• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

blackseea nın 40 yaşında, 80 den 60kg ye diyet günlüğü

evt.burada yazmaya başlayalı tam 70 gün olmuş.
1.sayfada 80.4 ile yazmaya başlamışım.arada kilo artışlarım,hiç veremediklerim oldu.bazende çok mutlu oldum.

bugün sabah aç karnına

kilo:74.7kg

hedefim 74.0 dı olmadı.ama seviniyorum çünkü hala umutluyum.olacak>>> diyorum. 80.4 - 74.7 = 5.7kg.çokk yavaş.ama diyetisyenim normal vede kötü değil diyorr.iyii madem.
86kg olduğum tarihse

2012 6. ay. işte bu tarihte kilo vermeye karar verdim.ama diyet yapamayacağımı düşünerek sadece bitki çaylarını denedim.ilk başlarda verdimde çünkü vücut su atıyor.sonra geri aldım.az az verdim.ama diyet yapmayı daha doğrusu az yemeyi öğrenince işim kolaylaştı.bu da tam olarak ocak 1013 tarihinden sonrası oluyor. 2 aydır ben diyet yapmayı yediklerim fazla olursa kendimi frenlemeyi öğrendim. az verebiliyorum.doğru.ama bu benim kilolar çok uzun zamandır varlar.2000 de 49-50kg iken hangi ara aldım anlamadım bile 2003 de kendimi 70kg vede 2 aylık hamile buldum. :))
hamileliğimde sadece 9kg almıştım.bu 9 kg nin içinde 3,5kg kızım,plasenta,amniyo sıvısı falan hepsi dahildir.:)) sonra bebeğim sütümü almadı,istemedi cadıı.bende o ara hızla kilo almaya başladım.85 oldum.1-2 yıda bunu 75 lere düşürdüm.devamı gelmedi tabi.en son sigarayı bıraktığımda 72 kg ya inmiştim.sonra yine 86 .şimdi kararlıyım.en azından 65 olacağım.ideal kilom 49-55 ama ben 60-65 arası olmaya kararlıyım.

ayy ölürsem bile insanlara yük olmak istemiyorum dimi ama.o ağırlıkta tabutu taşımakta mesele yanii. :))

hıı vücut ölcülerimi yazacaktım çenem düştü yine.

göğüs:105 bu neyaa 3cm artmış geçenkiler 102 idi.

bel:96 3cm incelmiş

basen:106 2cm incelmiş

popo:106 3cm incelmiş

but:65 1cm incelmiş

baldır:40.5 0.5 cm incelmiş :))

kol bilek:15.5 aynı değişmemiş

kol pazu:30.5 0.5 cm incelmiş :))

benimkisi buzdolabından çıkarınca oda sıcaklığında yumuşama gibi yani güneş altında erime yok ne yazıkki..

off bisürü iş beni bekliyor.çamışırlar yıkanmak için sıradalar.buşıklar makineden çıkmak için bekliyorlar(ben sirke döküyorum.reklamlardaki kadın çamaşırsuyu dökermişşş) ev işleri yemekk offfff
neyse bana müsadeee:53::53:

merhabalar.
evt. uzun bir ara(bana çok uzun geldi).
evde değildim.büyüklerimizde sağlık sorunları vardı.orda olmam gerekiyordu.neyseki görümcem işlerini halledip geldide bende evime gelebildim.şimdilik daha iyiler.kayınpeder rahatsızdı.geçici hafızakaybı falan.denge sorunları...şimdi az dahaa iyii.oturabiliyor enazından.hafıza yerine geldi.

ben de diyet kilo takibi olmadı tabi.eve geldiğimde de aç değildim.dolayısıyla değişimi yarın sabah göreceğim :(
hareket -yürüyüş imkanım yoktu.kalori sayamadım.evin içindeydim hep.kızım okula daha yakın olduğu için yol hakkımıda kaybetmiştim.birde stresten dolayı yediklerimde abarttım.
şimdi ne yapacağım? kendimi toplayıp bu birkaç günde adaptasyonumu yeniden sağlayıp yola devam diyorum.
ayy birde ev işleri falann.
desteklerinizi bekliyorumm..:17::44::18:(bugün eve geldiğimdeki kilom:77.1kg idi) birde regl uzadı hala olmadı.
ama şu bir gerçek ki evde evimde olmak çokkk güzell. şuan bir boşluğa düşmüş gibiyim.mutluu-üzgün-yorgunn...aman karışık hallerdeyim iştee.

canım geçmiş olsun, zor bir durum kısmi felç sanırım k. pederin, çok zor biliyorum.... umarım çabuk atlatır...

sen evine geldin ve hemen bu gün başla kalori saymaya ve kilo vermeye, 77 kilom diyorsun ama 1-2 gün dikkat edersen hemen kaldığın kiloya ulaşacaksın, inanıyorum... sakın kendini bırakma canım, diyet ve spor (yürüyüşüne ) başla...by by canım...

merhabalar.
evde değildim.büyüklerimizde sağlık sorunları vardı.orda olmam gerekiyordu.neyseki görümcem işlerini halledip geldide bende evime gelebildim.şimdilik daha iyiler.kayınpeder rahatsızdı.geçici hafızakaybı falan.denge sorunları...şimdi az dahaa iyii.oturabiliyor enazından.hafıza yerine geldi.

ben de diyet kilo takibi olmadı tabi.eve geldiğimde de aç değildim.dolayısıyla değişimi yarın sabah göreceğim :(
hareket -yürüyüş imkanım yoktu.kalori sayamadım.evin içindeydim hep.kızım okula daha yakın olduğu için yol hakkımıda kaybetmiştim.birde stresten dolayı yediklerimde abarttım.
şimdi ne yapacağım? kendimi toplayıp bu birkaç günde adaptasyonumu yeniden sağlayıp yola devam diyorum.
desteklerinizi bekliyorumm..:17::44::18:(bugün eve geldiğimdeki kilom:77.1kg idi) birde regl uzadı hala olmadı.
ama şu bir gerçek ki evde evimde olmak çokkk güzell. şuan bir boşluğa düşmüş gibiyim.mutluu-üzgün-yorgunn...aman karışık hallerdeyim iştee.

ÇOOOK ÇOKKK GEÇMİŞ OLSUN
ALLAH ACİL ŞİFA VERSİNNNN

valla bu ara bana da uzun geldi
özlettiniz kendinizi
derler ya her şerde bir hayır
regl olmamanız iyi olmuş
bunu iyi değerlendirebiliriz:46::46::46:
2 kat hızlı metabolizma işimize yararrr:46::46::46::46:

siz nasılsınız?

canım geçmiş olsun, zor bir durum kısmi felç sanırım k. pederin, çok zor biliyorum.... umarım çabuk atlatır...

sen evine geldin ve hemen bu gün başla kalori saymaya ve kilo vermeye, 77 kilom diyorsun ama 1-2 gün dikkat edersen hemen kaldığın kiloya ulaşacaksın, inanıyorum... sakın kendini bırakma canım, diyet ve spor (yürüyüşüne ) başla...by by canım...

çook teşekkür ederim arkadaşım.sağolasın.aslında felç değil.hafıza kaybı vede beyin sarsıntısı geçirmiş.dengesi bozulmuş.kulakiçi sıvı falaannn falann iştee.
kaloriii? hımm hatırlayayım da yazayım.çünkü hep hamur işleri.ağır yemeklerr. bu sabahki kahvaltı en az bir 1000-1500 kalori olmuştur bile.neyse akşamı meyveyle geçireyim de başlayayamm.

ÇOOOK ÇOKKK GEÇMİŞ OLSUN
ALLAH ACİL ŞİFA VERSİNNNN

valla bu ara bana da uzun geldi
özlettiniz kendinizi
derler ya her şerde bir hayır
regl olmamanız iyi olmuş
bunu iyi değerlendirebiliriz:46::46::46:
2 kat hızlı metabolizma işimize yararrr:46::46::46::46:

siz nasılsınız?

çokkk sağol arkadaşım.

teşekkür ediyorum.evt bende seviniyorum açıkcası.çünkü faydası olacak bana biliyorum.bende kendimi ağır bir savaştan çıkmış gibi hissediyorum.yanii çok çekingen biriyim vede başka yerlerde aşırı rahatsız olurum.
eltim öyle değildir ne güzel.ama ben yapamıyorum.ona göre heryer kendi evi gibi.bense yabancılarım, evimi ararım açıkcası.bu huyumu sevmiyorum aşırı stres oluyorum çünkü.

merhabalar.

ayyy çoook çook geçmiş olsun tatlım allah Sizlere sağlık sıhhat versin.

ayy merak etme biz hemen adepte ederiz seni bunu sorundan sayma bile :27:ama az toplarlan sen evine barkına bak :54::54:

keşke komşu olsaydık
ben yardıma gelirdim şimdi evinizde işler birikmiştir

gerçi bir tek ben değil bütüüüünnn komşu günlükler bir olur gelirdik
bizeyeter,sarayca,zorisimbuldım,minikkelebek,mavimiiiii

Allah yardımcınız olsunnn
koly gelsinnnnnn:46::46::46::46:

Son düzenleme:
keşke komşu olsaydık

bizeyeter,sarayca,zorisimbuldım,minikkelebek

ayy kız ben de gelirdim evlilikten gözüm korktu diye pasaklı mı sandınız beni taş çıkarırım herkese alimallahh:27::27::27::27:

keşke komşu olsaydık

Elbette gelirdik yardım a. Ooo ne guzel hem temizlik yapar hemde diyetten konusurduk.

ayyy çoook çook geçmiş olsun tatlım allah Sizlere sağlık sıhhat versin.

ayy merak etme biz hemen adepte ederiz seni bunu sorundan sayma bile :27:ama az toplarlan sen evine barkına bak :54::54:

çokk teşekkürler arkadaşım.amin herkese inşallah.
biliyorum daha öncede sizler sayesinde adapte oldum.:46:

keşke komşu olsaydık

biliyorum canım.buna şüpem yok.öyle sıcaksınız ki hepiniz. teşekkür ederim.:46::46:

severek yaptım ev işlerimi.spor ,hareket olsun niyetine.:9::9::9:

ev süpürdüm,toz aldım,yer sildim,çarşaf-nevresimleri değiştirdim.hafiften yemek geçiştirdim.kızımıda okuldan aldım.30 dk da youtubeden lesliye takıldımm.:46::46:

bütün komşu kısmına giriyorum yani:27:

ayy ilk önce ben giderim kapıda karşılarım sizleri aynı memlekettenmişiz zaten :27::27::54::54:
Yok yaaaa aaa sende varsın osibulebin cevabında :) sen alıntı yaparken silmişsin yanlışlıkla herhal :1:
Ordanda bana gelin kuzum ya....:) ayrıca bencede en erken sen gitmelisin (eline ayağına dolaşan yok :27:
Ayyy ne güzel olurdu hem temizlik hem lakirti...
ama blackseaa yapmış temizliğini siz en iyisi direk bana gelin..:1:

blackseaa canım cok gecmis olsun size de:nazar:

[TABLE="class: table_hesap"]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]2013-03-09 tarihli kaloricetveliniz[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]Miktar[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]Kalori[/TD]
[TD="class: td_hesap_5"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][1][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Merdiven Çıkmak[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]10 dak[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]113.985[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][2][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Yürümek (Hafif Eğim - yokuş)[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]20 dak[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]125.46[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][3][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Kabak Çekirdeği (çekirdek)[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]20 GRAM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]114.2[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][4][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Greyfurt[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 ADET[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]60[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][5][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Portakal[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]50[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][6][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Elma[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]60[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][7][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Peynirli Kol Böreği[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]0.5 PORSİYON[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]210[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][8][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]pınar pizza alaturka[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 100 gr[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]221[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][9][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Poğaça (sade)[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]3 ADET[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]540[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"][/TD]
[TD="class: td_hesap_3, align: right"]Toplam : [/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]1015.755 kal. ayyy varya bu sabah 75.7kg çıktım.:46::46: ama arkadaş akşam aradı sabah kahvaltıya çağırdı. bu yazılı olanlar ayy kahveyi unutmuşum yazmayı.sütlü ama şekersiz granül kahve 1 fincan.bu yazılı olanlar ordan yenilenler.meyveyi ben evde devam ettim.aslında pizzada ev yapımı bol karışık malzemeli.hepsi ev yapımı ama tam karşılığını bulmak zor işte.off yaaa ama zeytin,reçel,falan yemedim :17::17:(sanki bunlarla kurtaracamm)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Yok yaaaa aaa sende varsın osibulebin cevabında :) sen alıntı yaparken silmişsin yanlışlıkla herhal :1:
Ordanda bana gelin kuzum ya....:) ayrıca bencede en erken sen gitmelisin (eline ayağına dolaşan yok :27:
Ayyy ne güzel olurdu hem temizlik hem lakirti...
ama blackseaa yapmış temizliğini siz en iyisi direk bana gelin..:1:

blackseaa canım cok gecmis olsun size de:nazar:

:72: teşekkür ederim minikkelebk.:46::46: olur valla hızımı almışken tamdaa.:32::21::32:

Back
X