Bol bebiş topiği

kızlar yaa bugün yine akıntının içinde kan, kırmızı çizgi şeklinde .. Çatlamadan olsa dün de oldu , iki gün üst üste olur mu ??

senı ne kadar ıyı anladıgımı bılemezsın burdada sadece 3 tane eczane var zaten memur olunca senı herkes tanıyo..... bende ınternetten sıparıs edıyorum sana da tavsıye ederım.

canımm bızı de unutmazsın ınsaallah....

canım ben olmadım hala adet dun test yaptım tek cızgıydı bugun de yapmadım yarın sabah bır daha yaparım ınsaallah...

Ya tabiki oyle kuzucum da işte dahada kg almıyım en az iştah acan hangisiyse onu alıyım ben
zaten doktrlar once ideal kilonuza inin diyp duruolar sinir olum burdaki kadın dogumcuya gıck yaaaaa

kadın dogumcularrrrrrr cıldırtıyorlar benı de aslında bızı en cok anlaması gerekenler onlar.

ayyy inşallah canım benim. dua et olur mu?

bugün bütün gün sağ taraftan sıkıntı çektim. cuma toplanmamız vardı, komşuya gittim. oturduğum yerde arada sancı girdi durdu..

eve gelince uzandım azcık sağ tarafıma... kayınvalidemler geliyor, bu akşam burda kalırlar.. daha giremem yarın onları yollayana kadar...

hani misafir geyiği vardı ya eski topikte neydi o ya.. bak unuttum şimdi... bu akşam ondan olcak bizim evde

bakalım sabah ateşim kaç çıkacak?? merak merak....

hadi iyi bakın kendinize.. çok yazmayın haaa. oku oku bitmiyor sonra...

kimse yok bugün :) resmini koymuşsun çok beğendim :) yaa inci benden bu kılcal damar gibi kanlı akıntı bugün de geliyo .. Korkuyorum artık hastalık filan mı var diye ??

kimse yok bugün :) resmini koymuşsun çok beğendim :) yaa inci benden bu kılcal damar gibi kanlı akıntı bugün de geliyo .. Korkuyorum artık hastalık filan mı var diye ??

tşkler kuzum :)

Ya yumurtlan çatlamıştır dicem ama 2 gün gelir miki acaba ? Korkutma kendini çok mu geliyor peçeteye sürünce mi geliyor ? yoksa iç çamaşırında mı farkediyorsun.

Dediğim gibi yumurtalar çatır çatır çatlıyor bence.

peçeteye geliyo canım .. Anlamadım bende bişey .. 19. gün yaptığım ovulasyon testi sonradan baya netleşmiş saatler sonra .. 19 da 20 de çalıştık .. 20. gün test yapamadım .. Bugün yani 21. gün yaptım silik sayılır ..

oohhh ohhhh gene ovu testi yaptım gene kapkara gebelik testinde göremedim çizgiyi bunda gördüm valla :) akşam sinirime marketten ped bile almadım hastalanmicam ben yaa :)
Bomba gibisin valla..Hadi kız senden çok umutluyum bu ay ben
kızlar gebelik testinde çıkmayan çizgi ovu testinde çok koyuysa gebelik oluyomuş deneyen varmı yada yapan98
Valla ben 5 gündür bütün herşeyi yaptım seyide_cim.Çişe karbonat attım köpürmedi.İğne beklettim kararmadı.Ovu testi yaptım çok silikti.Kız sabah elimdeki son gebelik testini yaptım o bile daha kopkoyu değil.Dün değerim 98di.Nasıl koyulaşmaz demi?Koyulaşmasını beklemeyin demekki koyulaşmıyor bazen testteBunlara bel bağlamayın yani.En güveniliri kan...
Aysecim subat icin tekrar liste yapicakmisin? Benim bat 9 subat.
Listenin altına eklemeler yapıp devam ediyorum İzelcim.Seni de önce -1'e sonra -2'ye alırım inşallah gelecek ay :))
kızlar yaa bugün yine akıntının içinde kan, kırmızı çizgi şeklinde .. Çatlamadan olsa dün de oldu , iki gün üst üste olur mu ??
Kız sende kaç yumurta var acep Olsun olsun sıkıntı yoook.Bas bas bağırıyor yumoşların hadi spoş bekliyorum diye
Etmezmiyim kıııızzz.Hepinize ediyorum valla.Misafir varken yatılı daha heyecanlı oluyor diye bi teori vardı.Yatılı misafiri olan hamile kalır diyorduk

Günaydınlar efemm
Hamilelik 4.ayda bile hissettiriyormuş kendini.Dizimi yukarı çekemiyorum çorap giyerken kasıklarım acıyor İnşallah sizlerde yaşayın bu duyguyu Cem Yılmaz'ın sinema gösterimine gitmek istiyorum kaç gündür nasip olmadı daha.Belki bi umut bu akşam gideriz

Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedim
Hepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre
Herkez en kısa zamanda haliyle listenin en alt kısmına geçsin inşallaaahhh

Hamiş Adayı

Batasıca BAT

Veeee sonundaaaaa

Ateşli hatunların adresleri
Phia4 OcakMy Ovulation Chart
Merinos15 Ocak
Layle5 Ocak
pufpuff7 Ocak
meleklerim359 Ocak
waves9 Ocak
sudünyasi10 Ocak
Aysedurmaz11 OcakMy Ovulation Chart
karapisso12 Ocak
MEVANURRRR13 Ocak
cikolta15 Ocak
taana16 Ocak
abraxasguzel20 Ocak
inci61inci22 Ocak
roter23 Ocak
taydin25 Ocak
serap_serap19 Ocak
fatma_ahmet24 Ocak
deepp25 Ocak
ebson25 Ocak
Aeroplain25 Ocak
cadiozy26 Ocak
seyide_cim27 Ocak
bedesten29 Ocak
eglenceli4 Şubat
izell9 Şubat

Anniş Adayı

Tahmini Doğum Tarihi

Bebeğimizin cinsiyeti

Beklediği Ay Sayısı

Tokoyay3 Haziran 2013
gvn190724 Haziran 2013
irmegan8 Temmuz 2013
Tubiloshh20 Temmuz 2013
peri386620 Temmuz 2013
fmfm05 Ağustos 2013
hctp05 Ağustos 2013
Tugra03412 Eylül 20135
perakedisi12 Eylül 2013
waves16 Eylül 20137
Aysedurmaz20 Eylül 20134

Yeni batlarını söyleyenleri listeye eklemeye devam ediyorum arkadaşlar.Hepinizi en altta görmek dileğiyle....

günaydın canlarımmm iyi hafta sonlarıı

Ayşem yaa çok erken biliyorum ama benim kasıklarım sanki gazla dolmuş gibi anlamadım gitti ayaklarımı da çok iyi koruyorum alt karnım bi tuhaf
göğüslerimde hala büyümediler ama acıyolar onlarda
ve benim hala akıntım yokkk öle yumurtlama akıntısı gibi

Daha var değilmi senn bata?Akıntıya,göğüslere takılma.Benim göğüslerim daha dün değişti.Bat günüm yani..Akıntım da ped batıracak kadar bile yok hala..Çok umut ettiğimiz için oluyor belirtiler.Daha hormonlar çalışmadan değişiklik olmaz diye düşünüyorum.Ayaklarını çok iyi koru.Ben bu ay öyle yaptım.Çift çorap-sıcak su torbasının üstüne koydum ayaklarımı.Büroda bile.Hiç belirtisiz olacak benimki diyordum öyle de oldu.Sen de öyle de kendine.İnsan belirtilere takılmıyor o zaman

günaydın kızlarrrr akşamı çok iyi degerlendirdim vallaha yerimden bile kıpırdamadım iki saat saolsun kocamda çorapçıklar giydirdi üşümesin ayaklarım die battanieler örttü çok istio kocacım yazık ya kocamaaa çok seviyorum onu

Ben dualarımda gözyaşı döküyordum onu üzme artık diye
Anam valla ota moka ağlar oldum ben yaaaa
İnşallah gözyaşları içinde haber verirsin müjdeyi sevdiceğine..

Ben dualarımda gözyaşı döküyordum onu üzme artık diye
Anam valla ota moka ağlar oldum ben yaaaa
İnşallah gözyaşları içinde haber verirsin müjdeyi sevdiceğine..

dün öle çok agladımki ayşem yaa iyiki aklıma gelip yapmışım ovu. testini gebelik testinde çıksa çift çizgi bukadar sevinirdim ancak rabbim tam umutsuzken ne güzel kapılar açtı bana çok şükür inş bu ay çok ümitliyim inş olur bende ilkinde ne karbonat kaldı ne igne ne limon hiççççç birinde 9 ay pozitif olmadı hiç bi işe yaramio onlar gebelik testinde incecik bi çizgi lazım bana soraaa koşaaa koşaaa dr a2

gunaydın kızlar...
Günaydın canımmm..Yok dimi gelen giden.13.gün bugün...İnşallah bebişin gelecek inanıyorum ben

Dimi kıızz..Benim ilk testi bi görsen buna mı güvendin deli dersin.O kadar ama o kadar silikki Amaan ben bekleyemem arkadaş.Acaba mı diye içimi kemirmektense yaptırıyım testi çıkmazsa da oturur ağlarım en fazla sonra yeni aya hazırlık Çizgi çok silik netleşsin de öyle gideyim diyorya kızlar ben hayret ediyorum valla sabırlarına.Ben uyuyamam bile kııızz 22 bile çıksa öğrendim miss gibi sevindim tekrarladım testimi.Düşünsene batı bekleseydim hala acabamı diyecektim.Bugün bile öğrenmemiş olacaktım

en güzeli bir hafta fazladan mutlu oldun fenamı vallaha 5 saat sonra bile çıksa o silik çizgi bacaklarım popoma vuraaa vura giderim dr a ne beklicem zaten varsa kanda çıkıo hemen ben ilkinde bazı olumsuzluklardan hemen gidemedim gitmek istedim ama olmadı gittigimde kan degerim 1068 di düşün bu defa rahatım ama koşa koşa gitçem

ben artık hiç takmıyorum yok aman yumurtladım aman spoşlar yerlerine yerleştimi a kasıklarım ağırıyor a akıntım var

bunlarla uğraşmaktan manyak oldum ya

olacaksa olacak zaten aman başım ağırıyo her akşam vallahi ya

bi ara sizde bi yumurtayı bulamıyosunuz işiniz bu madem işinizi yapmıyosunuz orda ne işiniz var diye söyleniyordumki eşimin gülme sesini duydum

bırak dedi bu kadar takma kafana olmazsa olmaz bana sen yetersin:)

şimdilik böyle avutuyoruz kendimizi

hayırlısı

ama yinede allahım vazgeçmiş değilim bir an önce verirsen iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…