Bodyrock.tv

Kesinlikle katılıyorum. Tercümesi şu: Disiplin ne yapılması gerekiyorsa onu yapmaktır. Canınız istemediği halde bile..

Şahane vücutlar :)

Benim istediğim vücut tam olarak şu:

Hatta hatun da bana benziyor, az kaldı karın ve kol kaslarımla maksimum 2 ayda olurum ben :)

Bacaklar hafif kalın olmasa bana göre asıl şu da süper :

Ayh heyecan yaptım :)

Duygu cnm süpersin sen ya.Telefonumda zamanlayıcı ve kronometre varmış hiç aklıma gelmemşti bu şekilde işe yarayacağı.Ayy çok heyecanlandım şimdi hemen yapmak istiyorum.(iğnelere devam bu arada)
(Disiplin ne yapılması gerekiyorsa onu yapmaktır. Canınız istemediği halde bile..) Çok güzel kesinlikle katılıyorum.Bu arada benimde 2.fotoğraftaki hatunda gözüm kaldı benim favorim 2.hatun.
O zaman napıyoruz haydiiiii disiplin diyoruz.özelliklede bana hitap edilmiş bir söz galiba.çünkü hastalığıma rağmen sporumu yapabilirdim en azından kendimi fazla zorlamadan.Nerde hareket orda bereket demişler dimi.

Heheh ne demek :) Grip geçmeden spor yapmayı tavsiye etmiyor doktorlar ama, vücut virüsle mikropla savaşmalı, ekstra yorulmamalı diye... Hastayken iyice halsiz de kalıyoruz zaten..

Antibiyotik fayda etmediyse kocakarı ilaçlarını da bir dene, ben 2 tatlı kaşığı bal, neredeyse yarım limon suyu ve bolca tarçını karıştırarak birşey yapıyorum, boğaz ağrısı için ve kendimi halsiz hasta olacak gibi hissettiğimde özellikle hep kullanırım. Sabahları bir bardak suya bir tatlı kaşığı bal, bir tatlı kaşığı elma sirkesi koyup aç karnına içerim, bunu yaptığım zamanlarda hep daha az hasta oluyorum, metabolizmayı da hızlandırıyor. İyi bir dinlenmeyle de genelde 2 günden fazla sürmüyor gribal vaka bende.. Bir de bol bol uyu, uykudayken vücut tüm sistemi minimuma indirip, sadece hastalıkla savaşır, normalde 6 saat kadar uyuyan ben hastayken 14 saat uyuduğumu bilirim, ama geçiriyor :)

Şu tarçınlı tarifi annem de sadece balla toz zencefili karıştırarak yapıyor, o da çok faydalıymış. Zencefil tadına pek alışamadım ondan ben yapamıyorum pek, ama evde varsa dene belki senin damak zevkine uygun olur.

Sinizüt demiştin yanlış hatırlamıyorsam, hiç scuba dalış yapmayı denedin mi? Benim sinüslerimi bir tek o temizleyebildi :) Merakın varsa yazın dalışı denemeni de tavsiye ederim, ıslak saçla sokağa çıksam bile bir şey olmuyor artık :) Hem de inanılmaz keyifli...

Yapabiliyorsan bir de bol bol tuzlu su çek burnuna, benim beynim patlayacak gibi oluyordu o yüzden ilk denemende çok hafif yap, belki sende işe yarar... Ihlamur nane limon karıştır çayını iç, o da çok faydalı geçmeyen nezleye...

Geçen burda bir şey okudum çok gülmüştüm ama gerçekten öyle :

Tarih çağları boyunca sağlık :)

- M.Ö. 2000: Al, bu otu ye.
- M.S. 1000: O ot kötü, gel bu duayı oku.
- M.S. 1850: O dua batıl inanç, al bu iksiri iç.
- M.S. 1940: O iksirin ne faydası var, al bu hapı yut.
- M.S. 1985: O hap etkisiz, al bu antibiyotiği iç.
- M.S. 2000: O antibiyotik kimyasal, al bu otu ye

Resmen bu haldeyiz :) Çok geçmiş olsun tekrar :)

Son düzenleme:
Sağol cnm.Çok komikmiş gerçekten bende güldüm şimdi.Benim sinüzit kronikleşti artık nerdeyse 10 yıldır var buda benim hatam tabi nemli saçla (saçlarım uzun biraz hatta belime kadar uzatmayı istiyorum gençliğimdeki gibi hey gidi günler saçlarım belime kadardı rüzgarda da saçlarımı bir savururdumki herkes imrenirdi saçlarıma) yatmanın cezası bişey olmaz deyip makineyle kurutmaya üşenmenin cezası.Bir musibet bin nasihatten iyiymiş derler ya bu da bana ceza oldu aklımı başıma getirdi.Önceki senelrde antibiyotikle geçerdi ama bu sene iyice iltihap yayılmış.1 aydan fazla oldu ancak iğne tesir edebilirdi.İğne sayesinde biraz olsun rahatladım.Şimdi şapkasız sokağa bile çıkmıyorumki başım soğuk almasın diye aldıkça yeniliyo çünkü.
Yazdığın tariflerin notunu da aldım.Annene çok selam söyle ellerinden öperim.Ben nane limon,ballı limonlu su,ballı limonlu ıhlamur ne varsa yaptım ona rağmen etki etmedi.Şimdi öyle cezasını çekiyorumki ne ağzımın tadı var ne nefes alabiliyorum öksürükte cabası tabi ne başımı kaldırabiliyorum ne duyabiliyorum sağır oldum sanki bazı söylenenleri anlamıyorum bayağı bir etkiledi ve artık sağlığımın kıymetini daha iyi anladım.İğne olmak için bile can atıyorum o hale geldim yani bir an önce gözümü açayım diye iğne olmaya sevinerek gidiyorum.Doktor deniz suyu ve burun damlası verdi onlarla açılıyo daha 1dk dolmadan burnum yine kapanıyodu.iğneler yavaş yavaş etkisini gösteriyo heralde biraz olsun nefes alabiliyorum bu geceyi rahat nefesle geçirebildim çok şükür.Her zaman şükretmek lazım sağlığımız sıhhatimiz ve her şey için.Çok önemliymiş sağlık bunu daha iyi anladım.
Yok cnm scuba dalış hiç denemedim ki denizin kenarında yüzüyorum resmen korkudan panikten denizin altına kafamı sokmaya bile korkuyorum çünkü panik oluyorum nefes alamıyacam diye tavsiyen için teşekkür ederim aklımın kenarınada yazdım onuda deneyeyim bakalım merak uyandırdı şimdi.

Ben de boyumu geçen yerde yüzmeyi sevmezdim, resmen denize bakış açımı değiştirdi.. Şimdi balıklarla oynuyorum suyun altında, çok keyifli :)

İlk bir deneme dalışı yaptırıyorlar zaten, yanında eğitmen oluyor ve elini hiç bırakmadan seni gezdiriyor suyun altında.. Hoşuna giderse eğitimlere katılıp devam ediyorsun :) O ilk deneme dalışı bile çok faydalı sinüsler için :)

Yapmaya niyetlendiğinde mutlaka bana mesaj at, tanıdığım kulupler var, onlara yönlendiririm seni :)

selam kızlar benim telefonumda da zamanlayıcı falan var da mantığı nedir nasıl kullanıcaz? mesela 50 saniyeye ayarlayıp geri sayım yaptırıp o sırada hareketleri mi yapıcaz ben tam anlayamadım

çok soru soruyorum biliyorum :) acemiyim de brazil butt da hani şu yere uzanıp dırseklerden ve dizlerden kırık bir vazıyette.bir bacağını kaldırıyorsun düz sekılde sonra sağa tekrar havaya ve sola kaldırıyorsun ya bunun bir de dizlerden bükülü versiyonu var bu hareketin amacı ne?

selam kızlar benim telefonumda da zamanlayıcı falan var da mantığı nedir nasıl kullanıcaz? mesela 50 saniyeye ayarlayıp geri sayım yaptırıp o sırada hareketleri mi yapıcaz ben tam anlayamadım

Evet aynen öyle.. Hatta bir set daha ekleyip 10 snlik, ona da dinlenme diyebilirsin. 12 tane bir 50 sn spor bir 10 sn dinlenme için ayarladın mı tamamladın demektir :)

Benim telefon 10 tane alıyor, 11'i yapmak için tekrar baştan başlatıyorum interval timer'ı...

Hareketi yanlış anlamadıysam kalçayı kaldırıyor ve bacağı sıkılaştırıyor o hareket, epey etkilidir. Pilates videolarında da benzer hareketlerden var, ben de ara ara yapıyorum onu :)

rica etsem kalcayı kaldıran, sekil veren yuvarlaklastıran hrketlerın en etkılılerını bı yazıversenız çok sy istemiş olur muyum

Çapraz olarak yapıyorsun bu hareketle kalçanın bombeli olmasını sağlıyo.Brazil Butt Lift zaten tanıtım videolarında görürsün kalçanın 3 ayrı yerini çalıştırıyo.Kalçayı daraltıyo topluyo ve kaldırıyo bu şekilde.Benim popo alt çizgisinde çok yağlanma vardı bu hareketler sayesinde alt çizgide ortaya çıktı.Sonra yanlara doğru çok genişlemiştim.Sonra bir baktım yuvarlaklaşmış dikleşmiş daralmış özelliklede tanga giydiğimde öyle güzel bir şekle girmişki pantolon veya etek giydimde popom arka kısım yüksek olmuş dikkat çekmeye başlamıştı yani.
Google da nereyi aratırsan arat yabancı fitness eğitmenleri bile hep aynı hareketleri gösteriyolar plateste bile.Zuzana'da bile hareketler aynı,o tabi hareketlere değişiklikte katmış bir hareketi başka şekillerde çeşitlendirmiş.Masa pozisyonu hareketleri değişik versiyonlarıyla beraber ister çapraz yap ister uzat.Birde bu hareketleri yaparken muhakkak kalçanı sıkmayı unutma ilk zamanlar yapamıyodum ama alıştım sonra sıkarak yapmak çok etkili.Çünkü sporumu tamamladımda aynaya bir bakıyodumki nasıl dikleşmiş sertleşmiş görünüyodu.Sıktığında kaslarıda aktif hale getiriyosun sadece yağlar çalışmıyo yani.
Youtube ta ne istersen var.Sexy Butt Workout yaz çok çıkıyo görüntüler.İstediklerini seç.Hareketleri sürekli yapmak lazım ben 5 hafta sonunda değişimleri görmeye başlamıştım.Her hareketin devamını getirmek lazım.

Kesinlikle katılıyorum, hangi bölgeyi çalıştırıyorsak, toto, karın, bacak, o bölgenin kaslarını sıkarak yaptığızda hareketi çok daha çabuk sonuç alınıyor :)

Sexy Bubble Butt Workout! - YouTube

Zuzana'nın burada hem eski hali hem de son hali var, aynı workout'u tekrarlamış. Karşılaştırma açısından ilginç geldi :)

Kalkık toto için işe yarar, hem dip station için de alternatif olarak eskiden sandalye kullanmış :) Denk gelmemiştim hiç, bunu da ekleyeyim ben :)

Day4'u tamamladım bugün x3 olacak şekilde, reverse push uplarda iki koltul arasına vileda sopası iş gördü :) 2. dip stationlu high knees'de de karın hareketi yaptım yerde... İyi geldi :))

Yarın da day5 günü, bugün iyice okuyum bari de ne kullanılacaksa akşamdan hazır edeyim sabah anlamıyorum çünkü okuduğumdan da :))

Buns of Envy Workout - YouTube
WBFF 2011 Pro Bree Lind "Glutes Workout" - YouTube
JNL FUSION! BUBBLE BOOTY, TIGHT CHEEKS & LEAN LEGS WORKOUT by JENNIFER NICOLE LEE - YouTube
Jamie Eason,Lyzabeth Lopez vssss bunlar fitness modelleri facebookta takip et.Orda before after resimlerine bakıyorum çok araştırıyorum.Beni motive ediyo o resimler.Yukardaki videoların başka çeşitleride var aradıkça karşına çıkıyo ama sonuç olarak hepside aynı hareketlerin.Kafanı karıştırmaktansa kendine seçebileceğin hareketlere devam ederek ve çeşitlilik yaratarak bu şekilde kombine edersen sonuç almamak ta imkansız zaten motivasyonda düşmez.

Vayy Jennifer Lee'nin kalça süpermiş :) Hareketler de süper görünüyor, favorilerime ekledim hemen :)

Bende çok merak ediyodum bu Zuzana nerelerde diye facebooktanda sayfalarını takip ediyodum kocası Frederick ve kardeşi Sean Light'tı dimi.Vay be ben de çok sevmiştim valla.Onun gibi seksi bir kadın nasıl bırakılır.Bende onun gibi olsam daha ne isterim şaka insanın iç güzelliği daha önemli benim için.Bu videoyuda facebookta görmüştüm bayağı yorum yazmışlardı ingilizcem olmadığı için çevirilere baktım.Kendi sitesi çok daha güzel olmuş bence.Ben bi inceleyeyim bakalım.

Bu arada bende katıldım aranıza bugün ilk siftahımı yaptım.Zamanı geldi artık özelliklede üzerimi değişirken popomun halini görünce irkildim resmen kendime geldim.Çünkü sarkmış yine aşağı doğru yönelmeye başlamış bile.Bu sefer telefonumun zamanını ayarlayarak yaptım gerçektende çok eğlenceli oldu.Kendimi bazı hareketleri 1 dk ya ayarladım daha zorlayıcı olanınıda 50sn veya 40 sn ayarladım ilkten zorlamak istemedim kendimi seri yaptığım için.Bodyrocktaki gibi o hareketten o harekete birini yap sonra yok öbür harekete ben alışamadım o sahnelere daha.Önce sırayla yapıp hareketleri ezberleyeyimde sonra yaparım öyle.

merhabalar bende takipteyim bu forumu..videoları indirebilme imkanım varmı bilgi verirmisiniz.kota sorun yaşıyorumda sürekli izlemem mümkün değil

merhabalar bende takipteyim bu forumu..videoları indirebilme imkanım varmı bilgi verirmisiniz.kota sorun yaşıyorumda sürekli izlemem mümkün değil

Hoşgeldin aramıza :) Videoları youtube'dan indirmek için programlar var, jdownloader diye arat internette indir. Ben birşey indirmek için onu kullanıyorum genelde...

Sen de hoşgeldin Lion81 :) Dikkat et fazla yorma kendini hemen, tamamen iyileşince daha hızlı devam edersin nasıl olsa.. Kalçaların şekli çabuk değişiyor ya, yazın ben de 1-2 ay ara vermiştim taşınma vs. yüzünden selülitler geri gelmeye başlamıştı.. Allahtan toparladılar gene :) Zuzana hakikaten çok güzel ve seksi, kimbilir ne sorunları vardı.. 30 days challange'daki Lisa Marie de süper hatun da çok biyonik cidden, daha yorulduğunu görmedim... Zuzana daha sempatik ve insan gibi geliyor bana hep :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…