Bodyrock.tv

yok arkadaşla bana brazil i indirmek farz oldu :) aynen kota sorunum var :) bi link atabilir misiniz brzil butt için?

Ben hiç denemedim ama bir link bulup attım canım özel mesaj olarak, umarım işini görür :)

Valla Lisa Marie'nin ilk defa bu kadar terlediğini gördüm :) Ben de taburede falan denerim bunu, bakalım nasıl olacak :)

Day5 hafif geçti, dip station yerine 2 yerde karın hareketi yaptım, 5 kglık dambıllarla çalıştım ve 40 push up yaptım. Yaklaşık 5 dkda 445 rep oldu, tam dakika tutmayı unutmuşum... Cuma günü olduğu için işime de geldi :)

Hmm aslında dip station yerine aynı boyda iki sağlam tabure koyarak da çözebiliriz sanırım sorunu.. Elleri taburelere dayayıp bacakları kaldırıp indirerek de aynı karın hareketi yapılmış olur. Üstelik kollar da çalışır... Hay allah neden aklıma gelmedi ki daha önce :)

Yaptıkça insanın aklına yeni alternatiflerde geliyo.Bugün bende yaptım çoğu hareketi.Bazı hareketlerde tabureyi kullanıyorum.Tek bacak squatta yere çömelirken çok zorlanıyorum onuda arkamdaki koltuk sandalye veya peteğe kollarımla destekleyerek kalkıp iniyorum.aynı zamanda kollarda dirseklerden kalkıp indiği için hepsi beraber çalışıyo.Yan squat yaparken bacakları yana uzatırken bugün lastikte kullandımki basenler zorlansın diye.Eğlenceli oldu.
Cnm Lisa'nın o hareketini ben kanepede ve taburede denedim ama ayaklarım pek orantılı gelmedi yani iki bacak aynı hizada olunca alttaki bacak olmuyo.Bende bilgisayarın sandalyesinde üst bacağımı arasına koydum alttaki bacakta sandalyeye denk gelmediği için rahatça kaldırıp indirebildim.Diğer hareketinide koltuğa bacaklarımı koyarak yaptım.Aslında düşünüldüğünde evde etrafta işimize yarayabilecek çok alternatif var.Benim titreşimli kemerin çantasınıda içine ağır bakliyat koyarak değerlendirdim.Aynı bodyrocktaki çantaya benzedi valla işimi gördü o çanta.Dip Station olmadığına göre ben sağlam iki yerin arasına girip öyle bacaklarımı kendime diz çektim.Yine tabureyi kullanarak dip stationun üstünden bacağı geriye atıp yere diz değdirilen hareketi tabureyle yapıyorum.taburenin üstünden bacağımı geriye atıp yere dizimi değdiriyorum.Düşünsek aklımıza daha neler gelir benim dambılım yok ama 2'şer kiloluk bacaklar için kum torbam var biraz vücudum alışsın sonra bacak ve kalça hareketlerini kum torbalarını takarak yapacam.Onları yine dambıl olarakta kullanabilirim.

Kesinlikle haklısın :) Ben de güya o kadar zamandır yapıyorum, burada paylaştıktan sonra bir sürü şey öğrendim, aklıma fikirler geldi sizlerin sayesinde :)

Dün fazla sosyal bir gündü, çok geç geldik eve, bu sabah uyuyakalmışım Neyse ki akşam eşim geç gelecek biraz eve, o gelmeden yaparım day6'i diye avunuyorum :)

ben başlayamadım hala ama bu hafta içi başlıcam kesin..eliptik bsiklet siparişi verdim onun gelmesini bekliyorum..çok sıkı takipteyim sizi azminizden ötürü kutluyorum..benim 2 yaşında oğlum var bana çok yaptırmıyo bu tür sporları ama bakalım nasıl olcak görücez

Çok teşekkürler :)

2 yaşında oğlunuz da varmış, ne güzel Allah bağışlasın.. Siz de beraber yapın onunla, siz zıplarken o da zıplar hem eğlenir hem de enerjisini atar, olabilir mi ki bu şekilde? :)

BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv

Bu videoda bir hanım kendi çocuklarını da görüntülemiş :))

Ters yazmışım, o da sizinle beraber yapsın olacaktı :)) Pardon iş yerinde anca bu kadar yazabilmişim :))

Bugün kavitasyon seansına gittim ama onun yerine pasif jimnastik seansı yapıldı.Kavitasyonun aletinde problem varmış.Birde onun üstüne Şişli'den Mecidiyeköy'e kadar yürüdüm.Yine biraz bodyrock çalışarak günümüde tamamlamış olurum.Haftaya hızlı başladım yani inşallahta öyle gider.Güzel ve güneşli bir gün insanın içide enerjiyle dolunca yerimde duramıyorum kıpır kıpırım.Hafta sonu spor yapamadığım için bugün telafi etmiş oldum böylece.

Duygu cnm dün bilgisayarda bodyrock,Zuzana vs takılırken ne öğrendim bir bilsen şok oldum resmen.Tabi insanı geçmişiyle yargılamamak lazım.Bizim bu Zuzana'nın eski adı Susanna Spears'mış Ayrıca Susanna Miller,Zuzana Spears,Zuzana Majorova (gerçek adı bu)isimleride varmış.Hatta eskiden çıplak modellik erotik vsss çıplak resimleri var.Sonradan geçmişini kapatmak için fitnese yönelmiş ve Fredyle tanıştıktan sonra hayatı değişmiş.Zamanında bu hanım kızımız evden kaçmış, okulu bırakmış. beş parasız kalınca böyle bir teklifle gelmişler buna. daha yaşı küçük olduğundan kafası almamış ve bu işi baya bi süre yapmış. sonra kurtarmış kendini şimdiki eşiyle tanışınca.Hakkında bu şekilde yazılmış.Eski halinde göğüsleri küçükmüş sonradan silikon taktırmış.Google'dan Susanna Spears diye arayınca direk çıkıyo zaten ben gördüklerime inanamadım.Ne olursa olsun sempatik biri sevdirdi kendini.

Hadi ya... Bir röpörtajını yayınlamıştı Bodyrock'ta uzun zaman önce, geçmişinin karışık olduğunu falan anlatmıştı da açıkçası dikkatli okumadıydım yazıyı ( Yazık olmuş kızcağıza, neyse ki kurtarmış kendini o hayattan da düzgün bir yaşam kurabilmiş... Çok sempatik kız gerçekten, o günlerin altından kalkıp da buralara gelebildiyse epey de güçlü biri olmalı... :)

Day6'i dün gece yapamadım, bu sabah yaptım ve süpper geldi :) Sandbag yerine yastık yumrukladım, kedim de tip tip "Napıyor gene bu bu saatte deli midir nedir" diye baktı :)

Vee push-upları artık kaytarmadan yapabildiğimi görmek çok sevindirici bir gelişme oldu benim için :) Kollarım güçlenmiş :)

Yarın day7 günü... Bir günlük uyuyakalmanın kefaletini de cumartesi öderim artık :)

Bu kadar zıplamalık yer nasıl ayarlıcam bakalım... Olmadı küçük odada zıplarım artık :)

Dün akşam benimde canım çıktı.Akşam bodyrocktaki seçtiğim hareketleri yaptım.Dün mp3 lere bakarken gözüme dijital bir alet takıldı baktım ınterval tımere benziyo aslında masa saati galiba ama dk tutabiliyorsun bende onun hevesine çalışayım bakalım dedim.dk. ayarladım en fazla 12 dkya kadar çıkıyo.Hareketlerimide ona göre ayarladım 1dk sandbag squat sonra 1dk dan 2 dkya kadar sandbag swıng vs gibi ayarladım.Dinlenmek içinde sayacı durdurdum.Sonunda da yere serildim çoğu hareketi yapayım diye çok terledim.ama güzel kalori yaktım.Bugünde lastik ve top hareketlerini yapmayı düşünüyorum.Birde o kadar ara vermeme rağmen zorlayıcı hareketleride yaptığım halde bacaklarım acımadı.

bende dün akşam 5dk ısınma yapıp(fazla zıplamadan) ardından şunu yaptım,
ard arda 5 video gürültüsüz ve güzeldi...
kızım da bana eşlik etti ısınmaya bayıldı kalan kısımda fazla devam edemedi 2. videodan sonra yoruldu:)) esnemeyide baştan savma yaptı ama bugün hiç hamlama ağrısı yokmuş, benim üst bacaklarım ve dizlerim ağrıyor...

timerı ben internetten buldum bilgisayardan çalıştırıyorum...
henüz ağırlık kullanmadan yapıyorum ama artık bir sand bag uydurmam lazım kendime...

Dün akşam lastik hareketlerini yaptım bacak basen ve kalça hareketleriyle beraber tamamladım.Benim 7 yaşındaki küçük oğlumda bana eşlik etti.Ona da lastik verdim bana bakarak o da sporunu yaptı.Burpees de yaptık beraber mountain climbers yaptık o kadar çok komik görünüyodu ki anlatamam çok tatlıydı hareketleride tam yapamıyo böyle ısırasım geldi oğlumu.Çok hareketli dışarda nerde ağaç duvar yüksek yerler var oraya tırmanır hiç durmuyo sporlada enerjisini atmış oldu.
Bugün malesef kaynanamgil geliyo bir kaç gün yapamıyacam hareketlerimi.(pek sevmem de kendisini) bir kaç gün katlanacam artık.

Çocuklarla çok şeker oluyordur eminim, ben de yaparsam bir gün kesinlikle daha küçüklükten alıştıracağım :) Benim gibi hımbıl büyümesin :))

Day7 yaptım bugün, tabureler yerine şu vileda sopası dayadığım iki koltuk kolunda yapınca daha başarılı oldu dip station hareketi :) Koltuk kenarlarını bu işlerde kullanacağımı bilmeden geniş geniş seçmişim allahtan, çok işe yaradılar :)) Sandbag ve ugi ball yerine dambılları kullandım, bittiğinde ter içindeydim.

Benim de bacaklar bir gün ağrırlarsa bir gün ağrımıyorlar genelde, ama bugün kollarım ağrımış, bayağı çalıştırmışım demek ki, sevindim :)

Lion81, tatlım olsun kaynanan gidince yaparsın sen de :) Ben eşimin akşamları yanında yapmasını bile pek sevmiyorum, haklısın... Gerçi yaptığım bir kaç akşamdan sonra o da spora yazılmaya niyetlendiydi ama sonra geçti... Bir niyetlendirsem onu da süper olacak, kesinlikle kilo vermesi lazım

nnnyyy, ben de sandbag uydurcam hala güya, ucuza silindir şeklinde çantalardan bulup kollarını iki yanına dikerek bir şey yapmayı planlıyorum ama henüz ucuza öyle bir çanta bulamadığımdan yapamadım. Evde var birşey ama o da küçük, migros falan bir denk gelirsem affetmeyeceğim :)

Day8 yerine, sabah sersemliğiyle day9 açmışım :)) Olsun bu da iyi geldi, hatta hızımı alamayıp kalça kaldıran ve duruşu düzleştiren birkaç pilates egzersizi bile yaptım 7 dk kadar :)

Ugiball yerine yere iki kare puf yastık koymak da bir çözümmüş, aklımızda bulunsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…