. zuzum yazdıklarından anladığım kadarıyla taş gibin bi arkadaşımızsın:jeyyar: kesinlikle seni anlıyorum en doğrusunu sen bilirsin canım.hiç sıkma canını :teselli: böyle şerefsizler her yerde var aslında taksim meydanında keseceksin birkaç tanesinin üreme organını takacaksın boynuna öyle dolaşsın.boşver sen onları yap kendin kadar güzel bi bebiş yollayayım hediyenia.s.
akşama gelemem bebeiimm..kocim moralmanım düzelsin die dışarda yemek yielim acıcık geselim dedi..hem de konuşurus dedi ..geç gelirim ewe,sona da cuup yatağa..yrn mesai war...
şöyleki..aslında bunu pek sölemiyorum heleki beni pek tanımadığınız için yanlış anlaşılabilir diye ama e az çok da tanıyosunuz..ben önceki iş yerimden patronumun şerefsizliği yüzünden ayrıldım..çok tanınmış bi işadamının şirketinde çalışıyodum,uluslararası bi şirketti..ben bekardım ozaman patronum ewli we 3 çocuk babası 40 yaşında bi adam..paranın werdiği şımarıklığı sonuna kadar kendinde hak gören bi zengin züppesi aynı zamanda..iltifatların dozu kaçınca kendimi huzursuz hissettim we istifamı werdim..neyse..ewlendim soona accık oturdum ewde işsiz güçsüz..çünkü kocim bu sebepten çalışmamı istemiodu..neyse iş buldum burdaki işyerimde..itiraz etti önce ama kıramadı soona beni ok dedi,başladım çalışmaya..düne kadar ehh idare ederdi de..dün bikaç yere gittik patronla,elin adamıyla aynı arabada biyere gitmek çok hoşuma gitmedi ama gittiğim yerdeki kırolar canımı çok sıktı..sonra patron da araba da eşin günde 6 wakit namaz kılsın hergün..5 wakit allah rızası için 6. wakit de senin eşin olduu için,herkese nasip olmaz dedi..diyceksiniz ki ne war bunda..eşiyle arası açık,hatta eşinin bizzat kendisi beni aldatıo dedi bana geçenlerde,30lu yaşlarda,we resmen hayran hayran bakıo we de bunu belli edio( çok şıksın nur,çok zekisin nur,gülmek çok yakışıo asma suratını nur..hadi fesatlık yapmiyim abilik yapıo diyim diyorum ama içim rahat diil..ayy çok uzattım biliorum ama dertleşmek istedim işte..haa bu arada 2 işyerinde de insan aynı şeyi yaşarmı demeyin,hakkımda da yannış bişey düşünürsünüz diye korkuyorum ama war işte bi şeytan tüyüm,çekio şerefsizleri
Bu arada eltim bana ilk görümcemin eşiyle ilgili şeyi söylediğinde abartısız 1 hafta deprasyonda gibi hiç kalkmadan yattım.Ben ne yaptım ki böyle düşündü diye.Sonra kendimi toparladım o ahlaksızsa ben ne yapayım dedim.Neyse aman aman allah öylelerini uzak tutsun bizlerden.:Saruboceq:
asi arkadasima cok selamlar opuyorum canim akdasim nerelerdesin ya ozletme kendini sana ihtiyacimiz var
slm ben geldim nasılsınız kızlar...
buyrun gene mesaj yazan ben oldum.topici açan özgürüme sitemlerimlesengözlerimebaksanab
anaaa kızlar ne oldu size nerdesiniz gündüz,zuzu,ecrin,özgür,lahana,saytros hele hele kartanesi ve sayamadığım diğer arkadaşlar bi selam bile yok mu artık:1no2:
Gündüzüm orda mısın nan! Ben geldim...
Selam kızlaaar! Kimse uğramıyor mu artık topicimize... Herkes yalnız takılıyor galiba! :çok üzgünüm:
meraba kızlar dememe kalmadı benim ki uyandı görüşürüz
şu sıralar dövecek adamlarım çogaldı :roflol:
1.ecrin
2.lady
3.süde sen vallah alırsam sizleri elime
eşşek sudan gelene kadarklava: klava: yermisiniz yemezmisiniz bilmem yani
Amin canım yaa! Allah ıslah etsin böylelerini!
Lady senin canın da sıkkınmış şeker... Gel anlat da dertleşelim... :teselli: