Bol bebiş topiği

ayyy çok heyecanlandım bu topiklerde olmayı yine istiyorum galiba oğlum 7 aylık oldu ama bi istek oluştu yine rabbim doğru zamanda sağlıklı bebişler versin cümlemize arkadaşlar

ayyy çok heyecanlandım bu topiklerde olmayı yine istiyorum galiba oğlum 7 aylık oldu ama bi istek oluştu yine rabbim doğru zamanda sağlıklı bebişler versin cümlemize arkadaşlar

Oy tatlım sen gel topiğe baş üstüne. Ama oğlun 2 yıl emsin öle düşün ikinci bebişi...

Kızlar inciye bebeğine dua etmeyi unutmayalım lütfen...
Son 10 gün kaldı genetik test sonucuna inş hepsi tertemiz çıkar inci aramıza mutlu bir şekilde döner...

Kızlar inciye bebeğine dua etmeyi unutmayalım lütfen...
Son 10 gün kaldı genetik test sonucuna inş hepsi tertemiz çıkar inci aramıza mutlu bir şekilde döner...

Etmezmiyiz hergün dua ediyoruz inş tertemiz çıkıcak sonuçlar .. Dilekçim senin bebişle ilgili uykusuzluk bile olsa mesajlarını okudukça çok mutlu oluyorum :) o kadar çok bekledinki çok şükür kavuştun, darısı bizlere inşallah

Ayy kuzum benim canımmm çok hoşuma gitti mesejın moral oldun bana
Âmin canım en kısa zamanda sağlıklı bebişlerin olsunnnnn

Kızlar dün süt yapan çay içmeyi unuttum sadece bir kupa rezene ve papatya içtim ha birde karışık hazır sallama çay içtim. Nedendir anlamadım ama Bilal uyumadı. Yarımsaatte bir ğladı uyandı. Sürekli ağladı hala öyle. Akşamda pek uyumadıki diyeyim uyudu uykusunu aldi,şimdi kendime çay yaptım içeyim inş uyur ne diyeyim
Sizler nasılsınız bakalım ?

Bu arada halanormal doğum yapamadığım için üzülüyorum ara ara
Herşeyinfarkondayom aslında ama elimde değil,bebişiml görenler koca kafalı doğmaması çok normal diyorlar ama ne yapayım nasip değilmiş yurt dışında 2. Doğumu normal yaptırıyorlarmış bizim akrabaya çok ısrar etmiş normal olsun diye 1. Bebeği mecburen sezeryan olmuş kız kabul etmemiş. Keşke burdada olsa o sistem

Dilekçim normal doğuma bu kadar takıldın ama o kadar da kolay değil gerçekten ben burda kolay oldu diyorum ama çektiğim zorlukları anlatmıyorum hamileleri olumsuz etkilememek adına. Bende psikolojik etkileri oldu mesela. Epizyotomi yani kesi yaptıkları için şu an 4 ayım bitti ama halen gerginlik hissediyorum. Halen daha idrar sorunu yaşıyorum bazen idrarımı tutamayacak gibi oluyorum. Düşün ki daha 1. doğumum ve yaşım çok genç. Bütün bunlar olurken kendimi kadınsı açıdan daha kötü hissediyorum fazla ayrıntı takılamıyorum burada. Ne zaman kendimi tam olarak toparlarım onu da bilmiyorum. Sezaryen doğum yapan annelerin hiçbirinde böyle bir psikolik sorun yok o yüzden takma kafana bak bir de bu yönlerini düşün. Bütün normal doğum yapan anneler bunları yaşayacak diye bir şey de yok ama benim yaşadıklarım bunlar.

Ezgi hala kaka yapmadi yapsa bezi cerceletip duvara asicam surrealist pardon surkaka bir calisma olsa gerek.
Bugun zeytinyagi icircem dun hemsiremiz oyle dedi.. daha da yapmazsa artik fitil geliyor. Ama oyle de gaz cikiyor ki pitir pitir ilac bile icmiyoruz kendi cikariyor gazi artik.

Ezgi hala kaka yapmadi yapsa bezi cerceletip duvara asicam surrealist pardon surkaka bir calisma olsa gerek.
Bugun zeytinyagi icircem dun hemsiremiz oyle dedi.. daha da yapmazsa artik fitil geliyor. Ama oyle de gaz cikiyor ki pitir pitir ilac bile icmiyoruz kendi cikariyor gazi artik.

Sen daha z.yağı içirmedinmi kız?.
Alemsin özlem yaaaa. Kurutup çerçevelet bariiiim

Anlıyorum seni,beni rahatlatmak istiyorsun çok sağol. Düşünmeyeyim diyorum ama arada geliyor işte.
Bende 1 ay bitti hala Dikişlerim ağrıyor. Sırtım neden iyileşmiyor onu anlamıyorum. Egzersizler yapıyorum az rahatlıyorum.
Sanada Allah kolaylık ve şifa versin...

Sen daha z.yağı içirmedinmi kız?.
Alemsin özlem yaaaa. Kurutup çerçevelet bariiiim

DDun cok az icirdim dusman birlikleri baskin yapar diye bugun bir cay kasigi kadar icirdim ama hala tik yok.
He valla ole yapacam bekledikce gelmiyor. Bu cocuk gece kalkip tuvalete mi yapiyor acaba?

seni takdir ediyorum güzide güzel akadaşım inancından dolayı.inan çok duygulandım yazına,ümidine...
hiçbizaman kaybetme olucak çünkü tekrar diyorum canı gönülden inanıyorum olucana.
bide daha bir yıl olmuş hiç kafaya takma,bu senin elinde bak sende hatırlıyosun benim nasıl hamile kaldığımı dr u aradığımda bana söylediği şey inanmıyorum leyla dedi sabah bekliyorum seni demişti oda inanamadı düşün.

kaçıncı sayfaydı????2299 :)))

şu kırkın çıkmadan alıştırsan ne güzel olur uyku düzenini.kuzuma nazar değdirdim heralde dün akşam beni asker yaptı resmen:))

namaz kılmak için can atıyorum canım,inşallah kırkımız bi çıksaydı.

maşallah paşanın kilosu iyi,eksradan bişey yiyomusun kuzum süt için?

kız hiç gülücem yoktu:))) eve bi kameramı taktırsan ne yapsan:)))
senin kız erkenden ayaklandı heralde....
bence bekleme derim fitil kullan.acaba tam doymadığı için mi kaka yapmıyor ne dersin emzirirken bi kontrol et süt geliyomu diye,bide emziriyomusun yoksa mamamı veriyosun canım?inşallah emzirıyosundur

slm fındık kurtlarım nasılsınız,hepinizi çok özledim.
inciden bi haber yokmu daha?

KIZLAR bişey sorucam doğumdan sonraki ilk haftada göğüslerim sütten taş gibiydi yaklaşık bir haftadan bu yana çok yumuşak acaba sütümmü azalıyo bakyorum süt geliyo,mamaya başlamayı bile düşünüyorum.
hemşireyi aradım kilo takibi yap dedi.haftalık ortalama 330 gr almışız,200 gr alması bile iyiymiş.emziren anneler yardım lütfen sütü arttırmak için ne yapmam lazım,dolabın üstünde listem var uyguluyorum ama fazla etkilemiyor heralde,bide sürekli emzirdiğimden ne iştahım kalıyo nede yemek yapıcak halim kalıyo((

eczaneden emziren anneler için aptamil istedim ordaki çocuk daha etkili olduğunu düşündüğü bi kahve gönderdi bilginiz olsun malt kahvesi çukulata aromalı tadı çok güzel kakule,türk kahvesi karışımı gibi 3 günden beri içiyorum sanki biraz etkisi oldu daha dincim..

neyse öpüyorum hepinizi kuzucuklara iyi bakın hasta etmeyin heeeee

3 günmü 3 saate bile varmasın diyorlar ilk 2 ay.Sakın öyle bişey yapma.Bebek aç kalınca kan şekeri düşer bayılırmış,sen uyur sanırsın çocuk sarılık olur Allah korusun.Mama zararlı bişey değil ama vermek zorunda kalınıyor kimi durumlarda.Kimimizde süt geç geldi,kimimizde az geldi,kimimiz göğüs yaralarıyla emziremedi,kimimiz küvöz sıkıntısı çekti.Sonuçta mama da olsa bebeğimizi sarılıktan korumaya çalıştık.

Kızlar krem yağ vs çatlak.içın kullandiklariniz işe yaradı mi? Ne kadarlikken başladınız kullanmaya birde?
Ben 16haftadan sonra lierac diye bi krem aldım.2 tüp kullandım.Sabah akşam sürüyordum 7.aya kadar.Meğerse günde 1 yetermiş.Sık banyo yaparsan sürekli yağla vücudunu dediler.Ne kadar esnek deri o kadar az çatlak dediler.Ve genetiklik çok çok etken.Annemde de çok yırtık maalesef benimde 8.aydan sonra oldu kasıklarımda.Bende göğüslerime,göbeğime,kasıklarıma,kalçalarıma ve baldırlarıma sürüyordum.Bebek yağları,badem yağı,kakao yağı,lierac,vücut kremleri ne bulursam.Saf zeytinyağı bile sürdüğüm oldu.Belki de bu kadar çabanın sonucu az oldu çatlak.Yani anneminki gibi çok fazla olabilirdi :))

Bende tubilsohunki gibi ikeanın antilop markasını almayı düşünüyorum ama sert yapılı olduğu için kararsızım.Şu an 29,90 tl indirimde.Arkadaşlarımda chicco,kanz,baby2go falan var.Ayakları tekerlekli olmasın yeter diyorlar.Bebek sallandıkça devrilebiliyormuş tekerlek yüzünden.

Sen oturma minderinden aldınmı canım?Sert zemin totosunu acıtmasın kuzunun.

Benimki 3-4 gün yapmayabiliyor.Sıkıntısı yoksa dert etme demişti drumuz.Her kabızlıkta müdahale edilirse ilerde kalıcı kabızlıklar olabilirmiş.Ateşlendiğinde bile ateş düşürücüyü bile hemen vermeyin.Vücudu savaşmayı öğrensin diyorlar.

Ağladığında ona masaj yap Dileğim.Kucağına alma,sakin sakin konuş.ŞŞŞŞŞŞŞ sesi sakinleştiriyor bebekleri sende dene.Sesli besmele çek.Arapça çok farklı bi etki yaratıyor benim kızımda.Ağladığında hiç kucağıma almam ben.Sadece aşıda alıyorum.Çünkü çok ağlıyor.Oyun oynarken alıyorum hep.Gülüşmek çok güzel oluyor onunla :)) Sen onun mızmızlanmasına dayanamaz ve sık sık alırsan kucağına o seni kullanmaya başlar haberin olsun.Biraz sabret susmayı öğrensn yattığı yerde.

ne olursunuz bana dua okuyun. Yavruma mikrosefali diyorlar. torch testi ve beynine usg yapıldı normal çıktı. genetik testler yaptırıoz 15 ocak 20 ocakta çıkacak.

çok kötüyüm. yalvarırım
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:ALLAHIM ŞAFİ İSMİYLE ŞİFA VERSİN KUZUNA.DUALARIM SENİNLE BİTANEM ((((((((((

İşte bende bu sebeple ikea antilopu almasammı diyorum

Çok geçmiş olsun canım.Olacağı varmış suçlama kendini.Acemilik diyelim.Hepimiz yapabiliriz böyle şeyler.İnşallah hiçbirşey çıkmaz kuzucunda.

Ayy canım benim yaa.Allah yardımcın olsun.Maşallah Ahmetcik kocaman olmuş.

kizlar unuttum sormayi asidan sonra banyo olunur mu? veremde olunmuo ama bunda da ole mi
Olunur canım.Biz de bugün olduk bişey demedi ebe.
Eki Görüntüle 923717 Eki Görüntüle 923716

Kızımın 2 gün sonra 4 ayı bitiyor teyzeleri nasıl büyümüş mü..
Ayyy melek melek.Çok tatlı olmuşsunuz

E tabi atlattın gazı,uykuyu heyecan basar 2.ye.

kızlar ne haber nasılsınız aldıklarımı sizinle paylaşayım dedim
acaba başka eksiğim var mı sizce? ayrıca

Bebedor göğüs pedi
bebanthene pişik kremi
lansinoh göğüs ucu kremi
bebedor ıslak havlu
bebedor tırnak makası
bebedor emzik tutucu
prima yeni doğan bez
can bebe alt açma bezi
johnson baby banyo seti aldım şimdilik bunlar var ama
tarak sünger sabun almadım sünger ve sabunu çoğu kişi kullanma diyo siz ne yaptınz
banyo setimde banyo jeli var onumu kullansam kızlar
başka önereceğinz almam gereken bir şey var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…