Maşallah, 2 tane kocaman çocuk büyütmüşsün, ne güzel Allah bağışlasın :) Basenlerini bir ölçmeyi denedin mi, ne kadar değiştiklerini gördükçe moralin de düzelebilir :) Benim kalça 103 cm'i görmüştü, şu anda 87de, ölçtükçe moral buluyorum
Yaş hepimizin gidiyor, az önce 1992liler bugün 19 yaşında diye düşünürken buldum kendimi.. Ve bir an bir daha hiç 26 yaşında olamayacağım aklıma geldi :) Düşün bende çocuk da yok daha, fazla geçe kalmadan niyetlensem fena olmayacak :)) Sen ne güzel hem büyütmüşsün, hem de inanamıyorlar 2 tane kocaman çocuğun olduğuna, çok şanslısın :)
O disiplin lafı benim de içime işledi, bugün izinliyim, ev süpürdüm toparladım diye kaytarmayı düşünüyordum, kaytaramıyacağım içime sinmiyor :)) Bugün day9'u yapayım bari, o 600 rep diyor, hem de uzun sürer vaktim varken yaparım :) Day6 de yarın yaparım...
Rica ederim canım, ne demek, ben de sizlerle yazışmaya başladığımdan beridir daha bir hevesle yapıyorum, dip stationum ve ugi ball'ım yok diye kaytarmıyorum yeni yollar öğretiyorsunuz bana da :) Ben teşekkür ederim asıl...