-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #2.081
bizim se3nle geçen ay aynıydı galiba adet tarihimiz ben gg den aldım 10 ovu 20 gebelik test 20 lira vallaha sende al başla derim yapmaya eczanede 2 tane ovu test 10 liraymış gebelik testleri burda 4.5 5 falan kocişim aldı saolsun rahatım vallaha bence olmadı deme bu ay bak bende geçti dedigim gün yumurtlamaya başladım herkezin farklı farklı
bugün bi deniyim bakıyım belki hala çatlamamışır:)
yumurta akı kıvamındaki akıntı sırasında yumurta çatlamamış oluyo dimi
yada o zaman ne oluyo?
aman soramadım anlamışsındır sen
Hayır çatladığında test silikleşiyor.O anı yakalaman için sürekli test yapman lazım :) Çatladıktan sonra 24 saat içinde döllenmesi gerekiyor.Çünkü 24 saat sonra kapanıyor yumurta.düşmeye başladığında 24 saat içinde çatlıyacakmı demek
çatladığını anlıyomusun peki yani akıntı v.s. gibi
Yumurta oluşup salındığında en yüksek seviyede lh hormonu.O yüzden koyu çıkıyor.Çatladığında LH düşüyor silikleşiyor test.Çatlaması da kritik 24 saat demek..
7 sinde aldıgımda yaptım silikti sonra dün tekrarladım kap karaydı uzmanımıza soruyorum ben normal şartlarda hesaplayınca 4 5 6 yumurtlamam lazım ama adetim her ay 5 6 gün kayıyor sence nezaman yumurtladım ben :)))
Yumurtlama değişiyor takılma ona.Ovu testi o yüzden çok güzel bişey.Ben ilk ay 15te yumurtladım.Testte çıktı.Sonraki ay tesadüf muayenede 10.gün doktorum söyledi yumurtlamışsın çatlamak üzere diye.Sonraki ay 16 sında oldu.Değişiyor yani.Yumurtladığın günden sonra 14.gün adet oluyorsun sadece.Geç yumurtlayanların adeti hep geç geliyor.Yada gebeliği öğrenmesi geç oluyor.Anlatabilmişimdir umarım
ben daha yeni üyeyim bebebğimi düşürdüm düno yuzden bilgiler almak derdimi paylaşmak adına uye oldum onumuzdeki ay yine denicez işallah bu sefer tutunur bebeğim bu nasıl oluyo yaptıgınız şey banada anlatırmısınız ?
Saolayyy canım benim gelmiş geçmiş olsun inş üzme kendini gene olur rabbim alır sınar gene verir sakın isyan etme dr git danış mutlaka ilaçlar var tekrar gebe kalırsan düşmesin yerleşsin bebegin die allah yardımcın olsun
Saolişallah şimdi kanamam var ama düşükmü yoksa adetimmi bilmiyorum adetının 3. gunu gel dedi yumurtlama takıbı yapıcaz dedı ama devam ederse kanamam gidicem ne zormus ya Allahım sabır ver işallah onumuzdeki ay hemen tutarda acımız diner azda olsa eşimde cok uzuldu o cok ıstıyodu ilk bebeğimizi kaybedince hüsran tabi
canım çift çizgi varsa kesin hamilesin o zaman. bata ne kadar vardı
ya ben şimdi gene ovu testi yaptım okadar silikki noldu şimdi ya dün kap karaydı şimdi çokk silik noluyo şimdi anlayan varsa anlatsın nolur
ya bat 23 ocak daha 9 gün var olsa bile silik çıkması lazımdı
anlamadım