- 17 Nisan 2011
- 2.129
- 266
- Konu Sahibi Duygu_Oner
Call 10 years young 10 hour'u indirdim bacak hareketi orda da var.ilk başta sıkıcı görünüyo ama gördüğüm hareketleri kendi başıma yapınca sıkıcılığıda kalmıyo.o kadar çok hareket varki hepsinde de gözüm kalıyo.birde resimleri gördükten sonra aman Allahım ben hala niye vakit kaybediyorum diye kendime kızıyorum.hafta sonunu hareketsiz geçirdikten sonra.alttaki kadının kalçasına bittim ben.ortadaki de before after resimlerini çok severim motivasyonumu artırıyo.bu hale gelmek için gece gündüz spor yapmam gerek heralde.hadi kızlar devam yorulmak bıkmak sıkılmak üşenmek tembellik etmek yok bize.özelliklede ben çok üşeniyorum hareketlere başlayana kadar bir ön hazırlık yapıyorum önce kendime sonrada burdaki sözler aklıma geliyo.Canın istemese bile gerekeni yapmaktır disiplin.bu sözden sonra oturmayayım kalkayım bari.bilgisayarda çok oyalıyo beni öyle bağımlı oldumki kalkamıyorum başından vaktimin çoğunu alıyo.
Leaving Facebook... | Facebook
bu videoda karın hareketleri var müzik eşliğinde
ZuzkaLight's Channel - YouTube
Zuzana'nın kondisyonunu tekrar kazanması lazım eskisi gibi değil.Hareketleri yapmakta zorlanıyo.
Thin Thighs in 12 Minutes - Butt & Legs Home Workout - YouTube buda ilginç geldi bacağına taktığı hoşuma gitti.plates bantıyla da yapılabilir
Leaving Facebook... | Facebook
bu videoda karın hareketleri var müzik eşliğinde
ZuzkaLight's Channel - YouTube
Zuzana'nın kondisyonunu tekrar kazanması lazım eskisi gibi değil.Hareketleri yapmakta zorlanıyo.
Thin Thighs in 12 Minutes - Butt & Legs Home Workout - YouTube buda ilginç geldi bacağına taktığı hoşuma gitti.plates bantıyla da yapılabilir