- 27 Ağustos 2012
- 1.884
- 103
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #2.021
Anaaakız ben soruyu görmemişim yaa 5 inci ayda oldu benim 4 ay mı beklemişoluyorum ne bilim
yaz işte bişler 1 ayileri 1 ay geri
far yapmazz
bende balık etliyimm ama inan artık hiç umrumda değil
yeterki sağlıklı olalım başka herseyin çözümü var
sende sıkma canın
ben hem istahlıyım hem etli butluyum
bakalım hakkımızda hayırlısı
canım ben yazmıstım ama unuttun galıbaaa benım kırmızılar maleseff gununden 1 gun once geldııı hayırlısıııı artıkk dıger bat şubat 4:) şimdideee sizleri takip ediyorum ama dhaaa çalışmay abıle başlamadıgım içinnn çok fazl amuhbbetınıze katılamıyorummmm bu arda butun yenı hemıslerıde tebrık edrım sgalıklı bı sekılde alırlar kucaklarına ınssss:) bıze dua etmeyıde unutmayın tazecık anne adyları:)
FOLİC PLUS günde 3 tane değil mi?400 mg içmen lazım günde.folbiol günde 1 tane ama diğeri 3 diye içtim ben.bi oku içini istersen
Kız toplu insanlarda hamilelik daha tatlı görünüyor.Ben kesin deve gibi olurum.Boyum 1,80
Ya tabiki oyle kuzucum da işte dahada kg almıyım en az iştah acan hangisiyse onu alıyım ben
zaten doktrlar once ideal kilonuza inin diyp duruolar sinir olum burdaki kadın dogumcuya gıck yaaaaa
Anniş Adayı | Beklenmeyen Adet Tarihi | Sonuç | Ateş Tablosu |
Phia | 4 Ocak | My Ovulation Chart | |
Merinos1 | 5 Ocak | ||
Layle | 5 Ocak | ||
pufpuff | 7 Ocak | ||
meleklerim35 | 9 Ocak | ||
waves | 9 Ocak | ||
izell | 9 Ocak | ||
sudünyasi | 10 Ocak | ||
Aysedurmaz | 11 Ocak | My Ovulation Chart | |
karapisso | 12 Ocak | ||
MEVANURRRR | 13 Ocak | ||
cikolta | 15 Ocak | ||
taana | 16 Ocak | ||
abraxasguzel | 20 Ocak | ||
inci61inci | 22 Ocak | ||
roter | 23 Ocak | ||
taydin | 25 Ocak | ||
serap_serap | 19 Ocak | ||
fatma_ahmet | 24 Ocak | ||
deepp | 25 Ocak | ||
ebson | 25 Ocak | ||
Aeroplain | 25 Ocak | ||
cadiozy | 26 Ocak | ||
seyide_cim | 27 Ocak | ||
bedesten | 29 Ocak | ||
eglenceli | 4 Şubat | ||
Anniş Adayı | Tahmini Doğum Tarihi | Bebeğimizin cinsiyeti | Beklediği Ay Sayısı |
Tokoyay | 3 Haziran 2013 | ||
gvn1907 | 24 Haziran 2013 | ||
irmegan | 8 Temmuz 2013 | ||
Tubiloshh | 20 Temmuz 2013 | ||
peri3866 | 20 Temmuz 2013 | ||
fmfm | 05 Ağustos 2013 | ||
hctp | 05 Ağustos 2013 | ||
Tugra034 | 12 Eylül 2013 | 5 | |
perakedisi | 12 Eylül 2013 | ||
waves | 16 Eylül 2013 | 7 | |
Aysedurmaz | 20 Eylül 2013 | 4 | |
:26: Afedersin tatlım.Unutkanlık hat safhadadır bende hepHemen son kez batını yazıyorum listemize.
Ohh maşallah uzunmuşsun kız sen
niye devegibi olasın her hamile güzeldir
bende top gibi olcam cok iyi biliyorum
Ohh maşallah uzunmuşsun kız sen
niye devegibi olasın her hamile güzeldir
bende top gibi olcam cok iyi biliyorum
Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedimHepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre
Listemize eklemeler yaptım kızlar.Herkez en kısa zamandahaliyle listenin alt kısmına geçsin inşallaaahhh
Anniş Adayı
Beklenmeyen Adet Tarihi
Sonuç
Ateş TablosuPhia 4 Ocak My Ovulation Chart Merinos1 5 Ocak Layle 5 Ocak pufpuff 7 Ocak meleklerim35 9 Ocak waves 9 Ocak izell 9 Ocak sudünyasi 10 Ocak Aysedurmaz 11 Ocak My Ovulation Chart karapisso 12 Ocak MEVANURRRR 13 Ocak cikolta 15 Ocak taana 16 Ocak abraxasguzel 20 Ocak inci61inci 22 Ocak roter 23 Ocak taydin 25 Ocak serap_serap 19 Ocak fatma_ahmet 24 Ocak deepp 25 Ocak ebson 25 Ocak Aeroplain 25 Ocak cadiozy 26 Ocak seyide_cim 27 Ocak bedesten 29 Ocak eglenceli 4 Şubat
Anniş Adayı
Tahmini Doğum Tarihi
Bebeğimizin cinsiyeti
Beklediği Ay Sayısı
Tokoyay 3 Haziran 2013 gvn1907 24 Haziran 2013 irmegan 8 Temmuz 2013 Tubiloshh 20 Temmuz 2013 peri3866 20 Temmuz 2013 fmfm 05 Ağustos 2013 hctp 05 Ağustos 2013 Tugra034 12 Eylül 2013 5 perakedisi 12 Eylül 2013 waves 16 Eylül 2013 7 Aysedurmaz 20 Eylül 2013 4
şubattada tek ben varımm yaaaaa en son ben gelıcem asagıdakı sayfayaaaaaa heeeee en küçükk benımkımı olucakkk şimdi
Ne güzel bi sürü abisi ablası olacak seninkinin.
bu benimki kız
Evet yumurtluyorsun kuzum çabuk çalış çalışşşş
haha 40 tane maşallah canım sana
kuzum ya bende aslında bu ay ovu yapmadım klomen içip doktor kontrolünde olduğum için..
ama dayanamadım merakımdan yinede gebelik alırken 6 tane ovu aldım hem kendimi oyalamak için hemde merak ettim nasıl çıkcak die
benim 6. ayım kuzum 6 aydır korunmuyoruz .. :18:
oohhh ohhhh gene ovu testi yaptım gene kapkara gebelik testinde göremedim çizgiyi bunda gördüm valla :) akşam sinirime marketten ped bile almadım hastalanmicam ben yaa :)