- 23 Ekim 2007
- 6.301
- 54
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #2.141
canım sabah kalktığımda kahvaltı kaldır evi süpür mutfağı hallet oğlumun karnını doyur bu arada bide kanepeleri sildim işim bitti geldim oğlum 2.5 yaşında canım ikinciyede doktor erkeğe benziyor dedi ama kesin söylemiyorum dedi şubatta belli olacak
Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedimHepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre
Herkez en kısa zamandahaliyle listenin en alt kısmına geçsin inşallaaahhh
Hamiş Adayı
Batasıca BAT
Veeee sonundaaaaa
Ateşli hatunların adresleriPhia 4 Ocak My Ovulation Chart Merinos1 5 Ocak Layle 5 Ocak pufpuff 7 Ocak meleklerim35 9 Ocak waves 9 Ocak sudünyasi 10 Ocak Aysedurmaz 11 Ocak My Ovulation Chart karapisso 12 Ocak MEVANURRRR 13 Ocak cikolta 15 Ocak taana 16 Ocak suri50 18 Ocak serap_serap 19 Ocak abraxasguzel 20 Ocak inci61inci 22 Ocak roter 23 Ocak fatma_ahmet 24 Ocak taydin 25 Ocak deepp 25 Ocak ebson 25 Ocak Aeroplain 25 Ocak Evris 25 Ocak cadiozy 26 Ocak seyide_cim 27 Ocak bedesten 29 Ocak eglenceli 4 Şubat izell 9 Şubat
Anniş Adayı
Tahmini Doğum Tarihi
Bebeğimizin cinsiyeti
Beklediği Ay Sayısı
Tokoyay 3 Haziran 2013 gvn1907 24 Haziran 2013 irmegan 8 Temmuz 2013 Tubiloshh 20 Temmuz 2013 peri3866 20 Temmuz 2013 fmfm 05 Ağustos 2013 hctp 05 Ağustos 2013 Tugra034 12 Eylül 2013 5 perakedisi 12 Eylül 2013 waves 16 Eylül 2013 7 Aysedurmaz 20 Eylül 2013 4
Yeni batlarını söyleyenleri listeye eklemeye devam ediyorum arkadaşlar.Hepinizi en altta görmek dileğiyle....
Canım benim herhangi bi sorunun yoksa eğer yumoşlar için BTÇ kürü ve spoşlar için Çakşır kürü yap derim ben.İltihabın varsa BTÇ yerine soğan yap.Eşine çakşırı yedir mutlaka.Yada keçiboynuzu kürü falan.Bunlarla hamile kalan çok kişi var.Ovu da yaparsan takibin kolay olur.Yeni aya başlarken önereceğiniz birşeyler varmııııı lütfen bana birşeyler öğretinde Allahın izni ile bu ay gelsin bebişim...
perimmmm kuzumm nasılsın bakalım?
göbüşün çıktımı senin de
yha bu arada bende saçma sapan bir piskoloji var bu aralar.
canım dr a gitmek istemiyor :26:
nolur bana bişiler söleyin kızlar. dr a gitmek,muayene olmak istemiyorum..
tahliller var yapılması lazım.içimden hiç gelmiyor :44:
randevu almak için elim telefona gitmiyor.
ne oluyor bana yaaa
aşırı rahatım sanki
Aysecim subat icin tekrar liste yapicakmisin? Benim bat 9 subat.
Hamiş Adayı | Batasıca BAT | Veeee sonundaaaaa | Ateşli hatunların adresleri |
Phia | 4 Ocak | My Ovulation Chart | |
Merinos1 | 5 Ocak | ||
Layle | 5 Ocak | ||
pufpuff | 7 Ocak | ||
meleklerim35 | 9 Ocak | ||
waves | 9 Ocak | ||
sudünyasi | 10 Ocak | ||
Aysedurmaz | 11 Ocak | My Ovulation Chart | |
MEVANURRRR | 13 Ocak | ||
cikolta | 15 Ocak | ||
taana | 16 Ocak | ||
suri50 | 18 Ocak | ||
serap_serap | 19 Ocak | ||
abraxasguzel | 20 Ocak | ||
inci61inci | 22 Ocak | ||
roter | 23 Ocak | ||
fatma_ahmet | 24 Ocak | ||
taydin | 25 Ocak | ||
deepp | 25 Ocak | ||
ebson | 25 Ocak | ||
Aeroplain | 25 Ocak | ||
Evris | 25 Ocak | ||
cadiozy | 26 Ocak | ||
seyide_cim | 27 Ocak | ||
bedesten | 29 Ocak | ||
eglenceli | 4 Şubat | ||
izell | 9 Şubat | ||
karapisso | 9 Şubat | ||
Anniş Adayı | Tahmini Doğum Tarihi | Bebeğimizin cinsiyeti | Beklediği Ay Sayısı |
Tokoyay | 3 Haziran 2013 | ||
gvn1907 | 24 Haziran 2013 | ||
irmegan | 8 Temmuz 2013 | ||
Tubiloshh | 20 Temmuz 2013 | ||
peri3866 | 20 Temmuz 2013 | ||
fmfm | 05 Ağustos 2013 | ||
hctp | 05 Ağustos 2013 | ||
Tugra034 | 12 Eylül 2013 | 5 | |
perakedisi | 12 Eylül 2013 | ||
waves | 16 Eylül 2013 | 7 | |
Aysedurmaz | 20 Eylül 2013 | 4 | |
Hamile psikolojisi bu olsa gerek.Git gör ne güzel prensesini Tubiii...Senin yerinde olmak için can atıyoruz hepimiz.Göbeğin çıktı mı bakıyım senin oldunmu
perimmmm kuzumm nasılsın bakalım?
göbüşün çıktımı senin de
yha bu arada bende saçma sapan bir piskoloji var bu aralar.
canım dr a gitmek istemiyor :26:
nolur bana bişiler söleyin kızlar. dr a gitmek,muayene olmak istemiyorum..
tahliller var yapılması lazım.içimden hiç gelmiyor :44:
randevu almak için elim telefona gitmiyor.
ne oluyor bana yaaa
aşırı rahatım sanki
Hoşgeldin tatlım.
yha ne piskolojisi bilmiyorum ama aptal aptal dolaşıyorum evde öyle
evet bir de cinsiyet olayı vardı dimibu ne rahatlık kendime şaşıyorum
evet yaa göbeğim çıktıbaya belli oluyor.oğlumda 4.-5. aylarda yeni yeni çıkıyordu.bunda neden böyle oldu anlamadım.
hele akşamları yemek yedikten sonra 2 katı oluyor. ne giysem dar geliyor. akşam misafir gelirse çok utanıyorum
gündüzleri zar zor bir araya gelen kabanımın düğmeleri akşamları arada bayagı mesafe var olarak açık kalıyor
akşamları yatarken ve sabahları bazen göbegimin alt kısmında çok hafif kayma hissediyorum.ikinci hamileliklerde daha çabuk hissedilirmiş.ama kıpırtı felan değil daha. sadece hafif sola sağa kayma şeklinde.
bende durumlar böyle.
sen nasılsın ayşem?
Arkadaşlar herbirinize de selamlar ..Forumda yeniyim..2. bebeğimizi istiyoruz ..Bu bat nedir? Adet günü ile ilgili galiba ...Açıklayabil!r misiniz?? Tşk şimdiden..yha ne piskolojisi bilmiyorum ama aptal aptal dolaşıyorum evde öyle
evet yaa göbeğim çıktıbaya belli oluyor.oğlumda 4.-5. aylarda yeni yeni çıkıyordu.bunda neden böyle oldu anlamadım.
hele akşamları yemek yedikten sonra 2 katı oluyor. ne giysem dar geliyor. akşam misafir gelirse çok utanıyorum
gündüzleri zar zor bir araya gelen kabanımın düğmeleri akşamları arada bayagı mesafe var olarak açık kalıyor
akşamları yatarken ve sabahları bazen göbegimin alt kısmında çok hafif kayma hissediyorum.ikinci hamileliklerde daha çabuk hissedilirmiş.ama kıpırtı felan değil daha. sadece hafif sola sağa kayma şeklinde.
bende durumlar böyle.
sen nasılsın ayşem?
Arkadaşlar herbirinize de selamlar ..Forumda yeniyim..2. bebeğimizi istiyoruz ..Bu bat nedir? Adet günü ile ilgili galiba ...Açıklayabil!r misiniz?? Tşk şimdiden..
Hoşgeldin tatlım.
yha ne piskolojisi bilmiyorum ama aptal aptal dolaşıyorum evde öyle
bende durumlar böyle.
sen nasılsın ayşem?
Çiçeği burnunda anniş nasılsın hamişlik nasıl gidiyo
:))) Ne güzel gelişmeler var sende.Kızımızı da gör gel hadi bi an önce..
Ben çok su içiyorum,wcden çıkamıyorumCevizi falan çok kaçırmışım 2 kg aldım 5 günde.Bugün dur dedim kendime.Ayağımı kendime çekince kasıklarım acıyor.Batmalar sağlı sollu devam.Garip tarif edilemez bi ağrı gibi bişey var.Tanımlayamıyorum.Dün akşam evde yorgunluktan bayılacak gibi oldum.Ütü yapmıştım biraz ondan sanırım.Yoğurt süt aksatmıyorum.Folikasite devam çarşamba günüde inş kesemi görür gelirim.
B eklenen A det TarihiAma bizim için beklenmeyen adet tarihi Hoşgeldin canım
Beeeennn Daha varlığına bile inanmakta güçlük çekiyoruz eşimle Yanlış falan değildir sonuç değilmi diye soruyor hala.Çarşamba ilk muayenemiz Allah izin verirse.Keseyi de görürüz inşallah Sen nasılsın şekerim?
Ben çok iştahlı biriyim çabuk da alırım kilo denen meredi.O yüzden dikkat etmem lazım.Senin bulantılar çok kötüydü kilo vermen çok normal.Allah bir daha yaşatmasın o günleri.Arkadaşım 7 aylık hamile 5,5 kg almış.Ben daha ilk haftada 2 aldım.Bu ne hızhayırlısıyla bir randevumu alayım bakalım.pazartesi yer varsa giderim.yoksa salı giderim inşallah.
kız mı hissediosun ayşemben sıfır ım sanki.hiçbir cinsiyet tahmini yapamıyorum. hayırlısı Allah'tan.ne verdiyse kabulüm
bende ilk 1-2 ayda 2 kilo almıştım.ama bulantılar başlayınca oldugu gibi geri verdim. hamilelik başlangıç kilomdayım şu an.
kasık ağrıların da birkaç haftaya hafifler canım.bu günlerde oldukça rahatsızlık verir sana.
çarşamba günü de hayırlı haberlerini alıcaz Rabbimin izniyle canım.
Çok tşk ederim çok naziksin ...Bgn adetin 5. günü yarın da son muhtemelen ...Bat is 1 Şubat ..Ben 24 günde bir oluyor ovulasyon ...Beni de ekler misinz?Ya nasip tabii ki de ..:)