- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #2.101
ya bat 23 ocak daha 9 gün var olsa bile silik çıkması lazımdı
anlamadım
canım bildiğim kadarıyla betahcg hormonununu algıladığı için hamilelik dışında pozitif çıkması zor bir şey. belki erken yerleşme olmuştur. pazartesi hastaneye koş bence
roterr adını bilmiorum canım ama tebrik etmemize az kaldı galiba ama kesin olsun die bir test daha yap hemen koş al haber ver vallaha çatlarım merakımdan hadiş koşş
ovu testi ne nasıl yapıcam bilmiyorumki daha ilk aydan tuttu sonrada düştü bilmiyorum nasıl takip edicem zaten onumuzdeki ay yumurtlama takıbı yapcak doktor o bakıcak yumurtalarıma buyudugunde catlatcak gunumu soylıcek falan avu ne oluyo anlatın bana nolur suan duüşügüm çoğaldı kucuk kucuk parcalar gelıyo doktor daha 4 haftalıksın parca falan gelmez merak etme dedı ama dun aksam kanamam basladı az oncede kucuk kucuk koyu kan ve parçacıklar geliyo acaba adetmi oluyorum :S anlamadım yardım edin nolur
ovu testi ne nasıl yapıcam bilmiyorumki daha ilk aydan tuttu sonrada düştü bilmiyorum nasıl takip edicem zaten onumuzdeki ay yumurtlama takıbı yapcak doktor o bakıcak yumurtalarıma buyudugunde catlatcak gunumu soylıcek falan avu ne oluyo anlatın bana nolur suan duüşügüm çoğaldı kucuk kucuk parcalar gelıyo doktor daha 4 haftalıksın parca falan gelmez merak etme dedı ama dun aksam kanamam basladı az oncede kucuk kucuk koyu kan ve parçacıklar geliyo acaba adetmi oluyorum :S anlamadım yardım edin nolur
daha sat 26 sında bitti ne çabuk yerleşti
bitane dahamı yapsam belki bozuktur
yada o an için o hormon yükselmiştir:18:
saat 14:00 çıkıcam işyerindeyim çıkınca hemen alır yapaım
tabi o saate kadar aklımı kaçırmazsam:18:
gereksiz umutlandırmak istemem ama vallahi yoksa istersen kalemle çiz o ikinci çizgi çıkmıo ya test bozuk yada hamilesin iki ihtimal varki bence hamilesin bana hiççç bozuk test denk gelmedi :) ilaç falan kullanmiosun dimi
yok canım ilaç içmiyorum
ay umutlansammı umutlanmasammı anlamadım dürttüler sanki beni
inşallah olmazsa direk kana gideyim ben burdan
ay allahım elim ayağım titriyo
hayatım sana zaten dr takip yapçakmış ozaman senin extradan yapmana gerek yok bence rahat ol kafanı doldurma strestende olmio bak hemen olmuş ilk ay negüzel gene olur
bence testi tekrarla önce emin ol sonra git canım ama bence umutlan ne diye çift çizgi çıkın durup dururken belki üzerine gördün belki adet bitiminde hemen yumurtladın belli olmazki
Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedimHepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre
Listemize eklemeler yaptım kızlar.Herkez en kısa zamandahaliyle listenin alt kısmına geçsin inşallaaahhh
Anniş Adayı
Beklenmeyen Adet Tarihi
Sonuç
Ateş TablosuPhia 4 Ocak My Ovulation Chart Merinos1 5 Ocak Layle 5 Ocak pufpuff 7 Ocak eglenceli 9 Ocak meleklerim35 9 Ocak waves 9 Ocak izell 9 Ocak sudünyasi 10 Ocak Aysedurmaz 11 Ocak My Ovulation Chart karapisso 12 Ocak MEVANURRRR 13 Ocak cikolta 15 Ocak taana 16 Ocak inci61inci 22 Ocak roter 23 Ocak taydin 25 Ocak serap_serap 19 Ocak fatma_ahmet 24 Ocak deepp 25 Ocak ebson 25 Ocak cadiozy 26 Ocak mrvb 1 Şubat
Anniş Adayı
Tahmini Doğum Tarihi
Bebeğimizin cinsiyeti
Beklediği Ay Sayısı
Tokoyay 3 Haziran 2013 gvn1907 24 Haziran 2013 irmegan 8 Temmuz 2013 Tubiloshh 20 Temmuz 2013 peri3866 20 Temmuz 2013 fmfm 05 Ağustos 2013 Tugra034 12 Eylül 2013 perakedisi 12 Eylül 2013 waves 16 Eylül 2013 Aysedurmaz 20 Eylül 2013
[TR]
Allah sabır versin canım...Fazla beklemeden anne olursun inşallahben daha yeni üyeyim bebebğimi düşürdüm düno yuzden bilgiler almak derdimi paylaşmak adına uye oldum onumuzdeki ay yine denicez işallah bu sefer tutunur bebeğim bu nasıl oluyo yaptıgınız şey banada anlatırmısınız ?
Eklerim tabi.Hoşgeldiinnn.Son batın olsun inşallahlistene beni de ekler misin ayşedurmaz..
bat 25 ocak...
teşekkürler...
Kııııııızzzzzz...Kana koş.Pazartesi falan bekleme sakın.Düşük de çıkar hadiiiiiiikızlarrrrrrrrrrrr
canlarım ben dün bi gebelik testi almıştım
demin yapıyım dedim:)
sonuç çift çizgi:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
nasıl oldu anlamadım daha bata çok vardı
bişey diyin ne olur
olabilirmi
Hayırlı doğumların olsun inşallahmerhaba bende 28+4 günlük oğluşuma hamileyim kavuşmamıza 80 gün kaldıallahın izniyle ... arkadaşlar yazılarınızın altında bebişin tahmini doğm tarihi falan yazıyo onu nerden yapıyoruz .?
Sıvı içmediysen 2-3 saat sorun yok.Çatlamışsın demektir.Bu akşam çalışmayı unutmayın.Yarın sabah da...ya ben şimdi gene ovu testi yaptım okadar silikki noldu şimdi ya dün kap karaydı şimdi çokk silik noluyo şimdi anlayan varsa anlatsın nolur
KARAPISSO adet olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Bu ay btç kürünün 2. ayıydı çok umutluydum kesin var diyorduuuuuuuuuuuuum ama kırmızı kart geldiiiiiii...
Hiç şaşmadı yaaaaaaaaaaaaaaa