diyete başlarken ilk başlarda çok zorlanmıştım.çünkü yemeyi çok seviyordum.az yiyemiyordum.birde bilinçaltı sürekli yeeeee diyordu.sonra yiyemezsinnnn diyordu.
bazennnn çokk bazen yedim delice hemde.bazende inatlaştım yemedim.
sonra baharatları keşfettim.
daha sonra düşük kalorili besinleri(beyaz lahana,brokoli,karnabahar) yedim yedimmm.gaz oldu,caz oldu,saz oldu...sonra birara akşam 5 ten sonra yemedim.açlığımı suuu içerek bastırdım.ph değeri yüksek su buldum onu içtim.tok tuttu.hatta bazen içimdeki suyun çalkalanışını duyuyordum.
5-6 günde 1 serbest ettim.herşeyi yedim.yine devam ettim.
inanın o kadar zorlandım kii,o kadar çabaladım kii>>>>sonuç :evt kilo verdim ama bu eziyete ramen sadece gram gram verebiliyorum.ama pes etmeyeceğim.vazgeçmeyeceğim.kendime bunu borç biliyorum.çünkü çok örnek var.insanlar emek ediyor vede bir şekilde sonuca ulaşıyorlar.
bu yapılabiliyorsa bende yapabilirim.yapmalıyım.çünkü bazen kızım da bunu hissettiriyordu.kendim için olmasa bile onun için mutlaka başarmak istiyorum.
evde yoğurt yapıyorum.hiç birşey yoksa bile üzerine acı biber dökerek yiyorum.
içtiğim siyah çaya karabiber tozu dökerek içtim.
ne olur sizde pesetmeyinn.tatlıysa sorun,tarçın ı araştırın güzel yazılar var.ben faydasını gördüm.
diyetisyene gidin.sorun.konuşun.a
lerjiniz olduğu için çaresiz kalıyorum. haa birde ben 3-4 ayda bir kan tahlilerimi yaptırırım.alışkanlık oldu işte.şimdilik sorunum yok şükür.