-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #2.041
Aysecim subat icin tekrar liste yapicakmisin? Benim bat 9 subat.
bugn sabah test yaptım şaka gbi gene bozuk cıktı evde teste bitti... utanıyrm artk eczanelere resmimi ascaklar gebelik testi manyagi diye....
hayırlısı diyorum olmadı sanırım bu ay kızlar artk dusunmekte istemıyrm.. nolursa olsun gercktn bunaltı artık bu bozuk tetsler bide hep aynı markayı satıo bugn eczaneler ya...
Günaydın şekerleeerrrr
Keçimen üzümlerim,karışık kuruyemişim ve suyumla (+wcim ile) yeni bir güne merhaba dedim.Bugün sabah mide kazıntısıyla uyandım 15-20 kg almazsam iyi Ebemle karşılaştım az önce.Doktoruna görünsen iyi olurdu düşük riski varsa ilaç verirdi dedi.Gelme dediyse de yapacak bişey yok kendine dikkat et sadece dedi.İnşallah bişey olmaz. Gelirken yolda bugün en az 5 hamile haberi daha alalım yarabbi nolluuur derken buldum kendimi cevoyu kurtar şu korkularından dedim.mevanur,phia arkasından gelsin inşallah dedim.Hepinize dua ettim.Ben hazırım listeyi güncellemeye sizden atak bekliyorum hadiiii
merinos1,layle,pufpuff,eglenceli,meleklerim35,izell,sudünyası,karapisso,mevanuuuurrrrrr
Kızlar ne alemdesiniiiiizzz??? :44:
Test yapanların sonuçları ne?
Mevanur hadi canım bi de sen yap güzel güzel bi haber ver bize
Yokmu bizlere halay çektirecek birileri...Hadi sizi bekliyoruuuuzzzzzz
Ya tabiki oyle kuzucum da işte dahada kg almıyım en az iştah acan hangisiyse onu alıyım ben
zaten doktrlar once ideal kilonuza inin diyp duruolar sinir olum burdaki kadın dogumcuya gıck yaaaaa
Ohhhh missss misssBence yarın sabah çalışın.Nasılsa spoşlar daha sende duruyor sabahkiler.Sağ tarafa doğru yatmayı unutma.Yardımcı ol azcık spoşlara yol göstermede.Yarın ateşin fırlarsa tablo çizgiyi bugüne çekecektir.Çatlaması da an meselesi yumoşun.Boş bırakma sakın Geliyooor geliyoooor taydin geliyooooorrrrrrrr
Olacak bu ay inşallah.Çalışmalar çok güzel.
Bu ay bi sürü hamile haberi alacağız hissediyorum.Boool bebişli bi topik olacak inşallah
kimse yok bugün :) resmini koymuşsun çok beğendim :) yaa inci benden bu kılcal damar gibi kanlı akıntı bugün de geliyo .. Korkuyorum artık hastalık filan mı var diye ??
tşkler kuzum :)
Ya yumurtlan çatlamıştır dicem ama 2 gün gelir miki acaba ? Korkutma kendini çok mu geliyor peçeteye sürünce mi geliyor ? yoksa iç çamaşırında mı farkediyorsun.
Dediğim gibi yumurtalar çatır çatır çatlıyor bence.
oohhh ohhhh gene ovu testi yaptım gene kapkara gebelik testinde göremedim çizgiyi bunda gördüm valla :) akşam sinirime marketten ped bile almadım hastalanmicam ben yaa :)
Valla ben 5 gündür bütün herşeyi yaptım seyide_cim.Çişe karbonat attım köpürmedi.İğne beklettim kararmadı.Ovu testi yaptım çok silikti.Kız sabah elimdeki son gebelik testini yaptım o bile daha kopkoyu değil.Dün değerim 98di.Nasıl koyulaşmaz demi?Koyulaşmasını beklemeyin demekki koyulaşmıyor bazen testteBunlara bel bağlamayın yani.En güveniliri kan...kızlar gebelik testinde çıkmayan çizgi ovu testinde çok koyuysa gebelik oluyomuş deneyen varmı yada yapan98
Listenin altına eklemeler yapıp devam ediyorum İzelcim.Seni de önce -1'e sonra -2'ye alırım inşallah gelecek ay :))Aysecim subat icin tekrar liste yapicakmisin? Benim bat 9 subat.
Kız sende kaç yumurta var acepkızlar yaa bugün yine akıntının içinde kan, kırmızı çizgi şeklinde .. Çatlamadan olsa dün de oldu , iki gün üst üste olur mu ??
Etmezmiyim kıııızzz.Hepinize ediyorum valla.Misafir varken yatılı daha heyecanlı oluyor diye bi teori vardı.Yatılı misafiri olan hamile kalır diyordukayyy inşallah canım benim. dua et olur mu?
bugün bütün gün sağ taraftan sıkıntı çektim. cuma toplanmamız vardı, komşuya gittim. oturduğum yerde arada sancı girdi durdu..
eve gelince uzandım azcık sağ tarafıma... kayınvalidemler geliyor, bu akşam burda kalırlar.. daha giremem yarın onları yollayana kadar...
hani misafir geyiği vardı ya eski topikte neydi o ya.. bak unuttum şimdi... bu akşam ondan olcak bizim evde
bakalım sabah ateşim kaç çıkacak?? merak merak....
hadi iyi bakın kendinize.. çok yazmayın haaa. oku oku bitmiyor sonra...
Hamiş Adayı | Batasıca BAT | Veeee sonundaaaaa | Ateşli hatunların adresleri |
Phia | 4 Ocak | My Ovulation Chart | |
Merinos1 | 5 Ocak | ||
Layle | 5 Ocak | ||
pufpuff | 7 Ocak | ||
meleklerim35 | 9 Ocak | ||
waves | 9 Ocak | ||
sudünyasi | 10 Ocak | ||
Aysedurmaz | 11 Ocak | My Ovulation Chart | |
karapisso | 12 Ocak | ||
MEVANURRRR | 13 Ocak | ||
cikolta | 15 Ocak | ||
taana | 16 Ocak | ||
abraxasguzel | 20 Ocak | ||
inci61inci | 22 Ocak | ||
roter | 23 Ocak | ||
taydin | 25 Ocak | ||
serap_serap | 19 Ocak | ||
fatma_ahmet | 24 Ocak | ||
deepp | 25 Ocak | ||
ebson | 25 Ocak | ||
Aeroplain | 25 Ocak | ||
cadiozy | 26 Ocak | ||
seyide_cim | 27 Ocak | ||
bedesten | 29 Ocak | ||
eglenceli | 4 Şubat | ||
izell | 9 Şubat | ||
Anniş Adayı | Tahmini Doğum Tarihi | Bebeğimizin cinsiyeti | Beklediği Ay Sayısı |
Tokoyay | 3 Haziran 2013 | ||
gvn1907 | 24 Haziran 2013 | ||
irmegan | 8 Temmuz 2013 | ||
Tubiloshh | 20 Temmuz 2013 | ||
peri3866 | 20 Temmuz 2013 | ||
fmfm | 05 Ağustos 2013 | ||
hctp | 05 Ağustos 2013 | ||
Tugra034 | 12 Eylül 2013 | 5 | |
perakedisi | 12 Eylül 2013 | ||
waves | 16 Eylül 2013 | 7 | |
Aysedurmaz | 20 Eylül 2013 | 4 | |
Daha var değilmi senn bata?Akıntıya,göğüslere takılma.Benim göğüslerim daha dün değişti.Bat günüm yani..Akıntım da ped batıracak kadar bile yok hala..Çok umut ettiğimiz için oluyor belirtiler.Daha hormonlar çalışmadan değişiklik olmaz diye düşünüyorum.Ayaklarını çok iyi koru.Ben bu ay öyle yaptım.Çift çorap-sıcak su torbasının üstüne koydum ayaklarımı.Büroda bile.Hiç belirtisiz olacak benimki diyordum öyle de oldu.Sen de öyle de kendine.İnsan belirtilere takılmıyor o zamangünaydın canlarımmm iyi hafta sonlarıı
Ayşem yaa çok erken biliyorum ama benim kasıklarım sanki gazla dolmuş gibi anlamadım gitti ayaklarımı da çok iyi koruyorum alt karnım bi tuhaf
göğüslerimde hala büyümediler ama acıyolar onlarda
ve benim hala akıntım yokkk öle yumurtlama akıntısı gibi
günaydın kızlarrrr akşamı çok iyi degerlendirdim vallaha yerimden bile kıpırdamadım iki saat saolsun kocamda çorapçıklar giydirdi üşümesin ayaklarım die battanieler örttü çok istio kocacım yazık ya kocamaaa çok seviyorum onu
Ben dualarımda gözyaşı döküyordum onu üzme artık diye
Anam valla ota moka ağlar oldum ben yaaaa
İnşallah gözyaşları içinde haber verirsin müjdeyi sevdiceğine..
Günaydın canımmm..Yok dimi gelen giden.13.gün bugün...İnşallah bebişin gelecek inanıyorum bengunaydın kızlar...
dün öle çok agladımki ayşem yaa iyiki aklıma gelip yapmışım ovu. testini gebelik testinde çıksa çift çizgi bukadar sevinirdim ancak rabbim tam umutsuzken ne güzel kapılar açtı bana çok şükür inş bu ay çok ümitliyim inş olur bende ilkinde ne karbonat kaldı ne igne ne limon hiççççç birinde 9 ay pozitif olmadı hiç bi işe yaramio onlar gebelik testinde incecik bi çizgi lazım bana soraaa koşaaa koşaaa dr a2
Günaydın canımmm..Yok dimi gelen giden.13.gün bugün...İnşallah bebişin gelecek inanıyorum ben
Dimi kıızz..Benim ilk testi bi görsen buna mı güvendin deli dersin.O kadar ama o kadar silikkiAmaan ben bekleyemem arkadaş.Acaba mı diye içimi kemirmektense yaptırıyım testi çıkmazsa da oturur ağlarım en fazla sonra yeni aya hazırlık Çizgi çok silik netleşsin de öyle gideyim diyorya kızlar ben hayret ediyorum valla sabırlarına.Ben uyuyamam bile kııızz 22 bile çıksa öğrendim miss gibi sevindim tekrarladım testimi.Düşünsene batı bekleseydim hala acabamı diyecektim.Bugün bile öğrenmemiş olacaktım