Bodyrock.tv

Slogana bayıldığım için paylaşmak istedim :))

Türkçe'si şöyle: Siz kendi totonuza dikkat etmezseniz (odaklanmazsanız), kimse etmez.

Kesinlikle katılıyorum :))

Gerçi şu toto çok daha başarılı görünüyor :))

Bende katılıyorum cnm 2.resim tam benlik işte.Dün kaynanamgil gelecek diye hazırlık ve temizlik yapmaktan yapamadım.Sabah ne kadar hareket varsa o kadar çok çalıştım ki popomun her geçen gün kaslandığını hissedebiliyorum.Her hareketimde sıktıkça şekil almaya başlıyo sanki.Daha var tabi 2. resimdeki o hale gelebilmek için daha çok çalışmam lazım.Birde karın hareketleride yaptım karın kaslarımın resmen yandığını hissettim.Oturduğum zaman karnımdaki katlarım çıkıyo o bölgeyide çalıştırmam lazım artık belim ince derken gitgide balkonlarım çıkacak.

Bu kadar çabama rağmen o kadar canım çıkıyo spor yapmaktan hala eşime farkettiremedim fiziğimi.Soruyorum bir değişiklik varmı diye kalçan süper olmuş belin de iyi ama o basenlerin incelmemiş aynı duruyo orası fiziğini bozuyo senin demezmi.Gelde sinir olma her gün aynaya bakmaktan paranoyak oldum ya incelmişmiyim bir gelişme varmı diye ayna hastası oldum ben her dakika aynaya bakıyorum kendime kıyafetleri giyip bakıyorum nasıl görünüyorum diye.:84:Bir türlü beğendiremedim kendimi ya bende var sorun yada kocamın gözlerinde bir sorun var anlamadım gitti.Benim çok yakın arkadaşımda bana gayet iyisin çekici görünüyosun diyo yemin ediyo hatta bacaklarım kalın basenlerim var diyorum olsun diyo basenlerin kalçanı daha güzel geniş gösteriyo bence fiziğin gayet iyi giydiğinde yakışıyo diyo.:103:Anlamadım hangisinin göz zevki bozuk acaba.

Kıskançlığından öyle diyor olabilir mi :) Benimki de pek iltifat etmeyi sevmez bana :)

Boşver sen, zaman içerisinde basenlerin de toparlanır. Bol bol bacak ve karın hareketi çalış, 31 sene spor yüzü görmemiş lüpür bacaklarım (ciddiyim içi su dolu balon gibilerdi) bile toparlanıp bu hale geldiyse senin zaten ince belle bacaklar kimbilir ne hale gelir :)

Haklısın cnm sabırla ve azimle spora devam etmek lazım.Ben çocuklar büyüyene kadar (benim çocuklar çok fazla yaramazdılar) kendimi tamamiyle unutmuştum.Kendime bakmaya ne halim nede zamanım vardı.Sonra artık baktım çocuklar büyüdü bende gençliğimden beri zayıflamaya çalışıyorum azimle kilomu vermeyi başardıysam sporlada kendimi toparlamayı başarabilirim demektir.Gençken bile kendime giyecek kıyafet bulamazdım ve yakıştıramazdım hep bol şeyler giyerek fazlalıklarımı kapatmaya çalışırdım.Şimdi istediğim kıyafetleri giyebiliyorum kotlar ve pantolonlar hariç tabi basenler çıkıyo diye olan kotlarımı giyiyorum bende.Yaşım gidiyo hiç yaşayamadığım gençliğimi şimdi yaşamak istiyorum.Bir daha ne zaman giyecem yaşayacam hayatımı.Ben yaşlansamda genç ve diri kalmak istiyorum hani derler ya taş gibi kadın diye bende onlardan olmak istiyorum.Şimdi bile iki çocuğa rağmen bana yaşını göstermiyorsun çocuk gibisin diyolar 12 ve 7 yaşında oğlum var diyorum inanamıyolar benimde hoşuma gidiyo tabi.

Senin bacakların öyle olduysa bu da bana ilham veriyo tabi bende devam etsem doğru ne hale gelir.Zaten yazdığın sözü kafama yazdım iyice disiplinle ilgili sözü canım istemese bile yapıyorum yapmaya çalışıyorum.Sağol cnm benim yazdıkların moral oluyo bana.

Maşallah, 2 tane kocaman çocuk büyütmüşsün, ne güzel Allah bağışlasın :) Basenlerini bir ölçmeyi denedin mi, ne kadar değiştiklerini gördükçe moralin de düzelebilir :) Benim kalça 103 cm'i görmüştü, şu anda 87de, ölçtükçe moral buluyorum

Yaş hepimizin gidiyor, az önce 1992liler bugün 19 yaşında diye düşünürken buldum kendimi.. Ve bir an bir daha hiç 26 yaşında olamayacağım aklıma geldi :) Düşün bende çocuk da yok daha, fazla geçe kalmadan niyetlensem fena olmayacak :)) Sen ne güzel hem büyütmüşsün, hem de inanamıyorlar 2 tane kocaman çocuğun olduğuna, çok şanslısın :)

O disiplin lafı benim de içime işledi, bugün izinliyim, ev süpürdüm toparladım diye kaytarmayı düşünüyordum, kaytaramıyacağım içime sinmiyor :)) Bugün day9'u yapayım bari, o 600 rep diyor, hem de uzun sürer vaktim varken yaparım :) Day6 de yarın yaparım...

Rica ederim canım, ne demek, ben de sizlerle yazışmaya başladığımdan beridir daha bir hevesle yapıyorum, dip stationum ve ugi ball'ım yok diye kaytarmıyorum yeni yollar öğretiyorsunuz bana da :) Ben teşekkür ederim asıl...

kızlar başlıycam dedim ama henüz başlayamadım bu egzersizlere. biraz da anlayamadıklarım var :26::26:

1) rep nedir?

2) bu egzersizlerin ekipman kullanmadan yapmak mümkün mü?

3) her bir seti kaç saniye yaptığımız mı önemli yoksa kaç tekrarda yaptığımız mı önemli? yani ben setleri saniye esasına göre mi yoksa tekrar esasına göre mi ayırıcam?

4) bu esnada diyet uygulamak gerekli mi? benim sadece 5 kilo fazlam var

şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için

Selam tatlım,

Rep tekrar demek, kaç kere yapacağını söylüyor hareketleri..

Ekipman kullanma tabii :) Benim bir tek dambıl'ım ve yere serdiğim mat'ım var, ekipmansız da nasıl yapacağını gösteriyorlar videoların sonunda... Ya da dilersen bizim gibi uydurma ekipman da yapabilirsin, bir çantanın içine 5 kiloluk pirinç koyup sandbag yapmak, su şişelerinin içine su veya kum koyup dambıl yapmak, iki koltuk kolçağı arasına vileda sapı koyup dip station yapmak, iki tane puf kare yastıkla ugi ball hareketi yapmak gibi :)) Pilates topunun yerine de gene benim koltuk kollarını kullanıyorum ayakları dayamalık...

Diyet istersen uygula, bu hareketler sıkılaşarak daha zayıf görünmene sebep oluyorlar.. Ben 167 boya 49 kiloyum annem her gördüğünde inanmayıp "gene zayıflamışsın sen" diye azarlayarak tartıya çıkartıyor beni :)) Zayıflamadığımı gördüğünde de rahatlıyor..

O 5 kiloyu da istersen kendine saklarsın, istersen biraz porsiyonlarını azaltarak rahatlıkla verirsin :)

Başka sorun varsa seve seve yanıtlarım..

Bu arada, day9 bitti ama ben de bittim :) Son 25 harekette yerde yuvarlanıyordum neredeyse, 1 dk ara verip hızımı alamadığımdan sırt, karın ve kalça hareketleri de yaptım 5 dk kadar süper geldi :)

Ne kadar sürdüğünü söyleyemeceğim, şirketten mailler yağıyor, onları yanıtladım arada.. Ama heralde 23 dk falan tutmuştur. Şu lunge hareketini oldum olası sevmezdim, 5 kglık dambılı kucaklayıp öyle yapabildim, 100 tekrar sonrasında ter içinde kalmıştım... İyi ki bugün yapmışım, işe yetişemezdim bitircem diye :))

Şu 30 gün bitse de Zuzana'nın videolarına dönücem gene.. O kız başka ya :)

Son düzenleme:
canım çok teşekkür ederim bi sorum daha var setleri tekrar esasına göre mi yapıcaz yoksa zaman esasına göre mi yapıcaz? eğer tekrar esasına göreyse ben onun 20 dakikada yaptığını 40 dakikada yaparım:)

Rica ederim ne demek :) Ben epey bir süre tekrar esasına göre yaptım, ama kendi kafama göre 20 tekrar şundan 50 tekrar şundan gibi... Interval timer'a yeni geçtim sayılır, kullandıkça daha mantıklı geliyor bana, hem kendi seviyen neyse o kadar tekrar yapabiliyorsun hem de daha bir hevesle yapıyorsun :) Interval timer'ı o yüzden öneririm kesinlikle..

bende zamanlamaya göre yapıcam o zaman teşekkür ederim canım. bu arada zuzananın gitmesine üzüldüm ama youtube takip ediyorum yeni kanalını. belki onunla yaparım. zuzana hala bodyrock ile bağlantılı sanıyorum. videoların kenarında bodyrock tv reklamı var çünkü.

Neden hala Bodyrock.tv yazısını koyuyor açıkçası ben de anlamadım, ben olsam koymam :) Bir de hala kocasının soyadını da bırakmamış, Zuzana Light olarak geçiyor, onu farkettim geçen. Herhalde malum sebeplerden eski soyadını istemediğinden ve bodyrock ile tanındığındandır.. Bir web site de kursa da oradan takip etsem diye bekliyorum biraz da, bakalım...

sanırım onlar eski videolar onları kendisi yayınlamıyor.
kendi yeni kanalı şu bende bugün buldum: ZuzkaLight's Channel - YouTube
burda yeni çekilmiş videolar var daha profesyonel çekimler yapılmış, tüm çalışmayı çekmişler, interval timer kullanmamış, 20 şunu 30 şunu yapın demiş.
ZWOD diyor çalışmalara dün 2. sini yayınlamış, haftada bir çalışma yayınlayacakmış. neden haftada bir? bütün hafta o bir taneyimi yapın demek istiyor orasını anlamadım ama(

Son düzenleme:
ben o kanalı bilmiyordum ama burada adını zuzana marajova olarak kullanıyor canım. ben bunu subscribe ettim ZuzanasRockinBody's Channel - YouTube

bende önce bunu sanıyordum ama ordaki videolar yeni değil sanki, bilmiyorum belkide onu yaptı önce sonra vazgeçti yada fake bi şey... zaten ilk başta boşanıyorum ama bodyrockda olmaya devam etcem gibi şeylerde söölemişti.
neyse, şuan itibariyle diğer linkdekilerin asıl son videoları olduğu kesin. ben bu halini daha çok sevdim daha güzel olmuş hem profesyonel çekimler hemde baştan sona birlikte yapılabilecek, ilk fırsatta deneyeceğim...

İki kanalını da buldum sayenizde ve sevdim :) Çekim kaliteleri de gayet güzel dediğin gibi nnnyyy, daha yumuşak ifadeli göstermiş Zuzana'yı... İyice bağımlısı yaptı beni sporun, onun sayesinde başladım, şu day'lere devam etsem mi diye düşünmeye başladım, Zuzana'yı yanlız bırakmışım gibi geliyor :)

Bugünkü sporumuda tamamlamanın huzuru içindeyim.Çok çalıştım yine çok.Komple kalça bacak basen karın hepsini çalıştım.Karnımı şimdiye kadar hiç çalıştırmadığımdan gülerken hapşırırken bile nasıl acıyo.Her hareketi 1dk yapıyorum özelliklede one leg squatta zorlanıyorum ama 1 dk zor güç dayanıyorum.Ama çok güzel çalıştım.Nedense benim sporum 1 saati geçiyo çok hareket yapıyorum ondan uzun sürüyo bırakamıyorumda.

Bu arada Zuzana'nın her iki kanalında ve facebooktada takip ediyorum.İzledim videolarını hatta bir videosunda yüzüğünü çıkarttığını farkettim.Bence diğer fitnesçilerden daha iyi diğerleri nedense bana itici geldi çok monoton halleri var robot gibiler.Zuzana sempatik hem göze hitap ediyo hem teşvik ediyo sevdiriyo hareketleri.İlk defa Zuzana'da sabit kaldım ve spora alıştım.

kızlar nedır bu vıdeolar mı var vucut calıstrma
dıger vıdeolardan farkı ne pekı

kızlar nedır bu vıdeolar mı var vucut calıstrma
dıger vıdeolardan farkı ne pekı

canım bodyrock.tv diye bir site var günlük egzersizler yüklüyorlar. evde fitness yapabiliyorsun ve diğer ev tipi videolara göre daha fazla kalori yakabiliyorsun. daha dirençli, güçlü ve dengeli bir vücuda sahip olabilmek için bunları yapmak mümkün. ayrıca bu hareketlerin farklı varyasyonları da var. yani kolay orta ve zor çeşitlerini de gösteriyor. siteye üye olmak ücretsiz. soru sorup yardım alabiliyorsun tabi inglizce olmak kaydıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…