Bol bebiş topiği

hayırlı geceler kızlar
karapissom çağırdığını duydum hemen geldim nasılsın kuzum canım benim gögüsler ilk başta öyle ağrıyor sonrasında alışıyorsun canım.sana tavsiyem emzirmeye başlamadan önce sütünden sıkıp meme başına sür biraz nemlesin besmeleyi çek ağzına ver. annem öğretti öyle kızımda bilemedim annemde yoktu yanımda çatır çatır yaralar olmuştu.yusuf ziyada her emzirmeden önce sütümle ıslattım emzirme bittikten sonrada sütü sürüyordum biraz bekletip kapatıyordum gögüs pedlerini kullanmadım ben çok kuruttukları için canım bir dene zaten bir süre sonra artık acımıyorlar. inanki ilk başlarda emzirirrken dişimi sıkmaktan dişlerimin dibi sızlıyordu şimdi memein acık olduğunu unutuyorum o derece hiisizleştim.
onun dışında nasılsın bilalimiz napıyor esmermiş galiba kuzumuz. geçmişi biraz okumak istiyorum becerebilirsem

Oof oofff nerdeyim bi bilsen.:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50: Annem geldi 12 gibi.Kızımın mızmızlamasını görünce çok şaşırdı.Hiç gülmedi akşama kadar.Hiç uyumadı ve hiç susmadı ve doğru dürüst emmedi.Mama ile doydu biberonla.Ağzını açıp bi baktık diş etleri bembeyaz olmuş.Gittim eczaneden calgel jel diye bi diş jeli aldım.Nohut kadar sürdüm 15dk içinde normale döndü.Zor günler başladı anlayacağın :KK43:((((
Lansinohu bende kullandım.Çok az miktarda ve yedirinceye kadar sürüyormusun?Ben onu sürünce ped koymazdım emerdi tamamen göğüs uçlarım kremi.Bunları bilmediğim için banada ilk başta fayda etmemişti ama en iyi krem o diyor herkes.Sonradan iyileşti çok şükür.Acı olayı uzun sürüyor maalesef.1-2 ay kadar.Çok dolunca göğüslerim emerken hala dişlerimi sıkarım :KK43:( Yaralar uzun süren emzirmelerden dolayı olurmuş zaten.Yarım saati geçirmemeye çalış.Arada gazını al,alt değiştir falan ara ver 10 dk.

geçmiş olsun ayşem ama dişler için erken değilmi canım başka bir şeyolmaasın sakın .

Canim silikon uclardan kullandim ben yoksa dayanamiyordum ucu takmadan krem suruyordum boylece krem silinmiyordu. Sonra ucu takiyordum emzirdikten sonra takili kaliyordu uc.

ozym nasılsın canım benim ezgi nasıl ben çocuklarla uğraşıyorum yusuf ziya nezle oldu. sılam bronşlar iltihaplanmış iki gündür 39 derecenin üstündeki ateşle uğraşıyoruz. zaten uyuyamıyordum buda tuz biber oldu..

Kızlar en elde sıkılan göğüs pompasından aldım memnunumda,Bilal emiyor diye sağmıyorum sütümü. Şu ilk günlerde sarı sarı gelen sütok gelmişti bende buzdolabında altta saklama süresi 3 gün diye içmediği sütleri buzluğa koydum. Şimdi sağmıyorum gecelerinde emziriyorum. Siz neden sağıyorsunuz? Faidesinimi görüyorsunuz ?

ben cok dolduğunda emmediği zaman sağıyorum canım birde mesela sütümün azalmaolduğunu hiisettiğimde sağıyrum çünkü gögüler öyle bi çalışma düzeni varmışki bebek emdikçe gögüsler daha fazla süte ihtiyaç varder üretitlirmiş bebek emmezde memede kalırsa busefer emmilmediği için bu sefer daha az çalışırmışbunları okuduğum sitede arz talep dengesi diyorlar gögüslerdeki süt üretimi için

Aleyküm selam Tuğbacım.
Maşallah Yusufcuk çok güzel kilo almış.Biz hep orta seviyelerde gittik.3400-4300-5500-6100 olarak.Şişman olmasını istemiyorum zaten ama sağlık ocağındaki ebe çok ters konuştu o gün.Az almış,tüh falan diye.Sinir şey.Dr da gayet güzel diyince rahatladım.4.aydan sonra daha az alınıyormuş zaten.Evet Hifa hanım hayatımı zaptetmiş durumda son 10 gündür.Gece 5 kez uyandığı oluyor.Haliyle bende ne enerji kalıyor ne gülecek hal.Hani gündüz uyusa da uyusam diyorum o da yok.1 saat bile uyumuyor.15-20-30dk falan hep.Sonra 3-4 saat uyumuyor.Kalabalık olsun,hep birileri olsun,gezeyim istiyor hep.O zaman gıkı çıkmıyor.Gören de ne uslu diyor.Yalnızken ne çektiğimi bilseler :KK43:( Bana çekmiş kalabalığı sevme konusunda belli.Soğuk biri olmayacak inşallah da her gün de gelin oturalım denmiyorki herkese.İşi var gücü var milletin.Hava güzel olsa hiç girmem içeri ama o da yok maalesef.Bi de H3N2 virüsü çıkmış.Tırsıyorum bişey olacak diye.Zaten hastane,ağrı,evdeki huzursuzluk yetiyor bi de bu düzensizlik iyice bitirdi beni.Allahım tüm annelere sabır ve güç ver.İsyan etmiyorum haşa.Kalbimi biliyor Rabbim.Ama birazcık nefes almak istiyorum.Yeterince bedensel acı çekiyorum zaten :KK43:(( Ne zaman düzene girerki diye araştırıyorum.6.ayda ek gıda yerken yeni sorunlar,o arada diş sıkıntısı.Allahım yardmcımız olsun hepimizin..

ebe yorumlarına tüm alıcılarını kapat ayşem hifamızın maşallahı var. ne varsa topak topak bebek istiyorlar onlar. ne güzel uykusu vardı hifanın niyee öyle oldu ki.ben düzeni ayları beklemeyi bıraktım ayşem ne kadar uyursa okadar kar diyorum.ek gıdaya geçmek pek bir şey değiştirmiyor canım yine aynı emme saatlerinde kalkıyorlar. doğru düzgün emmse oda yok kimi zaman sadece kucak için geliyor bir sarılıyoruz sonra tekrar uyuyor emmeden .yeterki sıcak yataktan çıkayım rahatlıyor oğluş.

Kızlar eşim yeni bi iş görüşmesine gitti bu sabah.Daha aramadı.Dua edin hayırlı bi yer ise olsun bi an önce.Çalıştığı işyerinde sorunlar çoğalmaya başlamış.20 yıllık elemanları eşimi patrona şikayet etmiş.Tazminatımı vermezseniz şirket kredi kartını vermem dedi diye.Eşimde ondan önceki gün teslim etmiş k.kartını.Hemde 2 şahitle ve imzalı evrakla.Gidip patronun önüne atmış yazılı evrağını.Şahitleri de konuşturmuş patrona.Onurumu kırdınız demiş patrona.Şu an çalıştığı şirkette günde 25-30.000 para geçiyor elinden.Yapacak olsam niye kredi kartıyla uğraşayım demiş yüzlerine.Tamam 20 yıldır çalışanına güvenebilirler ama eşimde 2 yıla yaklaştı.Anlamış olmaları lazım artık nasıl biri olduğunu.İş hayatında biraz kaypak,biraz yalaka,lafcı ve mesai bitse de gitsek olmak lazım.Eşim gibi doğrucu davut,işimi tam yapayım derdinde olmamak lazım.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:
allahımhakkınızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah .el işi vefa beklemeyeceksin canım
Bugünlerinin kıymetini bil :))) Bende lansinoh çift pompalı elektriklisinden var.Gayet memnunum.Önce hızlı hızlı,kuvvetli çekiyor sonra yavaşlıyor.Bebişlerde önce hızlı sonra yavaş çekiyorlar diye öyle yapmışlar.Hızını ve çekiş gücünü kendin ayarlayabiliyorsun.2 biberonu var emziği yok ama sadece kapaklı.Buzdolabında saklamak için iyi oluyor.4 aydır kullanıyorum çok memnunum.140-160 arası fiyatı var.

:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:Ne kadar güzel bi programınız varmış.Hemde 2 çocuğa birden bakıyor eşin.Maşallah.Ben tam 12 aydır saçımı kestirmeye gidemedim kuaföre.Kınalı yapıncak gibi oldum iyice:KK37:Yemek,temizlik,ütü herşeyi yapar da çocuk bakma işinde küt benimki.Yarım saat banyoda keyif yapamam :KK43:( Altı temiz,karnı tok bile olsa :KK50: Kendime 1 saat bile olsa vakit ayırmayı o kadar çok isterdim ki anlatamam :KK43:(( Bebeğimi anneme falan bırakıp dışardaki işlerimi halletmeye çıktığımda nasıl koşturduğumu anlatamam.Önünden geçtiğim mağazanın vitrinine bakmaya bile fırsatım olmuyor.Bişey alacaksam da denemiyorum bile.Değiştirme kartı alıyorum.2 aydır palto ve ayakkabı bakacağım güya ben.:KK31::KK31::KK31::KK31: Elimde bebek arabasıyla kabine giremiyorum,araba durunca hemen mızıldamaya başlıyor.Amaan yine başını ağrıttım:26::26::26::26:
Az önce görüştüm eşimle.Tamam demişler.Daha az kazanç ama en azından şimdi firmadan uzaklaşacak.Huzurlu olsun istiyorum işinde.

ayşe sanki beni anlatmışsın.bebek doğduğundan beri banyo hızıma ben bile sasıyorum.1 saatten önce banyodan çıkmayan ben 20 dk da duş alıyorum banyo değil zaten baya duş .kendimi temiz bile hiisetmiyorumbakımı bırak yemeği bile birkerede giripiyapamıyorum. mutfağa giitiğimde enfazla10 dk sonra kucakta bu durmuyor diye getiriyor.giyim kuşam yok bakım yok bizimki gebelik değil bakımsızlıktan depresyona girmek

Msmesi dadlum Bilal bi iyi bi fena geçiyor işte haylazım kucağımdan inmek istemiyor. Evet teyzesi esmer. Gerçi banyodan sonra bembeyaz oluyor ama. Sen nasılsın ? Süt sürüyorum hep ama emmeden evvel sürmemiştim.

Msmesi dadlum Bilal bi iyi bi fena geçiyor işte haylazım kucağımdan inmek istemiyor. Evet teyzesi esmer. Gerçi banyodan sonra bembeyaz oluyor ama. Sen nasılsın ? Süt sürüyorum hep ama emmeden evvel sürmemiştim.

yerim ben o banyo sonrası beyaz olan paşayı.inmesin ne cok istedin sen onu oda doğdu seni istiyor annesi azmı bekledi kucağının kokusunu bırak doya doya çıkarsın keyfini.emzirmeden önce mutlaka sür hem meme ucu nemleniyor hemde bebeğin ağzında pamukçuk olmasını önlüyor bir nevi steril ediyorsun meme ucunu.

günaydınlarrrr
nasılsınız bakalım arkadaşlarr

herkeze güzel bir haftasonu diliyorum.

hava güzel,güneşli ve soğuk değil.
biraz çıkıp dolaşıcaz Kenan paşamla. pazar-market turu atalım diyoruz bakalım.
babamız da Yusufcuga bakıcak bikaç saat.
gerçi her cumartesi olan olay.
Cumartesi günleri pazarımız oluyor.
babamız çocuklara bakarken ben alışveriş yapıp hava alıyorum.
Allah razı olsun ondan.

hamd olsun herşey yolunda.
diş ağrıları azalan yusufcuk daha da mutlu bugünlerde :)

ayşem kız çocuguyla erkek çocugu farklıdır.
kilo alımları çok değişken olabiliyor.
ama uyuz oldum o hemşireye. öyle denirmi yaa...
benim ebe hemşire hep der tartıya koymadan.
vermiş olmasın da, nekadar alırsa alsın iyi bizim için.
sen canını sıkma. maşallah kilosu güzel kızının.
eşimin kuzeninin kızı 10 aylık ve 6.90 gr
hamd olsun bizim bebişler onun yanında çok çok iyiler

oğluşum değişmiş demek öylemi :)
eee büyuyolar artık. 6 ay bitti 7. aydayız

bu arada hakkınızda hayırlısı neyse onu versin RAbbim iş konusunda...
İnşallah daha huzurlu ve kazancı daha yüksek bir yerdir ve Rabbim hayırlısıyla nasip eyler...

çok öpüyorum arkadaşım :KK19:

tubiş yusufun ilk incisi hayırlı olsun canım çok tatlı paşamız maşallah büyüdükçe ifadesi daha bir farklı oluyor sanki içinde alim bir adam var da bu görüntüsü kamuflaşmış gibi geliyor aynı hissi feyzanın oğlunu resimlerne bakarkende hissediyorum akıllı adamlar olsunlar inşallah.:nazar::nazar:

arkadaşlar gunaydın topik almış başını gıtmiş kızceler büyümüş bısde daha göbek büyütmedeyiz. göğüs pompası fikirlerinizi beklıyorum az kaldı ve almak lazım diye düşünuyorum. çok fazla çeşit var elektırıklı var manuel var, elektırıklı ıkılı ve teklı var hangisini kullandınız deneyımlerınız hangısı yönunde . malum çok ta pahalılar hangı markayı önerırısınız. kullanım açısından hangısı iyidir. artık doğuurnca daha fazla deneyımlerınıze ihtiyaç var herhalde

benimki medelanın manuel pompası canım ben cok memnunum

benimki de az once morali dusuktu kucagima aldim bezi degistirirken yataga kaka yapti sonrasinda guluyor az once mizmizken:)
bayılıyorum bunların muzur hallerine ya yesinler o fıstığı
Hani dedimki bugün sakin geçsin.Hastane-dr koşturmayım evde oturup börek yapayım falan.Nerdeeee:KK50:
Saat 11-2 arası kızım çok huysuzlandı.Kucağa alıştırmadım ama ayakta durmazsam susturamadım.Boş bezini bile değiştirdim yeniden bi işe yaramadı.Boncuk boncuk ağladı garibim.2 de kakasına bi baktım yoğun bi şekilde kan pıhtıları.Hemen drunu aradım kurumadan getir tahlil yapalım dedi.Eşim il dışında olduğundan babam geldi aldı.Tahlili verdik,çok şükür bişey çıkmadı.Dün ilk kez kan damlası vermiştim.Ondan olabilirmiş.Hem kan damlasını verme dedi,hemde bana 5 gün süt,yoğurt,peynir ve tereyağı yasak.5 gün süt ürünlerini,sonra 2 gün kan damlasını deneyeceğiz.Tekrar olursa yine tahlil yapacak.
Su kusuyor demiştim ya sizlere de o reflü demekmiş.Ne kadar ve ne oranda kustuğunu not al bildir tedavi edelim dedi.
Bu arada 6100 kg-63cm olmuşuz.600 gr alması gayet normalmiş.Ayda 1 kg almasını beklemiyorum artık dedi.Önemli olan ilk 3 ayda iyi kilo almasıydı.Gayet iyi gidişi dedi.Boyumuzda uzun olacakmış :)) Babası 1,85 anası 1,76 olunca normal :))

Kimse lazer işlemi yaptırıp yaptırmadığımı sormadı ama ben yine de söyleyim hatırlayanlar için.Lazer tedavi benim için imkansızmış.Son omurilikte olduğu için girilmezmiş oraya.Kalça kemikleri yüzünden.Biorezonans diye yeni bir tedavi şekli varmış.Onu bulduk.300tl tahliller için,haftada 1 seansına 90 tl,min.12 seans gelmen lazım dediler.Yeni büro,bebeğimiz derken maddi olarak sınırdayız diye düşünelim dedim.Aslında eşime söz ettim,detayları sormadı bile.Kendime özel bi birikmişim olmadığı için sustum bende.Ameliyat için hastaneye gittiğimizde eşimle kavga etmiştik.Daha doğrusu o kızdı ben sustum.Bu sefer çok kırıldım.Farkında bile değil beni kırdığının :KK43:((((((( Anlayacağınız yine gönlüme küstüm ve gözyaşlarımı bile göstermiyorum kimseye...

Başınızı ağrıttım yine sorunlarımla.Kusuruma bakmayın.Tlfda yada yüzyüze kimseyle konuşasım olmadığından size yazıyorum.
ayşem ben demir ilacını vermeyi bıraktım yusuf karın ağrısından meme bile ememiyordu çok fazla karın ağrısı ve gazı yaptı.zaten uykusu az hiç etti uykuyu o yüzden kestim ben kaşık mamasına 1 çay kaşığı pekmez koydum. ilaçtan kötü değildir .zaten ek besinide sadece 1 2 kaşık veriyorum anne sütü esas diğerleri yutmayı öğrenmesi için.demir ilacınıda şart olduğuna inanmıyorum sonuçta tahlil bile yapmadan veriyorlar
lazer konusuna gelince olmayışına üzüldüm benimki mikro cerrehi ile yapıldı sırtımda 5 cm lik bir kesiden giridi amelitattan 2 saat sonta ayaktaydım .yanlız ameliyat sonrası en az15 gün ağır kaldıramazsın.eşinde eminim imkansızlık nedeniyle öyle davranmıştır benimkide maddi sıkıntı olduğunda birşeyler lazım olur mesela en sert ve en anlayışsız tondan girer tartışırız bir kaç gün sonra özür diler anlatır böyle zamanlarda çok zoruma gidiyor.aslında kızgınlığım kendime diyor.ama anlıyabiliyorum seni canım hazmetmek yutmak bazen cok zor .allahım bizlere her şey için sabır versin.bazen dünyayı sadece kadınların sınandığı bir yer olarak görüyorum allahım affetsin beni.

ozym nasılsın canım benim ezgi nasıl ben çocuklarla uğraşıyorum yusuf ziya nezle oldu. sılam bronşlar iltihaplanmış iki gündür 39 derecenin üstündeki ateşle uğraşıyoruz. zaten uyuyamıyordum buda tuz biber oldu..

Cok gecmisolsun minem ya. Bu ara salgin varmis biz de hic evden cikmiyoruz bulasmasin diye. Ezgi iyi teyzesi kaka yaptik artik yapiyoruz bakalimtekrar olmaz insallah. Tekrar gecmis olsun Allah sifa versin insallah bir an once atlatirsiniz.

günaydın arkadaşlaaarrr...
mevlid kandilimiz mübarek olsunnn...

bugün bol bol ibadet edip, dualarımızda birbirimizi de unutmayalım inşallah...

hepinizi çok öpüyorum
yusufcuk da öpüyoorr

$DSC05507.JPG

$DSC05512.JPG

Günaydın Kızlar... Günaydın Kızlar...

Kandiliniz mübarek olsun. Rabbim Kandiliniz mübarek olsun. Rabbim gönlünüzden dilinizden geçen tüm hayirli gönlünüzden dilinizden geçen tüm hayirli dualarinizi kabul etsin. Rabbim hepimizi dualarinizi kabul etsin. Rabbim hepimizi evlatlarimizla güldürsun, evlatlarimizla imtihan evlatlarimizla güldürsun, evlatlarimizla imtihan etmesin. Rabbim bize emanet yolladığı etmesin. Rabbim bize emanet yolladığı evlatlarimiza layıkıyla anne olmayı, emanetine evlatlarimiza layıkıyla anne olmayı, emanetine sahip çıkmayi nasip etsin. Hamileligimizi, sahip çıkmayi nasip etsin. Hamileligimizi, doğumumuzu kolaylastirsin. Doğumdan sonra doğumumuzu kolaylastirsin. Doğumdan sonra sutumuz bol, evlatlarimizin huzuru yerinde sutumuz bol, evlatlarimizin huzuru yerinde gazsiz olsunlar. Evlatlarimizin tahtını da bahtini gazsiz olsunlar. Evlatlarimizin tahtını da bahtini da hayirli eylesin. Her daim iyi kişiler çıkarsın da hayirli eylesin. Her daim iyi kişiler çıkarsın karşılarına. Allah anali babalı.büyütmeyi nasip karşılarına. Allah anali babalı.büyütmeyi nasip etsin.Eşlerimizle iki cihan saadeti yaşamayi etsin.Eşlerimizle iki cihan saadeti yaşamayi nasip etsin. Eşlerimizi her daim bize karşı nasip etsin. Eşlerimizi her daim bize karşı anlayışlı ve sadık eylesin. Allah sasirtmasin, her anlayışlı ve sadık eylesin. Allah sasirtmasin, her daim doğru olda olmayı nasip etsin. daim doğru yolda olmayı nasip etsin. Rabbimize layık kul, Efendimize layık ümmet Rabbimize layık kul, Efendimize layık ümmet olmayı ve böyle evlatlar yetiştirmeyi nasip olmayı ve böyle evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin. Amin Amin Amin

Dualarda buluşalım inş. Iyi ki varsiniz

tubiş yusufun ilk incisi hayırlı olsun canım çok tatlı paşamız maşallah büyüdükçe ifadesi daha bir farklı oluyor sanki içinde alim bir adam var da bu görüntüsü kamuflaşmış gibi geliyor aynı hissi feyzanın oğlunu resimlerne bakarkende hissediyorum akıllı adamlar olsunlar inşallah.:nazar::nazar:

Allah razı olsun canımcım...
bugün yine çok huysuz. ikincisini de çıkarıyor heralde. oyy unutmuşum zorlugunu :KK5:
inşallah siz çok kolay çıkarırsınız...

hehehh çok ciddi bakiolar dimi :)
Rabbim salihlerden eylesin inşallah kuzucuklarımızı :KK16:

tüm inananların bu nurlu günü kutlu mutlu olsun evlerinizi yüreklerinize 4 bir yanınızı nur kılsın .tüm dualarınız hayırlısıyla kabul olsun ettiğimiz dualardan eksik dileklerimizden bizi korusun rabbim kandil ibadetinizi tüm ibadetlerinizi kabul katında makbul eylesin inşallah.doğru dua ve istekte bulıunmayı nasip etsin amin. hepinizi çok seviyorum ellerinisemaya dilleriniz dua ile dolsun

Günaydın Kızlar... Günaydın Kızlar...

Kandiliniz mübarek olsun. Rabbim Kandiliniz mübarek olsun. Rabbim gönlünüzden dilinizden geçen tüm hayirli gönlünüzden dilinizden geçen tüm hayirli dualarinizi kabul etsin. Rabbim hepimizi dualarinizi kabul etsin. Rabbim hepimizi evlatlarimizla güldürsun, evlatlarimizla imtihan evlatlarimizla güldürsun, evlatlarimizla imtihan etmesin. Rabbim bize emanet yolladığı etmesin. Rabbim bize emanet yolladığı evlatlarimiza layıkıyla anne olmayı, emanetine evlatlarimiza layıkıyla anne olmayı, emanetine sahip çıkmayi nasip etsin. Hamileligimizi, sahip çıkmayi nasip etsin. Hamileligimizi, doğumumuzu kolaylastirsin. Doğumdan sonra doğumumuzu kolaylastirsin. Doğumdan sonra sutumuz bol, evlatlarimizin huzuru yerinde sutumuz bol, evlatlarimizin huzuru yerinde gazsiz olsunlar. Evlatlarimizin tahtını da bahtini gazsiz olsunlar. Evlatlarimizin tahtını da bahtini da hayirli eylesin. Her daim iyi kişiler çıkarsın da hayirli eylesin. Her daim iyi kişiler çıkarsın karşılarına. Allah anali babalı.büyütmeyi nasip karşılarına. Allah anali babalı.büyütmeyi nasip etsin.Eşlerimizle iki cihan saadeti yaşamayi etsin.Eşlerimizle iki cihan saadeti yaşamayi nasip etsin. Eşlerimizi her daim bize karşı nasip etsin. Eşlerimizi her daim bize karşı anlayışlı ve sadık eylesin. Allah sasirtmasin, her anlayışlı ve sadık eylesin. Allah sasirtmasin, her daim doğru olda olmayı nasip etsin. daim doğru yolda olmayı nasip etsin. Rabbimize layık kul, Efendimize layık ümmet Rabbimize layık kul, Efendimize layık ümmet olmayı ve böyle evlatlar yetiştirmeyi nasip olmayı ve böyle evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin. Amin Amin Amin

Dualarda buluşalım inş. Iyi ki varsiniz

Allah razı olsun duygucum...
çok güzel dualar etmişsin. Rabbim kabul eylesin inşallah...

telefondan yazdıgından dolayı olsa gerek, çifter çifter olmuş cümleler.
çoook öpüyorum :KK19:

Allah razı olsun canımcım...
bugün yine çok huysuz. ikincisini de çıkarıyor heralde. oyy unutmuşum zorlugunu :KK5:
inşallah siz çok kolay çıkarırsınız...

hehehh çok ciddi bakiolar dimi :)
Rabbim salihlerden eylesin inşallah kuzucuklarımızı :KK16:

rabbim ağrısız çıkartmayı nasip etsin bizim salya bol ama henüz birşey yok sadece bulduğumuzu ağzımıza tıkıyoruz.amin canım benim inşallah salih kullarından eyler canım

çok şükür canım sevindim temiz çıkmasına.şu aşılamanta bi tutsun sen o zaman gör bizi anne kız halay çekicez:))
facem yok canım,istersen kardeşimin facesinden atayım

Allahım esirgesin çok tatlı büyüyolar,bende inşallah o günleri görürüm.
hakkaten çok korkuyodum doymuyomu acaba diye,ama sabah kalktığımda sert oluyo dolu dolu emdikçe yumuşuyo:))

çapraz komşumda emziriyor onunki maşallah kıyafetine akıyo hiç durmuyo,belkide kadın üstünü değiştirmiyodur :))))

X