Bol bebiş topiği

BUNLAR DA BENİM PAŞALAR TEYZELERİİİİİ
yusuf da hap çatık kaşlı çıkmış yeaa

YUSUFCUK DÜNDEN BERİ BA BA BA BABA DEMEYE BAŞLADI. NEDEN ANNE DEMEDİ DİYE SİNİRİM BOZULMUYOR DEĞİL DOĞRUSU

Son düzenleme:

Biz ilk hafta 5 saat uyandıramadık diye dra götürdük.Dalgın uyuyormuş meğerse.Ev çok mu sıcak dedi dr direk.Evin ısısını düşürdük normale bindi uyandırma durumu.Ses konusunda alışmasını sağlarsan çok iyi olur İpeğim.Sana çok sıkıntı olur büyüyünce .Hep sessizlik arar.Tv yada radyo aç sürekli çalsın gündüzleri.Gece-gündüz farkını ancak bu şekilde anlayabilir diyor drlar.Ben hiç kapatmam tvyi.İzlemesem bile.İlk başta zor oldu uyutmak ama alıştı.

canim bebis cok seker olmus, esinle olan fotorafta cok seker baba kiz tv keyfi yapiyor
Darısı başınıza inşallah dileğimm.
Çok tatlılar yaa.Allahım nazarlardan korusun.Bende gülerken foto zor yakalıyorum.O kadar da güldüğü haldeBeceriksizim sanırım foto konusunda.
Maşallah konuşmaya da başlamış.Bende de garip bi duygu var ilk baba desin istiyorum
Benim kahverengi akıntılar kırmızıya döndü. Çok Üzgünüm. Yıllık izin aldım. Yaklaşık 15 gün evdeyim. Keyfim yok.
şşşşÜzülmek yok.Var ama az.Dinlen biraz sıcacık evinde.Kendine vakit ayır biraz.At bebişi kafandan.Onunla yatıp kalkma.Fotolarını paylaşırken unutacaksın bugünlerini emin ol
Bebekleriniz olduğu için çoook şanslısınız gerçekten. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Amiiin.Hepimizinkini inşallah

Benim kahverengi akıntılar kırmızıya döndü. Çok Üzgünüm. Yıllık izin aldım. Yaklaşık 15 gün evdeyim. Keyfim yok.

canım benim üzülme yaa

benim 5 yıl olmadı. olmadı derken hep düşük yaptım...

5 düşükten sonra ilk oğlum oldu. ondan sonra 2 düşük daha sonra da ikinci oldu Rabbimin izniyle...

Rabbim vakti ve zamanını biliyor. inşallah yakın zamanda gönderir kuzunuzu

hiçbirşey sebepsiz değildir. vardır bunda da bir hayır diyerek sağlıklı oldugumuz için şükretmeli Ve Rabbimin nasip edecegi zamana kadar sabırla beklememiz lazım...

Allah razı olsun ayşem...
evet dediğin gibi gülmeyi çok seviyor ama o anda resim çekmek gelmiyor aklıma. bazen sıkıntıdan resim çekesim geliyor ama o zaman da sıpa gülmüyor :)
şu an yürüteçte geri geri gidiyor

der kuzuuu hep baba dio bu sıpacıklar. sende görcen inşallah o günleri. yakında

kızlar mama vermeniz gerektiğini doktorunuz mu söyledi ben saedece emziriyorum nasıl anlıyorsunuz doymadığını ağlıyor da öyle mi anlıyorsunuz ?benım 10 dakıka emyr sonr mmede uyuya kalıyor doyuyormudur acaba ama öyle ağlaması flan yok geceleri de 3 saat falan geçiyor emzirene kadar uyuyor kaldırmazsm sabaha kadar uyuyacak acıkmıyormu anlamadım

hehehh teşekkürler ipeğimm
tontik ki ne tontik.
hamd olsun güzel anlaşıolar.
kenan güzel abilik yapio.
inşallah hep böyle devam eder.

senin bebiş nasıl bakalım

tubishim idare edioz gunduz uykumuz yok sIk emio saate bir istio 2gundur gece 140ml fln mama yior uyutamiom gunduz kendi sizsa o da titrek bi uyku hayirlisi sari kaka normal bide yagli sutu az kalinca sari yesil kaka oluomus bazen ole kaka azaldi onceden her emme sonrasi simdi gunde 3-4kez tecrubelerini bekliorum uyutma ve sut yetme konusunda senin tontik de cok istio mi ya da sut ona az oyuzden mi sIK istio anlamadim

agresifmelek canim ben de bu sorulari hep soruyirum kendimi 10dk emince sIK isteyimcr sut az ondan mi diom mama veriom yetmio gibi bazen bide biraksan memede durcak bos emio gibj gogsu sIkinca az gelio

Son düzenleme:

Canim insallah bebisin cabucak toparlanacak. İyi haberlerini merakla bekliyoruz tosun pasanin :))

Anaaaam kiz bu cirkin sey ne olmus yav :)) kucuk fok baligi.. Aysee bacim senin ki babaya epey benziyor.

Hain bebis ! Cefasini anne celsin, o yine de baba desin :)) kucuk keltos :))

Ben emziremediğim için mama verdim,ilk hastanede verdiler zaten.Doymadığını uyumaması ve mızmızlanmasından anlıyorum ben.Mamayı içince yarım saat içinde uyuyordu.Kaldır mutlaka.Uyandırmasan da memeyi ver ağzına emer o.Sarılık olur Allah korusun.Kırkını geçince bıraktım ben uyandırmayı.
Anaaaam kiz bu cirkin sey ne olmus yav :)) kucuk fok baligi.. Aysee bacim senin ki babaya epey benziyor.

:) Benzeten pek olmuyor babasına.

Cnm öncelikle hayırlı olsun, sonrada çok geçmiş olsun.. Allah kuzucuğunu nazarlardan sıkıntılardan hastalıklardan korusun inşallahhh.. Deneyimli annelerinde dediği gibi sakin olmaya çalışki sütün azalmasın.. Eminim çok zordur bu ama, sen inancı kuvvetli bi kadınsın herşeyin düzeleceğine de inanmayı sakın kesme ki herşey daha güzel olsun.. Dualarım sizinle, bi an önce yaşayacağın güzel anılarla buraya dönmen dileğiyle..

ikinci fotoya bayıldım yanımda olsa da yesem :)) maşallah vala ayşe Allah nazardan saklasın kuzunu

anladım canım bnımkı gündüz saat falan beklemiyor bazen yırmı dakıkada bir bile aranıyor ağzı açık ama ağlamıyor ben fırsat vermıyorum gelıba ağzını açıyor sankı öpücük verir gibi muck muck sesler çıkarıyor damak emer gibi acıktığını öyle anlıyorum mememı verince emiyor
bazen 5 dakıka bazen yarım saat emıyor uyuya kalıyor mememde ama geceleri belli olmuyor bazen uyumuyor emzırıyorum sık sık o ağlamasa da bazen de uzun sattler uyuyor benımde uyanamadığım birkaç gce oldu 4 5 saat kalkmamışım ama ağlamadı hiç geceleri genelde uyurken emıyor gözleri kapalı emıyor yani doyuyordur herhalde diyorum doktora da ilk iki hafta gittik bir haftada 450 gr artmış doktoa sütün yaramış devam et dedi bir ay sonra gelın dedi ağlarsa anlaım kı doymuyor sarılık falan olmasını istemem

ağlıyormu canım emdikten sonra

ayyyy maşallah çok tatlı

waves massllahh tam seker..
agresifmelek aglamio cok canim heyecanla beklio el ayak cirpio

Teşekkürler teyzesi
DDD O kadar masum bakıyorki sanarsın hep uyuyan annesini hiç üzmeyen bişey.Allah nazarlardan saklasın Dilekcim.Çok şeker olmuş üstündekilerle.Bizde o kadar örgü var 1 tane şapkası yok.Yani varda ya kapşonlu ceket yada 5-6 yaş için.Bende elbiseyi bitirip 1-2 şapka öreceğim Allah izin verirse bu kış çıkmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…