- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #22.321
Selamun aleyküm kızlar,öğlen 1. Akşam 4ve 7 de emdirmekte alıyorlar. Ben 1 den beri ayaktayım sezeryan ve normal doğum ağrılarım beni öldürdü. Elhamdülillah diyorum inş herşey iyi olacak. Bir p.tesi gelse...
Enfeksiyon Bugün kan tahlilinde azalma olmuş iyi dediler.
Emmeye gayret ediyor şükür. İnş sütüm inse daha iyi hissedeceğim.
10gibi alıyorlar emdirmekte ama benim pilim bitti. İçim acıyor ama elimde değil 7de emdirip eve gideceğim. Bitkin oluncaya süt etkilenirmiş.aişe tubiş waves bebelerini çok şirin maşaallah.
En son olarak hastaneden bana dua eden bütün bacılarıma dualar gönderiyorum dilerim Mevlam sizlere sıkıntı yüÜ göstermesin.
Hepiniz iyi varsınız...
Darısı başınıza inşallah dileğimm.
Çok tatlılar yaa.Allahım nazarlardan korusun.Bende gülerken foto zor yakalıyorum.O kadar da güldüğü halde Beceriksizim sanırım foto konusunda.
Maşallah konuşmaya da başlamış.Bende de garip bi duygu var ilk baba desin istiyorum
şşşşÜzülmek yok.Var ama az.Dinlen biraz sıcacık evinde.Kendine vakit ayır biraz.At bebişi kafandan.Onunla yatıp kalkma.Fotolarını paylaşırken unutacaksın bugünlerini emin ol
Amiiin.Hepimizinkini inşallah
Allah ım yardım etsin bize...
Yüreğim parçalanıyor...
Çok korkuyorum...
İçimde kıpır kıpır... Sana iyi bakamadım, neden annecim böyle oldu diye ağladım...
Yakıyor gözyaşlarım yüreğimi...
Sezeryandan sonra sütüm hemen gelecek mi ? Ayağa kalkabilecek miyim ? Bebeğimin sağlığı nasıl olacak? Napıcaz ?
Allah tan başka kimsem yok... Gücüm kalmadı... Yaşayan bilir derler ya tam o andayım...
Dünyaları verseniz içimdeki acı, üzüntü sönmeyecek...
Artık tükendim...Nerde yanlış yaptım ?
Incim canim tövbe et hemen o nasil söz? Rabbim bizlere emanet veriyor. Emanetinede sen elinden gelenin fazlasıyla sahip çıkıyorsun. Takdir Allahın. Demek ki hayırlısı böyle bebisinin zayif olması gerekiyor. Gün doğmadan neler doğar sabret ve tevekkül et Rabbime. Hersey cok.güzel olacak.
isyan etmiyorum elbette canımKendimi suçluyorum ister istemez. Allah ım böylesini uygun görmüş. Herşeyde bir hayır vardır.
Bekliyorum... Günleri sayıyoruz artık..
annemle abim gelecek 3-4 güne.
Midem bulanıyor strestten.
Elimden geleni yaptım takdir Allah ın.
Rabbim beni affetsin. Bebeğimi sağlıcakla kucagıma almamı nasip etsin. Bol bol sütüm olsun. Ona kilocukları aldırayım.
Üzülmemek elde değil ki..
Kendimi toparlamam gerek...
Gurbette olmakta ayrı bi sıkıntı benim için...
Hayat bu.. Hep böyle kalacak değiliz ya..
Elbette güneş bizim içinde doğacak...
Dualarınızı eksik etmeyin bizden...
Incim kiyamam sana noluruzulme. Bak hepimizi sezeryan olduk. Benim ertesi gune sutum gelmisti dogumyaptigim gun aksamina da yurudum hem de kendim kalktim. Ilk gun mama yer kuzun ne olacak ki sen first buldukca emzirmeye calisirsin. Boyle kotumser olursan isin icinden hic cikamazsin. Guclu olmalisin daha dur o kucuk hanim neler edecek sana boyle hemen su koyvermek var mi?..Allah ım yardım etsin bize...
Yüreğim parçalanıyor...
Çok korkuyorum...
İçimde kıpır kıpır... Sana iyi bakamadım, neden annecim böyle oldu diye ağladım...
Sezeryandan sonra sütüm hemen gelecek mi ? Ayağa kalkabilecek miyim ? Bebeğimin sağlığı nasıl olacak? Napıcaz ?
Allah tan başka kimsem yok... Gücüm kalmadı... Yaşayan bilir derler ya tam o andayım...
isyan etmiyorum elbette canımKendimi suçluyorum ister istemez. Allah ım böylesini uygun görmüş. Herşeyde bir hayır vardır.
Bekliyorum... Günleri sayıyoruz artık..
annemle abim gelecek 3-4 güne.
Midem bulanıyor strestten.
Elimden geleni yaptım takdir Allah ın.
Rabbim beni affetsin. Bebeğimi sağlıcakla kucagıma almamı nasip etsin. Bol bol sütüm olsun. Ona kilocukları aldırayım.
Üzülmemek elde değil ki..
Kendimi toparlamam gerek...
Gurbette olmakta ayrı bi sıkıntı benim için...
Hayat bu.. Hep böyle kalacak değiliz ya..
Elbette güneş bizim içinde doğacak...
Dualarınızı eksik etmeyin bizden...
Kızlar dualarınızı ne olur eksik etmeyin.
Zor günler geçiriyoruz...
Bugün doktordan geldik...
Ve bebişim yine kilo alamamış. Aynı duruyor. 2 kilo bile tam değil ama 2 kilo sayılır diye kendimi avutuyorum
Çok ağladım bugün hemde çoook. Yanlış yapıyorum yavrum etkilendi ama ağladım duruldum. Şimdi iyiyim.
19 aralık perşembe günü sabah erkenden doktora gidiyorum. Ya o gün yada cuma günü sezeryanla alınacak bebeğim.
Kendi kendine nefes alabiliyor doktor dedi. Usg dede gördük eşimle bizde. Nefes alıyordu yavrum benim.
36 haftalık olmuş. Eşimin yüz ifadesini unutamam. Çaresizlik, hayal kırıklıgı, mutsuzluk okadar belli oluyordu ki...
Alt üst olduk.. Ben sedyede yatarken ona bakıyordum... Onu öyle gördüm ya
kuvöz sorunumuz olmıcak büyü ihtimal. Doktorumuz acil birşey olursa sevk ederiz dedi. AMa bişi olmaz dedi.
İşte benim sarı şeker 2 kilocuk dogacak... Hayırlısı Allah tan.
Yüreğim parçalanıyor...
Çok korkuyorum...
Çok sağol Şulecim.Herkes İranlılara benzetiyorİsmi Arapça kökenli acep ondanmıki
Canım benim.Gelen gideni aratmasın yeterki.Sonundaki gülücük,herkesin içinde bakışlarının sana kilitlenip kalması,sadece sana gülmesi olmasa inan kaldırılacak gibi bi sıkıntı değil çocuk sorumluluğu.
Mamayı içtikten sonra 3-4 saat acıkmıyor.Lök gibi midesine otururmuş mama.O yüzden zor sindirilir geç acıkırmış.Milupanın sitesinde okumuştum.Hatta bizim aylarda günde 7-8 biberon mama yeter diyor ama emdiği sayı bile en az 10.Aradaki farka bak yani.İlk 40gün benimki de uyanmazdı.Ben saat kurardım.Kan şekeri düşer,uyanamazmış,komaya girermiş dr söylemişti.Sarılık olur ondan sonra da dedi.En geç 2,5 saatte bir uyanırdık biz.12de emzirirdim yatardım,3e doğru bi daha,6ya doğru bi daha.Alarm öter dururdu başımızda.O da sese uyanırdı zaten.Sonra kendi uyanmaya başladı.Bebeklerde uyku diye bi yazı okumuştum.bebekbakimyapımonarım diye bi siteydi.Bebekleri uykusu geldiğinde uyutmazsanız uykuyla savaşmaya,hırçınlaşmaya başlar diyordu.Gözleri kızarmaya başlayınca,eli yüzüne gittikçe hemen kundak yapar pışpışlarım ben.O da uykuya geçer hemen.Eğer misafir,dışarısı gibi bi mecburiyetten uyutamadıysam 2-3 saat mızıldar durur,zor uyur.O yüzden uyutmak için değişik yöntemler dene.Gazı varmı yokmu anlaman için bi tarif yazmıştım sana. Okudunmu?Karnı tok,gazı yok,altı temizse uyumaktan başka çaresi yok.Ellerini iyice sar,yüzünü ört,ışığı kapat.Bırak huysuzlansın debelensin.Öğrenecek uyumayı böyle böyle.Seninki daha çok küçük.18 saat falan uyuması lazım.Benimki 15 gündür falan gündüzleri az uyumaya başladı.O da normalmiş.1 saat uyuyor hemen uyanıyor artık gündüzleri.Bizim 4 saatten fazla uyanık durmaması lazımmış.Bazen 6-7 saat uyutamıyorum ben koşturmaktan,işten kötü oluyor,huysuzlaşıyor.
selam kızlarrr
Dua eden herkezden Rabbim yüzbin defa razı olsun...
Ravzacık büyük bir hızla toparlanmaya devam ediyormuş
dr böyle giderse birkaç güne yogun bakımdan çıkartırız demiş. ayyy ne sevindikkk
ablam yeni resim ve video yolladı.
bere takmışlar kafasına. maşallah kuzum boncuk boncuk bakıyordu.
Rabbim kimsenin evladını yanından ayırmasın inşallahh
Karapissoyla konuştum. çok üzgündü canım yaa
topiğe girersen bizim kızlara söyle bana çok çok dua etsinler dedi...
P.tesi günü yapılıcak tahlil iyi çıkar inşallah da oğlumu eve getiririz dedi.
sarılık başlamış bebeginde. kendisi farketmiş o gün. inşallah artmaz. mamayla besliolarmış hastanede.
daha sütü de inmemiş. İnşallah bolll boll sütü olur bebişini emzirir ve hastaneye de bırakır. sarılık olmaz kuzucuk.
Ayşemmm maşallah kızzz MAŞALLAH SUBHANALLAHHçok sevimli kızın
saçlar da bizden baya baya fazla :)
ah kel ogluşuuuummm
saçlar az çıkaydı da karizmayı çizdirmeseydi.
çok heveslendim bende 2 resim atim
Eki Görüntüle 893366
Eki Görüntüle 893367
Eki Görüntüle 893368
Eki Görüntüle 893369
Eki Görüntüle 893370
BUNLAR DA BENİM PAŞALAR TEYZELERİİİİİ
yusuf da hap çatık kaşlı çıkmış yeaa
YUSUFCUK DÜNDEN BERİ BA BA BA BABA DEMEYE BAŞLADI. NEDEN ANNE DEMEDİ DİYE SİNİRİM BOZULMUYOR DEĞİL DOĞRUSU
Selamun aleyküm kızlar,öğlen 1. Akşam 4ve 7 de emdirmekte alıyorlar. Ben 1 den beri ayaktayım sezeryan ve normal doğum ağrılarım beni öldürdü. Elhamdülillah diyorum inş herşey iyi olacak. Bir p.tesi gelse...
Enfeksiyon Bugün kan tahlilinde azalma olmuş iyi dediler.
Emmeye gayret ediyor şükür. İnş sütüm inse daha iyi hissedeceğim.
10gibi alıyorlar emdirmekte ama benim pilim bitti. İçim acıyor ama elimde değil 7de emdirip eve gideceğim. Bitkin oluncaya süt etkilenirmiş.aişe tubiş waves bebelerini çok şirin maşaallah.
En son olarak hastaneden bana dua eden bütün bacılarıma dualar gönderiyorum dilerim Mevlam sizlere sıkıntı yüÜ göstermesin.
Hepiniz iyi varsınız...
Yüreğim parçalanıyor...
Çok korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?