Bol bebiş topiği

hayırlı olsun canım güle güle kullansın inşallah listene baktım bi eksik göremedim banyo için chicconun setini kullanıyorum memnunum lifini annem yapmıştı pamuk gibi bişey çok yumuşak.bornoz takımının lifiyle yapma sert oluyo birisine yaptır istersen canım.

Ah canım elimde değilki alıştırayım.
Dün akşamdan beri ağlıyor uyumuyor uzunca deli oldum
Şimdi bile uykusu var uyumuyor
Hipp süt yapıcı çay rezene papatya içiyorum.özel bişey yediğim yok. Benimde göğsüm aynı seninki gibi ama yetmediğini sanmıyorum

2299.sayfa :))
Teşekkür ederim canım. . Herşeyin hayırlısı olur inşallah. Dün doktora gittim test sonuçlarım çıkmış. Hepsi temiz bi sıkıntı yok şükür. Şimdi artık adetimi bekliyorum. Adetim normal vaktinde gelirse şubatın ikinci haftası aşı olur. .

Bebişin nasıl maşallah büyümüştür şimdi. Facebook varsa ekle beni ordan bana resimlerini gönderirsin..

KARAPİSSO
Canım senin bilal de uyumuyor demek. Uykuyu sevmiyor bazı bebekler. Benim kızım da hiç sevmiyor uykuyu. Elinden gelse hiç uyumayacak. Zorla uyutmaya çalışıyorum bu defa sinirlenip iyice ağlıyor. Bazı akşamlar ne yapacağımı şaşırıyorum.

LEYLA
Teşekkür ederiz teyzesi öyle büyüdük işte yarın 4 ayımız bitiyor. Bu arada doğumdan itibaren ilk hafta benimde göğüslerim sertti ama sonra yumuşadı. Bu sütün azalmış olduğu anlamına gelmiyormuş. Bebek emdikçe göğüsler süt üretirmiş. Bir de ilk zamanlar göğüslerden süt akması sütün fazla olduğundan değil düzene girmediği için akarmış. Sonraları düzene girince hormonlar akmazmış. Biz de sütümüz azaldı akmıyor diye üzülüyoruz sonra. Bildiklerim bunlar için rahat olsun düzenli beslendikten sonra sütün olur.

Küpesi çok güzel ve iyiki şimdiden emzirme yastığı aldın. Bak biz bir aylık olduk daha bügün aldık ama çok geç kelerim sırtım mahfoldu. Bol bol ağız mendili almalısın,açıkçası lansinoh krem bana fayda etmedi dha çok acıttı. Ve sol göğsüm kanıyordu okadar çok çatladı. Z,yağı en iyisi. Ve ilk günlerde sakın göğüs pesi kullanma ben kullandım yaram iyileşmedi. Sonra hemşire abla dediki bebeğin ağız bezlerini kullan. Ben kullanmaya başladım inan çok rahatladım. Kuru tutuyor ve uçları iyileşiyor ped ise nemli tutuyor hep başa dönüyorsun.
Canım ben saklıkent klasik yediğimde süt oluyor fark ettim. Ve sürekli atıştır bişeyler. Kafanada takma süt olsun diye psikolojikmen etkilenme. Başka bol yeşillikte süt yapıyor. Tabi kişinin bünyesine göre değişir. Ama benimde senin gibi oldu yetiyor bence yetmese çocuk ağlar anlarsın doymadığını.

Canim birini bitiriyor memenin ama digerini bitiremiyor doymasa devam eder herhalde. Ane sutu alan bebeklerde oluyormus arkadas da dedi bir hafta sonra yapmis kizi. Izellin oglu 9.gun yapmis. Barsaklarinalisma sureci diyorlar sutuntamamini kullaniyor herhalde posasi yok. Sadece emziriyorum lelylam.gecen ay 950 gr almis dedi hemsiremiz. Sutle ilgili degildir dedi. Z.yagi da icirdim yapmadi gaz cikiyor ama.
Ben nukun sungerini kullaniyorum canimnsabunluyorum da. Sebamedin urunlerininaldimben. Banyo sonrasi bir guzel yaglaniyoruz.
Kendine gogus ucukremi aldin mi? Bir de ben silikon uc almistim yara olmustu ama kullaninca azaliyordu.illa yara oluyor. Cantayi begedin mi?

Son düzenleme:
ozelden yazdim canim.
canim her emmede tek gogus veriom sag veriom mesela az dk emdiyse digerinde sag veriorum uzun endigse sol veriom bidakine yanlis mi?

Son düzenleme:

Maşallah ne güzel şeyler seçmişsin annesiGüle güleee kullanın inşallahh.Küvetinizin desenine bayıldım :))))
Tarak-fırça takımını bebedor almıştım ben. Bunun aynısı.Fırçasını kullanıyorum sürekli.Konak oluşumu içinde faydası olur dediler.
Sabun olarak da sebamed kullanıyorum.Bütün banyo ürünlerimiz sebamed.Drumuzda en iyisini almışsın dedi daha çok içime sindi.
Banyo jeli kullanmıyorum ben.Onun yerine sabunu kullanıyorum.Bi sorun da yaşamadım.İçeriğini bilmediğin ürünü bebekte kullanma derim.Çok hassas oluyor tenleri hemen alerji,pişik,mantar yapabiliyor Allah muhafaza.
Sünger veya lif bende almadım.Sakallı ipten minik bir kese ördü annem.Onunla yumuşacık yıkıyorum.Teni kızarmıyor.
Kesinlikle ağız mendilini çok almalısın.12 tane var bende bazen günde 4-5 batırıyor.
Göğüs pedlerini ilk haftalarda kullanma.Göğüs ucundaki çatlaklar nemli olmadığı için olurmuş.Ben pedi bırakmadan krem sürdüm.Kremi emdiği için ped sürekli yara oldu.Pedlerin asıl amacı süt çok fazla gelmeye başladığında kıyafete taşmasını engellemek.Yani bikaç hafta sonra.
Küvetine file al.Çok rahat yıkanıyor öyle.Tek başına bile yıkarsın.

A.s. datlum kıymatlum.Bugünümüze elhamdülillah.
Bende pek takip edemez oldum topiği ama herkes süt-gaz-uyku telaşında bu aralar.
Göğüslerin şiş olmasa da sütün olabilir.Süt konusunda bende aylarca araştırdım,denedim..Benim devam rezene oldu.1 su bardağına 1 tatlı kaşığı rezene demliyorum günde bardak içiyorum.Sabahları haricinde hiçde dolgun değil hatta boş gibi göğüslerim.Ama sıpacığım doyuyor çok şükür.En çok süt yapanları yazayım sana.Belki içlerinden biri de senin çaren olur.Bulgur,incir hoşafı,çorba,maydonoz,marul(koca göbek marulu tek akşam yemeğinde yerdim yaa ne günlerdi ,soğan,dereotu,un kurabiyesi,tahin-pekmez,su,süt,tatlı,.3 kutu lactamil içtim,2 kutu humana stil tea içtim.
Hatta topik bile açtım bu konuda.
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...tumu-nasil-arttiririm-lutfen-fikir-verin.html

selam yafrileeeeeerrr

nasılsınız bakalım?
bir süredir Yusufcugun huysuzluguyla ugraşıyordum.
köpek dişindeki beyazlıgı diş sanmıştım. ama değilmiş demekki ki ilerlemedi öylece kaldı.

bugün çok huysuz oluşundan dolayı bütün gün elimde çay bardagıyla gezdim.
maksat alt diş etine tık tık vurup dişin çıkıp çıkmadıgını ses ile anlamak

veeeeeeee birkaç saat önce ÇIT ÇIT sesini duydummmm
ilk incimiz göründü kızlarrrr

anladım ki diş çıktıktan sonra çok çabuk ilerliyor. hemde şaşırtıcı derecede.
daha dün akşam bişey yoktu,
bardakla sesi duyduktn sonra minicik görünüodu,
şimdi daha kolay görünüyor ve elle hissediliyor...

çok mutlu oldum :)

darısı sizlere kızlarrrr

kizlar bebegim bugun hep 3-4dk emdi ve vermesen pek aramiyor peynir kesigi gibi kusuyor ama epey cok benim bluz onligu batiyor epey var. neden olabilir basina gelen oldu mu? hic bukadar olmamisti epey kustu sonra acikiyor gibi oluor

teşekkür ederim leylacığım banada dün bir arkadaş söyledi
kendi annesi yapacakmış bende alıp yapayım diyorum
bir kaç eksik dışında hallettim çok şükür
yinede aklınıza gelirse söylersnz şimdiden halledeym..

canım hayırlı olsun burdakilerden Allah razı olsun
ayşe tavsiye etmişti emzirme yastığını bende hemen sipariş verdim
ağız mendilim 12 adet ben biraz daha alayım söylediğin iyi oldu
tavsiyelerin için sağol canım inşallah uymaya çalışırım ağız mendili bu kadar gerekli demek
o zaman bolca almak lazım kremide tavsiye üzerine aldım bakalım fayda etmezse zeytinyağı kullanayım
saf zeytin yağımı kullanıyorsun?
buarada nasılsın bilalimiz nasıl uykusus düzene girdimi
merak ediyorum paşanı..

o zaman bnde sebamedin sabununu alayım sanırım herkes memnun
lansinoh göğüs kremi aldım bakalım bende fayadalı olucakmı
inşallah kullanmaya gerek kalmazda evet canım beğendim
istediğim büyüklükte nemli bir bezle silip öyle yıkadıklarımı yerleştireyim diyorum
ezgi hanım nasıl düzeldimi acaba..

çok sağol Ayşeciğim küvetimizi bende çok beğendim
canım onun fileside var birlikte aldık
fırça takımınız güzel bende alayım birde sabunu alıp eksikleri bitireyim
banada dün bir arkadaşı söyledi annesi lif yapacakmış
sakallı ipten yumuşacık olur diye acaba sizin lifin modeli nasıl bende alıp yapayım
ağız mendili aldım ama biraz daha almamda yarar var 12 tane daha alayım
dilek göğsü içinde kullanıyormuş bu bilgiler için sağol canım acemi olmak zor
pedleri ona göre kullanırım canım buarada sen nasıl oldun ağrıların hafifledimi
hifacık nasıl?

Günaydın hepinize kızlar
Nasılsınız, bebişleriniz nasıl?
Bugün 4 ayımız bitti bizimde. Ocak 16 sında aşımız var bakalım kaç kilo olmuşuz, ne kadar uzamışız onu da öğreniriz.

Şule canım aldıklarına bayıldım hepsi de çok güzel. Güle güle kullanmak nasip etsin Allah.

Özlemcim ezgi kakasını yapmadı mı halen? Ben burada merak içindeyim doktora götürmüş müydün. Allah korusun bağırsak düğümlenmesi falan insanın aklına geliyor. Sen yine de götürde için rahat etsin o da bir an önce kakasını yapsında kurtulsun yavrucak inşallah.

Ayşe siz aşınızı yaptırdınız galiba. Kızın 600 gram almışsa üzülme. Sanki esma da bana bu ay çok fazla kilo almadı gibi geliyor ama bakalım bende perşembe günü öğrenicem. Belli bir zamandan sonra yavaşlıyor gibi kilo alımı. Bebekten bebeğe de değişebiliyor kıyaslamak zaten yanlış olur. Sağlığı yerinde olduktan sonra çok kilo almaması sorun değil bence.

Ben yine ev işlerine devam. Bugün oturma planımız vardı o da iptal oldu. Gideceğimiz evin çocuğu ateşlenmiş, hastalanmış. Ben de iptal ettiğim ev işlerine geri dönüş yapmak mecburiyetinde kaldım:)

Güzel haberlerle dolu bir gün olması dileklerimle. Bu arada geçen sene tam bugün 10 ocakta hamile olduğumu öğrenmiştim. Ömrümdeki en mutlu günümdü. Öyle aklıma geldi de şimdi kızım 4 aylık zaman su gibi akıp geçmiş.

Âmin canım hayırlısıyla :)
kizlar bebegim bugun hep 3-4dk emdi ve vermesen pek aramiyor peynir kesigi gibi kusuyor ama epey cok benim bluz onligu batiyor epey var. neden olabilir basina gelen oldu mu? hic bukadar olmamisti epey kustu sonra acikiyor gibi oluor

Benimkide öyle küsüyor İpekcim. Doğunca almıyor memeyi.

Canım ben piposunda z.yağı kullanıyorum sürüyorum azıcık övüyorum hemen gaz çıkartıyor rahatlıyor. Bu arada bakım setinin pişik kremi bi işe yaramıyor bende o setten aldım ama kullanmadım. Almanya'dan bakım seti geldi meleğime onun kremi çok iyi geldi. Pişiğe ve bezin lastik yerlerine sürüyorum.

epack o kadar değişiyorki tatlım inan sayamıyorum.Gündüzleri 2-3 saate bi emiyor.15-20dk bile sürmüyor ama.Gece de bazen 1-2 saatte bi kalkıyor,bazen 4-5 saat uyuyor.Çok düzensiz ( Hareketleri çoğaldığı için kilo alımı düşebilirmiş dediğin gibi.
Kusmuk konusunda aynı şeyleri yaşıyorum canım.Onun üstü,benim üstüm,pantolonum,terliğim,halı,koltuk tamamen batıyor bazen.Kucaktan inmemek için çok emiyor sonra kusuyor zilli

tubiloshh maşallahhhhh.Gerisi de ağrısız sızısız gelir inşallah kolayca.Çay bardağı da güzel fikirmiş.Hiç duymamıştım

sulecim modeli yok lifimizin.Dikdörtgen şeklinde örüp kese şeklinde diktik.Elini sokuyorum sabunla köpürtüp yıkıyorum minnoşu :)
Ağrılar aynı.Biorezonans diye bi tedavi şekli duyduk onu araştırıyoruz.

waves biz aşımızı olduk evet.Dün 38e çıktı ateşi,şurup verdim.Sabahladık ölçmek için ( Şükürki yükselmedi bi daha.Ya ebeler ve hemşireler o kadar net konuşuyorki acaba sütüm yaramıyormu artık demeden edemiyorum Biraz anlayışlı konuşsalar ölürler sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…