumayı sevsin yeter

zaten öpmemesi beni sinir edio
yalio

yada kokla yeter dimi yaa. pfff çocuk ergenlere döndü yaaa

ayşecım saolasın teşekkürler manueller acaba nasıldır kullanan arkadaşlardan beklıorum fıkırlerıni :)

Canim?benimki manuel lansinoh marka. Ben cok kullanmadim. Bir iki kere sagdim. Elektrikliler gibi hizli olmuyor sen kendin sagiyorsun tamamini 30 dakikada bosaltirmis. Ben o kadar uzun denemedim. Memnunum ben. Cok acele isim olmadi simdilik. Imi tane biberonu var kapaklariyla birlikte. Bir de sut saklama poseti var icinde ama ben kulanmadim daha cok cam oneriyorlar sut saklamak icin.

Ben de sagmiyorum direk memeden emiyor hem daha iyi. Sonra binerona alisip memeyi birakir filan..en guzeli emzirmek bence.

arkadaşlar kaç gündür midemde yanma var o süreeken şimdide boğazım düğümlenme yumru gibi bi his var napsam geçmiyor sanki boğazımı sıkıyorlar gibi hani ağlama hissi gelirde boğazızınız düğümlenirya öyle nasıl geçer bi bilginiz varmı bu konuda lütfen yardım edin :18::18::18:

Sık sık az ye canım, ben ılık süt içince veya yoğurt yiyince rahatlıyorum. Geçmiş olsun.

Kızlar 33 gün oldu bebişim doğalı. Ilk on gün emmedi 23 gündür emiyor. Göğüs uçlarım hala acıyor yanıyor emerken. Lansinoh b işe yaramıyor arkadaşlar. Birsürü para verdim z.yağı süreyim bari. Geceleri emiyor ve özellikle uzun Emince çok acıyor sanki biber sürüyor gibi işte o vakit sabrım bitiyor sinirleniyorum.
cadıozy sağol canım bende sağmıyorum zaten. Sağmak bir eziyet waves msmesi taydin Aişe kızlar nerdesiniz ?

Kızlar ben kendimi hamile gibi.hissetmiyorum neden ki
:)) O göbüş çıkıncaya kadar bende öyle hissederdim.Sabır az kaldı :))

Ben içime bişey attığımda,dert ettiğimde olur o yumru Sende mi canını bişeye sıktın?

Troit hormonlarina baktir canim gerekirse troit bezine ultrasonla baktir.
Miden icinde yemeklerden hemen sonra yatma yuksek yastik kullan.

Oof oofff nerdeyim bi bilsen. Annem geldi 12 gibi.Kızımın mızmızlamasını görünce çok şaşırdı.Hiç gülmedi akşama kadar.Hiç uyumadı ve hiç susmadı ve doğru dürüst emmedi.Mama ile doydu biberonla.Ağzını açıp bi baktık diş etleri bembeyaz olmuş.Gittim eczaneden calgel jel diye bi diş jeli aldım.Nohut kadar sürdüm 15dk içinde normale döndü.Zor günler başladı anlayacağın ((((
Lansinohu bende kullandım.Çok az miktarda ve yedirinceye kadar sürüyormusun?Ben onu sürünce ped koymazdım emerdi tamamen göğüs uçlarım kremi.Bunları bilmediğim için banada ilk başta fayda etmemişti ama en iyi krem o diyor herkes.Sonradan iyileşti çok şükür.Acı olayı uzun sürüyor maalesef.1-2 ay kadar.Çok dolunca göğüslerim emerken hala dişlerimi sıkarım ( Yaralar uzun süren emzirmelerden dolayı olurmuş zaten.Yarım saati geçirmemeye çalış.Arada gazını al,alt değiştir falan ara ver 10 dk.

Canim silikon uclardan kullandim ben yoksa dayanamiyordum ucu takmadan krem suruyordum boylece krem silinmiyordu. Sonra ucu takiyordum emzirdikten sonra takili kaliyordu uc.

Birde öyle deneyeyim sağol canım. E kızın diş eti diş çıkarttığı içinmi öyle olmuş ?
Canim silikon uclardan kullandim ben yoksa dayanamiyordum ucu takmadan krem suruyordum boylece krem silinmiyordu. Sonra ucu takiyordum emzirdikten sonra takili kaliyordu uc.

Yom kuzum kullanmıyorum o kadar kötü değil ama geceleri çok ağrıtıyor. Aişe diyo çok emmektenmiş bakayım ağzından çıkartmıyor ki memeyi bıraktırayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…