- 30 Eylül 2012
- 1.182
- 90
- 39
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #23.121
Merhaba arkadaşlar. nasılsınız?
biz hamd olsun iyiyiz.
ama ne yalan söyleleyim açtıgım konuyla ilgilenen olmayışı, 1 kişinin bile ben bir mont veya ne biliym kazak verebilirim demeyişi beni üzdü...
sözüm sizlere değil.
sadece burası değil. face , whatsapp , eşimle benim telefonlarımızın rehberleri... duyurabildiğimiz kadar duyurmaya çalıştık.
meğerse sadece suriyeliler değil, bizim memleketimizin insanı da zor durumdaymış diye geçirmeden edemedim içimden.
vardır bunda da bir hayır diyerek, karıncanın ateşe su taşıması gibi 'BİZİM NİYTİMİZ BELLİ OLSUN' diyorum.
hepinizi öpüyorum kızlar.
azıcık geçmiş okuyayım
AYŞEMM çok geçmiş olsun canım...
Rabbim acil şifalar versin inşallah
ozlemcim benim kenan da kaka konusunda çok sıkıntılıydı.
2-3-4 aylarındayken günlerce kaka beklediğim olurdu.
Kansuk isminde gliserin içerikli fitil alıp veriyordum.
zaten 3-4 dk ya yapıyordu.
bagırsak tembelliği de hiç olmadı.
bir süreç aslında bu. bizimki 1 hafta zorlanıyorsa birkaç ay iyiydi.
çocugu daha fazla rahatsız etmeden ben yapıyordum fitili 2. günde.
bir defa da Yusuf 2 gün kaka yapmadı. hemen verdim fitili.
ogün bugündür kaka sıklıgı normal...
baya zaman olmuş. fitili aldıysan yapabilirsin bence.
ama içine siniyorsa dr a da götürebilirsin. büyük ihtimalle yine kansuk verecektir. çokk öptüm kuzuu
2299.sayfayı yaz aklının bi kenarına ben yazdım.isticem bu dilleri senden:)))
aynen canım en çok uykusuzluk ve yorgunluk başka bi şikayetim çok şükür.
şubatın kaçına olucak tahminen aşılaman?
içime doğuyo aşılaman tutucak inşallah.
Kızlar günaydın.
Boğazım tamamen kapandı bademciklerimin şişliği yüzünden.2 gündür konuşamıyorum.KBBye gitsem ilaç verebilirmi size bi sorayım dedim.Vermeyecekse boşuna gitmeyim oraya kadar.Evde bile yürüyemiyorum.Ayaklarım bitmiş durumda ağrıdan.Kızımda sağolsun sabah 4lere kadar uyumaz oldu.
Birde bel fıtığım için olacağım iğne ozon değilmiş.Lazerle yakacaklarmış fıtığı.Bu işlemi bileniniz varmı.Hiçbir yan etksi yok dedi dr ama bel ve sinirler olunca korkmuyor değilim.Ama bugün gel dese giderim o kadar fenayım.
Bana cevap verirseniz çok sevinirim.Özellikle boğazım için.Kızımı kucağıma almaya korkuyorum düşerim diye.Çünkü kendimi bile taşıyamyorum bazen.
canım resimdeki kardeşim,merak etme bende sendenim bakımsız konusunda.ama kırkım bi çıksın neler yapıcam neler 24 ocakta inşallah kırkımız çıkıyo,şimdi kendimi kirli hissediyorum inşallah o zaman güzelce abdestimi alıp namazıma başlayıp bakımımı yapıcam.
nasıl gidiyo kuzum,alışabildin dimi?biz maşallah düzene girdik uykuda bi sıkıntımız yok,kilomuz 4.250 olmuş ortalama haftalık 330gr almışız doğdumuzda 3.250dik.
senin bebiş nasıl?
Cok geçmiş olsun kuzum. Allah şifa versin.
Kızlar bacakların cok ağrıyor i.etrim kemikten ayrılıyor cok fena her yeri eklem yerlerin de ağrıyor. Bu durumu yaşayan var mi?
Benimde oldu ama son ayımda
Doktor magnezyum ve d vitamini içeren bi ilaç yazdı. Gecmezse ortopediye git dedi. Iyi gelir ins
Maşaallah size ne güzel inş biZimkide düzene girer en yakın zmnda. Benimd 18 Ocak'ta kırkım çıkıyor inş namaz kurtuluşumuz olur dadlum... Bizimki gayet iyi kilo alıyor maşaallah. En son 4450 idi bi haftada 500 gr almıştı. Bebişim iyi hamd olsun. Bende alıştım artık. Gündüz pek iştahım yok akşam iyi yiyorum yanlızlıktnolsa gerek.
tubilosh kuzu çok haklısın inan bebiş fırsat vermiyor milleti aramama. Bizde öle bi durum varki her mevsim geçişlerinde gardropta giyilmeyenler verilir geçen yıl herşeyi dağıttım eşiminkiler flar değil zaten kendine göre. Merak etme elimden geleni yapacağım.
Eki Görüntüle 923717 Eki Görüntüle 923716
Kızımın 2 gün sonra 4 ayı bitiyor teyzeleri nasıl büyümüş mü..
Eki Görüntüle 923717 Eki Görüntüle 923716
Kızımın 2 gün sonra 4 ayı bitiyor teyzeleri nasıl büyümüş mü..
masallah haftada 500 gr epey cok ayda 2kilo ortalama dogru mu canim kac kilo dogmustu tam 4mu?
masallah prenses abla olmus artik:) 5ay oluyorsunuz demek biz de yarin 2 ay dolcak hayirlisi
Canım senin oğlan 9 Kasım'da mı doğdu aramız tam bir ay demek. Yarın 9Ocak 2 ayın doluyor bizimde 1 ay doluyor.
evt canim 9kasim. Bugun 60 gunlugu yarin 2ay doluyor 3aya girmis oluyoruz. Dun asi olduk bakalim. Evet baris da 3942 dogdu canim seninki cokmus epey benimki 41+0da dogdu ama benim vucutta yer yoktu artik karnim dev gibiydi 32haftadaydim goren gunum gecmis gibi bakiyordu :) canim sen de yolla resim varsa ben hic gormedim zeytini masallah saclar da karizma bizim epey uzadi ve dik:)