Bizimkisi Uzun İnternet Aşkı Hikayesi - 'Bol Anılı ,Fotolu'

hiiiii Aşk bu olsa gereeek maşAllah size Allah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucaklamayı nasip etsin

masallah cok güzel bi aşk hikayenız var Allah mutlugunuzu daim etsin ,bu aşkınız hiç bitmesin insallah..bebegınızle nese dolu gunlerınız olsun yuvanızda

okurken bi an kendımı hatırladım internet aşkım benım eşim
hatta evde net varken ben gidip netcafelerde yazısırdım aşkımla ,annemle babam çakmasınlar olayı bu kız nıye pcden kalkmıo kımle yazısıo die dusunmesınler diye :)) carsıyada halk kutuphanesınde ders calıscam dıye giderdim

Sumak
Hamileymişsin...
Ağladım okuyunca...
Nasıl sevindim anlatamam...

Rabbım sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah...

benim arkadaşımın kuzenide netten tanıştı kocasıyla şimdi çok mutlular :) allah sizinde mutluluğunuzu daim etsin sağ sağlim bebeğinizi kucağına alın

Sumak
Hamileymişsin...
Ağladım okuyunca...
Nasıl sevindim anlatamam...

Rabbım sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah...

tesekkur ederım cnım
amın dua et bana olur mu bırsey olmasın

benim arkadaşımın kuzenide netten tanıştı kocasıyla şimdi çok mutlular :) allah sizinde mutluluğunuzu daim etsin sağ sağlim bebeğinizi kucağına alın

tesekkur ederım amın..

cok manyak bir anlatim tarzi olmus arkadasim. sen anlatirken sanki benim karnimda kelebekler ucustu cok guzel Allah mutlulugunuzu arttirsin canim, umarim her daim boyle olursunuz ve meleginizi sag saglim kucaginiza alirsiniz.

gözlerim doldu, nedense ağlamaklı oldum birden. Sağlıklı hayırlı evladınız olsun Allahım mutluğunuzu hiç bozmasın amin

cok manyak bir anlatim tarzi olmus arkadasim. sen anlatirken sanki benim karnimda kelebekler ucustu cok guzel Allah mutlulugunuzu arttirsin canim, umarim her daim boyle olursunuz ve meleginizi sag saglim kucaginiza alirsiniz.

cok mu manyak olmuş

tesekkur ederım amiiiiiiiiiiin.

gözlerim doldu, nedense ağlamaklı oldum birden. Sağlıklı hayırlı evladınız olsun Allahım mutluğunuzu hiç bozmasın amin

amın ,tesekkur ederım

canım benim çok mutlu oldum! tebrik ederim seni ve eşini kasım annesi mi olacaksın kısmetse uzun zamandır bu haber için beklediğini biliyorum Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah!

tesekkur ederım

evet teyzesı kasım sonu ,en gec aralık 2 gorunuyor su an

Amııın cok tesekkur ederım

çok çok çok tesekkur ederım Asmın

sanada en az bizimki gibi bir aşk dılıyorum tüm içtenlıgım ıle ..

gercekten

Aman YaRAbbim bu nasil guzellik boyle, netten tanismak insanin kulagina hos gelmiyr cunku net'e guven olmaz ama senin hikayen cok harika canim Allah omur boyu mutlulugunuzu eksik etmesin, cok sevdim.. ben uzakta olan iliskileri zor hatta imkansiz sanardim ama imkansiz dglmis.. canim yaa.. Allaha herkese boyle guzel evlilik nasip etsin. Insallah hayirli bebegin de olur.

tesekkur ederım ..ınternet dıyınce korkuluyor ama ne kadar da masum :)

amıııııın :)

merhaba rabbım mutlulugunuzu daim etsin bende eşimle nette tanıştım ve evlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…