- Konu Sahibi madamcocomo
-
Dualarımdasın canım.
Bebişlerimizi sağlıcakla alırız inşallah kucağımıza
Mutluluğun daim olsun inşallah
ama ben sizin fotoları göremiyorum ya
merhaba rabbım mutlulugunuzu daim etsin bende eşimle nette tanıştım ve evlendim
gözlerim dolu dolu okudum ve sonunda dayanamadım ağladım. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin, yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
ben de eşimle nette tanıştım ve 1 sene olmadan evlendik.. son 1,5 senedir biz de evladımıza kavuşabilmek için çabalıyoruz. geçen nisan tüp bebek tedavisine başladık, 2 kayıpla sonuçlanan tedavimiz oldu. şimdi 3. ye başlayacağız. ne olur siz de bizim için dua edin, biz de bu mutluluğu yaşayabiliriz inşallah.. :
İnşallah sende bu sefer bebeğine kavuşursun.gözlerim dolu dolu okudum ve sonunda dayanamadım ağladım. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin, yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
ben de eşimle nette tanıştım ve 1 sene olmadan evlendik.. son 1,5 senedir biz de evladımıza kavuşabilmek için çabalıyoruz. geçen nisan tüp bebek tedavisine başladık, 2 kayıpla sonuçlanan tedavimiz oldu. şimdi 3. ye başlayacağız. ne olur siz de bizim için dua edin, biz de bu mutluluğu yaşayabiliriz inşallah.. :
ne güzelyaaaa hikaye çok hoş
İnşallah sende bu sefer bebeğine kavuşursun.
anlatımın çok güzel olmuş arkadaşım allah sizi mesut etsin ,bebişinizle bir ömür boyu mutlu yaşarsınız inşallah. allah bozmasın:)
gözlerim dolu dolu okudum ve sonunda dayanamadım ağladım. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin, yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
çok güzel bir hikaye..mutluluğunuz daim olsun. Allah sizleri birbirinize bağışlasın. çok güzeldi ya içim kıpır kıpır oldu vallaa bayıldım.
ama fotoğrafları göremedim. merak ettim açıkcası
allah mutluluğunuzu daim etsin yaa ne güzel bebeğinizde sağlıkla doğar inss
Sumak... okurken gözlerim doldu, allah hep ama hep mutlu etsin sizi :)
ALLAH herşeyi gönlünüzce versin.. hep mutlu olun inşallah bizim sonumuzda sizinki kadar mutlu olursanalda aşk olmaz diyenlere inat .. çok güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?