Bodyrock.tv

duygu süpersin.
cevabın ve linkler için çok teşekkür ederim.
geçen yıl aslında sporsuz kilo vermedim. eliptik bisikletim var ve evde slim in six packs in karın hareketleri videosunu yaptım. mayıs ayında bir kurs olayından sonra ve havalarda ısınınca sporu bıraktım. bide sıkıldım sanırım motivasyonumu kaybettim. ama görüyorum ki zuzana ve özellikle de siz burada birbirinizi harika motive ediyorsunuz.
ben de gelip buraya yaptığım sporları yazmak istiyorum izin verirseniz :KK52::KK52:
uzun süre spora ara vermiştim ama son bi kaç haftadır dumbbell larım ile squat çalışmalar vs yapıyorum yine de başlangıç aşamasından başlayacağım. sanırım sitede her hafta için bir egzersiz var.. doğru mu ?
teşekkürler

Tabii ki gel, her zaman bekleriz :)

Şimdi öncelikle sorayım, hangi siteye bakıyorsun :) Bodyrock.tv aslında ilk Zuzana ve kocasının 2008de kurduğu siteydi ama geçen Ekim gibi yanılmıyorsam ayrıldılar. Şimdi Zuzana youtube'da kendi kanalından yayın yapıyor, Bodyrock.tv'yi de Lisa Marie diye bir hatun götürüyor. Lisa biraz enteresan bir abla, hareketlerinin Zuzana kadar etkili olmadığını düşünsem de o kadar enerjik ki bırakamıyorum da bir türlü :) 2 günde 1 falan bir video yayınlıyor. Sağlam kondüsyon gerektiriyor, bir sürü ekipman kullanıyor ki hepsi bizde yok tabii, vileda sopası, yastık, tabure ne bulursak idare ediyoruz :KK70: Her hafta için egzersiz dediğin Zuzana'nın youtube'daki ZWOD'larıysa her hafta bir hareket yayınlıyor evet. Ama illa ki bir hafta boyunca o hareketleri yapacaksın diye bir şey yok. Sana tavsiyem özellikle karın kalça ve bacak çalıştıran hareketleri araştır, Zuzana'nın tonla videosu var bunlara ilişkin :) Hepsi farklı farklı hareketler & kombinasyonlar içerdiğinden sıkılma riskin de yok (benim en büyük sorunum hep aynı hareketleri yapmaktan sıkılmamdı, Zuzana sayesinde kalmadı :))..

Araya pilates hareketleri, callanetics, tibet hareketleri, youtube'daki başka kişilerin beğendiğimiz videoları derken sporsuz kalmamaya çalışıyoruz hep birlikte :)

Yaza az kaldı azzzz :)

Aşağıdaki abla örneğin, 90 gün boyunca bodyrock yapmış, beslenme şeklini değiştirmiş (ki en zoru bu oldu benim için de), toplam 24,5 kilo ve toplamda 107 cm'e yakın incelmiş...

$Tasha-featured.jpg

Hikayesine şuradan bakabilirsin :) http://www.bodyrock.tv/2011/10/15/bodyrocker-tasha/

Son düzenleme:
Tabii ki gel, her zaman bekleriz :)

Şimdi öncelikle sorayım, hangi siteye bakıyorsun :) Bodyrock.tv aslında ilk Zuzana ve kocasının 2008de kurduğu siteydi ama geçen Ekim gibi yanılmıyorsam ayrıldılar. Şimdi Zuzana youtube'da kendi kanalından yayın yapıyor, Bodyrock.tv'yi de Lisa Marie diye bir hatun götürüyor. Lisa biraz enteresan bir abla, hareketlerinin Zuzana kadar etkili olmadığını düşünsem de o kadar enerjik ki bırakamıyorum da bir türlü :) 2 günde 1 falan bir video yayınlıyor. Sağlam kondüsyon gerektiriyor, bir sürü ekipman kullanıyor ki hepsi bizde yok tabii, vileda sopası, yastık, tabure ne bulursak idare ediyoruz :KK70: Her hafta için egzersiz dediğin Zuzana'nın youtube'daki ZWOD'larıysa her hafta bir hareket yayınlıyor evet. Ama illa ki bir hafta boyunca o hareketleri yapacaksın diye bir şey yok. Sana tavsiyem özellikle karın kalça ve bacak çalıştıran hareketleri araştır, Zuzana'nın tonla videosu var bunlara ilişkin :) Hepsi farklı farklı hareketler & kombinasyonlar içerdiğinden sıkılma riskin de yok (benim en büyük sorunum hep aynı hareketleri yapmaktan sıkılmamdı, Zuzana sayesinde kalmadı :))..

Araya pilates hareketleri, callanetics, tibet hareketleri, youtube'daki başka kişilerin beğendiğimiz videoları derken sporsuz kalmamaya çalışıyoruz hep birlikte :)

Yaza az kaldı azzzz :)

Aşağıdaki abla örneğin, 90 gün boyunca bodyrock yapmış, beslenme şeklini değiştirmiş (ki en zoru bu oldu benim için de), toplam 24,5 kilo ve toplamda 107 cm'e yakın incelmiş...

Eki Görüntüle 347655

Hikayesine şuradan bakabilirsin :) BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv
tüm linkleri okuyacağım. allahtan ingilizce biliyorum:KK1:
evet zuzana nın bodyrocktan ayrıldığını duydum. hiç yazmadım ama sizi okuyorum geçmişin tamamını da okuycam.
youtube daki channel'ında bi ton video var onlarla kendime bir program yazayım. çalıştığım için sabah sporu çok zor ama zamanla kısa videolar ile bi sabah çalışması programı da yapabilirim.şimdi gözüm korkmasın. kış olduğundan yataktan kalkmak bile zorken..:26:
evet yaza az kaldııııııııı.
geçen sene aldığım azıcık kalçadan dar gelen bikinime girmek istiyorum. gerçi o zaman 60 kg dum biraz kg geri geldi ama vericem bu kadar verdim zor değil diyorum o kadar. ama şişmanken normale inmek kolayken normalden zayıfa inmek çok çok zor. buradaki motivasyonla başaracağıma acayip inandım. kayıp bi ruhtum resmen ve burada kendimi bulabileceğime inanıyorum. teşekkür ederim. her gün uğrayacağım.En Büyük TÜRKİYE

Aaa şimdi dikkat ettim alttaki ticker'a, ne kadar kilo vermişsin, tebrikler :KK70:

Yok yahu, hiç de zor değil biraz daha kilo vermek, asıl zor kısım gitmiş zaten deli misin :) O bikininin içine tabii ki girersin, hatta bol gelir de bir beden daha küçük yeni bikini almak zorunda kalırsın inşallah :p Benim öyle olmuştu geçen yaz, nasıl olsa var diye denemeden gittiydim denize, totomdan düşüyordu ilk gün toparlamaktan helak olmuştuk (benim bey de delirdiydi tabii :KK70:) Hemen yeni bikini alındı tabii :KK70:

Sabahları daha iyi geliyor bana, hem de enerji veriyor :) Sabah uykusunu deliler gibi seven ben, 7.15'de kalksam yetecekken, genelde 6.35'de ayaktayım :) Beni tek motive eden şey aynada kendime arkadan baktığımda selülitsiz bacaklarım, öndeyse hafif belirmeye başlamış kaslarıyla göbeğim :) Değdiğini gördükçe sen de yaparsın :) Akşam yemekti televizyondu zaten yorgun geliyorum mümkün değil yapamıyorum spor, bir tek t5t'ye alıştım o da kısacık zaten. Senin vaktin hangisine uygunsa onu yap, yapmış olmak önemli çünkü :)

Aaa şimdi dikkat ettim alttaki ticker'a, ne kadar kilo vermişsin, tebrikler :KK70:

Yok yahu, hiç de zor değil biraz daha kilo vermek, asıl zor kısım gitmiş zaten deli misin :) O bikininin içine tabii ki girersin, hatta bol gelir de bir beden daha küçük yeni bikini almak zorunda kalırsın inşallah :p Benim öyle olmuştu geçen yaz, nasıl olsa var diye denemeden gittiydim denize, totomdan düşüyordu ilk gün toparlamaktan helak olmuştuk (benim bey de delirdiydi tabii :KK70:) Hemen yeni bikini alındı tabii :KK70:

Sabahları daha iyi geliyor bana, hem de enerji veriyor :) Sabah uykusunu deliler gibi seven ben, 7.15'de kalksam yetecekken, genelde 6.35'de ayaktayım :) Beni tek motive eden şey aynada kendime arkadan baktığımda selülitsiz bacaklarım, öndeyse hafif belirmeye başlamış kaslarıyla göbeğim :) Değdiğini gördükçe sen de yaparsın :) Akşam yemekti televizyondu zaten yorgun geliyorum mümkün değil yapamıyorum spor, bir tek t5t'ye alıştım o da kısacık zaten. Senin vaktin hangisine uygunsa onu yap, yapmış olmak önemli çünkü :)

çok teşekkür ederim. ama mayıs ayından beri bi arpa boyu yol kat edemedim. ettim ama gerisi gelmedi. bi ara dukan yaptım 59 kg ya kadar düştüm ama zar zor. çok zorlayınca bir de yaz mevsimi gelince bıraktım. tabi hiç spor yoktu, bu kilo verme işi sporsuz bir süre sonra sarpa sarıyor. sen zaten başladığında 62 civarındaymışsın ben senin neredeyse sonuna geldiğin yolun yolun başındayım. 165 boyundayım ama 49 kilo çok bana minimum 52 hedefliyorum. umarım başarırırm hayal gibi yaa...
egzersiz zamanlamasına gelince.. akşam yolda gelirken serviste düşündüm de..
o kadar yorgunum ki bugün yine. haşatım çıktı işyerinde. yine hiç bişi yapasım yok.
bende sabah erken kalkıp yapayım diyorum. saat sekizde evden çıkıyorum.senin gibi 06.30 da kalkarım. çayımı koyarım yumurtamı haşlanır sporumu yaparken. kahvaltımı yaparım hoop yola çıkarım.. daa... benim korkum sabah sporu beni yorgun düşürür mü ? ama görüyorum ki sende tam tersi bir durum söz konusu. bakarsın bana da yarar. ben de yarın sabahtan itibaren başlicam ama t5t ne ola ki ? sana zahmet link verir misin?
birazdan spor odama geçip orada yapacağım linkleri sık kullanılanlara eklicem ki sabah hazır olsun :)

5 dk ısınmayla birlikte toplam 33 dk falan tuttu :) Basit hareketler ve alıştığım için artık tekrarları çabuk yapıyorum, Bodyrock'ın hareketleri genelde 15 dk içinde bitiyor, geri kalan ne kadar vaktim varsa ekliyorum sonuna, abartılacak bir şey değil pek :)

Eheh eşinin peşinde dolanması çooook normal :) Sporun en güzel yan etkilerinden biri de bu sanırım :p Yakında kıskanıp o da spor yapıcam ben derse şaşırma sakın :) Benimki normalde kıskançtır, daha bir arttı dozu kıskançlığının, hadi bakalım umarım kavga çıkmaz :) Yaza benim de kıyafetlerle ilgili güzel projelerim var, özellikle bikini ve plaj kıyafetleri için eheh, şu önümüzdeki 3 ay para biriktirmem gerekecek sanırım :p

Kızlar süpermiş, benim de taşınma yüzünden ara verip, tekrar spora saldırmama şu video sebep oldu, baktım benimki ilgiyle izliyor hemen başladım tekrar Bodyrock'a :KK70: : Dan Balan Chica Bomb - YouTube

İlk resimde "eğer yaptıkların kolaylaşmıyorsa, sen daha iyiye gidiyorsun demektir" demiş, yani kendini daha çok zorluyorsun anlamında :) Diğerinde de "ilk adım her zaman en zorudur ama o adımı atmaktan hiç pişman olmayacaksın" demiş :) Ablanın bacaklar da süpermiş bu arada, yaz gelse de esmerleşsek biraz :)

yaz kıyafetleri için para biriktirmek süpermiş. ama ben biriktirdiklerimi harcamak yerine kart limitine asılmayı tercih ederim nasılsa ödenir:KK53::KK53:
bu arada ukalalık olarak algılamazsan, o yazı çok küçük olduğundan it - if gibi görünüyor. orada "yaptıkların kolaylaşmıyor, sen daha iyiye gidiyorsun demektir" demiş. ama ne süper laf değil mi ? bi süre dambıl çalışmama ara vermiş olmama rağmen ikinci çalışmaya başladığımda farkettim ki gerçekten hareket aynı hareket ama ben daha kolay yapmaya başlamışım. özellikle de o deli squat hareketini.. ouuww kalçalarım çok feci yanmıştı ama bu kez daha iyiydim en azından yürüyebildim :KK9::KK9:

çok teşekkür ederim. ama mayıs ayından beri bi arpa boyu yol kat edemedim. ettim ama gerisi gelmedi. bi ara dukan yaptım 59 kg ya kadar düştüm ama zar zor. çok zorlayınca bir de yaz mevsimi gelince bıraktım. tabi hiç spor yoktu, bu kilo verme işi sporsuz bir süre sonra sarpa sarıyor. sen zaten başladığında 62 civarındaymışsın ben senin neredeyse sonuna geldiğin yolun yolun başındayım. 165 boyundayım ama 49 kilo çok bana minimum 52 hedefliyorum. umarım başarırırm hayal gibi yaa...
o kadar yorgunum ki bugün yine. haşatım çıktı işyerinde. yine hiç bişi yapasım yok.
bende sabah erken kalkıp yapayım diyorum. saat sekizde evden çıkıyorum.senin gibi 06.30 da kalkarım. çayımı koyarım yumurtamı haşlanır sporumu yaparken. kahvaltımı yaparım hoop yola çıkarım.. daa... benim korkum sabah sporu beni yorgun düşürür mü ? ama görüyorum ki sende tam tersi bir durum söz konusu. bakarsın bana da yarar. ben de yarın sabahtan itibaren başlicam ama t5t ne ola ki ? sana zahmet link verir misin?
birazdan spor odama geçip orada yapacağım linkleri sık kullanılanlara eklicem ki sabah hazır olsun :)

Kesinlikle iyi fikir :) Hatta ben geceden açık bırakıyorum linkleri ve bir kez izliyorum en az ne hareket yapmışlar diye, sabah sersem oluyorum çünkü anlamıyorum :) Hatta bişiler gerekiyorsa geceden hazır ediyorum onları da, kahvaltılık tostu bile gece hazırlayıp buzdolabı poşetine koyuyorum ki uğraştırmasın :) İlk biraz zorlanabilirsin ama haftada 3 sabah olsun başla, vücudun düzeldikçe hevesle devam edeceksin nasıl olsa :)

Ben de ilk 8-9 kiloyu vermiştim, sonra biraz daha zayıflayayım dedim 53'den azcık boğazımı kısmakla ve sporla hemen 51e düştüm. Sonra az daha kilo vereyim dedim, bir anda 47'ye indim ki o pek hoş olmadı :) Tekrar toparlayıp 49a geldim. Sporla beraber diyet değil de sadece yediğin porsiyonu azaltmak bile yetiyor. Bir süre sonra zaten "hmm bu sağlıklı, bu yenir, bu yenmez sağlıksız, nasıl pişirmişler ki acaba" vs. derken buluyorsun kendini, o zaman kendini tamamen kaptırdığın zaman oluyor işte...

T5t de şu: http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html

3er kereden başlıyorsun her hafta 2şer arttırıyorsun. Ben akşamları yapıyorum bunu, sporunun hemen arkasına ekleyenler de var. Bir sürü faydası var, internetten araştırırsın, bana en büyük artısı sinir stres yaptırmaması oldu :) Bu ara ciddi sinir bir dönemden geçiyorum, herhalde spor yapmasaydım ve özellikle t5t olmasaydı epey yıpranırdım. Zaman su gibi akmış, yarın 17 tekrara geçicem ben de :)

canım hiç şüphen olmasın egzersiz seni yormaz aksine güçlendirir enerjini arttırır, daha önce bende yorulurum diye çekiniyordum ama tam tersi oldu. yalnız başladığın ilk 3 gün hamlıktan dolayı kas ağrısı yaşarsın, bu nedenle eğer işin masa başı değilse bence haftasonu tatilinden bir gün önceki sabah yap ilk sporunu hafta sonu da devam et tabii spora ama en azından ağrılı dönemin evde geçer.
mutlaka ısınma hareketleri yaparak başlamalısın ve bitirişte de esnemeyi unutma iyi bir esneme yapmazsan ağrın fazla olur...
1-ısınma videosu: Hot Blooded WarmUp. - YouTube
2-seçtiğin video
3-streching: BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv

bu sırayla git...

yada istersen 6 videoluk başlangıç programınıda yapabilirsin.
FITNESS - Workout for Absolute Beginners part 1 - YouTube
Fitness Workout for Beginners 2 - YouTube
Workout for Beginners 3 - YouTube
Workout for Beginners 4 - YouTube
Workout for Beginners 5 - YouTube
Fitness - Workout for Beginners 6 - YouTube

Günaydın Kızlar,
bu sabah çok erken kalkamadım. aslında niyetim 06.45 gibi kalkmaktı sağolsun eşim sabahları erkenden kalkmamı istemiyorum hele spora başlicam dedim diye daha çok israr etti :)
neyse kalktım en azından ısınma hareketlerini yaptım zuzana ile. ama zıplama hoplama olduğundan eşim aşağıya gürültü gider diye çok imtina etti yine de yaptım.
akşama da seçtiğim video ile tam bir work out routine yapacağım. bir yere uğramazsak akşamları 07.30 gibi evde oluyorum.
haftanın 3 günü ayırsam yeter mi dersiniz?

biraz yoruldum ama kendimi iyi hissediyrum. hadi bakalım.. :KK8::KK8:

Benim mini bir elbisem vardı onu giyeyim dedim veee aynaya baktım çok güzel oldu.sonuç bacaklarım biraz daha incelmiş selülitlerim o boğum boğum olan yerler azalmış bel ince kalçada arkadan dik ve hoş duruyo eee bende daha bir havalandım yahu.:KK52:
Ama şu tembelliğide üzerimden atabilsem bugün hala açılamadım kendime gelemedim bayağı bir ağırlık var üstümde ama yok üşenmek yok izin vermeyecem tembelliğe ayyyy biraz daha yapsam nasıl sonuçlar alacam sabırsızlanıyorum.Özelliklede bu hareketler esnasında bacaklarımı ve kalçamı sıkmanın çok faydası oldu.birde kızlar bu tek bacak squat onu muhakkak yapın çok güzel sonuç veriyo her defasında muhakkak yapabildiğim kadar 30-40 veya 50 kez yapıyorum çok güzel dikleştiriyo bir de kalkarken kalçayı sıkıyorum iyice kaslar bile yukarı doğru kavis yapıyo.:KK9:
$kalça2.jpg

arada bunuda yapıyorum karnıma sandbang çantamı koyuyorum bacaklarımı ve kalçamı yakıyo acayip zorlanıyorum.

Selam Kızlar,

Yaklaşık 8 aydır (2 ay ara verdim gerçi, 6 ay diyelim) şu ablanın hareketlerini yapıyorum: BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv

Kendimi bildim bileli hiç spor yapmadım, bundan 3 sene kadar önce 8 kilo vermiştim, 20 dklık yürüyüşler hariç hiç spor yapmadan.. Haliyle yumuşacıktım, vücudumda hiçbir kas emaresi bile yoktu.. Derken bu ablayı buldum, sürekli gülümseyerek çekoslavak aksanlı sevimli ingilizcesiyle anlatımı da hoşuma gittiği için bir deneyeyim dedim.. Ve sonuç kendimin bile inanamayacağı kadar süper oldu...

Selülitin emaresi kalmadı, zayıf olmama rağmen kalın olan bacaklarım incecik oldu, totom süper sıkılaştı. Abla kadar kesinlikle yapmıyorum, zaten onun ev aletlerinden de bende yok, bir tek atlama ipim ve 1,5 kglık tek bir dambılım var o kadar.. Beğendiğim hareketlerini haftanın 4-5 sabahı 30 dk erken uyanıp (ben akşam eve gelince yapamam üşenirim, akşam yaparım diyorsanız siz bilirsiniz) sadece 15 dk kadar yapıyorum, yetiyor, heralde tamamlamaya çalışsam zaten dümdüz olmuş karnımda kesin kaslarım da çıkar :))

Çok süper ingilizcenizin olmasına bile gerek yok, sesini kısıp hareketleri yapın yeter (bazen hareketlerin başlangıç versiyonlarını da yapıyor, o da süper)... Hatta ben ilk ısınma hareketlerini yaptım ablanın ilk 1 aya yakın, dedim ya hiç spor yapmamıştım diye, anca alıştırdı beni diğer hareketlerine, bahsettiğim ısınma hareketleri ise burada: BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv

Ben siteden uğraşamam, nerede videoları derseniz, youtube kanalları da var: charliejames1975's Channel - YouTube

Hararetle tavsiye olunur :KK16:

Canım teşekkürler cidden. Önce senin acayip gaza getirici mesajını görüp heveslendim başlamaya. Sonra videoları denedim. Gerçekten harika ben ki sigara içiyorum 79 kiloyum ve hayatımda doğru düzgün spor yapmadım. Yİne de ilk defa bir spor videosunu başından sonuna uygulayabildim nefes nefese kalsam da. HArikaymış bu videolar sağol tekrar

yaz kıyafetleri için para biriktirmek süpermiş. ama ben biriktirdiklerimi harcamak yerine kart limitine asılmayı tercih ederim nasılsa ödenir:KK53::KK53:
bu arada ukalalık olarak algılamazsan, o yazı çok küçük olduğundan it - if gibi görünüyor. orada "yaptıkların kolaylaşmıyor, sen daha iyiye gidiyorsun demektir" demiş. ama ne süper laf değil mi ? bi süre dambıl çalışmama ara vermiş olmama rağmen ikinci çalışmaya başladığımda farkettim ki gerçekten hareket aynı hareket ama ben daha kolay yapmaya başlamışım. özellikle de o deli squat hareketini.. ouuww kalçalarım çok feci yanmıştı ama bu kez daha iyiydim en azından yürüyebildim :KK9::KK9:

Yok yahu ne ukalalığı :) Çok teşekkürler düzelttiğin için, astigmat gözlerle anca bu kadar olmuş :KK70:

O squatlar var ya, beni de mahfediyor..

Bu arada bugün ben ZWOD yerine bunu yaptım: BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv

Explosive star aslında ne kaddar basit görünüyor değil mi? Canıma okudu :)) Zuzana kesinlikle Lisa Marie'den daha başarılı insanı yorma konusunda :) Bu arada hareketler bayağı etkiliymiş, yaptığımdan beridir kalçalarımı sanki bir çift el havaya kaldırıyormuş gibi hissediyorum :p

Üstüne sadece pilates sırt hareketleri 30 kere yapabildim. Pmsten dolayı zaten bitkinim serildim yere :)

105 gün kalmış yaza :)

$tumblr_lzfo7vmiLS1qegagyo1_500.jpg :KK28:

Gıcık:

$tumblr_lzfny8waGZ1qegagyo1_500.jpg :nazar:

Günaydın Kızlar,
bu sabah çok erken kalkamadım. aslında niyetim 06.45 gibi kalkmaktı sağolsun eşim sabahları erkenden kalkmamı istemiyorum hele spora başlicam dedim diye daha çok israr etti :)
neyse kalktım en azından ısınma hareketlerini yaptım zuzana ile. ama zıplama hoplama olduğundan eşim aşağıya gürültü gider diye çok imtina etti yine de yaptım.
akşama da seçtiğim video ile tam bir work out routine yapacağım. bir yere uğramazsak akşamları 07.30 gibi evde oluyorum.
haftanın 3 günü ayırsam yeter mi dersiniz?

biraz yoruldum ama kendimi iyi hissediyrum. hadi bakalım.. :KK8::KK8:

Haftanın 3 günü ile başla, (haftanın 3 günü 5er dk ile başlamıştım ben :p) sonuçları gördükçe 4, 5 kendiliğinden gelecek :) Benimki de pek hoşlanmıyor ondan erken kalkmamdan, kendisi erken uyanıp salona geldiğinde de bir kaç üfleyip püfledi sonra baktı ben vazgeçmiyorum kendi halime bıraktı :)) Hem incecik Rus kızlarına bakıyorlar sıra bize gelince de sen böyle iyisin diyorlar, aa ne kadar ayıp :))

Ses için de yere kalın bir mat al, 1-1,5cm'e kadar olanları var, hatta halının altına eski bir battaniye sermek de çözüm olabilir ses gitmemesi için :) Öyle olunca alta pek ses gitmiyor, bir de ben salonda yapıyorum nasıl olsa salonda altta uyuyan yoktur diye.. Şimdiye kadar bir itiraz gelmedi alt komşulardan :)

Canım teşekkürler cidden. Önce senin acayip gaza getirici mesajını görüp heveslendim başlamaya. Sonra videoları denedim. Gerçekten harika ben ki sigara içiyorum 79 kiloyum ve hayatımda doğru düzgün spor yapmadım. Yİne de ilk defa bir spor videosunu başından sonuna uygulayabildim nefes nefese kalsam da. HArikaymış bu videolar sağol tekrar

Eheh çok keyifli değil mi :) Her videoda bir sürü değişik hareketle kombinasyonlar var, bırakma peşini sen de :) Yaptıkça, vücudun inceldikçe yapasın gelecek :))

Benim mini bir elbisem vardı onu giyeyim dedim veee aynaya baktım çok güzel oldu.sonuç bacaklarım biraz daha incelmiş selülitlerim o boğum boğum olan yerler azalmış bel ince kalçada arkadan dik ve hoş duruyo eee bende daha bir havalandım yahu.:KK52:
Ama şu tembelliğide üzerimden atabilsem bugün hala açılamadım kendime gelemedim bayağı bir ağırlık var üstümde ama yok üşenmek yok izin vermeyecem tembelliğe ayyyy biraz daha yapsam nasıl sonuçlar alacam sabırsızlanıyorum.Özelliklede bu hareketler esnasında bacaklarımı ve kalçamı sıkmanın çok faydası oldu.birde kızlar bu tek bacak squat onu muhakkak yapın çok güzel sonuç veriyo her defasında muhakkak yapabildiğim kadar 30-40 veya 50 kez yapıyorum çok güzel dikleştiriyo bir de kalkarken kalçayı sıkıyorum iyice kaslar bile yukarı doğru kavis yapıyo.:KK9:
Eki Görüntüle 348242

arada bunuda yapıyorum karnıma sandbang çantamı koyuyorum bacaklarımı ve kalçamı yakıyo acayip zorlanıyorum.

Atarsınnn :) Hadi kalk da başla yapmaya :) O hareketi ben de yapıyorum 5 kglık dambılla kucağımda omuzlarımı da koltuk koluna yaslayıp çok iyi geliyor tam kalçalara göre :) Mini etekler, mini şortlar bizi bekler bu yaz, çok sevindim elbisenin süper durmasına :) O selülitler gitmeye başladı mı kolay kolay da geri gelmiyorlar merak etme :))

canım hiç şüphen olmasın egzersiz seni yormaz aksine güçlendirir enerjini arttırır, daha önce bende yorulurum diye çekiniyordum ama tam tersi oldu. yalnız başladığın ilk 3 gün hamlıktan dolayı kas ağrısı yaşarsın, bu nedenle eğer işin masa başı değilse bence haftasonu tatilinden bir gün önceki sabah yap ilk sporunu hafta sonu da devam et tabii spora ama en azından ağrılı dönemin evde geçer.
mutlaka ısınma hareketleri yaparak başlamalısın ve bitirişte de esnemeyi unutma iyi bir esneme yapmazsan ağrın fazla olur...
2-seçtiğin video
3-streching: BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv

bu sırayla git...

Bu ısınma videosuna özellikle bayılıyorum ben.. En en böyle "yatıp uyusammı aslında" dediğim sabahlarda ilk zıplamaya başladığımda devam etmemi sağladı eheh :)

Son düzenleme:
Yarın da şu günü olsun : BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv

Sean'ı bu hale getirdiyse yarın ben ne halde olacağım merak ettim :)

ZWOD1 kaldı gene, Cumartesi Callanetics, Pazar Yoga yaparsam ZWOD'ları da haftaya tamamlarım. Sonra Lisa Marie'ye devam ederim January Challange'ı bitirmek için, 3 günü kalmıştı onun da içime dert :)

Hatun süper görünüyor, bayıldım :

$tumblr_lz08grgpVa1qftabro2_250.jpg

$tumblr_lz08grgpVa1qftabro3_250.jpg

:)

$tumblr_lzbdubkCtn1r7z6ojo1_400.jpg
Kötü bir gün geçirdin diye vazgeçme, kendini (bugün için) affet ve yarın daha iyisini yap der :)

Alttakini ekleyemedim sanmıştım :) Bu haftayı zafer haftası yap diyor :)

Eklentiler

• $tumblr_luagefEg5p1r2ziexo1_500.png
    $tumblr_luagefEg5p1r2ziexo1_500.png
    108 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
Kesinlikle iyi fikir :) Hatta ben geceden açık bırakıyorum linkleri ve bir kez izliyorum en az ne hareket yapmışlar diye, sabah sersem oluyorum çünkü anlamıyorum :) Hatta bişiler gerekiyorsa geceden hazır ediyorum onları da, kahvaltılık tostu bile gece hazırlayıp buzdolabı poşetine koyuyorum ki uğraştırmasın :) İlk biraz zorlanabilirsin ama haftada 3 sabah olsun başla, vücudun düzeldikçe hevesle devam edeceksin nasıl olsa :)

Ben de ilk 8-9 kiloyu vermiştim, sonra biraz daha zayıflayayım dedim 53'den azcık boğazımı kısmakla ve sporla hemen 51e düştüm. Sonra az daha kilo vereyim dedim, bir anda 47'ye indim ki o pek hoş olmadı :) Tekrar toparlayıp 49a geldim. Sporla beraber diyet değil de sadece yediğin porsiyonu azaltmak bile yetiyor. Bir süre sonra zaten "hmm bu sağlıklı, bu yenir, bu yenmez sağlıksız, nasıl pişirmişler ki acaba" vs. derken buluyorsun kendini, o zaman kendini tamamen kaptırdığın zaman oluyor işte...

T5t de şu: http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html

3er kereden başlıyorsun her hafta 2şer arttırıyorsun. Ben akşamları yapıyorum bunu, sporunun hemen arkasına ekleyenler de var. Bir sürü faydası var, internetten araştırırsın, bana en büyük artısı sinir stres yaptırmaması oldu :) Bu ara ciddi sinir bir dönemden geçiyorum, herhalde spor yapmasaydım ve özellikle t5t olmasaydı epey yıpranırdım. Zaman su gibi akmış, yarın 17 tekrara geçicem ben de :)
bir süre dukan yaptığım için proteine uzak değilim. şu ara protein ağırlıklı besleniyorum ama günde iki üç dilim ekmek var. spor yaptığım için bunu almak zorunda hissediyorum. yoksa saf protein yada pro sebze başıma agrıların girmesine yol açıyor beni bitkin bırakıyor. zaman la daha da azaltmak istiyorum karboyu.
bu linkteki hareketler bende çıkmadı nedense resimleri göremedim. neyse bide evde deneyeyim.
şu pin up legs videosuna baktım. diyorum ki sadece baktım :)
aman tanrım. sadece ilk hareketi bir kez yaptım sabah . yok dedim gerisi gelemez. beginner olarak çok değil mi sence?
kollarım çok güçlü değil. dumbel ile çalışmaya devam edicem..
şurdaki gibi çalışıyorum.
http://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-bacak-antreman-yap-l-t12907.html?p=125553#post125553

eşim kalçalarımın sertleştiğini söyledi:KK17: bende agrılarımın gittikçe azaldıklarını görüyoruöm. ama bu videoları yapamam en azından her hareketten sonra yarım saat dinlenmeliyim:KK1::KK1:

2-seçtiğin video

bu sırayla git...

çok teşekkür ederim. evet oturarak çalışıyorum ama sık sık hareket etmeye çalışıyorum.
uzaktaki yazıcıya çıktı yolluyorum mesela. yada imza almak gerekiyorsa sekreteri yollamıyorum kendim gidiyorum maksat hareket olsun. spor yapmak dert değil de agrısı çok zor yürümeme bile mani oldu geçmişte.. o yüzden ısınma hareketleri ile başladım bu sabah. ama ne yazık ki zamanım yoktu gerisi gelmedi. bu akşam da markete girmem lazım eger geç gelmezsem tam rutin geç olursa yine de azda olsa bişiler muhakkak yapacam. bir an önce güçlenip o hareketlerin hakkını vermem lazım.
aşağıdaki linklere henüz bakamadım en kısa zamanda incelicem.

Haftanın 3 günü ile başla, (haftanın 3 günü 5er dk ile başlamıştım ben :p) sonuçları gördükçe 4, 5 kendiliğinden gelecek :) Benimki de pek hoşlanmıyor ondan erken kalkmamdan, kendisi erken uyanıp salona geldiğinde de bir kaç üfleyip püfledi sonra baktı ben vazgeçmiyorum kendi halime bıraktı :)) Hem incecik Rus kızlarına bakıyorlar sıra bize gelince de sen böyle iyisin diyorlar, aa ne kadar ayıp :))
Ses için de yere kalın bir mat al, 1-1,5cm'e kadar olanları var, hatta halının altına eski bir battaniye sermek de çözüm olabilir ses gitmemesi için :) Öyle olunca alta pek ses gitmiyor, bir de ben salonda yapıyorum nasıl olsa salonda altta uyuyan yoktur diye.. Şimdiye kadar bir itiraz gelmedi alt komşulardan :)
Eheh çok keyifli değil mi :) Her videoda bir sürü değişik hareketle kombinasyonlar var, bırakma peşini sen de :) Yaptıkça, vücudun inceldikçe yapasın gelecek :))
Atarsınnn :) Hadi kalk da başla yapmaya :) O hareketi ben de yapıyorum 5 kglık dambılla kucağımda omuzlarımı da koltuk koluna yaslayıp çok iyi geliyor tam kalçalara göre :) Mini etekler, mini şortlar bizi bekler bu yaz, çok sevindim elbisenin süper durmasına :) O selülitler gitmeye başladı mı kolay kolay da geri gelmiyorlar merak etme :))
Bu ısınma videosuna özellikle bayılıyorum ben.. En en böyle "yatıp uyusammı aslında" dediğim sabahlarda ilk zıplamaya başladığımda devam etmemi sağladı eheh :)
aynı eşim de öyle yaptı. dik dik baktı söylendi. ama ben yapmayı bırakmayınca ilgilenmedi.
atlama zıplama yapamadım evim çatı katı. evin daha yüksek tavanlı bir yerinde çalışmam lazım :KK60:

bir süre dukan yaptığım için proteine uzak değilim. şu ara protein ağırlıklı besleniyorum ama günde iki üç dilim ekmek var. spor yaptığım için bunu almak zorunda hissediyorum. yoksa saf protein yada pro sebze başıma agrıların girmesine yol açıyor beni bitkin bırakıyor. zaman la daha da azaltmak istiyorum karboyu.
bu linkteki hareketler bende çıkmadı nedense resimleri göremedim. neyse bide evde deneyeyim.
aman tanrım. sadece ilk hareketi bir kez yaptım sabah . yok dedim gerisi gelemez. beginner olarak çok değil mi sence?
http://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-bacak-antreman-yap-l-t12907.html?p=125553#post125553

eşim kalçalarımın sertleştiğini söyledi:KK17: bende agrılarımın gittikçe azaldıklarını görüyoruöm. ama bu videoları yapamam en azından her hareketten sonra yarım saat dinlenmeliyim:KK1::KK1:

çok teşekkür ederim. evet oturarak çalışıyorum ama sık sık hareket etmeye çalışıyorum.
uzaktaki yazıcıya çıktı yolluyorum mesela. yada imza almak gerekiyorsa sekreteri yollamıyorum kendim gidiyorum maksat hareket olsun. spor yapmak dert değil de agrısı çok zor yürümeme bile mani oldu geçmişte.. o yüzden ısınma hareketleri ile başladım bu sabah. ama ne yazık ki zamanım yoktu gerisi gelmedi. bu akşam da markete girmem lazım eger geç gelmezsem tam rutin geç olursa yine de azda olsa bişiler muhakkak yapacam. bir an önce güçlenip o hareketlerin hakkını vermem lazım.

aynı eşim de öyle yaptı. dik dik baktı söylendi. ama ben yapmayı bırakmayınca ilgilenmedi.
atlama zıplama yapamadım evim çatı katı. evin daha yüksek tavanlı bir yerinde çalışmam lazım :KK60:

gürültü kaygısı bizde de var malesef canım... bende genelde fazla gürültüsü olmayan videolar bulmaya çalışıyorum mesela şunu deneyebilirsin hem yüksege sıçrama da yok, hemde 2009 tarihli şimdikilere göre daha kolay...

BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv
5 videoluk bir program sayfada videonun altındaki linkden diğer videolarada ulaşırsın.
pek yok ama rastlarsam gürültüsüz videoları yollarım yine...

bir de timera ihtiyaç oluyor, bazı cep telefonlarında var yada online interval timer, diye aratırsan bilgisayarda çalıştırabileceğin minik programlar var..

Ah o karbonhidrat yok mu.. Hala protein ağırlıklı sayamıyorum kendimi.. En son geçen haftasonu Syntrax marka whey protein aldım destek için vanilya'nın tavsiyesiyle, bakalım 1 hafta daha dolmadı, etkilerini paylaşırım. Ekmek pek sevmem bir tek sabah tostunda - kahvaltısında yerim, ama hadi pilavı geçtim makarna olmazsa olmaz ara ara :) Çikolatayı da bitter'e çevirdim ama nafile.. Paleo beslenmeye çalışıyorum günün geri kalanında, Canan Karatay da çok mantıklı geliyor.. İstersen Dukan değil de Canan Karatay'ın başlığına bak, bazen akşam yemeğinde ne yapsam diye oraya bakıyorum ben, çok kilo veren var ve Dukan'dan daha mantıklı bence : http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...atay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.html

Kol güçsüzlüğü bende de vardı, 2 ay oluyor sanırım 5er kglık dambıllar aldım :) Onlar sayesinde çok toparladı kollarım tavsiye ederim :) Ya da bodyrock'taki gibi silindir bir çantanın içine pirinç vs. doldurabilirsin (sandbag yerine) o da çok efektif bir çözüm :)

Bodyforumtr'daki hangi kas gruplarının çalıştırıldığını gösterildiği resimler özellikle dikkatimi çekti :) dumbell lunges ve stiff legged deadlifts'e olan aşkım bir anda arttı :)) Yarınki çalışmanın ardından ikisini de yapıcam özellikle, kalçalar önemli :)))

Son düzenleme:
Bugün de bunu yaptım : BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv

Plank jumps yapmayalı epey olmuş, unutmuşum zorluğunu eheh :)

Ugi toss yapamayacağımdan star v crunchla idare ettim, üstüne 30 pilates sırt hareketi, 100 karın hareketi, 50 de kalça hareketi yaptım (ki ilk 20sini basit versiyon yaptığımı farketmemişim, pek sayılmaz), reglden dolayı yorgundum, ayıldım :)

104 gün kaldıııı :)

Yarın da callanetics yapacağım tekrar bakalım :)

$tumblr_lzga69oB0g1qkv4ajo1_500.jpg

$tumblr_lz8ugsq6Sq1r502vdo1_500.jpg

Aman Allah korusun : Çünkü bu his gerçekten berbat yazıyor.. Evet öyle :KK43: Çocuk doğurmamama rağmen sağlam bir göbeğim vardı benim de eskiden :KK43: Özrüm de yoktu, hep o nutellanın yüzünden :KK43:

$tumblr_lyzp34XaYC1r9kbn3o1_400.jpg

Son düzenleme:
Yok yahu ne ukalalığı :) Çok teşekkürler düzelttiğin için, astigmat gözlerle anca bu kadar olmuş :KK70:
O squatlar var ya, beni de mahfediyor..
Bu arada bugün ben ZWOD yerine bunu yaptım: BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv
Explosive star aslında ne kaddar basit görünüyor değil mi? Canıma okudu :)) Zuzana kesinlikle Lisa Marie'den daha başarılı insanı yorma konusunda :) Bu arada hareketler bayağı etkiliymiş, yaptığımdan beridir kalçalarımı sanki bir çift el havaya kaldırıyormuş gibi hissediyorum :p
Üstüne sadece pilates sırt hareketleri 30 kere yapabildim. Pmsten dolayı zaten bitkinim serildim yere :)
105 gün kalmış yaza :)
Eki Görüntüle 348299 :KK28:
Gıcık:
Eki Görüntüle 348300 :nazar:
rica ederim. bu arada bende de astigmat var ama lens kullanıyorum tabi. :KK9:
bu video deli bişiymiş yaa. sen bayagı güçlenmiş olmalısın. ben dün akşam önce ısınma hareketleri sonra pin up legs workout - siz linkini vermiştiniz - sonra da esneme ile bitirdim. yaklaşık bir bucuk saat sürdü. resmen süründürdü beni. kollarım bacaklarım o kadar güçsüz ki bazen dengemi yitirip yere kapaklandığım oldu. halim çok komikti:KK9::KK9:
bide o tek bacak squat hareketini sandalyenden kollarımla destek alarak yaptım. ve zuzana gibi tam anlamıyla yere çökerek yapamadım. artık yapabildiğim kadar diyip zorlayabildiğim yere kadar zorladım. dizlerimi belimi incitmek istemedim. artık zamanla düzeltirim hareketleri.

ben bu sabah spor yapma olayın beceremeyeceğim galiba. en iyisi akşam. sabah komşular uykuda oluyor ama akşam kendileri de tv izledikleri için gürültüyü tolere edebilirler. benim bi spor odam var . aynı zamanda çamaşırlarımı da asıyorum oraya ve ütü odası ama oldukça büyük. orada bi pcm var bi eliptikim var iki adet bir kg luk dambıllarım ve kalın egzersiz matım var. bide kullanmadığım bir halıyı iki kat serdim odanın zeminine zıplarken sesi absorbe ediyo daha az gürültü oluyo. salonda yapamıyorum tavanı çok alçak kollarımı kaldırdığım hareketlerde tavana çarpıyorum :)
benim komşulardan da ses yok ama eşim çok dır dır ediyor. komşuların tüm sesi bizim evde biz itiraz etmiyoruz ama illa aman kimse rahatsız olmasın modunda. :KK9:

bir de timera ihtiyaç oluyor, bazı cep telefonlarında var yada online interval timer, diye aratırsan bilgisayarda çalıştırabileceğin minik programlar var..
valla şu anda timer ile çalışabileceğimi snmıyorum. hareketlerin arasında bi süre durup nefes almak zorundayım. siz benim kadar kilolu olmadığınız için kolayca cüsseyi kaldırabiliyorsunuz ama benim öyle değil. ileride güçlenince bir adet edinirim. ama hareketler çok zorlayıcı insan kolaylıkla vzgeçebilir bende duygunun arasıra koyduğu gaz verici o resimleri ve yazıları çıktı aldım. spor odamın duvarlarına yapıştırdım. mesela disiplin ile ilgili olanı çok işe yarıyo. disiplin yapmak istemediğini yapmak gibi bişiydi. çok iyi ya :KK9:
ölçülerim de şu tarihte şöyledi. size bi fikir verebilir ;
Bel : 71,5 Cm - Göğüs :89 Cm - Kalça : 100 Cm
üst bacak 58 cm baldır 37 cm bilek 25 cm ( 18.12.2011 )
bu ölçüler eski ama ben bu zaman zarfında salmıştım. mart 15 e kadar ölçülerime bakmicam.

Ah o karbonhidrat yok mu.. Hala protein ağırlıklı sayamıyorum kendimi.. En son geçen haftasonu Syntrax marka whey protein aldım destek için vanilya'nın tavsiyesiyle, bakalım 1 hafta daha dolmadı, etkilerini paylaşırım. Ekmek pek sevmem bir tek sabah tostunda - kahvaltısında yerim, ama hadi pilavı geçtim makarna olmazsa olmaz ara ara :) Çikolatayı da bitter'e çevirdim ama nafile.. Paleo beslenmeye çalışıyorum günün geri kalanında, Canan Karatay da çok mantıklı geliyor.. İstersen Dukan değil de Canan Karatay'ın başlığına bak, bazen akşam yemeğinde ne yapsam diye oraya bakıyorum ben, çok kilo veren var ve Dukan'dan daha mantıklı bence : http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...atay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.html
Kol güçsüzlüğü bende de vardı, 2 ay oluyor sanırım 5er kglık dambıllar aldım :) Onlar sayesinde çok toparladı kollarım tavsiye ederim :) Ya da bodyrock'taki gibi silindir bir çantanın içine pirinç vs. doldurabilirsin (sandbag yerine) o da çok efektif bir çözüm :)
Bodyforumtr'daki hangi kas gruplarının çalıştırıldığını gösterildiği resimler özellikle dikkatimi çekti :) dumbell lunges ve stiff legged deadlifts'e olan aşkım bir anda arttı :)) Yarınki çalışmanın ardından ikisini de yapıcam özellikle, kalçalar önemli :)))
karbonhidrat insanı iki günde şişiriyo. ben iki gün önce 64,5 geliyordum.:KK53:
iki gün dikkat ettim baktım 63,3 e inmişim bu sabah.
tartı insanı kilo almaktan alıkoyuyo. bugün saf protein yapıoyurm aslında akşam spor yapacaktım ama saf p günlerinde önerilmiyo. gerçi sabah bi pincik ekmek attım agzıma çayıma da bi kaç şeker ama o kadar olsun diyorum. yoksa haşlanmış yumurta zor yeniyo. ama işte şekerde çabuk acıktırıyo protein uzun süre tok tutuyo seviyorum proteinin bu yönünü.
evet karatayda güzel ama herşeyin organigiğini istiyo. köy tavuu ev yoordu filan. ben yapamam. ama ceviz badem filan veriyo bu çok güzel ve ben de her gün iki üç ceviz yiyorm zaten hatta aklıma geldi yiyim şimdi.
her gün iki fincanda yeşilçay tüketiyorum son bir bucuk yıldır böle.
verdiğim dambıl linki süper dimi. ben kol için olanını da çalışmalıyım çünkü kollar fenaaa. 63 kg luk cüsse kalkmıyor ki duygucum sizin gibi tüy sıklet olsam neyse:KK1:
o 5 kgluk dambılları dün alacaktım eşim engel oldu.dalga geçiyo. diyo ki yok sana 15 kg luk set alalım onlar hafif gelir:KK47:
offf bu adam da aşırı kıskanç olmaya başladı ama benim kararlılığımı gördükçe destek olacak biliyorum:KK31:

Bugün de bunu yaptım : BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv
Plank jumps yapmayalı epey olmuş, unutmuşum zorluğunu eheh :)
Ugi toss yapamayacağımdan star v crunchla idare ettim, üstüne 30 pilates sırt hareketi, 100 karın hareketi, 50 de kalça hareketi yaptım (ki ilk 20sini basit versiyon yaptığımı farketmemişim, pek sayılmaz), reglden dolayı yorgundum, ayıldım :)
104 gün kaldıııı :)
Yarın da callanetics yapacağım tekrar bakalım :)
Eki Görüntüle 348906
Eki Görüntüle 348907
Aman Allah korusun : Çünkü bu his gerçekten berbat yazıyor.. Evet öyle :KK43: Çocuk doğurmamama rağmen sağlam bir göbeğim vardı benim de eskiden :KK43: Özrüm de yoktu, hep o nutellanın yüzünden :KK43:Eki Görüntüle 348909

yaaa o nasıl bi resim öyleeee...
çok değil bir sene önce ben böyleydim yaaa. gerçi bende pek göbek yoktu basen popo korkunçtu şu anki halimden 10 - 15 yaş yaşlı görünüyordum şükürler olsun artık değilim böyle. ama hala kiloluyum ben ince olmak istiyorum kaslanmak istemiyorum hele lisa marie gibi olmayı hiç istemiyorum tek isteğim daha ince olmak dogal bir karnım olsun gobek sorunum yok düz olsun karnım yeter.
her gün seçtiğin bi videoyu mu yapıyorsun ? nasıl bi programın var sıralı mı yoksa hangisi hoşuna giderse onu mu yapıyorsun?

Valla ben de Lisa Marie gibi olmak istemem :) Ne gerek var, benim bey boşar beni valla :)

Senin ölçülerin benim ilk kilo vermeye başladığın döneme yakın, kalça 103tü bende bel 69 gibi birşeydi. Göğüsler küçük olduğundan onları ölçme zahmetine girmiyorum :p Hangi video hoşuma giderse onu yapıyorum. Bir ara Lisa Marie'nin o January challange'ini düzenli yapayım dedim, atla zıpla vs. eğlenceli ama Zuzana kadar yormuyor adamı diye sıkıldım ondan da :) Şimdi ara ara tamamlamaya çalışıyorum o seriyi de.. Daha ziyada bugün karın çalışayım yarın kalça çalışayım ertesi gün cardio olsun atlayım zıplayım diye bölmeye çalışıyorum beğendiğim videolarda :)

5 kglık dambılları ona söylemeden sipariş verdim ben :p Geldiğinde çok dalga geçti, arabadan eve kadar taşıttırdı falan :KK70: Eskiden market torbası taşırken yorulan ben dün bir sürü poşeti pıtı pıtı taşıyınca tuhaf tuhaf baktığını farkettim..

Aslında bu 5 kglık dambılları alma sebebi motosiklet kullanmam ve kullanırken bazı hareketlerde çok güçsüz kalmam yüzünden epey zorlanmamdı :) Nerden nereye..

Tek bacak squatları ben de koltuktan destek alıyorum :) 1 kendim yaparsam 3-4 koltuk destekliyor, yoksa ıııh :) Verdiğin linkler de süper gerçekten özellikle o hangi kasları çalıştırdığını gösteren resimleri uzuuuun uzun inceledim :) Ben de timersız yaptım uzun süre ama timer'ın da keyfi ayrı oluyor, belki zamanla sen de geçersin :)

Hangi saatte sporu yaptığının önemi yok sonuçta yapmış olmak önemli :) O resimlere ben de gün içinde bakıp bakıp iç geçiriyorum, ertesi güne heveslendiriyor beni eheh :) Hele ki şunu favorilerime aldım, açıp açıp iç geçiriyorum :

$tumblr_lydgtdJvaA1rnl8fmo1_500.jpg

Asıl kıskançlık yaza havuzda denizde falan başlayacak, bak gör :KK66:

Saf protein günü vs. çok zor gerçekten, köy tavuğunu da nereden bulucaz hele ki İstanbul'da, değil mi :) Ben de eve olabildiğince üzerinde organik, doğal yollarla üretilmiş vs. ne varsa onlardan almaya çalışıyorum da sonuçta hepimiz Migros'a mahkumuz gibi bir şey.. En azından evdeki yağları değiştirdim, ayçiçeği evden kovdum, fındık yağı ve tereyağı kullanıp özellikle et ağırlıklı akşamları geçirmeye çalışıyoruz, kuruyemiş de sevdiğimizden problem olmuyor pek, arada makarna günlerini de yapmasam iyi olur :) Bir ara Canan Karatay'ın ve Paleo beslenmenin kitaplarını alıp okuyacağım adam gibi, kulaktan dolmayla bir yere kadar oluyor :)

X