- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
- #2.121
tünaydın kızlar ev işlerimi bitirdim geldim neler yapıyorsunuz bakalım
roterden kan testi bekliyoruz.Cızgısı çıkmış testte.Daha 9 gün var batına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamiş Adayı | Batasıca BAT | Veeee sonundaaaaa | Ateşli hatunların adresleri |
Phia | 4 Ocak | My Ovulation Chart | |
Merinos1 | 5 Ocak | ||
Layle | 5 Ocak | ||
pufpuff | 7 Ocak | ||
meleklerim35 | 9 Ocak | ||
waves | 9 Ocak | ||
sudünyasi | 10 Ocak | ||
Aysedurmaz | 11 Ocak | My Ovulation Chart | |
karapisso | 12 Ocak | ||
MEVANURRRR | 13 Ocak | ||
cikolta | 15 Ocak | ||
taana | 16 Ocak | ||
serap_serap | 19 Ocak | ||
abraxasguzel | 20 Ocak | ||
inci61inci | 22 Ocak | ||
roter | 23 Ocak | ||
fatma_ahmet | 24 Ocak | ||
taydin | 25 Ocak | ||
deepp | 25 Ocak | ||
ebson | 25 Ocak | ||
Aeroplain | 25 Ocak | ||
Evris | 25 Ocak | ||
cadiozy | 26 Ocak | ||
seyide_cim | 27 Ocak | ||
bedesten | 29 Ocak | ||
eglenceli | 4 Şubat | ||
izell | 9 Şubat | ||
Anniş Adayı | Tahmini Doğum Tarihi | Bebeğimizin cinsiyeti | Beklediği Ay Sayısı |
Tokoyay | 3 Haziran 2013 | ||
gvn1907 | 24 Haziran 2013 | ||
irmegan | 8 Temmuz 2013 | ||
Tubiloshh | 20 Temmuz 2013 | ||
peri3866 | 20 Temmuz 2013 | ||
fmfm | 05 Ağustos 2013 | ||
hctp | 05 Ağustos 2013 | ||
Tugra034 | 12 Eylül 2013 | 5 | |
perakedisi | 12 Eylül 2013 | ||
waves | 16 Eylül 2013 | 7 | |
Aysedurmaz | 20 Eylül 2013 | 4 | |
roterden kan testi bekliyoruz.Cızgısı çıkmış testte.Daha 9 gün var batına
tünaydınn ben zeynep bende 2. bebişime hamileyim kızım 6 yaşında oğluşum 29 haftalık bende ev topluyorum habire siteden bi çıkamıyrum :)))
çok sevindim ya rabbim hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin inşallah sen nasılsın canım hamişlik nasıl gidiyor
KARAPISSO adet olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Bu ay btç kürünün 2. ayıydı çok umutluydum kesin var diyorduuuuuuuuuuuuum ama kırmızı kart geldiiiiiii...
Hiç şaşmadı yaaaaaaaaaaaaaaa
Daha sakiniz bakalım.İnşallah da böyle giderAyağımı yukarı çekince acıyor kasıklarım.Göğüslerim acımaya ve büyümeye başladı.Bu arada çok abartmışım 5 günde kuruyemişi falan 2 kg almışım.Hemen kendimi dizginliyorum bugün.Çok su içiyorum.Yoğurt ve süt tüketiyorum her gün.Tosbaa gibi hareket ediyorum artıkDün battı gelmedi çok şükür :) Hala gelecek korkusu yaşıyormuşum demekki Çarşamba ilk muayeneye gideceğim.Kese görünmez daha sanırım.6 haftaya girmedim çünkü.Öyle işte bende durumlar.
canım sabah kalktığımda kahvaltı kaldır evi süpür mutfağı hallet oğlumun karnını doyur bu arada bide kanepeleri sildim işim bitti geldim oğlum 2.5 yaşında canım ikinciyede doktor erkeğe benziyor dedi ama kesin söylemiyorum dedi şubatta belli olacak
meraba kızlar bende bebişim olsun istiyorum bu ay ikinci denememizi yapıcaz geçen ay ki tutmadı çok sıkı bi çalışmada yapmamıştık zaten çünkü vajinusmusu yeni yenmiştim eşm çok istiyor ve bu ayı garantiye almak istedi tabi hersey Allahtan. bu sabah aktardan aldığımız bi macuna basladık ikimizde iki gün sonrada adetim bitiyor ve bide ovulasyon testi aldım umarım bende bebişimi kucağıma alırım ve hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum. (hamilelik takvimini çok heveslendiğim için yaptım inşallah kaldırmamada gerek kalmaz)
nasılsın canım hamişlik nasıl gidiyor ömerin nasıl tatlım inşallah iyidir rabbim yar ve yardımcısı olsun bol bol dua ediyorum oğlun için
canım benim çok sağol iyi gidiyor hamilelik miğdemde yanma ve kasık ağrılarım dışında bir sorunum yok yarın tahlil sonuçlarımı alıcam pzts dr dayım.Ömerim de iyi çok şükür evin içinde baya dolaşmaya başladı keyfi de iyi hergün fizik tedavi ve haftada bir psikolog tedavisi var.haftaya da tomografi çekilecek tekrar iyi olacak inşallah.ben daha kazanın bilincine yeni vardım her gece kaza anındaymışım gibi uykudan uyanıyorum....Mevlam yardımcımız olsun.
sen nasılsın napıyorsun
canım doktor vajinal muayene yaparsa keseyi görürsün tatlım benimki 4 haftalıktı gördü doktor kalp atışlarını 6 haftada duyarsın tatlım bol su iç yoğurdu günde 1 kase tüket canım fazla yorulma ve fazla yürüme ilk 3 ayda fazla yürüyüş tehlikeli canım kendine çok iyi bak meyveni ve yemeklerini ihmal etme vücut direnci düşeceği için hastalanabilirsin
Hamiş Adayı | Batasıca BAT | Veeee sonundaaaaa | Ateşli hatunların adresleri |
Phia | 4 Ocak | My Ovulation Chart | |
Merinos1 | 5 Ocak | ||
Layle | 5 Ocak | ||
pufpuff | 7 Ocak | ||
meleklerim35 | 9 Ocak | ||
waves | 9 Ocak | ||
sudünyasi | 10 Ocak | ||
Aysedurmaz | 11 Ocak | My Ovulation Chart | |
karapisso | 12 Ocak | ||
MEVANURRRR | 13 Ocak | ||
cikolta | 15 Ocak | ||
taana | 16 Ocak | ||
suri50 | 18 Ocak | ||
serap_serap | 19 Ocak | ||
abraxasguzel | 20 Ocak | ||
inci61inci | 22 Ocak | ||
roter | 23 Ocak | ||
fatma_ahmet | 24 Ocak | ||
taydin | 25 Ocak | ||
deepp | 25 Ocak | ||
ebson | 25 Ocak | ||
Aeroplain | 25 Ocak | ||
Evris | 25 Ocak | ||
cadiozy | 26 Ocak | ||
seyide_cim | 27 Ocak | ||
bedesten | 29 Ocak | ||
eglenceli | 4 Şubat | ||
izell | 9 Şubat | ||
Anniş Adayı | Tahmini Doğum Tarihi | Bebeğimizin cinsiyeti | Beklediği Ay Sayısı |
Tokoyay | 3 Haziran 2013 | ||
gvn1907 | 24 Haziran 2013 | ||
irmegan | 8 Temmuz 2013 | ||
Tubiloshh | 20 Temmuz 2013 | ||
peri3866 | 20 Temmuz 2013 | ||
fmfm | 05 Ağustos 2013 | ||
hctp | 05 Ağustos 2013 | ||
Tugra034 | 12 Eylül 2013 | 5 | |
perakedisi | 12 Eylül 2013 | ||
waves | 16 Eylül 2013 | 7 | |
Aysedurmaz | 20 Eylül 2013 | 4 | |
çok şükür iyiyim canım bende oğlumda uğraşıyorum arada yemek yemek istemiyor onu ikna etmeye ve elimden geldiğince yedirmeye çalışıyorum benim oğlanın yemekle arası yok bazen ne yapacağımı şaşırıyorum öyle süt içmek istiyor
Allah sabır versin canım...Fazla beklemeden anne olursun inşallah
Eklerim tabi.Hoşgeldiinnn.Son batın olsun inşallah
Kııııııızzzzzz...Kana koş.Pazartesi falan bekleme sakın.Düşük de çıkar hadiiiiiii
Hayırlı doğumların olsun inşallah
Sıvı içmediysen 2-3 saat sorun yok.Çatlamışsın demektir.Bu akşam çalışmayı unutmayın.Yarın sabah da...
Şşşşş umutsuzluk yok umutsuzluk yok Allahım en güzelini vermek için bekletiyor bizleri.Hadi toparlan yeni aya bomba gibi başla hadi bakıyım.Allah'ın gücüne gider bak ağlarsan