- 20 Mayıs 2009
- 1.375
- 6
- Konu Sahibi Duygu_Oner
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar benim telefonumda da zamanlayıcı falan var da mantığı nedir nasıl kullanıcaz? mesela 50 saniyeye ayarlayıp geri sayım yaptırıp o sırada hareketleri mi yapıcaz ben tam anlayamadım
çok soru soruyorum biliyorum :) acemiyim de brazil butt da hani şu yere uzanıp dırseklerden ve dizlerden kırık bir vazıyette.bir bacağını kaldırıyorsun düz sekılde sonra sağa tekrar havaya ve sola kaldırıyorsun ya bunun bir de dizlerden bükülü versiyonu var bu hareketin amacı ne?
Çapraz olarak yapıyorsun bu hareketle kalçanın bombeli olmasını sağlıyo.Brazil Butt Lift zaten tanıtım videolarında görürsün kalçanın 3 ayrı yerini çalıştırıyo.Kalçayı daraltıyo topluyo ve kaldırıyo bu şekilde.Benim popo alt çizgisinde çok yağlanma vardı bu hareketler sayesinde alt çizgide ortaya çıktı.Sonra yanlara doğru çok genişlemiştim.Sonra bir baktım yuvarlaklaşmış dikleşmiş daralmış özelliklede tanga giydiğimde öyle güzel bir şekle girmişki pantolon veya etek giydimde popom arka kısım yüksek olmuş dikkat çekmeye başlamıştı yani.çok soru soruyorum biliyorum :) acemiyim de brazil butt da hani şu yere uzanıp dırseklerden ve dizlerden kırık bir vazıyette.bir bacağını kaldırıyorsun düz sekılde sonra sağa tekrar havaya ve sola kaldırıyorsun ya bunun bir de dizlerden bükülü versiyonu var bu hareketin amacı ne?
merhabalar bende takipteyim bu forumu..videoları indirebilme imkanım varmı bilgi verirmisiniz.kota sorun yaşıyorumda sürekli izlemem mümkün değil