Bodyrock.tv

Call 10 years young 10 hour'u indirdim bacak hareketi orda da var.ilk başta sıkıcı görünüyo ama gördüğüm hareketleri kendi başıma yapınca sıkıcılığıda kalmıyo.o kadar çok hareket varki hepsinde de gözüm kalıyo.birde resimleri gördükten sonra aman Allahım ben hala niye vakit kaybediyorum diye kendime kızıyorum.hafta sonunu hareketsiz geçirdikten sonra.alttaki kadının kalçasına bittim ben.ortadaki de before after resimlerini çok severim motivasyonumu artırıyo.bu hale gelmek için gece gündüz spor yapmam gerek heralde.hadi kızlar devam yorulmak bıkmak sıkılmak üşenmek tembellik etmek yok bize.özelliklede ben çok üşeniyorum hareketlere başlayana kadar bir ön hazırlık yapıyorum önce kendime sonrada burdaki sözler aklıma geliyo.Canın istemese bile gerekeni yapmaktır disiplin.bu sözden sonra oturmayayım kalkayım bari.bilgisayarda çok oyalıyo beni öyle bağımlı oldumki kalkamıyorum başından vaktimin çoğunu alıyo.

$karın2.jpg $before after.jpg $kalça.jpg

Leaving Facebook... | Facebook
bu videoda karın hareketleri var müzik eşliğinde

ZuzkaLight's Channel - YouTube
Zuzana'nın kondisyonunu tekrar kazanması lazım eskisi gibi değil.Hareketleri yapmakta zorlanıyo.

Thin Thighs in 12 Minutes - Butt & Legs Home Workout - YouTube buda ilginç geldi bacağına taktığı hoşuma gitti.plates bantıyla da yapılabilir

O sona daha gelemedim ben :)) Yarım yarım yaptım bir kaç defa dvd'yi, tamamlayamadım bir türlü.. Bu hafta bir ara tamamlayacağım, sona gelince sesini kısayım bari :))

Dediğin kadar var, gayet güzel vücutları ve yuvarlaklar.. Kollarımı hiç çalıştırmadım sanıyordum ama bugün acaip ağrımış hissediyorum, Lisa-Marie'den 3 tekrar yaptım ancak :) Biraz daha vaktim olaydı 4e zorlardım da, 10 dk geç uyanmışım sabah :)

Üzeirne 20 Zuzana karın hareketi, 25er side plank, 25 sırt hareketi yaptım. Her tarafım dökülüyordu bittiğinde :)

108 gün var sadeceeeee :)

Bu arada Esra, benim önceki mesajlarda bir pilates ablası vardı hani Hottie Austin - Janice Nichols, o kadın 50'lerinde :) 20sinden 26'sına kadar da 5 çocuk doğurmuş! Valla onu gördükten sonra kendimden utandım :)

kısmana fırsat vermiyorki:)) hayal et ayağın yok elin yok vs.. derken nasıl kısacaksın:) uçarken duvara çarpmak gibi:))
yogaya başlıyorum demiştin salona mı gideceksin?

sadece kollarında mı ağrı var? ben ilk call yaptığımda kol-sırt ve karnımda ağrı vardı ve 8-10 seans sonra pilatesde zorlandığım karın hareketlerini ve denge hareketlerini çok rahat yapar hale gelmiştim, en ilginç gelende kaslarımı özellikle karnımdakileri sıkabilme kapasitem ve sürem çok artmıştı...

Call 10 years young 10 hour'u indirdim bacak hareketi orda da var.ilk başta sıkıcı görünüyo ama gördüğüm hareketleri kendi başıma yapınca sıkıcılığıda kalmıyo.o kadar çok hareket varki hepsinde de gözüm kalıyo.birde resimleri gördükten sonra aman Allahım ben hala niye vakit kaybediyorum diye kendime kızıyorum.hafta sonunu hareketsiz geçirdikten sonra.alttaki kadının kalçasına bittim ben.ortadaki de before after resimlerini çok severim motivasyonumu artırıyo.bu hale gelmek için gece gündüz spor yapmam gerek heralde.hadi kızlar devam yorulmak bıkmak sıkılmak üşenmek tembellik etmek yok bize.özelliklede ben çok üşeniyorum hareketlere başlayana kadar bir ön hazırlık yapıyorum önce kendime sonrada burdaki sözler aklıma geliyo.Canın istemese bile gerekeni yapmaktır disiplin.bu sözden sonra oturmayayım kalkayım bari.bilgisayarda çok oyalıyo beni öyle bağımlı oldumki kalkamıyorum başından vaktimin çoğunu alıyo.

Eki Görüntüle 345751 Eki Görüntüle 345750 Eki Görüntüle 345749

Leaving Facebook... | Facebook
bu videoda karın hareketleri var müzik eşliğinde

ZuzkaLight's Channel - YouTube
Zuzana'nın kondisyonunu tekrar kazanması lazım eskisi gibi değil.Hareketleri yapmakta zorlanıyo.

Thin Thighs in 12 Minutes - Butt & Legs Home Workout - YouTube buda ilginç geldi bacağına taktığı hoşuma gitti.plates bantıyla da yapılabilir

eveeet bencede çok güzel son resim:))
öncesi sonrası resimleri beni de çok motive eder. hatta bu resim de aynen benim öncesi sonrası halim gibi olmuş ama ben artık sonrası halimin diğer iki resme benzemesini istiyoruuuuummm:):KK52::KK52:

kızlaaarrr :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
barfiks çekemiyoruuuummmm:KK43::KK43:
biliyorsunuz 1 hafta önce, bir seferde 100şınav, 100mekik ve 20 barfiks programlarına başlamıştım.
1 haftanın sonunda şınav max:10 mekik max: 80 oldu ama barfiks hala 0 0 0:KK43:(((
şınav ve mekik nerdeyse 2 ye katlanınca 1 barfiks olsun yaparım sanmıştım:KK43:((

selam kızlar dün yürüyüş yapmıştım 7 km falan yürüdüm yüksek tempoda üstüne karın hareketleri şınav falan da yaptım bugün karnım çok ağrıyo bacaklarım iyi durumda ama karnımın ağrımasının nedeni yürürken sürekli karnıma içime çektim. şu anda karnımı sürekli içime çekili tutuyorum kasların alıştığını hissediyorum :KK19:

bu arada 14 şubat da geldi. eşim olsa eşli yoga yapardım kızlar :KK19::KK19:

youtube da var videoları bazıları oldukça romantik :KK17::KK17::KK17:

jeremimcmanus's Channel - YouTube

bu adamın kanalında sırf eşli yoga videoları var :KK17::KK17::KK17:

Kollar, bacaklar, kalçam hepsi ağrıyordu nnnyyy :) Çok memnun kaldım hareketlerden ama keşke o kadar vaktim olsa her gün... Barfiks konusunda da üzme kendini, kollar zamanla güçleniyor. Sadece biraz daha vakit tanı kendine, bu hafta olmazsa önümüzdeki hafta kesin yaparsın 2 tane barfiks :) Yogaya pms dönemim geçsin, haftaya başlayacağım salonda, şimdiye kadar hep evde kısa kısa takıldım.. Şu son 1 aydır da çorap vardı zaten yeni çıkardım, kimse beni tutamaz :) Stresli bir işim var, hele ki son dönemde çok daha arttı... Spor depresyona girmemi engellese de bir şekilde sakinleştirici ek birşeyler lazım bana, tibet de kesmemeye başladı..

Lion, kalça muhteşemmiş vallahi :) Azcık daha ince halini istiyorum ben dee.. Nefis nefis :)

Esra, benimkini mümkünnnnn değil bu eşli yogaya ikna edemem :) Malesef, o kadar romantik bir yapımız yok :KK70: Eğer seninki yaparız beraber derse kaçırma adamı, hemen bas nikahı :KK70:

Lion, vallahi haftada 2 de olsa gün içinde 1 saat vaktin olduğunda callanetics'i yap, gerçekten çok etkiliymiş :) Tembellik ediyorum diye kasma kendini, çok fazla bilgisayar başında oturduğunu hissettiğinde kalk yap, hem moralin de düzelir :)

Dün gece 1.30du eve geldiğimde, ne tibet ne bişiy gördü gözüm direkt uyudum. Dünün koşturmacasından bugün ne yapacağımı da planlamamıştım, JNL'i yaptım gene kağıda yazılı hareketler diye :) Üzerine 25 pilates sırt hareketi, 20şer 5er kglık dambılla kol hareketi, 20 Zuzana'nın karın hareketi ekledim. Çok uykusuzdum, ayıldım :)

Sabah uyanamazsam da uyanmam diyordum, baktım hevesle kalkmışım yapıyorum :KK70: Yaza az kaldı azz tam 107 gün :)

$tumblr_lvjltqFzgH1r5k8oho1_500.jpg

Sahilde koşmak istiyorummmm :)

Hmm yarın şunu 4 tekrar yapmaya karar verdim:

BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv

Reverse pull ups da varmış, kapı barfiksimi deneme şansım olur böylece :) Tabii sabaha kalkabilirsem, malum bugün 14 şubat bir iki kadeh bişiyler içerim herhalde :) Ama bugün t5t'yi atlamayacağım kesinlikle...

Perşembe de ZWOD1'i Zuzana'nın verdiği rep sayılarıyla yapayım. Bakalım ne kadar sürecek :)

ZWOW4 yayınlanmış bile, ben hala adam gibi yapamadım şunları :KK43:

Aa unutmadan, sevgililer günümüz kutlu olsun kızlar :)

Eki Görüntüle 346833

senin de sevgililer günün kutlu olsun canım. benimki eşli yogayı bayılarak yapar benimle ama pazartesiye kadar görüşemiycez zaten görüşsek de yapacak ortam yok :KK19:

bu aralar planking e sarmış duruyorum vücudum titreyene kadar yapıyorum. karın düzleştirmede acayip etkiliymiş.

bugün yeni aldığım kotu giydim son 2 senedir kendimi bu kadar beğendiğimi hatırlamıyorum. ayrıca eskisine nazaran dinç ve güçlü hissediyorum. keşke daha önce başlasaymışım spora ne selülit ne de çatlak olurdu şimdi.

senin de sevgililer günün kutlu olsun canım. benimki eşli yogayı bayılarak yapar benimle ama pazartesiye kadar görüşemiycez zaten görüşsek de yapacak ortam yok :KK19:

bu aralar planking e sarmış duruyorum vücudum titreyene kadar yapıyorum. karın düzleştirmede acayip etkiliymiş.

bugün yeni aldığım kotu giydim son 2 senedir kendimi bu kadar beğendiğimi hatırlamıyorum. ayrıca eskisine nazaran dinç ve güçlü hissediyorum. keşke daha önce başlasaymışım spora ne selülit ne de çatlak olurdu şimdi.

Heyoo ne güzel :) Olsun hiç de geç kalmadın, bak yaza daha vakit var :)) Evet, sevgilini kesinlikle kaçırmıyorsun, benimkini yoga teklif bile düşünemiyorum bırak yapmasını :)

Ben de 4 saatlik uykuyla ayaktayım, sabah baktım kalkabiliyorum sporumu da yaptım işte.. Ve tüm günü bayılmadan geçirdim, eskiden olsa sürüm sürüm sürünürdüm herhalde :) Süpper bir dinçlik veriyor kesinlikle :)

Son düzenleme:
Heyoo bugün Lisa Marie'yi de tamamladım. 4 tekrar'a üşendim ama 3 tekrar yaptım :)

Üzerine her kalça için 100er pilates kalça ve bacak hareketi, kalça hareketi gene 100 rep yaptım. 20 ağırlıksız, 20 ağırlıklı triple situps benzeri Zuzana karın hareketi yaptım (ağırlıkla yapmak sonradan aklıma geldi, ondan sayı az çıktı :))... Gerçi bu ara favorim star crunch dedikleri hareket ama değişiklik olsun, kollarım da çalışsın istedim.

30 pilates sırt egzersiziyle ve biraz esnemeyle bitirdim, süperdi...

Yarın için ZWOD 1 mi yoksa şu mu BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv yapayım kararsızım. 20şer saniye eğlenceli de gelebilir, hem ek bir şey kullanmaya gerek de yok :) Bugün Lisa Marie'de bir vileda sopasını ayarla, bir tabureyi çek derken epey uğraştırdı, zaten ondan sıkılıp da 4.ye geçmedim :)

106 gün kalmış yazaaa :)
$tumblr_lya9r8tZEo1qferuio1_500.jpg
3 ay sonra şort havası geliyor, sen nasıl görüneceksin diyor :)

Sadece 4 aydaki değişim, inanılmaz!

$tumblr_lz5gbl73KX1rn1i8ao1_500.jpg

Buna da bittim:

$tumblr_lwji1ba9qp1qm5hzso1_500.jpg

Selülitin S'si yok:

$tumblr_lusa08Vg7S1r2bvgpo1_500.jpg

Cnm bu kadar hareketi nasıl kısa bir sürede bitirebiliyorsun maşallah çok hızlısın.Ben 100'er kez yapsam heralde akşam olur.
Resimler çok motive edici müthiş değişimleri görmek inanılmaz gaz veriyo insana.yaz alışverişine az kaldı şimdiden kendi modamı kendim yaratmak için kafamda neler alacağımı tasarlamaya başladım bile.

Biraz önce lastikle yapılan bacak basen üstüne kalça hareketlerini bitirdim.Lastiğin artık sert olanıyla yapıyorumki bacaklarım ve basenlerim cayır cayır yanıyo zorluyo sert lastik.olsun alışsın zorluğa vücudum.arkasından biraz da call'daki birkaç hareketi yaptım.eşime noldu bilmiyorum peşimde dolanmaya :KK52:başladı sürekli noluyo diyorum sen diyo daha bir güzelleştin vücudun çok seksi olmaya başlamış dedi.Allah Allah çevremde bile insanlar bana daha bir yakınlaşmaya başladılar ne bileyim sanki bişeyler değişiyo yada ben değişiyorum ben farkında değilim.tibetin bile faydalarını görmeye başladım.giydiğim kıyafetler bile daha bir farklı güzel duruyo.müthiş bişey.

Gabriel Davi "Beautiful" (Official Video) - YouTube Size güzel hareketli müzik klipteki hatunlarda maşallah yani süper vücutları var.

$sözler.jpg $bacak2.jpg

ilk resimdeki sözü anladımda (kolayı yapamıyorsan sadece sen kötüsün)galiba.diğerini bilmiyorum ingilizce bilen varsa çevirebilirse iyi olur.

5 dk ısınmayla birlikte toplam 33 dk falan tuttu :) Basit hareketler ve alıştığım için artık tekrarları çabuk yapıyorum, Bodyrock'ın hareketleri genelde 15 dk içinde bitiyor, geri kalan ne kadar vaktim varsa ekliyorum sonuna, abartılacak bir şey değil pek :)

Eheh eşinin peşinde dolanması çooook normal :) Sporun en güzel yan etkilerinden biri de bu sanırım :p Yakında kıskanıp o da spor yapıcam ben derse şaşırma sakın :) Benimki normalde kıskançtır, daha bir arttı dozu kıskançlığının, hadi bakalım umarım kavga çıkmaz :) Yaza benim de kıyafetlerle ilgili güzel projelerim var, özellikle bikini ve plaj kıyafetleri için eheh, şu önümüzdeki 3 ay para biriktirmem gerekecek sanırım :p

Kızlar süpermiş, benim de taşınma yüzünden ara verip, tekrar spora saldırmama şu video sebep oldu, baktım benimki ilgiyle izliyor hemen başladım tekrar Bodyrock'a :KK70: : Dan Balan Chica Bomb - YouTube

İlk resimde "eğer yaptıkların kolaylaşmıyorsa, sen daha iyiye gidiyorsun demektir" demiş, yani kendini daha çok zorluyorsun anlamında :) Diğerinde de "ilk adım her zaman en zorudur ama o adımı atmaktan hiç pişman olmayacaksın" demiş :) Ablanın bacaklar da süpermiş bu arada, yaz gelse de esmerleşsek biraz :)

bu güzel değşimleri duymak gerçekten heyecan verici..darısı başımıza :) ben hala bacağımın arksındaki yumuk yumuk görüntüden kurtalamdım maaleseffff ...

Resimdeki sözü yanlış anlamışım ingilizcem çok eksik komik bir çeviri yapmışım.Güzel sözmüş beğendim.Evde kendi kendime öğrenmeye çalışınca artık bu kadar oluyo ama kafaya koydum iyice bir ara hep kelime ezberliyodum.sonra sıkıldım kelimeyle olacak iş değil zamanlarada çalışmaya başladım.fakat bunun öğrenmenin püf noktası nedir onun peşindeyim nerden başlamam lazım bir yol gösteren olsa biraz olsun yol katedebilirim en azından.

Klibi izliyorum arada hep yabancı müzik dinliyorumki kulağım alışsın diye kliplerdeki hatunlarda böyle vücutlarını sere serpe sergileyince benide imrendirdiler hakikaten.özelliklede çok hareketli olanları dinliyorumki enerji katsın diye.benim eşimde arada brezilya veya yabancı dizilerine bakıyodu.Özelliklede brezilyalıların imrenilecek vücutları var şişmanların bile vücutları taş gibi sımsıkı.gelde spora başlama yani.

Andreea Banica - Love in Brasil 2010 [HD] - YouTube bu kliplerdeki hatunları gördükten sonra istersen spor yapma eşlerimizde böyle güzellere baksınlar dursunlar ondan sonra.Bizim onlardan ne eksiğimiz var.Biraz çaba biraz sabır biraz da azimle neler yaparız neler yeterki bu hızımızı kaybetmeyelim.:KK66:

concordiaa cnm benim sakın pes etme ve moralini bozma bende hala düzelmiş değilim.bacağımın arkasındaki yumuk yumuk görüntüler bende de vardı hemde fazlasıyla selülitle beraber boğum boğum olmuştu.ancak adama dönmeye başladılar.yani kalçamla aynı hizada birleşmişlerdi resmen şimdi en azından kalçamda bacağımda birbirlerinden ayrıldılarda kalça ve bacak olduğu ortaya çıktı o kadar kötüydü.Burda beraber birbirimizden destek alarak imrenerek sporumu aksatmadan devam ediyorum.değişimleri yazdıkça başkalarıda umutlanıp onlarda başlasınlar diye böyle birbirimizi spora teşvik ediyoruz.sporun ne güzel değişimler yarattığına şahit oluyoruzda azimle bizde devam ediyoruz.sakın bırakma bende sonuç alamıyorum diye bıkıyodum artık.resimdeki sözde çok güzel ifade etmiş '' ilk adım her zaman en zorudur o adımı atmaktan hiç pişman olmayacaksın '' ayyyynen. merak etme çalışmalarının karşılığını devam ettiğin sürece alacaksın.:KK8:

bu güzel değşimleri duymak gerçekten heyecan verici..darısı başımıza :) ben hala bacağımın arksındaki yumuk yumuk görüntüden kurtalamdım maaleseffff ...

Eheh o görüntüden bende de vardı :) Bir kurtulsan kolay kolay geri de gelemiyorlar, yap yap :)

2 sene önce totomdan diz kapaklarımın arkasına kadar kat kat selülitlerim vardı benim :)) Şimdi yok :)

Selam Kızlar,

verilen kilolardan sonra şekillendirme ve kilo almamak üzerine çalışıyorum. ama bu iş sporsuz olmuyor. yaptığım uzun araştırmalardan sonra sizin topike rastladım. bir miktar daha kilo vermek ve özellikle de kalça ve bacaktan incelmek istiyorum. zuzana bana yardımcı olabilir sanırım.

Resimdeki sözü yanlış anlamışım ingilizcem çok eksik komik bir çeviri yapmışım.Güzel sözmüş beğendim.Evde kendi kendime öğrenmeye çalışınca artık bu kadar oluyo ama kafaya koydum iyice bir ara hep kelime ezberliyodum.sonra sıkıldım kelimeyle olacak iş değil zamanlarada çalışmaya başladım.fakat bunun öğrenmenin püf noktası nedir onun peşindeyim nerden başlamam lazım bir yol gösteren olsa biraz olsun yol katedebilirim en azından.

Klibi izliyorum arada hep yabancı müzik dinliyorumki kulağım alışsın diye kliplerdeki hatunlarda böyle vücutlarını sere serpe sergileyince benide imrendirdiler hakikaten.özelliklede çok hareketli olanları dinliyorumki enerji katsın diye.benim eşimde arada brezilya veya yabancı dizilerine bakıyodu.Özelliklede brezilyalıların imrenilecek vücutları var şişmanların bile vücutları taş gibi sımsıkı.gelde spora başlama yani.

Andreea Banica - Love in Brasil 2010 [HD] - YouTube bu kliplerdeki hatunları gördükten sonra istersen spor yapma eşlerimizde böyle güzellere baksınlar dursunlar ondan sonra.Bizim onlardan ne eksiğimiz var.Biraz çaba biraz sabır biraz da azimle neler yaparız neler yeterki bu hızımızı kaybetmeyelim.:KK66:

concordiaa cnm benim sakın pes etme ve moralini bozma bende hala düzelmiş değilim.bacağımın arkasındaki yumuk yumuk görüntüler bende de vardı hemde fazlasıyla selülitle beraber boğum boğum olmuştu.ancak adama dönmeye başladılar.yani kalçamla aynı hizada birleşmişlerdi resmen şimdi en azından kalçamda bacağımda birbirlerinden ayrıldılarda kalça ve bacak olduğu ortaya çıktı o kadar kötüydü.Burda beraber birbirimizden destek alarak imrenerek sporumu aksatmadan devam ediyorum.değişimleri yazdıkça başkalarıda umutlanıp onlarda başlasınlar diye böyle birbirimizi spora teşvik ediyoruz.sporun ne güzel değişimler yarattığına şahit oluyoruzda azimle bizde devam ediyoruz.sakın bırakma bende sonuç alamıyorum diye bıkıyodum artık.resimdeki sözde çok güzel ifade etmiş '' ilk adım her zaman en zorudur o adımı atmaktan hiç pişman olmayacaksın '' ayyyynen. merak etme çalışmalarının karşılığını devam ettiğin sürece alacaksın.:KK8:

Brezilya'lılara değil de Rus'lara gıcığım ben de :) Analarının karnından baleyle, atletizmle doğuyorlar, herbiri 4-5 dil biliyor, 2 üniversite bitirmişler falan.. Ve üstüne sadece vücutları değil yüzleri de güzel... Gıcıklar :) Brezilya'lılar daha ulaşılabilir geliyorlar, ama onlar da salsayla doğduklarından kiloluları bile ayrı güzel vücutlu:)

Ben de ingilizce bilirim de konuşamam :) nnnyyy bir ara effortless english'leri tavsiye etmişti sadece konuşmak için bir türlü başlayamadım onlara.. Yapacağın en iyi şey basit kitaplar alıp okumak ve biraz daha geliştirince ingilizce altyazılı film izlemek, bana çok iyi gelmişti... Ha bir de yabancı biri gördün mü mutlaka konuş, kimse neden cümleyi eksik kurdun diye bön bön bakmıyor, aksine yardımcı olmaya çalışıyor. Asıl ingilizce bilirken pratik eksikliğinden konuşamamak insana çok koyduğundan konuşamıyorsun iyice :) Ne kadar pratik o kadar iyi. Kurslarsa neredeyse sadece gramer öğretiyorlar, imkanın varsa yurtdışında bir süre geçirirsen de çok faydalı olur...

Selam Kızlar,

verilen kilolardan sonra şekillendirme ve kilo almamak üzerine çalışıyorum. ama bu iş sporsuz olmuyor. yaptığım uzun araştırmalardan sonra sizin topike rastladım. bir miktar daha kilo vermek ve özellikle de kalça ve bacaktan incelmek istiyorum. zuzana bana yardımcı olabilir sanırım.

Kesinlikle olur :) Benim içi su dolu balon gibi olan bacaklarım (8-9 kilo kadar hiç sporsuz verince olmadı tabii) sıkılaştı sayesinde :) Hiç spor yapmadıysan 2009 yılının özellikle videolarına bak, orada daha basit hareketler hem de Zuzana daha bir insan görüntüsünde :)

Bundan ben çok yapmıştım : Pin Up Legs Workout - YouTube

Günde 15 dk kadar Zuzana'nın ardından ben bu hatunun videosndaki ilk 8 dk içindeki bazı hareketleri de yapıyorum daha da sıkılaşsın diye : Hottie Pilates Butt Burner Workout - YouTube

Bak bu hareket de muhteşemdir, hem de basit, çooooook yaptım ilk günlerde özellikle : Tone Your Butt & Legs. - YouTube

Kesinlikle olur :) Benim içi su dolu balon gibi olan bacaklarım (8-9 kilo kadar hiç sporsuz verince olmadı tabii) sıkılaştı sayesinde :) Hiç spor yapmadıysan 2009 yılının özellikle videolarına bak, orada daha basit hareketler hem de Zuzana daha bir insan görüntüsünde :)

Bundan ben çok yapmıştım : Pin Up Legs Workout - YouTube

Günde 15 dk kadar Zuzana'nın ardından ben bu hatunun videosndaki ilk 8 dk içindeki bazı hareketleri de yapıyorum daha da sıkılaşsın diye : Hottie Pilates Butt Burner Workout - YouTube

Bak bu hareket de muhteşemdir, hem de basit, çooooook yaptım ilk günlerde özellikle : Tone Your Butt & Legs. - YouTube

duygu süpersin.
cevabın ve linkler için çok teşekkür ederim.
geçen yıl aslında sporsuz kilo vermedim. eliptik bisikletim var ve evde slim in six packs in karın hareketleri videosunu yaptım. mayıs ayında bir kurs olayından sonra ve havalarda ısınınca sporu bıraktım. bide sıkıldım sanırım motivasyonumu kaybettim. ama görüyorum ki zuzana ve özellikle de siz burada birbirinizi harika motive ediyorsunuz.
ben de gelip buraya yaptığım sporları yazmak istiyorum izin verirseniz :KK52::KK52:
uzun süre spora ara vermiştim ama son bi kaç haftadır dumbbell larım ile squat çalışmalar vs yapıyorum yine de başlangıç aşamasından başlayacağım. sanırım sitede her hafta için bir egzersiz var.. doğru mu ?
teşekkürler

X