blackseea nın 40 yaşında, 80 den 60kg ye diyet günlüğü

2mart ta 74.7 kg

sonra bir dalgalanma-çalkalanma

çık-in-dur-çık

aslında bu ay biraz rotayı saptırmışım.sosyal sebeblerde var tabi.ailede hastalıklar.ben de rahatsızlık (iyim şimdi),vb.

aslında bahane çok ama şimdi düşününce sadece bahane.olmayabilirmiştee.ama nasıl?
neyse;

bugünkü kilom:73.8

20 günde verilen sadece 900gr.
sorun? evttt sorun diyete uymamış,boşlamış görünüyor.aslında verebildimde.çünkü arada 76 larıda gördüm.
şimdi bu analizle verdim mii?kaldım mıı?

cevap:evt metabolizmam düzelmiş.dikkat edersem verebiliyorum demekki.
o zaman kurallara uyar yürüyüşümü yaparsam bu iş olacak-oluyor
asarsam-çevre faktörlerine yenilirsem olmazzz

karar ver hangisi<>

dalgalanmalar bendede var daha dıkkatlı olmam gerek ...yaza kadar on kılo daha vermek ne ıyı olur......ben ıstanbuldayım...cayımı ıctım meyvemı yedım ama bugun azcık kacırdım arkadasa gıtmıstım off neyse telafı edrım artık

dalgalanmalar bendede var daha dıkkatlı olmam gerek ...yaza kadar on kılo daha vermek ne ıyı olur......ben ıstanbuldayım...cayımı ıctım meyvemı yedım ama bugun azcık kacırdım arkadasa gıtmıstım off neyse telafı edrım artık

evtt hocam,siz verinki,bende sizden feyzalıp arkanızdan geleceğimm.

önümüz canlanma mevsimi.doğal olarak daha enerjik olacağız.yağlar eriyecek.

neden bilmem ama ben buna inanıyorum.içime doğuyor.

en azından kendim adına sonbahara ideal kilomda gireceğime inanıyorum.(istiyorummm)

ahhh istanbulll>>>>

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

ayy bugün 1800 kalori almışım.birdaha leblebi yemeyeceğim.bu kuruyemiş işi bana yaramıyor.ceviz,kaysı,çekirdek... ipin ucu gitmişşşş.

ama kilo bildirince hep böyle çıldırıyorum ben.

sabah 2dl kepek ekm.
az peynir 1 domates
yeşil çay
baharatlı yoğurt
1 elma
makarna yoğurtlu
salata
kepekli ekmek 4dlm

boool boll aşırı kuruyemişş

ohhh çok şükür>>>>>kızım bu tur sınavları bitirdi sonuçlar haftaya açıklanacakmış.mat.ve sosyal çok basitmiş.zaten hep iyidir bu derslerde.fenden vede ingilizceden 1er yanlışı varmış.türkçeden 1 kesin ama 2 de olabilirmiş.aferin onaa.
benimde göbek sanki 9 aylıktan indi hemde bayağı indi.küçüldü.kendimi çokkk iyi hissettiriyor.
geçen yaz hamile kıyafetleri giyiyordum:KK43:

ohhh bu yaza daha rahat giyinebileceğim.:))

ama bir sorunum var.kasık üstleri vede basen içleri aşırı çatlak.nerdeyse karnımın içi görünecek.resmen bir torba görünümünde.
zayıflamak yetmiyormuş meğer.yeni sorunlar hep çıkıyorrr.çaresi varmıdır acabaaa?
daha önceden hiç böyle bir sorunum olmamıştı.hamilelik-kiloluluk halinin devamıı.belli değilmiş meğerse.kilo verince ortaya çıktı iştee.

bugün herkesler erkenden yattılar heralde.yada ben fazla takıldımm.

sabah ne yapmalıyım...hım işleri planlayıp yatayım.
sabah:kahvaltı
süt gelecek onu kaynatayım.yoğurt yapayım.
yemek olarak ev halkı kuru barbunya pilav istedi.onu yapayım.dolapta balık vardı ama artık pazara yaparım.
çamaşır yıkanır.
şimdi kar yağıyor,demekki hava soğuk olacak.evdeyiz yarın tüm gün.off çok sıkıcı.

aslında arkadaşları çağırabilirim ama buda benim fazla yememe sebep oluyor.yokk kalsın ,vazgeçtim,çağırmayayımm:KK17:

geceden kar yağdı.sabahta serpiştirdi.şimdi hava kapalı ama çookkk soğuk vede rüzgar varr.
kısacası evde kapalıyım :KK43::KK43:
sanırım bronşlarım da yakında dolacak.hissediyorumm.

çok sıkıldım.kızım da pc için başımda bekliyor.

kar mı.....of ıstanbulda soguk cok soguk..yaz gelse ya...bende ınce gıydım pazara gıttı dondum resmen ...ıns hasta olmam yarın oğlum unıversıte ımtıhanına gırecek ıns tum genclere basarılar ..aksam tavuk sote yapayım pılav yok azda salata tamamdır pılav yapıcamda kızlar yesın ...sonra cay bı meyve...

kar mı.....of ıstanbulda soguk cok soguk..yaz gelse ya...bende ınce gıydım pazara gıttı dondum resmen ...ıns hasta olmam yarın oğlum unıversıte ımtıhanına gırecek ıns tum genclere basarılar ..aksam tavuk sote yapayım pılav yok azda salata tamamdır pılav yapıcamda kızlar yesın ...sonra cay bı meyve...
neyseki yerleri kaplamadı.sadece havada uçuştuuu.ama nee soğukkkk.inş.hasta olmazsınızz.

oğlunuza allah zihin açıklığı versin.vede tüm sınava gireceklereee.ayy ne yıllardı o yıllarrr.iyikide büyümüşüm :))

benimde salata,barbunya,pilav vardı.az önce yedilerr.ben bugün hareketsizdim diye akşam yemeğimi yamadim.akşam 17 de 1 kase baharatlı yoğurt yedim sadece.şimdi mate-yeşilçayımı içiyorum.

ıns havalar ısınsın hedefe dahada sıkı sarılırız ıns..

ayyy inşallahhh.bir hava grubu olan ben hiç dayanamıyorum kapalı havayaa.

ayyy ne güzel şimdi haberlerde ekmekle ilgili güzel şeyler söylüyordu bakan.katkı maddesi kalkacakmış,kepek oranı artacakmış.organik olacak mışşş.inşallahhh.:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

sabah:
1dlm kepekli ekm.
10 zeytin
toplam 2 elma

çokkk su
cay
kahve
1 kase baharatlı yoğurt
birde pişmişmi(<>) diye tadına baktığım 1 er kaşık yemek-pilav

gunaydın...bem erkencıyım bu sabah malum ımtıhan var kahvaltı yapıp cıkıcaz yola ıns kızları babaanneye bırakıcam ugrassın cadılarla azck.. bende az peynır ekmak salata yıcem ıns yanımada bı meyve alayım beklerken ..sagıol canım hasta olmadım azcık keyıfsızımokadar sen nasılsın asıl sıfayı sen kapmıssın aslında man dıkkat bunye zayıf dusmesın...evet ya bende hıc kapalı havayı sevmem ne yanı hava grubu oluyoruz gunes acınca ıcım acılır benım ....bu hafta sıkı sarılmam gerek su streste gıtsın evden....bol yesılcay su......ekmek konusunda bende sevındım hıc ekmek yememeye ımkan yok bence ama azlttım baya neredeyse sadece kahvaltıda yıyorum.....ama gelecek nesıl ıcın ıyı olucak.....ay ıyıkı buyumusum demıssın ya bende yenıden talebe olsam yenıden okusam cok ısterdım buyumek zor ıs aslında ama haklısın stresı olmuyo en azından dımı ..ıkıncı unıversıte okuyorum gercı ama genclık gıbı zevk vermıyor......ıns kızlar azcık daha buyusun yenıden ıse baslıcam.....sana guzel az yemeklı bol kalorılı bı gun canım

2mart ta 74.7 kg

sonra bir dalgalanma-çalkalanma

çık-in-dur-çık

aslında bu ay biraz rotayı saptırmışım.sosyal sebeblerde var tabi.ailede hastalıklar.ben de rahatsızlık (iyim şimdi),vb.

aslında bahane çok ama şimdi düşününce sadece bahane.olmayabilirmiştee.ama nasıl?
neyse;

bugünkü kilom:73.8

20 günde verilen sadece 900gr.
sorun? evttt sorun diyete uymamış,boşlamış görünüyor.aslında verebildimde.çünkü arada 76 larıda gördüm.
şimdi bu analizle verdim mii?kaldım mıı?

cevap:evt metabolizmam düzelmiş.dikkat edersem verebiliyorum demekki.
o zaman kurallara uyar yürüyüşümü yaparsam bu iş olacak-oluyor
asarsam-çevre faktörlerine yenilirsem olmazzz

karar ver hangisi<>

Bu aralar dikkat etmemene rağmen kilo vermen sevindirici. Kilolarimiz eşit neredeyse, kim daha cok kilo verecek bakalım

gunaydın...bem erkencıyım bu sabah malum ımtıhan var kahvaltı yapıp cıkıcaz yola ıns kızları babaanneye bırakıcam ugrassın cadılarla azck.. bende az peynır ekmak salata yıcem ıns yanımada bı meyve alayım beklerken ..sagıol canım hasta olmadım azcık keyıfsızımokadar sen nasılsın asıl sıfayı sen kapmıssın aslında man dıkkat bunye zayıf dusmesın...evet ya bende hıc kapalı havayı sevmem ne yanı hava grubu oluyoruz gunes acınca ıcım acılır benım ....bu hafta sıkı sarılmam gerek su streste gıtsın evden....bol yesılcay su......ekmek konusunda bende sevındım hıc ekmek yememeye ımkan yok bence ama azlttım baya neredeyse sadece kahvaltıda yıyorum.....ama gelecek nesıl ıcın ıyı olucak.....ay ıyıkı buyumusum demıssın ya bende yenıden talebe olsam yenıden okusam cok ısterdım buyumek zor ıs aslında ama haklısın stresı olmuyo en azından dımı ..ıkıncı unıversıte okuyorum gercı ama genclık gıbı zevk vermıyor......ıns kızlar azcık daha buyusun yenıden ıse baslıcam.....sana guzel az yemeklı bol kalorılı bı gun canım

dilerim oğlunuzun sınavı iyii geçmiştir.
tüm iyii dileklerinize teşekkürler.
bende sırf gırgırına 2 kere üniv.de okudum.9 eylül vede karadeniz teknik.ikiside önlisanstı.eğlenceli havalı yıllarrrr.ama şu sınav stresleri yok mu işte bu bayıyor beni.
malum yıllarcada kpss denedim.

bugün yorucu bir gündü.pazar süprizi;aile büyükleri geldi.yemekli koşuşturmalı hareketli gündü.
son olarakta ütüyü bitirip pc başına geçebildim sonunda.
sabah
1dlm kepekli ekm.
az kahvaltılıkk
1 domates
az pilav az fırında patates
300 gr.fırında sebzeli ton balığı
az salata
1 elma
250 gr baharatlı yoğurt

yarın koşuştumacalı hareketli bir gün olacak

inş.kilo bildirimini sabah yapabilirim.yoksa akşama kalabilir çünkü evde olmayabilirim.

pazartesi yenilmişler;

1dlm beyaz ekmek
yarım domates
1 tatlı kaşığı bal-limon
1 yumurta haşlanmış

1 elma

1 avuç leblebi

1 dlm kepekli ekmek
3 kaşık patates yemeği fırında
az salata
300gr acı baharatlı yoğurt

amaa!!!!: ne yaptım anlamadım ki; gecenin bu saatinde 1 paket eti finger bisküvi-20 gr.çam balı
ıyyyy hiç sevmemm.bisküviyi normalde sevmem.ama bu neydi anlamadım.bilerek isteyerek iğrenerekkk tıkındım
hemde bir hınçlaa,
2-3 tane daha olsa yediklerimi çıkaracaktım.o derce yaniii......ıyyyy midem .offf

peki neden yaptım bunu?
neyin öfkesi,nedir bu>>>>>>
ayaklarım da çok ağırıyorr.bugün 3 saat yürüdüm.30 dk.market yaptım.

X