Bol bebiş topiği

bugün bi deniyim bakıyım belki hala çatlamamışır:)

yumurta akı kıvamındaki akıntı sırasında yumurta çatlamamış oluyo dimi

yada o zaman ne oluyo?

aman soramadım anlamışsındır sen

vallaha şöle sölim bi allahın kulu ötekine uymuyo evet genel bi tanımlama var ama çogu insan uymuyo buna akıntı vs. hikaye anlican test en garanti bence sen vakit kaybetme al testini derim ben

düşmeye başladığında 24 saat içinde çatlıyacakmı demek

çatladığını anlıyomusun peki yani akıntı v.s. gibi
Hayır çatladığında test silikleşiyor.O anı yakalaman için sürekli test yapman lazım :) Çatladıktan sonra 24 saat içinde döllenmesi gerekiyor.Çünkü 24 saat sonra kapanıyor yumurta.

Tam yumurtlamayı da tam çatlamayı da kestirmek çok zor test olmadan.Üşüttüysen kasıkların ağrıyabilir.Akıntın fazlalaşabilir.En iyisi test.Sıvıya dikkat edersen içmezsen yani net bi şekilde çıkıyor cevap.O yüzden akıntıyla,ağrıyla anlayamayabilirsiniz.Yada günaşırı çalışmayla hiç bırakmazsınız yumoşu..

ben daha yeni üyeyim bebebğimi düşürdüm dün o yuzden bilgiler almak derdimi paylaşmak adına uye oldum onumuzdeki ay yine denicez işallah bu sefer tutunur bebeğim bu nasıl oluyo yaptıgınız şey banada anlatırmısınız ?

ayyy canım benim gelmiş geçmiş olsun inş üzme kendini gene olur rabbim alır sınar gene verir sakın isyan etme dr git danış mutlaka ilaçlar var tekrar gebe kalırsan düşmesin yerleşsin bebegin die allah yardımcın olsun

Saol işallah şimdi kanamam var ama düşükmü yoksa adetimmi bilmiyorum adetının 3. gunu gel dedi yumurtlama takıbı yapıcaz dedı ama devam ederse kanamam gidicem ne zormus ya Allahım sabır ver işallah onumuzdeki ay hemen tutarda acımız diner azda olsa eşimde cok uzuldu o cok ıstıyodu ilk bebeğimizi kaybedince hüsran tabi

Herkese güzel günler.. Bebiş haberleri bekliyoruz bol bebişli topiğimize yakışır

allah yardımcın olsun olur inş ovu . testi al takip daha kolay öle

kızlarrrrrrrrrrrr

canlarım ben dün bi gebelik testi almıştım

demin yapıyım dedim:)

sonuç çift çizgi:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

nasıl oldu anlamadım daha bata çok vardı

bişey diyin ne olur

olabilirmi

merhaba bende 28+4 günlük oğluşuma hamileyim kavuşmamıza 80 gün kaldı allahın izniyle ... arkadaşlar yazılarınızın altında bebişin tahmini doğm tarihi falan yazıyo onu nerden yapıyoruz .?

ya ben şimdi gene ovu testi yaptım okadar silikki noldu şimdi ya dün kap karaydı şimdi çokk silik noluyo şimdi anlayan varsa anlatsın nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…