- Konu Sahibi semplice_signora
- #23.181
canim normal o kusma ama miktari cok benimkinin sanki hepsini kusuyor gibi.Âmin canım hayırlısıyla :)
Benimkide öyle küsüyor İpekcim. Doğunca almıyor memeyi.
epack o kadar değişiyorki tatlım inan sayamıyorum.Gündüzleri 2-3 saate bi emiyor.15-20dk bile sürmüyor ama.Gece de bazen 1-2 saatte bi kalkıyor,bazen 4-5 saat uyuyor.Çok düzensiz ( Hareketleri çoğaldığı için kilo alımı düşebilirmiş dediğin gibi.
Kusmuk konusunda aynı şeyleri yaşıyorum canım.Onun üstü,benim üstüm,pantolonum,terliğim,halı,koltuk tamamen batıyor bazen.Kucaktan inmemek için çok emiyor sonra kusuyor zilli
tubiloshh maşallahhhhh.Gerisi de ağrısız sızısız gelir inşallah kolayca.Çay bardağı da güzel fikirmiş.Hiç duymamıştım
sulecim modeli yok lifimizin.Dikdörtgen şeklinde örüp kese şeklinde diktik.Elini sokuyorum sabunla köpürtüp yıkıyorum minnoşu :)
Ağrılar aynı.Biorezonans diye bi tedavi şekli duyduk onu araştırıyoruz.
waves biz aşımızı olduk evet.Dün 38e çıktı ateşi,şurup verdim.Sabahladık ölçmek için ( Şükürki yükselmedi bi daha.Ya ebeler ve hemşireler o kadar net konuşuyorki acaba sütüm yaramıyormu artık demeden edemiyorum Biraz anlayışlı konuşsalar ölürler sanki
canim waves de demis belli aydan sonra kilo alimi yavasliyor. canim dun ilk kez oldu bu kusmuk yani peynir gibi ya da sut fazlasi direk sut cikiyor ama miktar cok fazla geldi bana. epey cikti sanki hepsi cikiyor gibi