Bol bebiş topiği

hayırlı geceler kızlar
karapissom çağırdığını duydum hemen geldim nasılsın kuzum canım benim gögüsler ilk başta öyle ağrıyor sonrasında alışıyorsun canım.sana tavsiyem emzirmeye başlamadan önce sütünden sıkıp meme başına sür biraz nemlesin besmeleyi çek ağzına ver. annem öğretti öyle kızımda bilemedim annemde yoktu yanımda çatır çatır yaralar olmuştu.yusuf ziyada her emzirmeden önce sütümle ıslattım emzirme bittikten sonrada sütü sürüyordum biraz bekletip kapatıyordum gögüs pedlerini kullanmadım ben çok kuruttukları için canım bir dene zaten bir süre sonra artık acımıyorlar. inanki ilk başlarda emzirirrken dişimi sıkmaktan dişlerimin dibi sızlıyordu şimdi memein acık olduğunu unutuyorum o derece hiisizleştim.
onun dışında nasılsın bilalimiz napıyor esmermiş galiba kuzumuz. geçmişi biraz okumak istiyorum becerebilirsem

geçmiş olsun ayşem ama dişler için erken değilmi canım başka bir şeyolmaasın sakın .

Canim silikon uclardan kullandim ben yoksa dayanamiyordum ucu takmadan krem suruyordum boylece krem silinmiyordu. Sonra ucu takiyordum emzirdikten sonra takili kaliyordu uc.

ozym nasılsın canım benim ezgi nasıl ben çocuklarla uğraşıyorum yusuf ziya nezle oldu. sılam bronşlar iltihaplanmış iki gündür 39 derecenin üstündeki ateşle uğraşıyoruz. zaten uyuyamıyordum buda tuz biber oldu..

ben cok dolduğunda emmediği zaman sağıyorum canım birde mesela sütümün azalmaolduğunu hiisettiğimde sağıyrum çünkü gögüler öyle bi çalışma düzeni varmışki bebek emdikçe gögüsler daha fazla süte ihtiyaç varder üretitlirmiş bebek emmezde memede kalırsa busefer emmilmediği için bu sefer daha az çalışırmışbunları okuduğum sitede arz talep dengesi diyorlar gögüslerdeki süt üretimi için

Msmesi dadlum Bilal bi iyi bi fena geçiyor işte haylazım kucağımdan inmek istemiyor. Evet teyzesi esmer. Gerçi banyodan sonra bembeyaz oluyor ama. Sen nasılsın ? Süt sürüyorum hep ama emmeden evvel sürmemiştim.

Msmesi dadlum Bilal bi iyi bi fena geçiyor işte haylazım kucağımdan inmek istemiyor. Evet teyzesi esmer. Gerçi banyodan sonra bembeyaz oluyor ama. Sen nasılsın ? Süt sürüyorum hep ama emmeden evvel sürmemiştim.

yerim ben o banyo sonrası beyaz olan paşayı.inmesin ne cok istedin sen onu oda doğdu seni istiyor annesi azmı bekledi kucağının kokusunu bırak doya doya çıkarsın keyfini.emzirmeden önce mutlaka sür hem meme ucu nemleniyor hemde bebeğin ağzında pamukçuk olmasını önlüyor bir nevi steril ediyorsun meme ucunu.

tubiş yusufun ilk incisi hayırlı olsun canım çok tatlı paşamız maşallah büyüdükçe ifadesi daha bir farklı oluyor sanki içinde alim bir adam var da bu görüntüsü kamuflaşmış gibi geliyor aynı hissi feyzanın oğlunu resimlerne bakarkende hissediyorum akıllı adamlar olsunlar inşallah.

benimki medelanın manuel pompası canım ben cok memnunum

benimki de az once morali dusuktu kucagima aldim bezi degistirirken yataga kaka yapti sonrasinda guluyor az once mizmizken:)
bayılıyorum bunların muzur hallerine ya yesinler o fıstığı
ayşem ben demir ilacını vermeyi bıraktım yusuf karın ağrısından meme bile ememiyordu çok fazla karın ağrısı ve gazı yaptı.zaten uykusu az hiç etti uykuyu o yüzden kestim ben kaşık mamasına 1 çay kaşığı pekmez koydum. ilaçtan kötü değildir .zaten ek besinide sadece 1 2 kaşık veriyorum anne sütü esas diğerleri yutmayı öğrenmesi için.demir ilacınıda şart olduğuna inanmıyorum sonuçta tahlil bile yapmadan veriyorlar
lazer konusuna gelince olmayışına üzüldüm benimki mikro cerrehi ile yapıldı sırtımda 5 cm lik bir kesiden giridi amelitattan 2 saat sonta ayaktaydım .yanlız ameliyat sonrası en az15 gün ağır kaldıramazsın.eşinde eminim imkansızlık nedeniyle öyle davranmıştır benimkide maddi sıkıntı olduğunda birşeyler lazım olur mesela en sert ve en anlayışsız tondan girer tartışırız bir kaç gün sonra özür diler anlatır böyle zamanlarda çok zoruma gidiyor.aslında kızgınlığım kendime diyor.ama anlıyabiliyorum seni canım hazmetmek yutmak bazen cok zor .allahım bizlere her şey için sabır versin.bazen dünyayı sadece kadınların sınandığı bir yer olarak görüyorum allahım affetsin beni.

Cok gecmisolsun minem ya. Bu ara salgin varmis biz de hic evden cikmiyoruz bulasmasin diye. Ezgi iyi teyzesi kaka yaptik artik yapiyoruz bakalimtekrar olmaz insallah. Tekrar gecmis olsun Allah sifa versin insallah bir an once atlatirsiniz.

Günaydın Kızlar... Günaydın Kızlar...

Kandiliniz mübarek olsun. Rabbim Kandiliniz mübarek olsun. Rabbim gönlünüzden dilinizden geçen tüm hayirli gönlünüzden dilinizden geçen tüm hayirli dualarinizi kabul etsin. Rabbim hepimizi dualarinizi kabul etsin. Rabbim hepimizi evlatlarimizla güldürsun, evlatlarimizla imtihan evlatlarimizla güldürsun, evlatlarimizla imtihan etmesin. Rabbim bize emanet yolladığı etmesin. Rabbim bize emanet yolladığı evlatlarimiza layıkıyla anne olmayı, emanetine evlatlarimiza layıkıyla anne olmayı, emanetine sahip çıkmayi nasip etsin. Hamileligimizi, sahip çıkmayi nasip etsin. Hamileligimizi, doğumumuzu kolaylastirsin. Doğumdan sonra doğumumuzu kolaylastirsin. Doğumdan sonra sutumuz bol, evlatlarimizin huzuru yerinde sutumuz bol, evlatlarimizin huzuru yerinde gazsiz olsunlar. Evlatlarimizin tahtını da bahtini gazsiz olsunlar. Evlatlarimizin tahtını da bahtini da hayirli eylesin. Her daim iyi kişiler çıkarsın da hayirli eylesin. Her daim iyi kişiler çıkarsın karşılarına. Allah anali babalı.büyütmeyi nasip karşılarına. Allah anali babalı.büyütmeyi nasip etsin.Eşlerimizle iki cihan saadeti yaşamayi etsin.Eşlerimizle iki cihan saadeti yaşamayi nasip etsin. Eşlerimizi her daim bize karşı nasip etsin. Eşlerimizi her daim bize karşı anlayışlı ve sadık eylesin. Allah sasirtmasin, her anlayışlı ve sadık eylesin. Allah sasirtmasin, her daim doğru olda olmayı nasip etsin. daim doğru yolda olmayı nasip etsin. Rabbimize layık kul, Efendimize layık ümmet Rabbimize layık kul, Efendimize layık ümmet olmayı ve böyle evlatlar yetiştirmeyi nasip olmayı ve böyle evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin. Amin Amin Amin

Dualarda buluşalım inş. Iyi ki varsiniz

Allah razı olsun canımcım...
bugün yine çok huysuz. ikincisini de çıkarıyor heralde. oyy unutmuşum zorlugunu
inşallah siz çok kolay çıkarırsınız...

hehehh çok ciddi bakiolar dimi :)
Rabbim salihlerden eylesin inşallah kuzucuklarımızı

tüm inananların bu nurlu günü kutlu mutlu olsun evlerinizi yüreklerinize 4 bir yanınızı nur kılsın .tüm dualarınız hayırlısıyla kabul olsun ettiğimiz dualardan eksik dileklerimizden bizi korusun rabbim kandil ibadetinizi tüm ibadetlerinizi kabul katında makbul eylesin inşallah.doğru dua ve istekte bulıunmayı nasip etsin amin. hepinizi çok seviyorum ellerinisemaya dilleriniz dua ile dolsun

Allah razı olsun duygucum...
çok güzel dualar etmişsin. Rabbim kabul eylesin inşallah...

telefondan yazdıgından dolayı olsa gerek, çifter çifter olmuş cümleler.
çoook öpüyorum

rabbim ağrısız çıkartmayı nasip etsin bizim salya bol ama henüz birşey yok sadece bulduğumuzu ağzımıza tıkıyoruz.amin canım benim inşallah salih kullarından eyler canım

çok şükür canım sevindim temiz çıkmasına.şu aşılamanta bi tutsun sen o zaman gör bizi anne kız halay çekicez:))
facem yok canım,istersen kardeşimin facesinden atayım

Allahım esirgesin çok tatlı büyüyolar,bende inşallah o günleri görürüm.
hakkaten çok korkuyodum doymuyomu acaba diye,ama sabah kalktığımda sert oluyo dolu dolu emdikçe yumuşuyo:))

çapraz komşumda emziriyor onunki maşallah kıyafetine akıyo hiç durmuyo,belkide kadın üstünü değiştirmiyodur :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…