- Konu Sahibi madamcocomo
ah ah sumakcım evlenecek bir adam yokki hayatımda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah ah sumakcım evlenecek bir adam yokki hayatımda
ALLAHım bu aşk bu kdar mı qüsel anlatılırrr....
Bu kadar mı qüzel yaşanır ALLAh sizi hiç mi hiç ayırmasınn
En yakın zamanda Küçüçük bir melek wersinnnn sizee :Saruboceq:
meraba canım, nasılsın?
evlenme yıldönümüz nasıl geçti
ıyıyım cnım sne nasılsın..
evlılık yıldönümümüz güzeldı ..ama yemege acele gıdıp acele geldık kocamın kacırmadıgı dizisi var tv de..
sımdıden böyleysek bılmem ılerı yıllarda nasıl olucaz sempatiksalakcinni
siz ne yaptınız :)
sizi cok iyi anliyorum bizde Allah nasip ederse iki iki bucuk sene ayrilik sonrasinda yuvamizi kurucaz kavusucaz evlenicez insaAllah
tabi kimine göre iki sene uzun bi zaman degil ama benim icin bu hasretle yanarken cok uzuuun görünüyor bu zaman dilimi
Allah nazarlardan saklasin insaAllah bir ömür boyu hep böyle askla sevgiyle sefkatle ve hereyle devam eder evliliginiz : )
hehe bencede ilerde koz olarak kullanabilir...
sevdigim de diyor hani ben mesajlari sakliyorum ya ilerde cocugumuza okursun diyor ama hepsinide okuma ne olur ne olmaz diyor
çok güsel bi hikayeydi ALlah bi ömür boyu mutlu etsin insallah
daha guzel oluyor bence ,o heyecan o minnet..
ben kocama deli gibi aşıgım ..hatta geçen bı arkadasımda bu soruyu sordu ..ona dedım kı ,
''sevgılıyken ölürüm sana derdim ,şimdi diyorum kı o zaman ölmezmişim asıl şimdi ölürüm ben .''
ben sevgılıyken bu kadar sevmıyordum eşimi ,cok sevıyordum o zamanda yoksa evlenmezdım ama şimdi bambaska bır boyuttayım sankı iki misline cıktı ..
:asigim:
ıcınde hersey var ,aşk ,sevgi,sefkat,herşey..
evlilik bambaska bırsey,sevgılıykenın kat kat güzeli ..heel bır de uuzun yıllar ayrı kaldıktan sonra evlenmek paha biçilemez :)
cocgumuza sadece hamıleyken yazdıklarımızı verırız ılerde herhalde..bunları vermeyız yoksa koz olarak kullanır