blackseea nın 40 yaşında, 80 den 60kg ye diyet günlüğü

En kisa zamanda iyilesmeni dilerim canım.

teşekkür ederim.maşallah sen iyileştin ne güzel.ben ,açık havada yürüdüm terledim daha fena oldum.şuan ses falan kalmadı.bademciklerde şişti.hem grip,hem bakteri,hem regl.çökertti beni resmen. :KK43:

canımmm:KK16::KK16::KK16:
hala düzelmediniz mi
geçmiş olsun....
kızınızın sınavları nasıl geçti:KK16:

teşekkür ederim.valla daha fena oldum.:KK43::KK43::KK43:ama iyileşecem yakında.:KK4:

neyseki kızımın sınavları ertelenmişti. pazartesi başlayacak.5 gün hep sınavı var. o çabuk atlattı çok şükür.bende açık havada terledim.lodos ta vardı,ee çarptı resmen

blackseea; canım ben yürüyüş yapınca kalın montumu giyiniyorum, başlığını takıyorum, atkımı sarıyorum, hem soğuktan korunmak hem de iyice terlemek için yapıyorum bunları, hava güzel olsa da montumu giyinecem. 66-67 kiloya kadar, terleyince daha çok kilo veriliyor, yağlar atılıyor ter yoluyla.. tekrar geçmiş olsun....

diyete başlarken ilk başlarda çok zorlanmıştım.çünkü yemeyi çok seviyordum.az yiyemiyordum.birde bilinçaltı sürekli yeeeee diyordu.sonra yiyemezsinnnn diyordu.
bazennnn çokk bazen yedim delice hemde.bazende inatlaştım yemedim.
sonra baharatları keşfettim.
daha sonra düşük kalorili besinleri(beyaz lahana,brokoli,karnabahar) yedim yedimmm.gaz oldu,caz oldu,saz oldu...sonra birara akşam 5 ten sonra yemedim.açlığımı suuu içerek bastırdım.ph değeri yüksek su buldum onu içtim.tok tuttu.hatta bazen içimdeki suyun çalkalanışını duyuyordum.
5-6 günde 1 serbest ettim.herşeyi yedim.yine devam ettim.

inanın o kadar zorlandım kii,o kadar çabaladım kii>>>>sonuç :evt kilo verdim ama bu eziyete ramen sadece gram gram verebiliyorum.ama pes etmeyeceğim.vazgeçmeyeceğim.kendime bunu borç biliyorum.çünkü çok örnek var.insanlar emek ediyor vede bir şekilde sonuca ulaşıyorlar.
bu yapılabiliyorsa bende yapabilirim.yapmalıyım.çünkü bazen kızım da bunu hissettiriyordu.kendim için olmasa bile onun için mutlaka başarmak istiyorum.

evde yoğurt yapıyorum.hiç birşey yoksa bile üzerine acı biber dökerek yiyorum.
içtiğim siyah çaya karabiber tozu dökerek içtim.

ne olur sizde pesetmeyinn.tatlıysa sorun,tarçın ı araştırın güzel yazılar var.ben faydasını gördüm.
diyetisyene gidin.sorun.konuşun.alerjiniz olduğu için çaresiz kalıyorum.
haa birde ben 3-4 ayda bir kan tahlilerimi yaptırırım.alışkanlık oldu işte.şimdilik sorunum yok şükür.

arkadaşım ilgin için teşekkürler
benle ilili soru işaretlerine kısaca cevap vereyim.

ben eve 6 -7arası geliyorum.ve yemek yapıp yiyorum bazen saat 8 oluyor o yüzden 5ten sonra yememmeyi yapamıyorum.çok denedim işten çıkmadan 5 gibi yemekde yiyip geldim evde yemeyeyim diye.ama olmuyor.çocuklara yemek hazırlayı o sofrayı koyuyorum ya yine yeniyor.

bende uzun zamandır yaklasık 3 sene olacak 10 kilo hedefim var çok çabaladım dukan dyeti yaptım karatay yaptım çok sıktım cok bunaldım ama bir türlü kilo veremedim.fakat bu sefer inanıyorumki oyle agır diyetler yapmadan kilo verecegim:21::21::21::21::21:

benim sorunum tatlı deil .gerci tatlıyıda seviyorum fakat yemiycem dedimmi bırakabiliyorum hatta bir ara çukulatanda igrenir gibi olmuştum.benim sorunum yemek pilav makarna bunlardan vazgecemiyorum bir ara ekmek yemegi kesmiştim fakat şuan ekmegimi kesebilecegimi sanmıyorum.diyete başlasam belki günde 4 dilimkepege düşürürüm.
sabah 8 de kahvaltı yapıyorum ögln 12 de yemek yiyorum akşam 7-8 gibi akşam yemegi ama agır yemekler deil öyle hafif yiyorum.diyetisyenşerede çok gittim ana ögünlerde yemegi azalmak için ara ögünler veriyorlarya onlar bana pek etki etmiyor.

eksik yönlerimden biri su:KK43: biri spor.bunlar yok bende.:KK50:
kan tahlilleri bende çok sık yaptırırım benim tahlillerdeki eksik deger biri d vitamini biri calsiyum.

şuan neden nasıl kilo vercen diyorsan veriem bir şekil sadece buna inanıyorum.o katı diyetleri yaparken bil inanamıyordum ben ne yapsam kilo veremem diyordum.fakat yaza en az 5 kilo eksik ile girecegimi düşünüyorum.:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
çok aktif bir site>>>
sayfayı son anda kurtardım valla. :KK9::KK9::KK9:

aslında boş kaldığım yada oturduğum sürece sürekli online durumdayım.
hımmm demekki çok az oturabiliyorum.:KK1::KK1::KK1:

bugün kızımı okula götürene kadar ev işleri yemek hazırlığı falann.12:30 da kızımı bıraktım.işlerim vardı yürüyerek gittim.onları hallettim.3 saat sürdü bunun 2 saati net yürüyüş.

yemelerim:
2 kase az şekerli sütlaç
6 dilim ekmek
1 porsiyon mantar sote
1 porsiyon bakla yemeği
fırında sebzeli ton balığı 1 porsiyon
250ml gazlı içecek
bol salata
2 tane eti hoşbeş dilimi
3 kare %75 kakaolu bitter çiko.

hımm meyve yok.sabaha artık oda.

maşallah canım bende 1-2 kilo sonra fazla kilolu olucam bki'ye göre...bir gün, bunun beni mutlu edeceğini söyleseler inanmazdım.... obez olmak ne berbat bir şeymiş meğer....

çok aktif bir site>>>
sayfayı son anda kurtardım valla. :KK9::KK9::KK9:

aslında boş kaldığım yada oturduğum sürece sürekli online durumdayım.
hımmm demekki çok az oturabiliyorum.:KK1::KK1::KK1:

bugün kızımı okula götürene kadar ev işleri yemek hazırlığı falann.12:30 da kızımı bıraktım.işlerim vardı yürüyerek gittim.onları hallettim.3 saat sürdü bunun 2 saati net yürüyüş.

yemelerim:
2 kase az şekerli sütlaç
6 dilim ekmek
1 porsiyon mantar sote
1 porsiyon bakla yemeği
fırında sebzeli ton balığı 1 porsiyon
250ml gazlı içecek
bol salata
2 tane eti hoşbeş dilimi
3 kare %75 kakaolu bitter çiko.

hımm meyve yok.sabaha artık oda.

sanırım bn dikkat etmemişim
yada siz hep mi böyle yiyordunuz????
6 dlm ekmek?
gazlı içecek?
çikolata?
sütlaçççç???????

siz bünyenizi daha iyi bilirsiniz
ama bana fazla geldii:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

maşallah canım bende 1-2 kilo sonra fazla kilolu olucam bki'ye göre...bir gün, bunun beni mutlu edeceğini söyleseler inanmazdım.... obez olmak ne berbat bir şeymiş meğer....

evt arkadaşım.başlarda nasılda zorlanıyorduk.ataklar yaşıyorduk.azmettik.kilo korumak bile zorken biz kışın kilo verdik.bu çok güzell.

selam bende varım bu yoldaa

buyrun katılın bize,hocam.inanın sadece bir adım atmak vede kararlı olmak yetiyor.çünkü OSİBULEB arkadaşımızında dediği gibi bir hafta sonra aynı kiloda olmadığınızı görünce dahada azmediyorsunuz.

sanırım bn dikkat etmemişim
yada siz hep mi böyle yiyordunuz????
6 dlm ekmek?
gazlı içecek?
çikolata?
sütlaçççç???????

siz bünyenizi daha iyi bilirsiniz
ama bana fazla geldii:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

:KK17::KK17::KK17::KK17: aslında bu ekmek sık sık değil ama aralıklarla böyle oluyor.birde porsiyon küçüğü bazı ek lokmaları eklemek adına ekmek dilimi şeklinde yazıyorum.

gazlı içecek sevmem .çok nadirdir içtiğim.son 4-5 ay içinde toplam 3-4 bardak olmuştur ama bunun ağırlığı son 1 ayda oldu sanırım.

sütlaç 5-6 aydır ilk defa yaptım.küçük 100-150ml lik kasede.

çikolata>> evt bu bir bağımlılık oldu son haftalarda. kahveyle etinin %75 kakaolu bitter çikolatası.en fazla kakao oranı bundaydı.yani resmen kakao yiyormuşum gibi oluyor.ama artık azaltmam bırakmam lazım:nazar::nazar:

aslında hep kilo bildirimi yapınca şımarıyorum.o günler böyle saçmalıklar yapıyorum.birde fazla yürüdüm diye bahane ettim işte.

blackseea merhaba:KK3::KK3:
sizi dinledim:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

ve bugün tekrar platese başladım
tam 1 saat:KK9::KK9::KK9::KK9:
umarım hep yaparım

(yarına bırakırım gibi geliyor ama:KK9::KK9::KK9:)
saat 10,00 da beyaz tvde

bakalım yarın ne olacak:KK9::KK9::KK9::KK9:

sagol canım........bende uç aydır yavastan basladım....sekız gıttı sımdı dıyetısyenle devam edıyorum bakalım ıns hedefe gıderız.......sımdı öğle yemegı vaktı......sebze yemegı yogurt salata bı dılım ekmek...

blackseea merhaba:KK3::KK3:
sizi dinledim:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

ve bugün tekrar platese başladım
tam 1 saat:KK9::KK9::KK9::KK9:
umarım hep yaparım

(yarına bırakırım gibi geliyor ama:KK9::KK9::KK9:)
saat 10,00 da beyaz tvde

bakalım yarın ne olacak:KK9::KK9::KK9::KK9:

tebriklerrr.
ben plates yapamadım.göbek fıtığım var zorladı beni.
sizde birden yüklenmeyin.adım adım gidinn.malum sezeryandınızz.
ebru direkt göbek yakıyorr.aman dikkattt:KK9:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

sagol canım........bende uç aydır yavastan basladım....sekız gıttı sımdı dıyetısyenle devam edıyorum bakalım ıns hedefe gıderız.......sımdı öğle yemegı vaktı......sebze yemegı yogurt salata bı dılım ekmek...

süper.ne güzelll>>>:nazar:
:nazar::nazar::nazar:zor kısımları atlatmışsınız zatenn.gerisi gelir artıkk.
kilo çizelgeniz de olsaa süperr olacaktırr.
:KK34: :KK34: :nazar: :nazar:

bugün hep pozitif enerjiler geldi evrendennnn
kızımın sınavları çoook iyi geçiyorr:nazar:
ben haftanın 2.si olmuşumm
ayrıca bugün 74.1kg gördüm basküldeee

tek sorun şu beta bademcikler.birde aftlar.
ama takmıyorum onları:KK52::KK52::KK52:
(aslında kulağım çok ağrıyor,şişen bademcik kulağa yaslandı.1 gr lik antibiyotikde 5 gündür fayda etmedi valla.)sonu iğne gibi gözüküyor ya bakalım hayırlısı:KK9::KK9::KK9:

yinede herşey çookkk güzellll:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

sagol canım..kızınada masallah........cızelge yapmak zor gıbı kızlarınkı kalmıs hala.....ama artık 72 400 gıdum cok sukur ya ..artık eskı halımı ıstıryorum yastan bıraz zor ama azda olsa olsun artık....senın cocuk bı tanemı....son dogum üçüz ve sezreyan olunca kılo aldıı basını doguma 92 ıle gırmıstım cok sukur 72lerdeyım ıns devamı gelıcek bırbırımıze destek olalım burası ıyı oldu ...sımdı oğle yemegı yedım bıtkı cayımı da ıceyım ....ıyı gunler

sagol canım..kızınada masallah........cızelge yapmak zor gıbı kızlarınkı kalmıs hala.....ama artık 72 400 gıdum cok sukur ya ..artık eskı halımı ıstıryorum yastan bıraz zor ama azda olsa olsun artık....senın cocuk bı tanemı....son dogum üçüz ve sezreyan olunca kılo aldıı basını doguma 92 ıle gırmıstım cok sukur 72lerdeyım ıns devamı gelıcek bırbırımıze destek olalım burası ıyı oldu ...sımdı oğle yemegı yedım bıtkı cayımı da ıceyım ....ıyı gunler

teşekkür ediyorum........ooo maşalllahhh çok güzelll kilonuz.ama tabi boyunuz belirliyor orantıyı.az mı çok mu diye.

bende yıllardır önemsemedim .ama artık değişim zamanı dedim ,karar verdim.keşkee çokkk önceleri farkına varsaydım.

evt 1 kızım var 9 yaşında.cesaret edemedim bir daha.tek başına çok zor oluyor ilgilenmek.eşim de sağolsun ilgili ama yinede ortak kararla 1 yeter dedik.

ayyy maşalllahhh.üçüz büyütmek tee ayrı bir yetenekk. bende korkumdan sezeryan istemiştim.ama iyikide sezeryan olmuş yoksa tamamlayamayabilirmiş.hareketleri falan durmuştu.sonradan canlanmış. allah hepimizin çocuklarına sağlıklı uzun ömürler versinn.

şu obezlikten kurtulmama az kaldı.sonra fazla kilolu kategorisine geçeceğim yıllardan sonra ilk kez.
birde benim boyum kemik erimem olmadığı halde 3-4 cm kısaldı.157 idim.son 10 yıl da ölçmemiştim.bu sene diyetisyene gittiğimde alınan ölçüde 153 çıktı.4 cm kısalmışım.kilodan dedi bana.

selam.....canım aynen kılodan kısalma oluyo yas ılerleyıncede farkedıyo bende aynı 1 54 gelıyorum aynıyıız yanı boy böle olunca kılo dahada bellı oluyor.....kızına saglıklı omur ıns benımde cadılarıma....gercekten zor... bı tane daha olsun dedım ve üç tane bırden gelıverdı hayatıma....zorlu üç yıl gectı sımdı kendıme yenıden bakma vaktı.....bu ay sonuna kadar yetmısı gorsem ıyı olucak....

selam.....canım aynen kılodan kısalma oluyo yas ılerleyıncede farkedıyo bende aynı 1 54 gelıyorum aynıyıız yanı boy böle olunca kılo dahada bellı oluyor.....kızına saglıklı omur ıns benımde cadılarıma....gercekten zor... bı tane daha olsun dedım ve üç tane bırden gelıverdı hayatıma....zorlu üç yıl gectı sımdı kendıme yenıden bakma vaktı.....bu ay sonuna kadar yetmısı gorsem ıyı olucak....

En Büyük TÜRKİYEinşallah hedefinize ulaşırsınız ay sonunda istediğiniz kiloyu görörsünüz.

yalnız şu çok güzel;kilolarımız yakın sayılır,boylarımız da,yaşlarımız bile>>>

hangi bölgede ikamet ediyorsunuz?

off yaaa uykum kaçtıı.şimdi sabah geç uyanırsam kahvaltı saatim sarkacak.tek endişem bu yani.
haa birde sabah bir 10 günlük peryot daha dolmuş olacak.yani kilo bildirimi geldiii.hastalıktan mıdır nedir baskül bu devrede sevindirdi beni.metabolizmam durmadı çok şükür.hahh böyle dedimya hemen şımarırım şimdi.hay elimi eşekarısı soksaymış.
yani bu sorunumu nasıl yenecem bilmem.kilo bildirimimi yapınca ,o günü yeme atakları yaşıyorum resmen.

X