- 27 Ağustos 2012
- 1.884
- 103
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #2.061
Günaydın canımmm..Yok dimi gelen giden.13.gün bugün...İnşallah bebişin gelecek inanıyorum ben
Dimi kıızz..Benim ilk testi bi görsen buna mı güvendin deli dersin.O kadar ama o kadar silikkiAmaan ben bekleyemem arkadaş.Acaba mı diye içimi kemirmektense yaptırıyım testi çıkmazsa da oturur ağlarım en fazla sonra yeni aya hazırlık Çizgi çok silik netleşsin de öyle gideyim diyorya kızlar ben hayret ediyorum valla sabırlarına.Ben uyuyamam bile kııızz 22 bile çıksa öğrendim miss gibi sevindim tekrarladım testimi.Düşünsene batı bekleseydim hala acabamı diyecektim.Bugün bile öğrenmemiş olacaktım
en güzeli bir hafta fazladan mutlu oldun fenamı vallaha 5 saat sonra bile çıksa o silik çizgi bacaklarım popoma vuraaa vura giderim dr a ne beklicem zaten varsa kanda çıkıo hemen ben ilkinde bazı olumsuzluklardan hemen gidemedim gitmek istedim ama olmadı gittigimde kan degerim 1068 di düşün bu defa rahatım ama koşa koşa gitçem
ben artık hiç takmıyorum yok aman yumurtladım aman spoşlar yerlerine yerleştimi a kasıklarım ağırıyor a akıntım var
bunlarla uğraşmaktan manyak oldum ya
olacaksa olacak zaten aman başım ağırıyo her akşam vallahi ya
bi ara sizde bi yumurtayı bulamıyosunuz işiniz bu madem işinizi yapmıyosunuz orda ne işiniz var diye söyleniyordumki eşimin gülme sesini duydum
bırak dedi bu kadar takma kafana olmazsa olmaz bana sen yetersin:)
şimdilik böyle avutuyoruz kendimizi
hayırlıs
ama yinede allahım vazgeçmiş değilim bir an önce verirsen iyi olur
Yok canım gelen giden,inşallah da kuzum dunku bozuk gbi olan test C koyulaşmiş T cizgisi bos duruodu sabah bilmıyrm valla...Sabah kaydım dustum ya :26:
Bütün namazlarımda bütün dualarımdasınız hepiniz.Bi tanıdığım daha var 2,5 senedir bekliyor hiç korunmadı.Hatta eşi dra gitmiyor.Çünkü kızda sorun yok.Ona da versin diye dua ediyorum.Sizde edin de versin bebeğini Rabbim ona da.
ayyy kızzz yazık kocacıklarımıza yaaa akşam bende halini görünce çok üzüldüm her ay karnımı sevip varmıki ya derdi bu ay demedi oda çok üzülüyo
Hiiiihhh dikkat et canım benim.Bebişin olmasa bile kendine dikkat et gelecek aya lazımsın sen sonuçtaGeçmiş olsun.
ben artık hiç takmıyorum yok aman yumurtladım aman spoşlar yerlerine yerleştimi a kasıklarım ağırıyor a akıntım var
bunlarla uğraşmaktan manyak oldum ya
olacaksa olacak zaten aman başım ağırıyo her akşam vallahi ya
bi ara sizde bi yumurtayı bulamıyosunuz işiniz bu madem işinizi yapmıyosunuz orda ne işiniz var diye söyleniyordumki eşimin gülme sesini duydum
bırak dedi bu kadar takma kafana olmazsa olmaz bana sen yetersin:)
şimdilik böyle avutuyoruz kendimizi
hayırlısı
ama yinede allahım vazgeçmiş değilim bir an önce verirsen iyi olur
allahtan gelene boynumuz kıldan ince takdir onun biz elimizden geleni yapıyoruz ne diyim
Bu ay bi sürü bebek gelecek inanıyorum ben.Bütün topik kendini kasmayı bıraktı Kesin olacak hepinizin bu ayyy Moral çok önemli.Bende bu ay kasmadım.Olmazsa dr yolu görünecek dedim o kadar.Bol bol dua ettim sadece.İnanın inceleyeceğim kendimi diye aynanın karşısında bile çok durmadım bu ay İyiki de öyle yapmışım.Dün ilk kez göğüslerime baktım.Hiç görmediğim kadar büyükler Tabi buna en çok sevinen kocacım oldu
Gebelikte haklısında doğumda beklesinler anacım.Biz içerde canımızdan can verirken o da nargile yakmasın bi zahmet.rabbim bu yolda bekletmesin kimseyi vallaha çokkkkkk zor bi dogumda bekletmesin bide hamilelik istediginde öle zorki
Valla ediyorum kuzumda birden kaydım... Saol sende dikk et
EEE bebikler nasıl annesi nasılsınız?
Bu ay bi sürü bebek gelecek inanıyorum ben.Bütün topik kendini kasmayı bıraktı Kesin olacak hepinizin bu ayyy Moral çok önemli.Bende bu ay kasmadım.Olmazsa dr yolu görünecek dedim o kadar.Bol bol dua ettim sadece.İnanın inceleyeceğim kendimi diye aynanın karşısında bile çok durmadım bu ay İyiki de öyle yapmışım.Dün ilk kez göğüslerime baktım.Hiç görmediğim kadar büyükler Tabi buna en çok sevinen kocacım oldu
allah seni napmasın deliiayyy bugün gene ypçam ovu test inş gene kaapppp karaaa olur akşama gene çalışırız
Gebelikte haklısında doğumda beklesinler anacım.Biz içerde canımızdan can verirken o da nargile yakmasın bi zahmet.Ben doğuma eşimin de girmesini istiyorum.Normal olmasa bile.O anları benimle yaşasın istiyorum.O da kabul etti.
Bacağımı yukarı çektiğimde çorap giyerken falan kasıklarım bayaa acıyor artık.İyice sertleşti göbeğimin altı.Süt-yoğurt-folikasit-su-ceviz arasında kayboldumÇok çok dikkat ediyorum yürürken falan tosbaa gibiyim ağır ağır.Eşim hala "yanlış olma ihtimali yoktur değilmi.kanda falan yanlışlık yoktur değilmi" diye soruyor garibim.Daha şokta yani
Silikleşsinde çatlasın artık kıızz..Döllensin bi an önce de 12 gün sonra çıksın kandaNeleri hesaplıyorum bakarmısın Hadi hayırlısı olsun inşallah bu ay..
ben ilk yapiom anlamiom pek ama testin kagadında koyu oldugunda pozitif silik oldugunda negatif dio
Yumurta oluşup salındığında en yüksek seviyede lh hormonu.O yüzden koyu çıkıyor.Çatladığında LH düşüyor silikleşiyor test.Çatlaması da kritik 24 saat demek..
Yumurta oluşup salındığında en yüksek seviyede lh hormonu.O yüzden koyu çıkıyor.Çatladığında LH düşüyor silikleşiyor test.Çatlaması da kritik 24 saat demek..
7 sinde aldıgımda yaptım silikti sonra dün tekrarladım kap karaydı uzmanımıza soruyorum ben normal şartlarda hesaplayınca 4 5 6 yumurtlamam lazım ama adetim her ay 5 6 gün kayıyor sence nezaman yumurtladım ben :)))
bende denesemmi ovu testini diyosun önümüzdeki ay yapıyım
bu ay tutmadı biliyorum hissediyorum