Yok yahu ne ukalalığı :) Çok teşekkürler düzelttiğin için, astigmat gözlerle anca bu kadar olmuş
O squatlar var ya, beni de mahfediyor..
Bu arada bugün ben ZWOD yerine bunu yaptım:
BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv Explosive star aslında ne kaddar basit görünüyor değil mi? Canıma okudu :)) Zuzana kesinlikle Lisa Marie'den daha başarılı insanı yorma konusunda :) Bu arada hareketler bayağı etkiliymiş, yaptığımdan beridir kalçalarımı sanki bir çift el havaya kaldırıyormuş gibi hissediyorum
Üstüne sadece pilates sırt hareketleri 30 kere yapabildim. Pmsten dolayı zaten bitkinim serildim yere :)
105 gün kalmış yaza :)
Eki Görüntüle 348299 Gıcık:
Eki Görüntüle 348300
rica ederim. bu arada bende de astigmat var ama lens kullanıyorum tabi.
bu video deli bişiymiş yaa. sen bayagı güçlenmiş olmalısın. ben dün akşam önce ısınma hareketleri sonra pin up legs workout - siz linkini vermiştiniz - sonra da esneme ile bitirdim. yaklaşık bir bucuk saat sürdü. resmen süründürdü beni. kollarım bacaklarım o kadar güçsüz ki bazen dengemi yitirip yere kapaklandığım oldu. halim çok komikti
bide o tek bacak squat hareketini sandalyenden kollarımla destek alarak yaptım. ve zuzana gibi tam anlamıyla yere çökerek yapamadım. artık yapabildiğim kadar diyip zorlayabildiğim yere kadar zorladım. dizlerimi belimi incitmek istemedim. artık zamanla düzeltirim hareketleri.
Haftanın 3 günü ile başla, (haftanın 3 günü 5er dk ile başlamıştım ben
) sonuçları gördükçe 4, 5 kendiliğinden gelecek :) Benimki de pek hoşlanmıyor ondan erken kalkmamdan, kendisi erken uyanıp salona geldiğinde de bir kaç üfleyip püfledi sonra baktı ben vazgeçmiyorum kendi halime bıraktı :)) Hem incecik Rus kızlarına bakıyorlar sıra bize gelince de sen böyle iyisin diyorlar, aa ne kadar ayıp :))
Ses için de yere kalın bir mat al, 1-1,5cm'e kadar olanları var, hatta halının altına eski bir battaniye sermek de çözüm olabilir ses gitmemesi için :) Öyle olunca alta pek ses gitmiyor, bir de ben salonda yapıyorum nasıl olsa salonda altta uyuyan yoktur diye.. Şimdiye kadar bir itiraz gelmedi alt komşulardan :)
ben bu sabah spor yapma olayın beceremeyeceğim galiba. en iyisi akşam. sabah komşular uykuda oluyor ama akşam kendileri de tv izledikleri için gürültüyü tolere edebilirler. benim bi spor odam var . aynı zamanda çamaşırlarımı da asıyorum oraya ve ütü odası ama oldukça büyük. orada bi pcm var bi eliptikim var iki adet bir kg luk dambıllarım ve kalın egzersiz matım var. bide kullanmadığım bir halıyı iki kat serdim odanın zeminine zıplarken sesi absorbe ediyo daha az gürültü oluyo. salonda yapamıyorum tavanı çok alçak kollarımı kaldırdığım hareketlerde tavana çarpıyorum :)
benim komşulardan da ses yok ama eşim çok dır dır ediyor. komşuların tüm sesi bizim evde biz itiraz etmiyoruz ama illa aman kimse rahatsız olmasın modunda.
bir de timera ihtiyaç oluyor, bazı cep telefonlarında var yada online interval timer, diye aratırsan bilgisayarda çalıştırabileceğin minik programlar var..
valla şu anda timer ile çalışabileceğimi snmıyorum. hareketlerin arasında bi süre durup nefes almak zorundayım. siz benim kadar kilolu olmadığınız için kolayca cüsseyi kaldırabiliyorsunuz ama benim öyle değil. ileride güçlenince bir adet edinirim. ama hareketler çok zorlayıcı insan kolaylıkla vzgeçebilir bende duygunun arasıra koyduğu gaz verici o resimleri ve yazıları çıktı aldım. spor odamın duvarlarına yapıştırdım. mesela disiplin ile ilgili olanı çok işe yarıyo. disiplin yapmak istemediğini yapmak gibi bişiydi. çok iyi ya
ölçülerim de şu tarihte şöyledi. size bi fikir verebilir ;
Bel : 71,5 Cm - Göğüs :89 Cm - Kalça : 100 Cm
üst bacak 58 cm baldır 37 cm bilek 25 cm ( 18.12.2011 )
bu ölçüler eski ama ben bu zaman zarfında salmıştım. mart 15 e kadar ölçülerime bakmicam.
Ah o karbonhidrat yok mu.. Hala protein ağırlıklı sayamıyorum kendimi.. En son geçen haftasonu Syntrax marka whey protein aldım destek için vanilya'nın tavsiyesiyle, bakalım 1 hafta daha dolmadı, etkilerini paylaşırım. Ekmek pek sevmem bir tek sabah tostunda - kahvaltısında yerim, ama hadi pilavı geçtim makarna olmazsa olmaz ara ara :) Çikolatayı da bitter'e çevirdim ama nafile.. Paleo beslenmeye çalışıyorum günün geri kalanında, Canan Karatay da çok mantıklı geliyor.. İstersen Dukan değil de Canan Karatay'ın başlığına bak, bazen akşam yemeğinde ne yapsam diye oraya bakıyorum ben, çok kilo veren var ve Dukan'dan daha mantıklı bence :
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...atay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.html Kol güçsüzlüğü bende de vardı, 2 ay oluyor sanırım 5er kglık dambıllar aldım :) Onlar sayesinde çok toparladı kollarım tavsiye ederim :) Ya da bodyrock'taki gibi silindir bir çantanın içine pirinç vs. doldurabilirsin (sandbag yerine) o da çok efektif bir çözüm :)
Bodyforumtr'daki hangi kas gruplarının çalıştırıldığını gösterildiği resimler özellikle dikkatimi çekti :) dumbell lunges ve stiff legged deadlifts'e olan aşkım bir anda arttı :)) Yarınki çalışmanın ardından ikisini de yapıcam özellikle, kalçalar önemli :)))
karbonhidrat insanı iki günde şişiriyo. ben iki gün önce 64,5 geliyordum.
iki gün dikkat ettim baktım 63,3 e inmişim bu sabah.
tartı insanı kilo almaktan alıkoyuyo. bugün saf protein yapıoyurm aslında akşam spor yapacaktım ama saf p günlerinde önerilmiyo. gerçi sabah bi pincik ekmek attım agzıma çayıma da bi kaç şeker ama o kadar olsun diyorum. yoksa haşlanmış yumurta zor yeniyo. ama işte şekerde çabuk acıktırıyo protein uzun süre tok tutuyo seviyorum proteinin bu yönünü.
evet karatayda güzel ama herşeyin organigiğini istiyo. köy tavuu ev yoordu filan. ben yapamam. ama ceviz badem filan veriyo bu çok güzel ve ben de her gün iki üç ceviz yiyorm zaten hatta aklıma geldi yiyim şimdi.
her gün iki fincanda yeşilçay tüketiyorum son bir bucuk yıldır böle.
verdiğim dambıl linki süper dimi. ben kol için olanını da çalışmalıyım çünkü kollar fenaaa. 63 kg luk cüsse kalkmıyor ki duygucum sizin gibi tüy sıklet olsam neyse
o 5 kgluk dambılları dün alacaktım eşim engel oldu.dalga geçiyo. diyo ki yok sana 15 kg luk set alalım onlar hafif gelir
offf bu adam da aşırı kıskanç olmaya başladı ama benim kararlılığımı gördükçe destek olacak biliyorum