Bol bebiş topiği

ya bat 23 ocak daha 9 gün var olsa bile silik çıkması lazımdı

anlamadım

canım bildiğim kadarıyla betahcg hormonununu algıladığı için hamilelik dışında pozitif çıkması zor bir şey. belki erken yerleşme olmuştur. pazartesi hastaneye koş bence

ovu testi ne nasıl yapıcam bilmiyorumki daha ilk aydan tuttu sonrada düştü bilmiyorum nasıl takip edicem zaten onumuzdeki ay yumurtlama takıbı yapcak doktor o bakıcak yumurtalarıma buyudugunde catlatcak gunumu soylıcek falan avu ne oluyo anlatın bana nolur suan duüşügüm çoğaldı kucuk kucuk parcalar gelıyo doktor daha 4 haftalıksın parca falan gelmez merak etme dedı ama dun aksam kanamam basladı az oncede kucuk kucuk koyu kan ve parçacıklar geliyo acaba adetmi oluyorum :S anlamadım yardım edin nolur

canım bildiğim kadarıyla betahcg hormonununu algıladığı için hamilelik dışında pozitif çıkması zor bir şey. belki erken yerleşme olmuştur. pazartesi hastaneye koş bence

daha sat 26 sında bitti ne çabuk yerleşti

bitane dahamı yapsam belki bozuktur

yada o an için o hormon yükselmiştir:18:

roterr adını bilmiorum canım ama tebrik etmemize az kaldı galiba ama kesin olsun die bir test daha yap hemen koş al haber ver vallaha çatlarım merakımdan hadiş koşş

canım adetin gecikmişmiydi belki adetle birlikte tutunamadan gidecektir. doktorunun dediği gibi 4 haftalıkken parça gelmemesi lazım diye biliyorum.

hayatım sana zaten dr takip yapçakmış ozaman senin extradan yapmana gerek yok bence rahat ol kafanı doldurma strestende olmio bak hemen olmuş ilk ay negüzel gene olur

daha sat 26 sında bitti ne çabuk yerleşti

bitane dahamı yapsam belki bozuktur

yada o an için o hormon yükselmiştir:18:

dayanabilirsen bir de yarın tekrarla başka testle. istersen hem bugün hem yarın tekrarla emin olmuş olursun.

saat 14:00 çıkıcam işyerindeyim çıkınca hemen alır yapaım
tabi o saate kadar aklımı kaçırmazsam:18:

gereksiz umutlandırmak istemem ama vallahi yoksa istersen kalemle çiz o ikinci çizgi çıkmıo ya test bozuk yada hamilesin iki ihtimal varki bence hamilesin bana hiççç bozuk test denk gelmedi :) ilaç falan kullanmiosun dimi

yok canım ilaç içmiyorum

ay umutlansammı umutlanmasammı anlamadım dürttüler sanki beni

inşallah olmazsa direk kana gideyim ben burdan

ay allahım elim ayağım titriyo

yok canım ilaç içmiyorum

ay umutlansammı umutlanmasammı anlamadım dürttüler sanki beni

inşallah olmazsa direk kana gideyim ben burdan

ay allahım elim ayağım titriyo

bence testi tekrarla önce emin ol sonra git canım ama bence umutlan ne diye çift çizgi çıkın durup dururken belki üzerine gördün belki adet bitiminde hemen yumurtladın belli olmazki

hayatım sana zaten dr takip yapçakmış ozaman senin extradan yapmana gerek yok bence rahat ol kafanı doldurma strestende olmio bak hemen olmuş ilk ay negüzel gene olur

işallah yine hemen olur ama adetim gecıkmısdı zaten belkide 5 haftalıktı dustu o yuzden mı parca geliyo kanım cok katı kıvamda doktor bana 4 haftalık hamıle oldugun için parca gelmes dedi kanamayla dusuk yapmassın dedı ama baya bi kanamam var suan adet oldugunda gel dedi adet sokturucu vermısdı sımdı nbapıcam bilmiyırum anlamadım ben :S

bence testi tekrarla önce emin ol sonra git canım ama bence umutlan ne diye çift çizgi çıkın durup dururken belki üzerine gördün belki adet bitiminde hemen yumurtladın belli olmazki

kafam karıştı üstüne görmek tam adettede oluyomu yani kahverengi falan oluyo benim bildiğim

benimki bildiğin adetti:18:

Roter cim benim oğlumda adetten 6 gün önce net çıkmıştı ve kanda 48 di.
inşallah bebişin seninledir canım..
heyecanla bekliyoruzzzzzzzz

KARAPISSO adet olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Bu ay btç kürünün 2. ayıydı çok umutluydum kesin var diyorduuuuuuuuuuuuum ama kırmızı kart geldiiiiiii...
Hiç şaşmadı yaaaaaaaaaaaaaaa

bu arada selamsız sabahsız dalmışım kusura bakmayın

Selamün Aleyküm Arkadaşlarrrrrr
nasılsınız bakalımmm
iyi haftasonlarıııı

kızlar ya ben gece boyunca bel ağrısı çektim.dedim noluyor.
sabah hamilelik takviminin alt kısmını okuyunca anladım
nekadar faydalıymış bu hamilelik takvimi.
kasık ağrım oluyor,sabah okuyorum,bugün kasıgınızda ağrınız olabilir rahim büyyor diyor

innnşallah topiğimizdeki herrrrkez bu takvimlerden ekler en kısa zamandaaaaa

azcık işlerim var kızlar onları halledip geleyim olurmu? çok öpüyorum hepiniziii

Karapisso kuzum üzülme.elbette zamanı gelince olucak.az daha sabır canım.hemen ha deyince hamile kalıverseydik bebişlermiizin degerini nasıl anlıcaktık dimi ama? az naz yapsınlar ki bizim özlemimizin ardından kavuştugumuz mucizemiz olsunlar
inşallah bşrdahaki ay gelir bebişinn

Allah sabır versin canım...Fazla beklemeden anne olursun inşallah

listene beni de ekler misin ayşedurmaz..
bat 25 ocak...

teşekkürler...
Eklerim tabi.Hoşgeldiinnn.Son batın olsun inşallah

Kııııııızzzzzz...Kana koş.Pazartesi falan bekleme sakın.Düşük de çıkar hadiiiiiii
merhaba bende 28+4 günlük oğluşuma hamileyim kavuşmamıza 80 gün kaldı allahın izniyle ... arkadaşlar yazılarınızın altında bebişin tahmini doğm tarihi falan yazıyo onu nerden yapıyoruz .?
Hayırlı doğumların olsun inşallah
ya ben şimdi gene ovu testi yaptım okadar silikki noldu şimdi ya dün kap karaydı şimdi çokk silik noluyo şimdi anlayan varsa anlatsın nolur
Sıvı içmediysen 2-3 saat sorun yok.Çatlamışsın demektir.Bu akşam çalışmayı unutmayın.Yarın sabah da...
KARAPISSO adet olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Bu ay btç kürünün 2. ayıydı çok umutluydum kesin var diyorduuuuuuuuuuuuum ama kırmızı kart geldiiiiiii...
Hiç şaşmadı yaaaaaaaaaaaaaaa

Şşşşş umutsuzluk yok umutsuzluk yok Allahım en güzelini vermek için bekletiyor bizleri.Hadi toparlan yeni aya bomba gibi başla hadi bakıyım.Allah'ın gücüne gider bak ağlarsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…