ne zaman gelsem kimse yok yahu !!
neyse kendi kendime oyniyim topalşırlar belki başımda
sositosositosositosositosositosositokaydirigubbakcemile2:teytey::dance:
sopalık garı oldum demi
niyeyse kaydirigubbakcemile
benim hep canım sıkkınaslında en güzel günlerimi yaşıyorum çünkü bayram olmadan kayınvalideler geliyor bize yerleşmeye
ne halt edicim ben :çok üzgünüm:
yawrular günaydın..dün ööleden soona sağ kasığıma minik kıramplar giriodu..soona akşam iş çıkışı bikaç dakka yürüyemedim bile..tansiyonum düştü..başım dönüp duruyodu,ewe giderken dualar ettim Allah'ım biyerlerde düşüp de rezil olmıyım noolur die..metroda iyice düştü tansiyonum tam bayılıodum..gece boyu çok fenaydım..şimdi toparladım biraz ama sağ tarafımdaki ağrı dewam..kıramplar girio..cumartesi için bi jinekolog randewusu alsam diyorum ama ben daha önje hiiiiçç gitmedimmm,hem korkuyorum hem utanıyorumm..oooff offf...hani hep deris ya,kadın olmak ne zorrrr..
özgürüm senin başına gelene de pesss diyorum..saytrosum sana da geçmişler olmuş..en iisini yapmışsın ayrılmakla..ben de şuan harıl harıl eleman arıyıp mülakat yapıyorum hergün..bi buluym acıcık işi gösterip ay sonunda ayrılıyorum..
ladycim canım tam bilmiyorum olanı biteni ama kırgınlığın çok anladığım kadarıyla..sewemessin belki ama, bizim bi düsturumuz war dimi bebeğim; yaradılanı yaradandan ötürü sewicez..herşeyin hesaplaşılıcağı yer war nası olsa,bu dünyanı ne kendine ne sewdiklerine dar etme boşuna düşünüp düşünüp..Allah'a hawale et..
lahanam geçmiş olsun yaaewrim...gündüzüümm sana da öpücük..soona arzuu sana da..welet çok yoruyo anlaşılan:) hepinisi çok öptümmmmŞeniz
noldu lahanam öyle ya sana neye sıkıldın o kadar :uhm:
sen beni boşver valla yaşadığım kolay bişey değil çok şey atlattım acıya dayanıklı bir insanım ama artık gücüm kalmadı korkuyorum kendimden sağlığımdan olacağım diye
Allah yardım etsin diyorum başka bişey değil :çok üzgünüm:
layd cim şimdi ben akşam bir dizi izledim içinde bir çocuk var çocuğa cancan diye sesleniyolardı ben de oğlumu cancan die çağırıyodum bu yüzden içim çok yandısenağlamasenağlamasenağlama
ay kıyamam lahanam sana bu diziler de fena etkiliyo insanı ya
zuzum çok geçmiş olsun sana ..hamilemiydin ya yoksa??
günaydın kızlarhihoyyythihoyyythihoyyyt
gündüzüm sanada günaydın erkenciymişin a.s
na pıyosun bakem kaynanan nasıl sıra sana geldimi şekercim
bende hastayım şu aralar fazla giremicem kk ya
hepinizi öpüyorum Şeniz
layd cim şimdi ben akşam bir dizi izledim içinde bir çocuk var çocuğa cancan diye sesleniyolardı ben de oğlumu cancan die çağırıyodum bu yüzden içim çok yandısenağlamasenağlamasenağlama
yok kız sende benim gibi zorlama
doğurmuyo garııııııııııııııı:roflol:
yok kız sende benim gibi zorlama
doğurmuyo garııııııııııııııı:roflol:
:roflol: :roflol: laelaelaelaelae laelaelaelaelae
lady ay sanmam bebişim yaa..bilemorum ama..yok yokk diilim ı ıhh:)