- 9 Nisan 2008
- 2.427
- 1
- Konu Sahibi madamcocomo
Aşk hikayeniz çok güzel canım sonuna kadar okuyamdım yarın okurum dewamını
Allah mutlulugunuzu daim etsin inş opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşk hikayeniz çok güzel canım sonuna kadar okuyamdım yarın okurum dewamını
Çok güzel bi yazı olmuş okurken o kadar keyif aldımki Allah mutluluğnuzu daim etsin nşallah bebişinzle birlikte darısı bizim başımıza alsanaalsanasmile
Çok güzel bir gelin olmuşsun turuncu odanız da çok güzel mutlu huzurlu sağlıklı sewdiğinle çocuklarınla hayırlı bir ömür yaşam diliyorum canım
Allah mutluluğunuzu bozmasın inş opuyorumnanaktan
Sumak'ım:_) Güzel arkadaşım..
Rabbim c.c iki cihanda bir kılsın sizi,muhabbetiniz,sevdanız daim olsun..
Ne içten,ne duru yazmışsın,gönlüne sağlık..
Hele o hatıralar,fotoğraflar,davetiye süper ya Hu..
Sevgilerimi gönderiyorum gülüm.
mutluluğunuz daim olsun canım inşallah bebeğiniz de hemen gelir bekletmez sizi
seninle tanışmasamda garip bi sıcaklık hissediyordum demekki bi yerden bağlantı varmış..
yazdıklarını okuyunca nedense yaşananlar hiçte yabancı gelmedi.. hatta okurken gözyaşlarıma da engel olamadım. Allah mutluluğunuzu daim etsin! kısmet olurda bizde evlenirsek birlikteliğimizin 5. yılına girerken evlenmiş olacağız. senin hikayende ki gibi mektuplar, anı defterleri, internet... ve hatta bi cevabında yazdığın gibi "masum dedin ama internetten buldum kocayı desem millet bana öcü gibi bakar" cümlene kadar yaşanmışlıklar neredeyse aynı...
Sevgilimle Yaşlanmak İstiyorum Bende.. Sadece Onun Kollarında Olmak..
uzun yıllar defterlerle hayatınızı ve aşkınızı paylaştığınız belli, çünkü bu size inanılmaz bi yazma kabiliyetide kazandırmış:)
çok güzel bir dille anlatmışsınız yaşadıklarınızı, masal tadında..
hikayelerimiz benziyor az çok, bende uzun yıllar sabırla sevdiğim insanla nişanlanma mutluluğunu yaşadım ve sizin düğünlerinizle ilgili yazdığınız yerleride ayrı bir gülümsemeyle okudum..
darısı başıma olur inş:)
mutluluğunuz daim olsun ve çok güzel bi bebekle taçlansın inş en kısa zamanda:))
hep mutlu olursunuz inşallah..
teşekkür ederım
sıkılmadıgınıza sevındım :)
evet sabır işi gercekten uzaktan uzaga ve sımdı kı gıbı ımkanlar yokken :)
a.s.
hamılelerın duası kabul olur derler ,insallah bebegımız bızı bekletmez
ama üzüldüm simdi aglamınıza ya ..
tesekkur ederım cok a.s.
meraba canım sıkılmadan okumak ne demek, okurken gözlerim doldu, hatta dayanamadım ağladım. senağlama
bizim hikayemizle nerdeyse aynı. bizde nasıl olduysa oldu internetten tanışıp evlendik
üstelik 18 Ekim 2008 'de. bu kadar mı tesadüf olur.
iyi ki evlenmişim onunla diyorum hep.
yarın 2.yıl doluyor. ama daha dün gibi her şey.
birlikte sağlık, mutluluk, huzur ve tek eksiğin de tamam olduğu nice yıllara...
hem size, hem de bize opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ben arada defterleri, mektupşarı açıp okuyorum.
kargo paketlerini de hala saklıyorum kaydirigubbakcemile3
umarım bekletmez canım,kimseyi sınamasın Allahım bebişle
üzülmeyinn üzülmeyin bugün dolmuştum yalnızlıktan zaten patlama bura oldu
çok güzel :gitme: mutluluklar opuyorumnanaktan
evet yarın 2 yıl doluyor ,yarın cıkartıp defterlerı tarıhlere bkaıcam ne yazmışız dıye :)
buraya da koyarım belkı :)
tesekkur ederım guzel dıleklerın ıcın ..
aynısını bende senını ıcn dılıyorum saglık huzurlu bır ömür :)
sen de ıstıyor musun bebek artık..bız olsun dedık ama bırazcık daha mı beklesek mı dıye gecırıyorum aklımdan ..
yarın ıcın ne yaptın ,fikir calayım senden :))
ben sadece pasta yaptım :sinifsinif:
bızde kargo paketlerı yok malesef ,atmışım :sinifsinif:
akıllı kafam sımdı olsaydı onlarda keşke :)
tesekkur ederım opuyorumnanaktan
bende çok zor saklardım şimdi herkes ne kolay ve açık açık yaşıyor ilişkilerini o poşetler bile çok kıymetliydi benim için
bende pasta yapıcam birazdan güzel tarifler bulayım diye baktım. çok beğendiği bi mont vardı dün o işteyken onu aldım. dün o da iş çıkışı geç geldi biraz elinde paket yoktu muhtemelen depoya sakladı unutmamıştır biliyorum ama ne aldı çok merak ediyorum :uhm:
eski mektuplarıda koyacağım masaya birlikte okuruz belki daha güzel olur.
eşim zaten hep nerden nereyeeee bi slm insanın başına bu kadar dert açar mı der kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bizim aileler çok zor ikna oldu 2 yıllık ilişkide, aileler ikna etme 3 yıl sürdü. ama sonunda oldu. zaferimizin yıldönümü :lepi:
Aminnnn teşekkürler :ecrin_bebek: