Bodyrock.tv

Malesef linkte sorun çıktı tekrar düzeltiyorum
BodyRockers Before & After - YouTube

Evet ben de facebookta görüp izledim bu videoyu, süperdi :)

Sadece bodyrock yaparak değil, doğru beslenmeyle de adamlar bu hale geliyorlar. Ben de spora başlayalı beri kızartmaları özellikle minimum'a indirdim, ayda 1 ancak yapıyorum ki bizim evde cumartesileri patates& sosis kızartması ve bira günüydü.. Ayçiçek yağını eve sokmuyorum, yerine fındık yağı kullanıyorum. Beyaz un da aynı şekilde, tam buğday unu alıyorum eve. Çayı vs. şekersiz içerim zaten, eşim için de Torku marka (Konya'ymış merkezi) %100 şeker pancarından yapılma şekeri kullanıyoruz. Arada bir sabahları yemelik poğaça yapıyorum, onda da şeker yerine bal koyuyorum, çok lezzetli oluyor, kabarmasında da en ufak bir problem yok :) Belki senede 3-4 defa kek gibi bir şey istediyse canım, gene tam buğday unuyla yapıp ona da şeker yerine pekmez koyuyorum inanılmaz lezzetli oluyor. Eve de tam buğday ekmeğinden başka şey almıyorum. Alkol alımını iyice azalttım, bira neredeyse yok hayatımda, en çok kırmızı şarap içersem o da maksimum 2 kadeh içiyorum (bu da ayda 2 defa falan oluyor en fazla). Etli sebze yemekleri ve sağlıklı beslenmeye yöneldim. Kabuklu yemiş severiz biz, ama abartmamak için paketleri saklar oldum. Eşimden de aldığı cips paketlerini (çok seviyor ne yapiim) köşe bucak gizliyorum, sonra da süresi dolmuş diyip atıyorum. Ama tabii ofisteki yemeklerini bilemediğim için henüz 3-5 kilodan fazlasını verdirebilmiş değilim...

Daha ziyade Paleo beslenme denilen düzeni uygulamaya çalışıyorum, çoğu yerde bana mantıklı geliyor,bir araştırmanızı tavsiye ederim internetten :) Bir arkadaşımın konu üzerinde blogu var, paleocafe.org , onu takip edip elimden geldiğince yurtdışı sitelere de bakmaya çalışıyorum. Burada da bir çok diyet ve sağlıklı beslenme topici var, size uygun gelen ve en önemlisi sağlıklı olup mantığınıza ve damak zevkinize uyan hangisiyse onu uygulayın... Şu Canan Karatay ve Dukan'ın kitaplarını alıp eşim için uygulayabileceğim şeyler var mı diye bakmak istiyorum ne zamandır, spor sağlıklı beslenme olmadan tek başına yeterli gelmiyor. Sağlıklı beslenme de sporsuz tam değil bana göre... İkisini de mutlaka hayatına katması gerekli insanın..

Hatta biraz abartıp beslenme uzmanlığı ve diyetisyenlik bölümünün derslerini incelerken buldum kendimi bugün, öğrenilecek ne çok şey varmış diye hayıflandım kendi kendime :)

Son düzenleme:
Bende tatlı hastasıyım yemeklere pek düşkünlüğüm yok ama illa tatlı bişey almam lazım.İllede baklava vss türlü tatlılar değil bisküvi her gün neskafenin yanında muhakkak yerim sabah kalvaltım sadece bisküvi ve kahvedir.Ben özelliklede daha fazla incelmeyeyim diye pek dikkat etmiyorum :KK56:eski halim çok kiloluydu.Doğumlardan dolayı kilom arttı tabi.70 kiloydum ben ölçülerde kalça ve basen 109 cm'di.Zamana yayarak akşam yemeklerinide keserek en son 54 kiloya kadar düştüm.kalça ve basen 94'e düştü.2-3 senedir de kilo almamaya çalışıyorum.Kilom 59-60 ama çok kilolu göstermiyorum.Kalça 97 cm basende 98-99.Bel yapım zaten ince ilk önce belim inceliyo zaten doğum yapmama rağmen karnım dümdüz gayet iyi.Ama basenlerim yanlardan gösteriyo kendini.Kalçamda bana göre iyi.Facebookta fitness modellere bakıyorum bazılarının kalçaları biraz büyük dik bombeli bacakları incecik.Bende bacaklarımı basenlerimi inceltsem onlar gibi olacamda.İşte basenlerim kalçama göre bir sıfır öndeler.Yediklerime dikkat etmediğim içinde özelliklede mayonez hastasıyım kaç haftadır spor yaptığım halde cm incelmedi.Ben sadece orantıyı ayarlamaya çalışıyorum.Yoldan geçen kızlara bakıyorum sapık zannetmeyin :KK20:enimki ah çekmek :85:eek: kadar güzel bacakları var bazılarının ne ince nede kalın bunlar süreklide spor yapmazlar heralde bazılarının genetik yapıları.Bir şekilde sporu yaşam tarzı haline getirmem lazım tembellik ve üşengeçliktende kurtulmam lazım.Bugün Zuzana'nın nerdeyse bütün videolarını seyrettim.Bütün yaptığı hareketleri takip ettim.Ah şu basenlerden kurtulsam :105:

Ben önce torrent indirdim sonra o siteden indirdim bayağı bir uğraşa uğraşa buldum indirdim.Fakat çok uzun sürüyo yani 7 tane disc var bir tanesi lüzumsuz cd işe yarayan diğerleri.Yani torrentle indirebilirsin google'da iyice araştır bakalım.
http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...0aSDDg&usg=AFQjCNF45txWeySX4yNb1FUIA60xjE9NYg

Kızlar benim grip tekrar yeniledi yine düştüm birde iyice öksürük başladı bunun üstüne doktor 2 kutu antibiyotik verdi bu sefer.Nasıl bir hastalık anlamadım herkes öyle okulda bile çocukların çoğu hasta.O yüzden yapamadım bu hafta çok kaytardım ben.

çok teşekkürler canım bende deneyeceğim bakalım umarım indiririm bayıldım çünkü:)

Bende tatlı hastasıyım yemeklere pek düşkünlüğüm yok ama illa tatlı bişey almam lazım.İllede baklava vss türlü tatlılar değil bisküvi her gün neskafenin yanında muhakkak yerim sabah kalvaltım sadece bisküvi ve kahvedir.Ben özelliklede daha fazla incelmeyeyim diye pek dikkat etmiyorum :KK56:eski halim çok kiloluydu.Doğumlardan dolayı kilom arttı tabi.70 kiloydum ben ölçülerde kalça ve basen 109 cm'di.Zamana yayarak akşam yemeklerinide keserek en son 54 kiloya kadar düştüm.kalça ve basen 94'e düştü.2-3 senedir de kilo almamaya çalışıyorum.Kilom 59-60 ama çok kilolu göstermiyorum.Kalça 97 cm basende 98-99.Bel yapım zaten ince ilk önce belim inceliyo zaten doğum yapmama rağmen karnım dümdüz gayet iyi.Ama basenlerim yanlardan gösteriyo kendini.Kalçamda bana göre iyi.Facebookta fitness modellere bakıyorum bazılarının kalçaları biraz büyük dik bombeli bacakları incecik.Bende bacaklarımı basenlerimi inceltsem onlar gibi olacamda.İşte basenlerim kalçama göre bir sıfır öndeler.Yediklerime dikkat etmediğim içinde özelliklede mayonez hastasıyım kaç haftadır spor yaptığım halde cm incelmedi.Ben sadece orantıyı ayarlamaya çalışıyorum.Yoldan geçen kızlara bakıyorum sapık zannetmeyin :KK20:enimki ah çekmek :85:eek: kadar güzel bacakları var bazılarının ne ince nede kalın bunlar süreklide spor yapmazlar heralde bazılarının genetik yapıları.Bir şekilde sporu yaşam tarzı haline getirmem lazım tembellik ve üşengeçliktende kurtulmam lazım.Bugün Zuzana'nın nerdeyse bütün videolarını seyrettim.Bütün yaptığı hareketleri takip ettim.Ah şu basenlerden kurtulsam :105:

Benim üst bölüm hep çok ince oldu, basenlerim olmadı hiç ama bacak ve toto yapım kalındır, ilk başlarda sırf Zuzana'nın bacak hareketlerine çalışıyordum inceltmek için, inceldiler de.. Şimdi kilom az, ama bacak ve toto yapım gene kiloma göre hafif toplu kaldığı için gayet güzel duruyor...

Ben de karnıma ve kollarıma takmış durumdayım, her kiloda mutlaka az veya çok ayva göbeğim oldu benim. Şimdi yok ve hafif hafif kas yapıyor ama o six pack'ler birazcık da olsa belirene kadar vazgeçmeyeceğim :) Kollarım da çok güçsüzdü hep, şu 5 kglık dambıllar çok işime yardı çok :)

çok teşekkürler canım bende deneyeceğim bakalım umarım indiririm bayıldım çünkü:)
Yapmanı tavsiye ediyorum hafta hafta değişimi farketmiş biri olarak kesinlikle hoşunada gittiyse yap bence.İlk haftalarda değişimi farketmeyebilirsin cnm benim moralim bozuluyodu ne zaman farkedecek diye ama inat ettim birde before after videolarını seyrettikten sonra devamını getirmeye çalıştım.Önce popo altındaki basenlere doğru birikmiş ve yığılmış yağlar gitti.Tam bombeli bir şekil almaya başladı sonra hasta olunca ara verdim.Benim bacakları ve basenleri zorlayacak hareketlere ihtiyacım var bu yüzdende Zuzana'nın zorlayıcı hareketleri olduğu içinde tercih ettim.Ara ara devam edicem Brazil Butt Lifte değişiklik olsun diye.

Benim üst bölüm hep çok ince oldu, basenlerim olmadı hiç ama bacak ve toto yapım kalındır, ilk başlarda sırf Zuzana'nın bacak hareketlerine çalışıyordum inceltmek için, inceldiler de.. Şimdi kilom az, ama bacak ve toto yapım gene kiloma göre hafif toplu kaldığı için gayet güzel duruyor...

Ben de karnıma ve kollarıma takmış durumdayım, her kiloda mutlaka az veya çok ayva göbeğim oldu benim. Şimdi yok ve hafif hafif kas yapıyor ama o six pack'ler birazcık da olsa belirene kadar vazgeçmeyeceğim :) Kollarım da çok güçsüzdü hep, şu 5 kglık dambıllar çok işime yardı çok :)
Ne kadar şanslısın cnm göbeği eritmek kolay.Benimde üst bölgem çok ince göğüs desen hiç yok(silikon bile taktırmayı düşünüyorum hahaha param olursa tabi)Ama işte basenleri eritmek çok zor.Hep kilo aldığımda basenlerden bacaklara ve popoya doğru kilo alıyorum.Kot giydiğinde ne güzel yakışır üstüne dimi.Bende hep kot giyme hayali vardı.Zayıflarken bile yeni dar kot aldımki gözümün önüne koyardım daha da azimlenip kota girebilmek için çaba gösterirdim.Özelliklede Zuzana'nın üstünde kot çok güzel duruyo_Oda spor yapa yapa o hale geldiyse diyorum kendime sende yap en azından vücudumdaki fazlalıkları kaybederim.En iyisi bu bacak hareketlerine yoğunlaşıp iyice bacakları zorlayıp inceltmek.Hareketi yaparken bile bacaklar titriyo ve yanıyo.Bahar gelmeden kendimi adam etmem lazım cıvıl cıvıl elbiseler giymek için.Eteklerde pek belli olmuyo ama pantolon giyemediğime yanıyorum ben.Hep üstüme uzun bişey giyiyorumki şekilsiz görünmesin diye.Sonuca ulaştığımda bu mutluğuğu ve başarıyı sizinlede paylaşmak istiyorum kızlar.Pazartesi maratonum başlıyo artık kendimi koyvermek yok.Sonuca ulaştığımda da ilk yapacağım şeyler yeni bir kot almak saçlarımıda boyayıp kendimi yenilemek olacak.
Cnm birde ben göğüslere taktım emzirmekten ve zayıflayıncada sarktı tabi deforme oldu.Acaba göğüs hareketleriylede göğüsleri şekle sokabilirmiyim.Onlarıda dikleştirme hareketleri varmı?Nasıl hareketler yaparsam biraz olsun toparlarım en azından?????

Benim de göğüsler küçük, arada silikon fikri süper cazip geliyor :))

Bu arada, göğüsleri dikleştirip dolgunlaştırmak için şu başlığa bir bak: http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html

Ben şu anda 2. haftayı bitirdim, 3. haftanın içindeyim, ilk haftanın sonundan itibaren büyümeyi hissettim. Gerginleşip yuvarlaklaştılar resmen, az önce ölçtüm 1-1,5 cm farketmiş bile.. Yorumlar çok uzun, ancak ben bir tane hanım'ın göğüslerinde 5-6 cmlik büyüme olduğunu da okudum o sayfalar arasında (epey bir karıştırdım da:))

Sonuçta bu da bir hareket, hem haftanın 7 günü yapabileceğin, hem de vücudu şekle sokmak, kilo vermeye ya da zayıfsan kilo almana destek olmak, gençleşmek ve iştahını düzenlemek gibi bir sürü faydası varmış. Ben etkilerini görmeye önce göğüslerden başladım :p Bir arkadaşım da kilo vermek istiyordu ona da tavsiye ettim, o da başladı, sen de istersen bir incele, aklına yatarsa bunu da ekle canım rutinine :)

Bu arada, göğüsleri dikleştirip dolgunlaştırmak için şu başlığa bir bak: http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html

Ben şu anda 2. haftayı bitirdim, 3. haftanın içindeyim, ilk haftanın sonundan itibaren büyümeyi hissettim. Gerginleşip yuvarlaklaştılar resmen, az önce ölçtüm 1-1,5 cm farketmiş bile.. Yorumlar çok uzun, ancak ben bir tane hanım'ın göğüslerinde 5-6 cmlik büyüme olduğunu da okudum o sayfalar arasında (epey bir karıştırdım da:))

Sonuçta bu da bir hareket, hem haftanın 7 günü yapabileceğin, hem de vücudu şekle sokmak, kilo vermeye ya da zayıfsan kilo almana destek olmak, gençleşmek ve iştahını düzenlemek gibi bir sürü faydası varmış. Ben etkilerini görmeye önce göğüslerden başladım :p Bir arkadaşım da kilo vermek istiyordu ona da tavsiye ettim, o da başladı, sen de istersen bir incele, aklına yatarsa bunu da ekle canım rutinine :)

canım sırf göğüs büyütmek için t5t deneyen çok oldu ama ya herkesde aynı etkiyi yaratmıyor yada yaparken farklı yapılan bir şey var, mesela sen nasıl yapıyorsun, göğüs kaslarında yanma falan hissettiğin hareket oluyor mu?
benimkiler büyük ama yaptığım sürede(daha önce 2 ay yapmıştım) hiç bir değişiklik olmadı, toparlarlar, sıkılaştırır diye umut etmiştim ben de ama...

Son düzenleme:

Sonuç alman çok güzel burda göğüs büyütme yöntemlerini çok inceledim ama bu başlığı dikkate almadım.Telkinlere yöneleyim dedim ama oda çok sıkıcı.Şimdilik yine hasta olurum diye ğöğüslerime soğuk su masajı yapamıyorum onada havalar iyice ısınsın öyle başlarım dikleştirmeye çok faydası var.Bu hareketleride ekleyecem sağlık için en azından hormonlarda vücudun dengeside düzene girer.Teşekkür ederim için cnm tavsiyen için senin sonuç almanda çok iyi benide teşvik etmiş oldun sağol cnm.:KK9:

canım sırf göğüs büyütmek için t5t deneyen çok oldu ama ya herkesde aynı etkiyi yaratmıyor yada yaparken farklı yapılan bir şey var, mesela sen nasıl yapıyorsun, göğüs kaslarında yanma falan hissettiğin hareket oluyor mu?
benimkiler büyük ama yaptığım sürede(daha önce 2 ay yapmıştım) hiç bir değişiklik olmadı, toparlarlar, sıkılaştırır diye umut etmiştim ben de ama...

Farklı yaptığım bir şey olduğunu sanmıyorum, nefes alış verişlerim bile süper uyumlu değil tavsiye edilenle, göğüslerimde de bir yanma falan hiç olmuyor ancak nedense biraz büyüdüler ve toparlandılar :) Belki bu kadarla kalırlar bilmiyorum, kafayı takmamaya çalışıyorum :)

lion81 rica ederim ne demek :)

kendimi salak gibi hissettim arkadaşlar hiç bir şey anlamadım videolardan :KK43: bacak ve kalça egzersizleri karışık ve o kadar seri ki...ayrıca söylemeden edemicem bayanın gögüsleri de gayet yerınde ve sekılli. acaba onun için de egzersizi mevcut mu ?

kendimi salak gibi hissettim arkadaşlar hiç bir şey anlamadım videolardan :KK43: bacak ve kalça egzersizleri karışık ve o kadar seri ki...ayrıca söylemeden edemicem bayanın gögüsleri de gayet yerınde ve sekılli. acaba onun için de egzersizi mevcut mu ?

yok canım malesef onunkiler de silikonmuş, ben de ilk gördüğümde aynı şeyi düşünmüştüm:))
tabii göğüs için hareketleri de var.
sarkmamış göğüste öyle görünüm yakalanır ama sarktıktan sonra o hale getirilmesi mümkün değil...

Son düzenleme:

Yok yahu, ilk başta karışık geliyor sadece :) Son hareketlere bakma, yutub'dan arat bodyrock.tv diye ve 2009 videolarına bak özellikle.. Siteden de eski videoları araştır, onlar daha basit ve spor yapmamışsan hiç daha alıştırıcı hareketler. Bir de web sitelerinde her hareketin kaçar sn veya kere yapıldığını da yazar videonun altlarında bir yerde, onları da takip edebilirsin.. Bir vakit sonra lunge neydi, squat jump neydi kendiliğinden ayırtediyorsun zaten :)

Bu arada ben bugün day2'yu bu sefer timer ayarlayarak yaptım. Acaip zevkli birşeymiş, hayıflandım kendi kendime neden timer ayarlamadım diye bunca zamandır :) Tabii acemi olarak skorları yazmayı unuttum :p Yarın da day3 günü bu sefer kağıt kalemi de ayarlayacağım mutlaka :)

Son düzenleme:
yok canım malesef onunkiler de silikonmuş, ben de ilk gördüğümde aynı şeyi düşünmüştüm:))
tabii göğüs için hareketleri de var.
sarkmamış göğüste öyle görünüm yakalanır ama sarktıktan sonra o hale getirilmesi mümkün değil...[/QUOT
hadi yaa:) baya güzeldiler :)

Yok yahu, ilk başta karışık geliyor sadece :) Son hareketlere bakma, yutub'dan arat bodyrock.tv diye ve 2009 videolarına bak özellikle.. Siteden de eski videoları araştır, onlar daha basit ve spor yapmamışsan hiç daha alıştırıcı hareketler. Bir de web sitelerinde her hareketin kaçar sn veya kere yapıldığını da yazar videonun altlarında bir yerde, onları da takip edebilirsin.. Bir vakit sonra lunge neydi, squat jump neydi kendiliğinden ayırtediyorsun zaten :)

Bu arada ben bugün day2'yu bu sefer timer ayarlayarak yaptım. Acaip zevkli birşeymiş, hayıflandım kendi kendime neden timer ayarlamadım diye bunca zamandır :) Tabii acemi olarak skorları yazmayı unuttum :p Yarın da day3 günü bu sefer kağıt kalemi de ayarlayacağım mutlaka :)

iyi bari:) sayende bi daha izlemeye niyetlendim ,umarım bu sfer cakarım bir şeyler:)

Bende basen hiç olmadı, ama kalçam ve bacaklarım hep kalındı. Bodyrock sayesinde inceldiler.. Sorun bacaklarındaysa özellikle bacak çalıştıran hareketlerine bakabilirsin :) :)

kalça ve basen çalışan arkadaşlar hangi egzerszleri , vıdeoları seçiyor yazabilirler mi ? çok makbule geçecek:)

iyi bari:) sayende bi daha izlemeye niyetlendim ,umarım bu sfer cakarım bir şeyler:)

a bi de kalça ,basen için en iyi si body rock di mi?

canım body rockda çok fazla video, çok fazla seçenek var, kendi ihtiyacına göre kendin seçmen gerekiyor... eski sayfalara bakarsan orda başlangıca uygun videoların linklerini var onlarla başla, bacak basen videolarınında linkini vermiştim, ona göre devam edersin. videoyu sonuna kadar izlersen, sonda yavaşca da gösteriyor, başlangıç seviyesi versiyonunu da gösteriyor.
spor başlığı altındaki çok yazılan şu videoların hemen hemen hepsini denedin dönem dönem yaptım sonuç da aldım, o iyi o kötü diyemem uzun vadede hepsi aslında etki sağlar ama kiminin 1 ayda yaptığını diğeri 1,5 ayda yapar ama yapar yani yeterki hakkını vererek devam et. tabiiki 2 günde olmaz biraz zaman lazım, görüyorum forumlarda insanlar 3 gün yapıp bırakıyor, hareketleri öğrenmeden, hakkını vermeden, hatta daha hamlık ağrısı geçmeden aa incelmedim deyip kaçıyorlar, devamlılık sağlamadan yapınca olmazki mucize iksir değil bunlar, vazgeçme devam et mutlaka sonuç alacaksın.

Son düzenleme:
Daha önceden de yazmıştım sanırım, ben o kadar güçsüzdüm ki 1 aya yakın sadece 5 dk ısınma hareketlerini yapabildim :) Sonra yavaş yavaş arttırdım :) 2-3 ayda çok ciddi bacaklarımda incelme ve sıkılaşma, vücudumda şekillenme meydana gelmişti ki eşim "bacakların resmen senin değil gibi, sana ait gibi durmuyorlar" dedi değişimi farkettiğinde :p Diğerlerini çok fazla bilmiyorum, ne pilates yaptım ne de başka bir şey (bu ara yogayı da araştırıyorum, önümüzdeki ay ona da başlayacağım), sürekli benzer hareketleri yapmak beni çok sıkıyor. Leslie'yi hiç izlemedim, Jillian'ı da 1 ay önce indirdim, bir tek kol çalıştırma hareketlerinde kullanıyorum çünkü hala güçsüzüm bana göre (benim dip station'um yok, onların yerine geçiyor gibi)... Daha önce spor yaptıysan ne ala, seviyene uygun hareketleri seç ve hemen başla, yok yapmadıysan basitleştirilmiş hareketlerini gösteriyorlar, onları yap... Ya da benim gibi ekstra güçsüzsen sadece ısınma hareketleri bile insanın içini enerjiyle doldurup devamını getirtiyor :)

Son düzenleme:
X