Yaptıkça insanın aklına yeni alternatiflerde geliyo.Bugün bende yaptım çoğu hareketi.Bazı hareketlerde tabureyi kullanıyorum.Tek bacak squatta yere çömelirken çok zorlanıyorum onuda arkamdaki koltuk sandalye veya peteğe kollarımla destekleyerek kalkıp iniyorum.aynı zamanda kollarda dirseklerden kalkıp indiği için hepsi beraber çalışıyo.Yan squat yaparken bacakları yana uzatırken bugün lastikte kullandımki basenler zorlansın diye.Eğlenceli oldu.
Cnm Lisa'nın o hareketini ben kanepede ve taburede denedim ama ayaklarım pek orantılı gelmedi yani iki bacak aynı hizada olunca alttaki bacak olmuyo.Bende bilgisayarın sandalyesinde üst bacağımı arasına koydum alttaki bacakta sandalyeye denk gelmediği için rahatça kaldırıp indirebildim.Diğer hareketinide koltuğa bacaklarımı koyarak yaptım.Aslında düşünüldüğünde evde etrafta işimize yarayabilecek çok alternatif var.Benim titreşimli kemerin çantasınıda içine ağır bakliyat koyarak değerlendirdim.Aynı bodyrocktaki çantaya benzedi valla işimi gördü o çanta.Dip Station olmadığına göre ben sağlam iki yerin arasına girip öyle bacaklarımı kendime diz çektim.Yine tabureyi kullanarak dip stationun üstünden bacağı geriye atıp yere diz değdirilen hareketi tabureyle yapıyorum.taburenin üstünden bacağımı geriye atıp yere dizimi değdiriyorum.Düşünsek aklımıza daha neler gelir benim dambılım yok ama 2'şer kiloluk bacaklar için kum torbam var biraz vücudum alışsın sonra bacak ve kalça hareketlerini kum torbalarını takarak yapacam.Onları yine dambıl olarakta kullanabilirim.