- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 42
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #23.201
Bugünlerinin kıymetini bil :))) Bende lansinoh çift pompalı elektriklisinden var.Gayet memnunum.Önce hızlı hızlı,kuvvetli çekiyor sonra yavaşlıyor.Bebişlerde önce hızlı sonra yavaş çekiyorlar diye öyle yapmışlar.Hızını ve çekiş gücünü kendin ayarlayabiliyorsun.2 biberonu var emziği yok ama sadece kapaklı.Buzdolabında saklamak için iyi oluyor.4 aydır kullanıyorum çok memnunum.140-160 arası fiyatı var.arkadaşlar gunaydın topik almış başını gıtmiş kızceler büyümüş bısde daha göbek büyütmedeyiz. göğüs pompası fikirlerinizi beklıyorum az kaldı ve almak lazım diye düşünuyorum. çok fazla çeşit var elektırıklı var manuel var, elektırıklı ıkılı ve teklı var hangisini kullandınız deneyımlerınız hangısı yönunde . malum çok ta pahalılar hangı markayı önerırısınız. kullanım açısından hangısı iyidir. artık doğuurnca daha fazla deneyımlerınıze ihtiyaç var herhalde
günaydınlarrrr
nasılsınız bakalım arkadaşlarr
herkeze güzel bir haftasonu diliyorum.
hava güzel,güneşli ve soğuk değil.
biraz çıkıp dolaşıcaz Kenan paşamla. pazar-market turu atalım diyoruz bakalım.
babamız da Yusufcuga bakıcak bikaç saat.
gerçi her cumartesi olan olay.
Cumartesi günleri pazarımız oluyor.
babamız çocuklara bakarken ben alışveriş yapıp hava alıyorum.
Allah razı olsun ondan.
hamd olsun herşey yolunda.
diş ağrıları azalan yusufcuk daha da mutlu bugünlerde :)
ayşem kız çocuguyla erkek çocugu farklıdır.
kilo alımları çok değişken olabiliyor.
ama uyuz oldum o hemşireye. öyle denirmi yaa...
benim ebe hemşire hep der tartıya koymadan.
vermiş olmasın da, nekadar alırsa alsın iyi bizim için.
sen canını sıkma. maşallah kilosu güzel kızının.
eşimin kuzeninin kızı 10 aylık ve 6.90 gr
hamd olsun bizim bebişler onun yanında çok çok iyiler
oğluşum değişmiş demek öylemi :)
eee büyuyolar artık. 6 ay bitti 7. aydayız
bu arada hakkınızda hayırlısı neyse onu versin RAbbim iş konusunda...
İnşallah daha huzurlu ve kazancı daha yüksek bir yerdir ve Rabbim hayırlısıyla nasip eyler...
çok öpüyorum arkadaşım
ayşecım saolasın teşekkürler manueller acaba nasıldır kullanan arkadaşlardan beklıorum fıkırlerıni :)Bugünlerinin kıymetini bil :))) Bende lansinoh çift pompalı elektriklisinden var.Gayet memnunum.Önce hızlı hızlı,kuvvetli çekiyor sonra yavaşlıyor.Bebişlerde önce hızlı sonra yavaş çekiyorlar diye öyle yapmışlar.Hızını ve çekiş gücünü kendin ayarlayabiliyorsun.2 biberonu var emziği yok ama sadece kapaklı.Buzdolabında saklamak için iyi oluyor.4 aydır kullanıyorum çok memnunum.140-160 arası fiyatı var.
Ne kadar güzel bi programınız varmış.Hemde 2 çocuğa birden bakıyor eşin.Maşallah.Ben tam 12 aydır saçımı kestirmeye gidemedim kuaföre.Kınalı yapıncak gibi oldum iyice Yemek,temizlik,ütü herşeyi yapar da çocuk bakma işinde küt benimki.Yarım saat banyoda keyif yapamam ( Altı temiz,karnı tok bile olsa Kendime 1 saat bile olsa vakit ayırmayı o kadar çok isterdim ki anlatamam (( Bebeğimi anneme falan bırakıp dışardaki işlerimi halletmeye çıktığımda nasıl koşturduğumu anlatamam.Önünden geçtiğim mağazanın vitrinine bakmaya bile fırsatım olmuyor.Bişey alacaksam da denemiyorum bile.Değiştirme kartı alıyorum.2 aydır palto ve ayakkabı bakacağım güya ben. Elimde bebek arabasıyla kabine giremiyorum,araba durunca hemen mızıldamaya başlıyor.Amaan yine başını ağrıttım:26::26::26::26:
Az önce görüştüm eşimle.Tamam demişler.Daha az kazanç ama en azından şimdi firmadan uzaklaşacak.Huzurlu olsun istiyorum işinde.
Aleyküm selam Tuğbacım.
Maşallah Yusufcuk çok güzel kilo almış.Biz hep orta seviyelerde gittik.3400-4300-5500-6100 olarak.Şişman olmasını istemiyorum zaten ama sağlık ocağındaki ebe çok ters konuştu o gün.Az almış,tüh falan diye.Sinir şey.Dr da gayet güzel diyince rahatladım.4.aydan sonra daha az alınıyormuş zaten.Evet Hifa hanım hayatımı zaptetmiş durumda son 10 gündür.Gece 5 kez uyandığı oluyor.Haliyle bende ne enerji kalıyor ne gülecek hal.Hani gündüz uyusa da uyusam diyorum o da yok.1 saat bile uyumuyor.15-20-30dk falan hep.Sonra 3-4 saat uyumuyor.Kalabalık olsun,hep birileri olsun,gezeyim istiyor hep.O zaman gıkı çıkmıyor.Gören de ne uslu diyor.Yalnızken ne çektiğimi bilseler( Bana çekmiş kalabalığı sevme konusunda belli.Soğuk biri olmayacak inşallah da her gün de gelin oturalım denmiyorki herkese.İşi var gücü var milletin.Hava güzel olsa hiç girmem içeri ama o da yok maalesef.Bi de H3N2 virüsü çıkmış.Tırsıyorum bişey olacak diye.Zaten hastane,ağrı,evdeki huzursuzluk yetiyor bi de bu düzensizlik iyice bitirdi beni.Allahım tüm annelere sabır ve güç ver.İsyan etmiyorum haşa.Kalbimi biliyor Rabbim.Ama birazcık nefes almak istiyorum.Yeterince bedensel acı çekiyorum zaten (( Ne zaman düzene girerki diye araştırıyorum.6.ayda ek gıda yerken yeni sorunlar,o arada diş sıkıntısı.Allahım yardmcımız olsun hepimizin..
Aaaa ne kadar değişmiş bakışları falan Tuğba.Çok şaşırıdm valla.Maşallah kocaman olmuş.Rabbim hiç ağlatmasın o ak yüzünü...
7 Ocak akşamıydı çift çizgiyi görüp burada bağırdığım..8 Ocakta söylemiştim eşime.Şimdi benimle uyuyor meleğim.ALLAHIM İSTEYEN DİLEYEN HERKESE NASİP ETSİN BU GÜZELLİKLERDEN...Kurulu saat gibiler maşallah.3 saati hiç bulmadı son günlerde gece uykusu.Bugün 00:45ti emdi uyudu,ikinci uyanış 02:44.Allahım dedim nasıl biliyorsun tam 2 saat olduğunu.Ha 15 dk daha uyu yok.Nerdeee.Düzelecek diye ümitte etmiyorum artık.Battı balık yan gider
Ben de kaynayan suyu kaba alıyorum içine biberonu koyup ısınmasını bekliyorum.Dr böyle tarif etmişti çünkü.Ilık yaparsam içindeki süt ısınmazki.Ilık su soğuyor hemen ısıtmıyor.Daha dün denedim olmadı.Bu arada geçen gün tüm gün annemde olduğu için sağdım sütümü 150cc çıktı iki göğüstende.Birinden 20cc falan çıktı ama.Onu sabah 9da emzirmiştim,boştu göğsüm.Akşam 5 gibi sağdım.Az mı bilmiyorum ama bunu 2 seferde içti.Belki sana da fikir olur.
KuZu Çok geçmiş olsun. Çok şükür bişey çıkmamış.Hani dedimki bugün sakin geçsin.Hastane-dr koşturmayım evde oturup börek yapayım falan.Nerdeeee
Saat 11-2 arası kızım çok huysuzlandı.Kucağa alıştırmadım ama ayakta durmazsam susturamadım.Boş bezini bile değiştirdim yeniden bi işe yaramadı.Boncuk boncuk ağladı garibim.2 de kakasına bi baktım yoğun bi şekilde kan pıhtıları.Hemen drunu aradım kurumadan getir tahlil yapalım dedi.Eşim il dışında olduğundan babam geldi aldı.Tahlili verdik,çok şükür bişey çıkmadı.Dün ilk kez kan damlası vermiştim.Ondan olabilirmiş.Hem kan damlasını verme dedi,hemde bana 5 gün süt,yoğurt,peynir ve tereyağı yasak.5 gün süt ürünlerini,sonra 2 gün kan damlasını deneyeceğiz.Tekrar olursa yine tahlil yapacak.
Su kusuyor demiştim ya sizlere de o reflü demekmiş.Ne kadar ve ne oranda kustuğunu not al bildir tedavi edelim dedi.
Bu arada 6100 kg-63cm olmuşuz.600 gr alması gayet normalmiş.Ayda 1 kg almasını beklemiyorum artık dedi.Önemli olan ilk 3 ayda iyi kilo almasıydı.Gayet iyi gidişi dedi.Boyumuzda uzun olacakmış :)) Babası 1,85 anası 1,76 olunca normal :))
Kimse lazer işlemi yaptırıp yaptırmadığımı sormadı ama ben yine de söyleyim hatırlayanlar için.Lazer tedavi benim için imkansızmış.Son omurilikte olduğu için girilmezmiş oraya.Kalça kemikleri yüzünden.Biorezonans diye yeni bir tedavi şekli varmış.Onu bulduk.300tl tahliller için,haftada 1 seansına 90 tl,min.12 seans gelmen lazım dediler.Yeni büro,bebeğimiz derken maddi olarak sınırdayız diye düşünelim dedim.Aslında eşime söz ettim,detayları sormadı bile.Kendime özel bi birikmişim olmadığı için sustum bende.Ameliyat için hastaneye gittiğimizde eşimle kavga etmiştik.Daha doğrusu o kızdı ben sustum.Bu sefer çok kırıldım.Farkında bile değil beni kırdığının((((((( Anlayacağınız yine gönlüme küstüm ve gözyaşlarımı bile göstermiyorum kimseye...
Başınızı ağrıttım yine sorunlarımla.Kusuruma bakmayın.Tlfda yada yüzyüze kimseyle konuşasım olmadığından size yazıyorum.
ÖpmesinnnnYusufcugun sivilceli yeni resimleri
babamız öpmekten çok yalayıp yediği için yanaklar sivilceden kurtulamıyor maalesef.
biraz daha büyürse çocuk yeteeer diye bagırıcak. o zaman anlar belki çocugun rahatsız oldugunu
Eki Görüntüle 927550
Eki Görüntüle 927551
Eki Görüntüle 927552
Bu devirde yalakayı olmazsan dürüst olursan işni adam gibi yaparsan yaranamazsın maalesef...Kızlar eşim yeni bi iş görüşmesine gitti bu sabah.Daha aramadı.Dua edin hayırlı bi yer ise olsun bi an önce.Çalıştığı işyerinde sorunlar çoğalmaya başlamış.20 yıllık elemanları eşimi patrona şikayet etmiş.Tazminatımı vermezseniz şirket kredi kartını vermem dedi diye.Eşimde ondan önceki gün teslim etmiş k.kartını.Hemde 2 şahitle ve imzalı evrakla.Gidip patronun önüne atmış yazılı evrağını.Şahitleri de konuşturmuş patrona.Onurumu kırdınız demiş patrona.Şu an çalıştığı şirkette günde 25-30.000 para geçiyor elinden.Yapacak olsam niye kredi kartıyla uğraşayım demiş yüzlerine.Tamam 20 yıldır çalışanına güvenebilirler ama eşimde 2 yıla yaklaştı.Anlamış olmaları lazım artık nasıl biri olduğunu.İş hayatında biraz kaypak,biraz yalaka,lafcı ve mesai bitse de gitsek olmak lazım.Eşim gibi doğrucu davut,işimi tam yapayım derdinde olmamak lazım.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
Aişe'nin kullandığından kullanıyordu bi kadın çok memnunda. Ben oğlum doğduktan sonra bir hafta hastanede sağdım sütümü. Madela diye bir marka kullandım çok iyi çekiyordu. FiyTı çok tuzlu 300 tl falan. Bence lansinoh marka iyi çift pompası var Ynı anda ikisinizde sağırsın. Ayrıca benim göğüs ucum yoktu sağarken büyüdüler oğlum daha rahat tuttu memeyi.arkadaşlar gunaydın topik almış başını gıtmiş kızceler büyümüş bısde daha göbek büyütmedeyiz. göğüs pompası fikirlerinizi beklıyorum az kaldı ve almak lazım diye düşünuyorum. çok fazla çeşit var elektırıklı var manuel var, elektırıklı ıkılı ve teklı var hangisini kullandınız deneyımlerınız hangısı yönunde . malum çok ta pahalılar hangı markayı önerırısınız. kullanım açısından hangısı iyidir. artık doğuurnca daha fazla deneyımlerınıze ihtiyaç var herhalde
Ne kadar güzel bi programınız varmış.Hemde 2 çocuğa birden bakıyor eşin.Maşallah.Ben tam 12 aydır saçımı kestirmeye gidemedim kuaföre.Kınalı yapıncak gibi oldum iyice Yemek,temizlik,ütü herşeyi yapar da çocuk bakma işinde küt benimki.Yarım saat banyoda keyif yapamam ( Altı temiz,karnı tok bile olsa Kendime 1 saat bile olsa vakit ayırmayı o kadar çok isterdim ki anlatamam (( Bebeğimi anneme falan bırakıp dışardaki işlerimi halletmeye çıktığımda nasıl koşturduğumu anlatamam.Önünden geçtiğim mağazanın vitrinine bakmaya bile fırsatım olmuyor.Bişey alacaksam da denemiyorum bile.Değiştirme kartı alıyorum.2 aydır palto ve ayakkabı bakacağım güya ben. Elimde bebek arabasıyla kabine giremiyorum,araba durunca hemen mızıldamaya başlıyor.Amaan yine başını ağrıttım:26::26::26::26:
Az önce görüştüm eşimle.Tamam demişler.Daha az kazanç ama en azından şimdi firmadan uzaklaşacak.Huzurlu olsun istiyorum işinde.
Öpmesinnnn
kizlaaaaarrrrrr... ben geldiiiimmmmm
ayşecım saolasın teşekkürler manueller acaba nasıldır kullanan arkadaşlardan beklıorum fıkırlerıni :)
Kızlar en elde sıkılan göğüs pompasından aldım memnunumda,Bilal emiyor diye sağmıyorum sütümü. Şu ilk günlerde sarı sarı gelen sütok gelmişti bende buzdolabında altta saklama süresi 3 gün diye içmediği sütleri buzluğa koydum. Şimdi sağmıyorum gecelerinde emziriyorum. Siz neden sağıyorsunuz? Faidesinimi görüyorsunuz ?
arkadaşlar kaç gündür midemde yanma var o süreeken şimdide boğazım düğümlenme yumru gibi bi his var napsam geçmiyor sanki boğazımı sıkıyorlar gibi hani ağlama hissi gelirde boğazızınız düğümlenirya öyle nasıl geçer bi bilginiz varmı bu konuda lütfen yardım edin :18::18::18:
:)) O göbüş çıkıncaya kadar bende öyle hissederdim.Sabır az kaldı :))Kızlar ben kendimi hamile gibi.hissetmiyorum neden ki
Ben içime bişey attığımda,dert ettiğimde olur o yumruarkadaşlar kaç gündür midemde yanma var o süreeken şimdide boğazım düğümlenme yumru gibi bi his var napsam geçmiyor sanki boğazımı sıkıyorlar gibi hani ağlama hissi gelirde boğazızınız düğümlenirya öyle nasıl geçer bi bilginiz varmı bu konuda lütfen yardım edin :18::18::18:
Canim?benimki manuel lansinoh marka. Ben cok kullanmadim. Bir iki kere sagdim. Elektrikliler gibi hizli olmuyor sen kendin sagiyorsun tamamini 30 dakikada bosaltirmis. Ben o kadar uzun denemedim. Memnunum ben. Cok acele isim olmadi simdilik. Imi tane biberonu var kapaklariyla birlikte. Bir de sut saklama poseti var icinde ama ben kulanmadim daha cok cam oneriyorlar sut saklamak icin.
arkadaşlar kaç gündür midemde yanma var o süreeken şimdide boğazım düğümlenme yumru gibi bi his var napsam geçmiyor sanki boğazımı sıkıyorlar gibi hani ağlama hissi gelirde boğazızınız düğümlenirya öyle nasıl geçer bi bilginiz varmı bu konuda lütfen yardım edin :18::18::18:
Kızlar 33 gün oldu bebişim doğalı. Ilk on gün emmedi 23 gündür emiyor. Göğüs uçlarım hala acıyor yanıyor emerken. Lansinoh b işe yaramıyor arkadaşlar. Birsürü para verdimz.yağı süreyim bari. Geceleri emiyor ve özellikle uzun Emince çok acıyor sanki biber sürüyor gibi işte o vakit sabrım bitiyor sinirleniyorum.
cadıozy sağol canım bende sağmıyorum zaten. Sağmak bir eziyet waves msmesi taydin Aişe kızlar nerdesiniz ?
Kızlar 33 gün oldu bebişim doğalı. Ilk on gün emmedi 23 gündür emiyor. Göğüs uçlarım hala acıyor yanıyor emerken. Lansinoh b işe yaramıyor arkadaşlar. Birsürü para verdimz.yağı süreyim bari. Geceleri emiyor ve özellikle uzun Emince çok acıyor sanki biber sürüyor gibi işte o vakit sabrım bitiyor sinirleniyorum.
cadıozy sağol canım bende sağmıyorum zaten. Sağmak bir eziyet waves msmesi taydin Aişe kızlar nerdesiniz ?
Birde öyle deneyeyim sağol canım. E kızın diş eti diş çıkarttığı içinmi öyle olmuş ?Oof oofff nerdeyim bi bilsen.Annem geldi 12 gibi.Kızımın mızmızlamasını görünce çok şaşırdı.Hiç gülmedi akşama kadar.Hiç uyumadı ve hiç susmadı ve doğru dürüst emmedi.Mama ile doydu biberonla.Ağzını açıp bi baktık diş etleri bembeyaz olmuş.Gittim eczaneden calgel jel diye bi diş jeli aldım.Nohut kadar sürdüm 15dk içinde normale döndü.Zor günler başladı anlayacağın ((((
Lansinohu bende kullandım.Çok az miktarda ve yedirinceye kadar sürüyormusun?Ben onu sürünce ped koymazdım emerdi tamamen göğüs uçlarım kremi.Bunları bilmediğim için banada ilk başta fayda etmemişti ama en iyi krem o diyor herkes.Sonradan iyileşti çok şükür.Acı olayı uzun sürüyor maalesef.1-2 ay kadar.Çok dolunca göğüslerim emerken hala dişlerimi sıkarım( Yaralar uzun süren emzirmelerden dolayı olurmuş zaten.Yarım saati geçirmemeye çalış.Arada gazını al,alt değiştir falan ara ver 10 dk.
Canim silikon uclardan kullandim ben yoksa dayanamiyordum ucu takmadan krem suruyordum boylece krem silinmiyordu. Sonra ucu takiyordum emzirdikten sonra takili kaliyordu uc.