- 13 Şubat 2008
- 12.354
- 1.423
- 748
- Konu Sahibi madamcocomo
-
uzun bir hikaye fakat okuyunca hiç sıkılmadım. mutlulugunuz daim olsun. Rabbim ayırmasın maşallah
harika bi anlatım olmuş okudukça okuyası geliyo insanın
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım
Nıce senelere askınızı torunlarına anlatmanız dılegıyle
hikayenizi okurken düşünüyorum ki ' modern masal bu olsa gerek!' derken noktayı koymuşsunuz 'kızımız Masal' ile..
rabbim mutluluğunuzu kendisi korusun!
e bizde çıkalım artık kerevetine
hiç üşenmedim okudum yüzümde tebessümle.resimlerinizi göremedim ama.Allah mutluluğunuzu daim etsin kızınızı kucağınıza aldığınız zamanda güzel anılarınızı bekliyoruz..
Maşallah
Bayıldım hikayene
Allah hayırlısıyla sağsalim bebişinide kucağına almayı nasip etsin..
mutluluğunuz daim olsun
çok güzel bir hikaye okudum
maşallahAllah daim etsin mutluluğunuzu... okurken duygulandım
canım yaaaaaokurken gözlerim doldu, çok hoş bir hikaye, Allah mutluluğunu daim etsin, kızınıda sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
süper süper süper.. başka söze gerek yok
Çoook etkilendim
Biz de aynı yaşta çıkmaya başladık
Böyle mutlu bi sona biz de ulaşır mıyız acaba:26:
Allah mutluluğunuzu bozmasın
Masal ınız mutlu sonla bitmiş. çok duygulandım okurken. Allah ayırmasın hep mutlu etsin.
ayy çok güzel ya ALLAH mutluluğunuzu daim etsin
MaşallahhAllahım bir an önce güzel Masalınızı kucağınıza almayı nasip etsin.
arkadaşım hikayeni çok beğendim.çok güzelmiş.Allah mutluluğunuzu hanenizden eksik etmesin.
çok duygulandım okurken.benimde nette tanıştıgım biri var ve tereddütlerim yüzümden görüşmeyi kestim.
insan bilemiyor ki hayırlı mı değil mi? seninki hayırlı olmuş inşallah bir ömür sürer mutluluğunuz.
Gözümden düşen bir damla yaşla okudum yazınızı. Allah mutluluğunuzu daim etsin..
Sizin bahtınız güzelmiş, siz de bizler için darısı başınıza diye dua edin olur mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?