kızlarr naaper..hadi şimcik te beni eğlendirin bakiimm..moralsiziimmm.iş iş die çırpındım aylardır..girdim işte nooldu..büssürü insannan uğraş dur..uykusuzumm yorgunum..işle ilgili bitakım aksiilkler yüzünden patron bomba patlıyıp duruyo ortalarda..ortam gergin..ewimi özledim..yayılıp tw islemeyi..pasta börek pişirip sofralar kurmayı,arkadaşlarımı ağırlamayı ösledim..ooyy oyy..bugün çok tatsızım çookkk...
nerelerdesiniz kızlar kimsecikler yok yine buralarda benneyaptımki,ben de çok yoğunum ama arada gelip bir iki satır yazıyorumbir selamı esirgemeyin bacılar.... Hayırlı akşamlar.....a.s.
iyi akşamlar kızlar benim bıldırcınım nasıl çok tatlı demi yiğeniniz :ecrin_bebeknun yüzünden fazla giremiyorum nette bütün gün ağlıyoooooooooo -tatlicadiarzu-kimse yok yine çıkyım bende bari öptüm hepiniziŞeniz
Kızlar naptınız bakalım okuyamadım mesajlarınızı. Ya dün hiç bir mesaj yazma yetkim yoktu. Ne oldu anlayamadım. Sizinde mi öyleydi. Yoksa farkına bile varmadan uzaklaştırma mı aldım ben... :bbo:
zuzucum Allah yardımcın olsun zar zor iş bulunuyo bide böle gıcık tipler çıktımı çalışacağına pişman oluyo insan kafamçokkarıştı bi an evde oturduğun güzel günler geliyo aklına insanın ama yinede çalışmak daha güzel sıkıldığın anları bi düşün benim bebiş olduğu için günüm onunla doluyo ama bebiş olmadan önce çok sıkılıyodumsen haline şükret bitanem nice işsiz var yerinde olmak isteyen :lepi:biride benim dışarda çalışmak evde çalışmaktan daha iyi:teselli:
zuzucum Allah yardımcın olsun zar zor iş bulunuyo bide böle gıcık tipler çıktımı çalışacağına pişman oluyo insan kafamçokkarıştı bi an evde oturduğun güzel günler geliyo aklına insanın ama yinede çalışmak daha güzel sıkıldığın anları bi düşün benim bebiş olduğu için günüm onunla doluyo ama bebiş olmadan önce çok sıkılıyodumsen haline şükret bitanem nice işsiz var yerinde olmak isteyen :lepi:biride benim dışarda çalışmak evde çalışmaktan daha iyi:teselli:
günaydın canımlarım..hayırlı cumalarr..ay çok gerginim..akşam olsunn ewe gidiimm..hatta yarın da olsun bitisn..bi günjük şurdan bi uzaklaşıym..ay işten ayrılmak için hamile mi kalsam napsaamm